Süper Anneler - 2011

yalelim doktorlar kolaya kaçıp hemen antibiotik veriyorlar onlarda insanın bütün dengesini alt üst ediyor ne yap ne et kullandırma. bak ben 2 aydır boğaz şişmesiyle uğraşıyorum doktor hep antibiotik yazıyor ama ben asla kullanmıyorum siyah turbu oyup içini balla doldurmadan tut ayvayı fırında pişirip balla yemeğe kadar her türli koca karı ilacını uyguluyorum ama kesinlikle ilaç kullanmıyorum. dediğin gibi zaten sperm değerleri düşük eğer kullanırsa iyice düşecek. o yüzden sen evde koca karı ilaçları yap zaten boğaz enfeksiyonu sana kızına geçmez erkeklerde dirençlidir içirme bacım hap falan

canım bence senin erkek bebeklerin düşmesi gibi bir durum yok seninde dediğin gibi eşinin spermleri bir anda bozulmuş olamaz. bence spermlerin kalitesi düşükse bu kalitesiz spermler yumurtanı döllediyse tutan y yada x kronomozu gelişemeyip yada herhangi bir nedenden dolayı düşüyordur. Ha diyorsan kalitesiz sperm nasıl yumurtaya kadar ulaşıp dölleyebilir zaten demişsin yum dönemi ilişki oldu diye zaten erkek bebek çalışmasında yaptığımız yum çatlama dönemi hamile kalmanın en kolay olduğu dönem bu dönemde yaptığın için kolaylıkla hamile kalmışsındır.

sende erkek bebeklerin düşme gibi bir durumu yok gijnijin erkek bebekleri tutunamayıp düşüyor bence..

Yalel hadi bekliyoruz haberlerini inşallah catlamamistir yumun.bu gece deneme yaparsın uzayan akıntı zaten catlamadan öncede geliyor benim 12.gün nasıl geldi anlatamam koyu yapışkan 14.gün doktor çatlama üzere dedi ve akıntım yumuşamaya başlamıştı şimdi devam ediyormu parmaginla bir bak bakalım birde su testler neden pozitif gösterir 3 4 gün sürekli diye sorarmisin canım

Defnem kız benle yalel arasında ne fark var kız ayrım yapıyon :)

Bencede ama gijnij inde oglu olacak bir gün ıyi düşünelim ıyi olsun amma mutlaka bu durumdakiler folik asit içmeyi unutmasınlar hamililiklerinden önce

Akşam bir yerde okudum regl tarihi yaklaşmadan acaba hamilemiyim diye kan testi yapılıyor ya neden bilmem ama düşük yapma ihtimali varmış kan verildiği için galiba

Canim sıkma canini hayirlisi ayrica sposlari yukseltmeden bi kiz daha olabilir sabirli ol once antibiyotik bitsin sonra sposlari yukselt sonra gelsin oglancik
Benim nerdeyse 1 yil olacak bi ay yumos catlamis diger ay bilmemne derken onumuzdeki ayda olmazsa pes etcem ilk kacirdigimda agliyacak gibi olmustum yimilmistim simdi alistim her seferinde sunuda yapim daha iyi olcak bunun için kacirmisim deyip kendimi avutuyom ama artik bende avutamicam

Kizlar benimkide kolesterol icin hap aliyo engelemeye calisiyom beni oldurucenmi diyo acaba sposlari yavaslatirmi

1 haftalık tatil düşünüyorum...büyükleride babalarına bırakıyorum...yaşasın özgürlük...inşanlah bebişi düşürmem benim hamileliklerim 1 buçuk aylık oldumu benim dünyam tersine döner...dönmeden önce bir nefes alış diyelim ,dopingde olabilir ...hepinizi öpüyorum...allah yar ve yardımcınız olsun...telden hepinizi takip ediyorum fakat telden yazışmayı bilmiyorum...görüşmek ümidiyle allaha emanet olun canlar...

ii tatıller şimdiden dıkkat et kendıne....bebişsiz tatılın tadını cıkar :))

cnm ya cok tatlısın ne guzel anlatıyosun...yardımcıyı arasaymışsın keşke önceden neyse hayırlısı böyleymiş cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…