- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.101
Bacim yalelin esinin spermlerinde problem var senin esinde birsey yok arada ki fark bu :) o yuzden oyle dedim.
Kullanmasa olmuyormu? Zorunlumu
Iyiyiz canım tamda bugün sibel nereye kayboldu diyodum bu ay denicekmi diyodumNasilsınız bacılar? Geçmisi okuyamadım umarım iyisinizdir. Opuyorum
Canim sıkma canini hayirlisi ayrica sposlari yukseltmeden bi kiz daha olabilir sabirli ol once antibiyotik bitsin sonra sposlari yukselt sonra gelsin oglancik
Benim nerdeyse 1 yil olacak bi ay yumos catlamis diger ay bilmemne derken onumuzdeki ayda olmazsa pes etcem ilk kacirdigimda agliyacak gibi olmustum yimilmistim simdi alistim her seferinde sunuda yapim daha iyi olcak bunun için kacirmisim deyip kendimi avutuyom ama artik bende avutamicam
Arkadaslar lutfen yardimci olun ben iki ay once dogum yaptim bebegim dogdugunda beyazdi sonradan esmerlesti iki gun sonra neden acaba lutfen bilgilendirin
Iyiyiz canım tamda bugün sibel nereye kayboldu diyodum bu ay denicekmi diyodum
Benim kızda pembe beyazdı. Simdi oldu kara kız. Takilma bunlara sütün azalır. gözlerinin içi yani beyaz kısmı beyazsa sorun yokAnlayamadim sarilikmi oldu yada sana ilk gunler beyaz gelmiş olabilir
Anlayamadim sarilikmi oldu yada sana ilk gunler beyaz gelmiş olabilir
Arkadaslar lutfen yardimci olun ben iki ay once dogum yaptim bebegim dogdugunda beyazdi sonradan esmerlesti iki gun sonra neden acaba lutfen bilgilendirin
Evet canım denicem artık boş geçmicem :) zaman kaybetmek istemiyorum. Dra gitsemmi diye düşünüyorum takip için yoksa testlemi takip etsem bilmiyorum kararsızım. Bu testlerden anlamiyorum becerebilecekmiyim olayı kavrayamadım henüz.
Bence doktora mutlaka git testte yapabilirsen yap bende öyle yapcam iyi geceler ben kizi yatirayim
Tatlım alintıyı yanlıs yapmışım. Benim kızım dogdugunda asırı beyazdı kar topagı gibi. Suan kara kız oldu. İlk bebeginmi senin? herşeye takilma bende senin gibi ota çöpe takildim ayy hastami zayıfmı kılmı tüymü derkeb sütum kesildi stresten rahat ol. Gözleri bembeyazsa beyaz kısmı sorun yoktur insallah canım doktoruna sorarsin yinede.
Evet ilk ama gozlerinin rengi aciliyo mavi gibi cevremde de bu sekilde oldu sinradan renkleei acildi bende tekrardan acilir diye umuyirum ben sarisinim cunki annem bebekleede bu sekilse kararma oluyo ddi bilmiyorum kafama takiyorum
Bence doktora mutlaka git testte yapabilirsen yap bende öyle yapcam iyi geceler ben kizi yatirayim
İşte üroloji doktoru spermde sorun olmuş olsaydı asıl öyle birşey var derdik demişti. Mesela diyelim y lerde sorun var ozaman sperm kalitesi düşeceği için sorunlu gebelik olur. Oysa senin sağlıklı ve gayet normal yoldan 3 kızın olmuş ozaman kız bebek olmasıda sorun olurdu demişti. Yani kısaca sanmıyorum zaten ikimiZdede sorun olacağınıda doktor öyle deyince ister istemez aklıma takılıyor bazen
zaten aynı şeyi söylüyoruz canım bende diyorum ki eşinde bir problem olsa diğer kızlar doğmazdı gebede kalamazdın. bence sende var bir şey yumurtalıkların y spermiyle bir alıp veremediği mi var acaba?
Yok bacim yine yaptim artik negatif gosteriyor
Yalelden haber varmı kızlar yumurtası çatlamış mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?