- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.081
ben izin vermesem ne olacakki gijnij,
adam gitti doktora, kullan antibiyotiği demiş..
kullanır yani. başlamıştır bile mutlaka.
antibiyotik, sperm değerlerini sıfıra kadar düşürebiliyormuş.
şimdi bunu göre göre.... zaten kötü durumda olan spermleri, bir de antibiyotikle buluşturunca.. b,ir de proxeed'i kesince...
benim önümüzdeki ay da akıntım böyle olsa bile... deneme yapmamki.
göre göre, kızı mı alayım kucağıma. bunca çabam boşa mı gitsin...
1 senedir uğraşıyorum. ph yükseltçem diye.... vaktini tutturucam diye... aylardır kafayı sıyırmışım ben..
önümüzdeki ay, şahane akıntılı bile olsam... antibiyotikli spermlerle işim olmaz yani.
ayrıca, şimdi çin takvimine baktım.
şubatta erkek, martta kız gösteriyor bana. nisanda da kız, mayısta da kız.
çok iyiymiş...
defnem bakmıştı biyoritme... şubatta erkekti, martta kızdı... nisanda kız... mayısta erkek diyordu.
hakkatten mayısı beklicem galiba ben.
canımcım, ben 5 senedir kk'lıyım :)
2 senedir süper anneleri takip ediyorum. eskilerden de bildiğim bisürü örnek var. uygulamalarını takip ettim, beraber halvetlere girdik çıktık burda bisürü arkadaşla.
eskiyim bu topikte, biçoğunuza göre yani :)
2 senedir tüm denemelerim burda öğrendiklerime göre, bu bildiğimiz erkek bebek teorilerine göre oldu hep.
sadece yumurta çatlattırmadım hiç. çünkü, çoklu yumurtlama durumum oluyor benim, karşıma çoğul gebelik çıkmasından çekindim.
evet, düşüklerimde de bu yöntemlere göre hamile kalmıştım hep.
yumurta takibi yaptırdım, kendim beceremedim bi türlü yapmayı o testleri. hala daha beceremiyorum gördüğün gibi...
tam yumyum zamanında oldu o gebeliklerim. tüm gerekleri yerine getirdim falan...
2 senedir, benim 3 düşüğüm oldu.
hepsi de 'erkek bebek çalışması' sonucu oluşmuşlardı. ama neticelerini araştırmaya sokturtmadım hiç. cinsiyetlerini bilemiyorum yani.
ama şu son 10 aydır falan.. hiç tutturamadım. işte o dediğim, akıntıyı bulamadığım için tutturamadığımı düşünüyorum.
spermler birden bire bozulmuş olamaz yani. bence onlar hep sıkıntılıydı... ama biz bilmiyorduk. o akıntı, yardımcı oluyordu hareketi az spoşlara.. hamile kalıyordum bence.
o sebeple işte, şimdi şu anda, bu kadar sinirlerim bozuk. akıntıyı yakaladım aylar sonra... ilişkiyi beceremedim. ona yanıyorum.
kızlar bana müsade...
1 saat yokum, yemek molası :)
evde malum yardımcı hanım da var bugün...
sayesinde sabahtan beri sinirlerim alt üst... sabahın köründe gelip, işimi mahvetti :))) ne bilsin tabi kadıncağız
yemek hazırlıyım. yiyelim ..
sonra, 16:30'da doktor randevum var.
yumurta takibi için randevu almıştım. bu akşam çatlıcaktı ya, çatlamadan evvel bi görüp emin olmakistemiştim.
ama iş işten geçti tabi.. olsun gidip bi görüşeyim yine dde...
yemektan sonra gelirim naispse...
canım bence senin erkek bebeklerin düşmesi gibi bir durum yok seninde dediğin gibi eşinin spermleri bir anda bozulmuş olamaz. bence spermlerin kalitesi düşükse bu kalitesiz spermler yumurtanı döllediyse tutan y yada x kronomozu gelişemeyip yada herhangi bir nedenden dolayı düşüyordur. Ha diyorsan kalitesiz sperm nasıl yumurtaya kadar ulaşıp dölleyebilir zaten demişsin yum dönemi ilişki oldu diye zaten erkek bebek çalışmasında yaptığımız yum çatlama dönemi hamile kalmanın en kolay olduğu dönem bu dönemde yaptığın için kolaylıkla hamile kalmışsındır.
