- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.041
Bende oldum ....biz deniyoruz ama zaten
%100olacak diye bir şey yok bu ihtimaller belki %60 yada en fazla %70 ya tutar sa işte umut dünyası
Arkadaşlar bildigim kadariyla iki çeşit orgazm var yuzeyel degil gercek orgazmda alkali sivi geliyo ve o zaman Allahin izniyle erkek demek
Benim doktorum bana vajinal orgazm olması çok zordur onun için kloritis orgazmı deneyebilirsin demişti ve bendede hep şüphe kalmıştı acaba orgazm hangi şekilde sıvı üretiyor diye
Sol ne sağ ne sol erkekmi kız mi benim kızım sağ 'daydı bu ay kalırsam sol
vajinal duş kahve derin ilişki bölgesel soguk duş yumurtlama günü erkek bebek duası hem okudum hem üzerimde taşıdım tek ilişki ve sagıma yattım sonuç oooooo
4. Düşünenler neden eşine sperm testi yapması lazım?
Defnem karbonatlı su ile tutmayan çok da karbonat koyarak tutup oğlumolsn arkadaşlar oldu.
doktor takibiyle
soldan yumurtladım kızım oldu senin 3 kızmı
canim son sansimiz diye dedim spermlerde sorun varsa neyapsakta kiz olurkiz olursada bol bol düsman sevindiririz korkum kizim olmasi deyil laf sokanlarin mutlulugu beni sinir edende cok
Iyi geceler kizlar yazilari okudum prenseslerimi uyuttum rabbim burdaki herkese once hayirli saglikli sonra gonlundeki erkek bebegi versin diye seslice kocaman AMiN dedim.belki hamilenin duasi tutar.kendimi gordum cabalarimi umutlarimi...neyse cok duygusala baglamayim :) benim esim 6. Bes kizdan sonra yani.acaba aile genetikligi falan oluyormu bir ark yazmis kiza yatkinlik diye hakkaten bu durumda sperm kalitesi cok onemli.sans artik.kismetten ote yol yok.
Klitoris orgazmindada alkali sıvı gelebiliyo ama her zaman değil asil sivi vajinal orgazmda geliyomus
Masallah kac kez evlenmis onu birak kac tane cocuk masallah
Masallah kac kez evlenmis onu birak kac tane cocuk masallah
Rabişcim sen çin takvimine göre ayarladın oğlun mu oldu kaç çocuğun vardı ben anlayamadımda. rus takvimi bana saçma geliyor ve bende tutmadı canım
banada bakarmısın canım ben cın takvımınden anlamıyorum.ben 23 09 1976 dogumluyum buna gore 38 yasınamı bakmam lazım 39 amı erkek bebek ıcın
rabia yaş ekleyerekmi bakıyorsun banada bir bakarmısın doğum tarihim 2.6.1981 şubat ayına canım ......kızımıda son adet 7 ağustostu 2005 senesinde kaldım 24 yaşındaydımCanmv senin çin yaşın 39 buna bakılarak mart ayı var 39 40 41 yaş... Aslında 38 39 40 yaşlar erkek olan olan aylara baktım ama maalesef yok.,.
İşte o çok zor Benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?