Süper Anneler - 2011

Canim y leri tazelemek icin demisinya sik olunca dahami iyi oluyor acaba o acidanmi perhiz sakincalimi gerci ben perhiz kuralina uyamadim bir gun oncede olmustu ama korunmali.senin bakis acin nedir yazarmisin kafam karisti :)
illa uymak gerekmiyor galiba ablam iki günde bir ilşkiyle oğlu oldu yumurtladığın zaman pozitifi gördün kiminde pozitif sonuç çıkınca hemen çatlamıştır kiminde 2 gün sonra tek ilişki oldu iki gün sonra çatladı ama en son ilişki den sonra yler çatlayana kadar ölüyor xler kalıyor ben bu mantıkla yaptım üç gün pozitif çıktı ortadaki günü değirlendirdim oğlum oldu diyende var pozitifi görünce 3 gün üst üste olanda var takdir allahın kısmette varsa olur

yada tatlım müşteriyi kaçırmamak içinmi öyle söyledi...sononda milyarlar var tabiiii....biz gine umutllanmalara devam...

kızlar bence çift koyu çizgiyi gördüğümüz her gün ilişki olmalı. çünkü bende sık ilişkiyle oğlu olanları fazlasıyla duymaya başladım.

kızlar bence çift koyu çizgiyi gördüğümüz her gün ilişki olmalı. çünkü bende sık ilişkiyle oğlu olanları fazlasıyla duymaya başladım.
Bakalım öyle denedik bende tutacak mı ama pikler de deneme oldu bunu anlamadım neden 3gün pozitif çıktı pozitiften sonra catladiysa tutmayabilir Allah bilir zorlamamak ve kadere boyun eğmek gerek kismetimizde ne varsa o olur

cANIM AMA BEN KARBONAT koydum vagene,onunla 8 in üzerine çıktı bunu da unutmayalım.Zaten en fazla 8 olur vagen,fazla olmaz,

Bende duş yaptım ama sonra pişman oldum onu ne zaman yapsam akıntım değişiyor ve kesiliyor karnimda çok gaz yaptı batma şeklinde alttan başladı ve heryerime yayıldı ben ona yordum

Bende duş yaptım ama sonra pişman oldum onu ne zaman yapsam akıntım değişiyor ve kesiliyor karnimda çok gaz yaptı batma şeklinde alttan başladı ve heryerime yayıldı ben ona yordum

Ben vajinal duş hiç uygun görmüyorum parmakla olanda banada mantıklı gelmiyor. Yarın yada salı günü doktora gitcem bakalım ne dicek

Canim y leri tazelemek icin demisinya sik olunca dahami iyi oluyor acaba o acidanmi perhiz sakincalimi gerci ben perhiz kuralina uyamadim bir gun oncede olmustu ama korunmali.senin bakis acin nedir yazarmisin kafam karisti :)

Biir yerde daha okudum yumurtlama dan 12saat önce yazıyordu yani yum.dan az önce olsa bile ihtimal yüksek mis

Bütün siteler aynı şeyi yazmış erkek bebek için perhiz yum.günü derin ilişki ve duş kocaya kahve ph yüksek olması gerekir miş bunların hepsini deneyen ve tutturan kimseyi de göremedik deneyip tutturan yada tutturamayan bilgi verse bizde ona gore dener dik

Son düzenleme:
Kızlar bir şey soracağım kanda gebelik testinde hamilelik en erken ne zaman belli olur ve kaç günlük olduğu anlaşılır mı mesela ben 18 şubatta yumurta catladiysa ve döllendiysebunu anlayabilirsiniz benim korkum 21 .22 şubatta catlamasi o gecelerde ilişki olmadi öncelerde x kaldıysa kız olabilir benim adet 27 28 arada 29 günde bir olurum ama genelde 27 günde bir onun için pik yapınca catlamistir diye düşünüyorum

Canım ben ne perhiz nede yumurrtlama günlerimi takip ettim inanırmısınız 3 . Çocuguma hamile kalana kadar yumurtlama günü nedir onu bile bilmiyordum....sadece çin takvimini ayarladım mesela nisan ayı erkek bebek diyorya örnek bende 27 yaşındayım 26 27 28 yaş nisan ayı erkek olan ayı ayarladım nisan ayı içerisinde hem regli oldum hemde hamile kaldım .... Tabi rabbim nasip etmeseydi yine olmazdı .... Regli bittikten sonra hemen ilişkiye girdim tabi nisan ayı içerisinde .... Her ilişkide kesinlikle ama kesinlikle orgazm olmadım hatta o bir ay içerisinde hiç olmadım .... İlişkiye girdikten sonra sag tarafıma yattım.... Bu arada ben son bebegimde ben çok limonlu soda içtim tabi zayıflamak için içmiştim ....bu kadar ... Rabbim isteyen her kesin gönlüne göre versin inşallah....

Kızlar bir tek rus takvimi kafama takılıyordu benim üç çocugumdada tuttu ... Şimdi bana 2016 yılına kadar kız gösteriyor ama bir çok kişiyede yaptım bu takvmi tutmayanda çok oldu...siz ne düşünüyorsunuz... Bakın şunuda yazım biz sekiz kardeşiz rabbim hepsine ömür versin inşallah... Ben tek kızım yedinci çocugum ...3 çocugum karnımda öldü 5 aylık erkekti ... Anneme sordum ilk defa şu kan yenilenme olayında dolayı en büyük abilerimin aradında 1,5 yaş var degerlerinde iki yaş var.... Sanki onlar perhizmi yapmışlar yazık annemin aklı çıkıyormuş hamile kalıcam diye ... Aktif bir cinsel hayatlaıda varmış ...annem ilşkiden sonra hiç yatmazmış hemen gidip yıkarmış gusul abdesti alırmış ona ragmen hamile kalmış

Valla bende bilmiyordum ne cahilmişiz pcmi vardı o zaman nette ne ararsan var şimdi bende burada öğrendim herşeyi

Yok hayatım bende tutmadı erkek diyordu kızım var

Rabişcim sen çin takvimine göre ayarladın oğlun mu oldu kaç çocuğun vardı ben anlayamadımda. rus takvimi bana saçma geliyor ve bende tutmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…