sende erkek bebeklerin düşme gibi bir durumu yok gijnijin erkek bebekleri tutunamayıp düşüyor bence..
canım bence senin erkek bebeklerin düşmesi gibi bir durum yok seninde dediğin gibi eşinin spermleri bir anda bozulmuş olamaz. bence spermlerin kalitesi düşükse bu kalitesiz spermler yumurtanı döllediyse tutan y yada x kronomozu gelişemeyip yada herhangi bir nedenden dolayı düşüyordur. Ha diyorsan kalitesiz sperm nasıl yumurtaya kadar ulaşıp dölleyebilir zaten demişsin yum dönemi ilişki oldu diye zaten erkek bebek çalışmasında yaptığımız yum çatlama dönemi hamile kalmanın en kolay olduğu dönem bu dönemde yaptığın için kolaylıkla hamile kalmışsındır.
sende erkek bebeklerin düşme gibi bir durumu yok gijnijin erkek bebekleri tutunamayıp düşüyor bence..
Akşam bir yerde okudum regl tarihi yaklaşmadan acaba hamilemiyim diye kan testi yapılıyor ya neden bilmem ama düşük yapma ihtimali varmış kan verildiği için galiba
yani ben artık şöyle düşünmeye başladım..
bizim spoşlar eskiden de böyle düşük değerliydi bence.
hep böyleydi yani bunların hali.
hamile kalmaya çalışırken, hep kalamadım kalamadım.... o uzayan akıntıyı gördüğüm ay kaldım hep.
dolayısıyla, inanıyorum ki, bu bol uzayan bu mühim ayımda, ben yine tutturacaktım.
amma velakin..... zamanlaması da şahane iken... üstelik 10 aydır yakalayamamışken....... sonunda yakalamışken ..... kaçırdım!
ya ben ne ediyim.... ne yapıyım da, şu kafamı duvarlara vurmaktan kurtarayım kendimi....
deliricem ben ya
Boğaz enfeksiyonu bulaşıcı değildir kimseyebulaşmaz o yyüzden eşin antibiyotik kullanmayabilir. Benimde eşimin kulak iltihabı vardı çok köyü hemde Dr antibiyotik vermişti izin vermedim denemeden sonra kullanırsın diye.
Bu arada neden test kullanmadın?
Kizlar benimkide kolesterol icin hap aliyo engelemeye calisiyom beni oldurucenmi diyo acaba sposlari yavaslatirmi
Eğer ilaca mecbursa kullanmak zorunda ama antibiyotik daha fazla etki ediyor
Yan etkilerinde iktidarsızlık yaziyo
Nasilsınız bacılar? Geçmisi okuyamadım umarım iyisinizdir. Opuyorum
İyiyiz sibel sen nasılsın?
ii tatıller şimdiden dıkkat et kendıne....bebişsiz tatılın tadını cıkar :))1 haftalık tatil düşünüyorum...büyükleride babalarına bırakıyorum...yaşasın özgürlük...inşanlah bebişi düşürmem benim hamileliklerim 1 buçuk aylık oldumu benim dünyam tersine döner...dönmeden önce bir nefes alış diyelim ,dopingde olabilir ...hepinizi öpüyorum...allah yar ve yardımcınız olsun...telden hepinizi takip ediyorum fakat telden yazışmayı bilmiyorum...görüşmek ümidiyle allaha emanet olun canlar...
bendeniz.... yine yumyumu kaçırdım.
göz göre göre kaçırdığım kaçıncı yumyum bu, bilemiyorum.
bu gece (12. gecemde, saat 23:00 gibi) beklediğim yumurtlamam, dün gece 23:00 gibi gerçekleşti. ve ben, biye anlayamadım. nesini anlayamadığımı da anlayamıyorum. baya baya belirgin, kasık ağrısı ve hafif sancı yapıyor bende. hep aynı şekilde yumurtluyorum. deliricem, daha kaç ay böyle kaçırıcam ben ya bunu...
