- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.141
kızlar, o lavabo açıcıyla yapılan evde cinsiyet belirleme testini, ben kızıma hamileyken yapmıştım. 10 haftalıkken yapmıştım, o zaman öğrendiğim için. 'kız' çıkmıştı sonuç. ama herkeste tutar mı bilemyorum.
tam nasıl yapıldığını da hatrlamıyorum şu anda. vardır internette yapıılış tarifi muhakkak.
bir de erken cinsiyet belirleme testi vardı, hala vardır piyasada mutlaka. ben hamileyken türkiyede yoktu.
kuzenimle aynı zamanda hamileydik.
eşim getirmişti ikimize de yurt dışından.
ikimiz de yapmıştık. aynı haftalardaydık (kızlarımızın rası 15 gün)
benim testimin sonucunda 'kız' çıkmıştı, kuzeniminki 'erkek' çıkmıştı.
sonuçta, benim kız gibi bir kızım oldu. kız gibi giiyip süslenmeyi seviyor kızım.
kuzenimin erkek gibi bir kızı oldu. hep pantolon giysin, süslenmesin, saçları kısa olsun... öyle seviyor çocuk.
iyi haberlerle gelirsin ins yumurta olusmussa bu ay deneme varmi sendeBugün dr gitcem bakalım ne dicek yum olmuşmu ne var ne yok diye, ne sıkıntılı durumlar. Yazık bize ya
Slm kizlar nasilsiniz tel giriyorum kim var kim yok goremedim nasilsiniz nasil gidiyor yalel canim hayirlisi olsun herserde bi hayir vardir.bende beklemedeyim ama kirmizi karti yiyicem sanirim erken gebelik testini 2 gun kala yaptim negatif bakalim yarin yada persembe belli olur.mart ayini es gecicem hayirlisi olsun hepimiz icin
Yalelcim bende netten arstirdim hatta kk bir sayfada kullananlar yazmis hep yanlis cikmis birde 85 tl odemisler :) netten almaya zaten gerek yokta merak iste ama evde lavb acici var bedavaya deneyebiliriz :) birde saracoglu bir programda anlatti onceki cocugunuzun ensesine bakarak sonrakinin ne olacagini biliyormussun alplerde yasli bir kadindan ogrenmis ihtisas yaparken.bilen uygulayan varmi
yazık valla gijnij.Bugün dr gitcem bakalım ne dicek yum olmuşmu ne var ne yok diye, ne sıkıntılı durumlar. Yazık bize ya
Slm kizlar nasilsiniz tel giriyorum kim var kim yok goremedim nasilsiniz nasil gidiyor yalel canim hayirlisi olsun herserde bi hayir vardir.bende beklemedeyim ama kirmizi karti yiyicem sanirim erken gebelik testini 2 gun kala yaptim negatif bakalim yarin yada persembe belli olur.mart ayini es gecicem hayirlisi olsun hepimiz icin
iyi haberlerle gelirsin ins yumurta olusmussa bu ay deneme varmi sende
Aleykumselam bacım. Sen deneme zamanı vajinal duş yaptınmı tutmama sebebi o olabilir diye düşünüyorum
Aleykumselam bacım. Sen deneme zamanı vajinal duş yaptınmı tutmama sebebi o olabilir diye düşünüyorum
Evet olacak artık hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorum. Birde birşey sorucam ilk başlarda bir kaç tane yumurta oluşuyor birkaç gün sonra hangisi ilerliyorsa o belli oluyor değilmi bir veya iki tane. Benim hep öyle oldu ilk gittim 7 yum vardı 3. Kontrolde bir tane gelişmişti
Evet olacak artık hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorum. Birde birşey sorucam ilk başlarda bir kaç tane yumurta oluşuyor birkaç gün sonra hangisi ilerliyorsa o belli oluyor değilmi bir veya iki tane. Benim hep öyle oldu ilk gittim 7 yum vardı 3. Kontrolde bir tane gelişmişti
Yok canim kadin dogumcu bi arkadas var onu aradim erken catladi vajinal dus yapayimmi diye kesinlikle dedi yapmamistim ocak ayindada tek iliski yine tutmadi ama o zaman doktora guvendim ovulasyon testlerini ihmal etmistim olsaydi 2 gun onceden cikardi erken gebelikte sanirim.valla temizlige gelen kadin var bana 3 oglu var.dedim nasil ayarladin dedim ne yedin ne ictin ne bulduysam dedi.yumurtla'a zamani ne ona dikkat etmedim ben diyor.valla kocam nezaman istedi ozaman oldu diyor kadin
Aslinda hakli esinde temizlikci kadinla konustuktan bende esimle konustum takma artik diyor istedigini yap rabbim verdikten sonra yine kiz olur diyor hayirlisi olsun evlat evlattir diyor kadin gercekten bilmiyor yani yumurtl,ama zamani felan sonra bana dedi oglun olsun istiyon hanimim galiba dedi rabbim verirse dedim yat kalk dua et doktor doktor dolasip farkli seyler deneme allah bilir verir dedi kadin bana yaa dedim haklisin bi yerde rabbim hepimizin gonlune gore versinvalla biz de dün gece bunu konuştuk eşimle.