üstelik adam da yanıbaşımdaydı, üstelik gereken 3 günlük perhiz de uygulanmıştı...
(tabi spoşların durumunu bilemiyoruz)
bu ay, 1 haftadır inofolic kullanıyorum, onun etkisitle 1 gün erken yumurtladığımı düşünüyorum.
üstelik... bu sabah farkettim de ayıldı kafam. sabah gördüm.
10 aydır göremediğim o bol uzayan şeffaf akıntıyı buldum kendimde. tam zamanıydı yani ilişkinin.
ama bugün evde temizlik günümüz, yardımcı hanım geldi saat 7:30'da. onun kapı çalışıyla uyandım. tuvalette gördüm o arayıp da bulamadığım muazzam önemli akıntıyı. deliricem.
yine de her şeyi göze aldım, kızım uyuyordu. kadın içerde çalışırken, odamın kapısını kapatıp halledecektim meseleyi. o kadar gözümü kararttım yani.
ama bu sefer de, neyle karşılaştım....
'hadi hayatım tam vakti' dedim.
'saçmalama elif, kadın içere, nasıl bi performans bekliyorsun şu durumda?' dedi bana yaaaaa
çıldırıcam.
'akşama deneriz, yumurtan ölmez hemen merak etme' dedi bana.
deliricem valla.
zaten biraz sonra kızım uyandı, kaçırdım velhasıl bu ay bu muhteşem akıntılı yumyum meselesini.
he evet, tutacak mıydı... bu spoş değerleriyle tutacak mıydı... belli değil.
ama ben inanıyorum tutacaktı. çünkü, hep diyorum ya.... o akıntıyı bulamadığım için tutturamıyorum ben diye... eminim o akıtıyı bulduğumda tutacaktı. eminim yani. oğluş gelecekti, zamanlaması da mükemmeldi.
yani ben artık şöyle düşünmeye başladım..
bizim spoşlar eskiden de böyle düşük değerliydi bence.
hep böyleydi yani bunların hali.
hamile kalmaya çalışırken, hep kalamadım kalamadım.... o uzayan akıntıyı gördüğüm ay kaldım hep.
dolayısıyla, inanıyorum ki, bu bol uzayan bu mühim ayımda, ben yine tutturacaktım.
amma velakin..... zamanlaması da şahane iken... üstelik 10 aydır yakalayamamışken....... sonunda yakalamışken ..... kaçırdım!
ya ben ne ediyim.... ne yapıyım da, şu kafamı duvarlara vurmaktan kurtarayım kendimi....
deliricem ben ya
ya eylül ya.... kafayı yicem.
üstelik ne oldu biliyor musun?
bunca vitamin takviyesine karşın.. onca portakal sularına, polenlere, ballara, haplara karşın... benim danam, bugün, 'boğazım ağrıyor' diye uyandı güne.
hemen gitti kulak burun boğaza... evde bize de bulaştırmasın bi hastalık mastalık varsa diye...
az evvel aradı, bitmiş işi...
doktor antibiyotik vermiş. 15 gün antibiyotik kullanacak.
üstelik de, antibiyotik yanında, proxeed içilmeyecekmiş.
dedim, içme sakın antibiyotik falan, sakın dedim.
'içmem lazım, begümle sana da mı bulaştırayım hastalık' dedi bana.
velhasıl 15 gün antibiyotik ve önümüzdeki ay da korunma yolu göründü bana.
çıldırıcam. kafamın taaaa en dipleri ğarıyor sinirimden.
ah ben o testleri yapmalıydım......
o ov. testlerini yapmalıydım düzgün şekilde... dün geceyi kaçırmamalıydım.
eşşek kafam benim.
dün öğlende yaptım, silikti hala.... pik mik yoktu ortada.
zaten de erkendi kendimce. bugün görmeliydim ben pik aşamasını.
üstelemedim tets meselesini...
yapmadım tekrar akşama doğru.
akşam da, o ağrıyı yorumlayamadım işte kendi kendime.
eşşekliğime doymıyım ben di mi?
kaz kafam benim...
Defnem kız benle yalel arasında ne fark var kız ayrım yapıyon :)
Defnem 34 senin testler hala pozitifimi gösteriyor bir özetlersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?