'senin teorine göre, saçma sapan bi durum oluyor elif. ben dahil, yeryüzündeki tüm erkekler, tesadüfi olarak, tam yumurtlama zamanında ve derin ilişkiyle ve mükemmel spermlerle mi yapılmış? bu mudur yani? saçma sapan bişey yani bu. nerden biliyormuş benim annem yumurtlama zamanını, allahın dağında bayırında doğurmuş 3 tane erkek. ne biliyormuşlar yani tam vaktini, ne yiyip içeceklerini.. şanstır bu. saçmalamayın artık, yeter. söyle senin kızlara da, yanlış yoldasınız'
dedi.
size de not iletti :)
Aslinda hakli esinde temizlikci kadinla konustuktan bende esimle konustum takma artik diyor istedigini yap rabbim verdikten sonra yine kiz olur diyor hayirlisi olsun evlat evlattir diyor kadin gercekten bilmiyor yani yumurtl,ama zamani felan sonra bana dedi oglun olsun istiyon hanimim galiba dedi rabbim verirse dedim yat kalk dua et doktor doktor dolasip farkli seyler deneme allah bilir verir dedi kadin bana yaa dedim haklisin bi yerde rabbim hepimizin gonlune gore versin
ya gijnij, ben de öyle düşünüyordum bir süredir.
ama bugün, geçmişi biraz okudum.. eskileri yani.
karbonatlı duşlar falan havada uçuşmuştu o dönemde hakkatten. hem de bol karbonatlı duşlar yani.
hem de ilişkiye 2 saat kala başlayıp, yarım saat arayla tekrarlanan.. ilişkiye kadar 3-4 kere tekrarlanan karbonatlı duşlar yapılmıştı..
bu bahsettiklerim, teravet falan yani... bilirsiniz siz de... okumuşsunuzdur... eylüle... süper uygulayanlardandı..
ve tutturdular. oğluşlar geldi onlara.
Bacım benim bildiğim teravet vajinal duş yapmadı. Ama diğerlerini bilemem
eveeetttt bir doğum haberi daha aldım az evvel. şahane!
10-11 ay evvel, teyzemin gelini ile konuştuk. kızlarımız arasında 3 ay var. benimkinden 3 ay küçük kızı var yani.
konuştuk işte..
'düşünüyoruz biz ikinciyi.. ama bu sefer erkek olsun istiyorum' dedi.
ben de araştırıyordum zaten, denemelerle meşguldüm. ama, 'şimdilik düşünüyorum ben ama denemeye başlamadım henüz' demiştim.
'valla ben araştırıyorum, tam tekmil hazır olunca, 1-2 ay sonra deneme yapıcam' demişti.
yaptı denemeyi 9 ay evvel. tutturdu oğluşu.
bu sabah doğurmuş.
ben hala deneme aşamasındayım.
deliricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?