Süper Anneler - 2011

Sen tutturdun yine canim valla ben gecen ay siliklesince oldu olmadi bu ayda sanirim olmadi cift cizgi muhabbetini cozemedim hala cift cizgi olunca catlamaya hazir oluyor siliklesinca catladi oluyor ama niyeyse olmuyor

Defnem demiştiki bir akrabaları sol yumurtası alınmış ama kadının kızıda var oğluda. Yanlışsam Defnem sen düzelt

Evet canim dogrusun hatta uzak biride degil esimin teyzesi. Kadinin ilk oglu oluyor ondan sonra sag mi sol mu yalan olmasin yumurtasinda kist varmis buyumus bi yumurtaligini almislar. Oglundan sonra ayni yumurtaliginda hem kizi hem oglu oldu o yuzden bende inanmiyorum sag sol olayina

Nasipten ötesi olmuyor bacım. Rabbim dilerse her şekilde verir o yüzden senin olmuş tevekkül et. Sebeplere çok takılma

Bence sağ sol olayı ancak şu olabilir. Mesela diyelim sağda yum oluşmuş ozaman ilişkiden hemen sonra sağa yatılırki spermler daha çabuk yuma ulaşsın diye. Yoksa düşünün solda yum var siz sağa dönüyorsunuz sizce bir faydası olurmu?

yazamadan duramıyacam çok merak ediyorum bu kadının 3 oğlu oluyor birde benm kızım olmaz diyor bence o havasından değil artık kabullenmiş bence kız istiyordurda dile vurmuyordur bak ne güzel o kadın kendine acındırarak evet buda oğlan dememiş mesela benm 1 oğlum var 2cisini sağşlıklı bir kız olsun isterim 2ci erkek olsa sırf milletin acınarak bakışlarına karşı bende dik dururuö allah vermiş erkek kız yok bende sizin gibi burayı hergün takip ediyorum kız bebek iç,n ama bvazgeçtim herşey allahın takdiri istedigimşiz kadar ugraşalım istersek çatladıgı gün yapalım o anda y spwerminin gireceğini nerden bi,lecek belki kız sperm dölleyecek yumurtayı ben artık bunlara inanmıyorum bunlara uygulayıpta kızı olanı çok gördüm bende kız istiyorum bende kız demeleri yapıp erkek olabilir allah gönlümüze göre versin

kızlar kubradan haber yokmu yaa.çok merak edıyorum keske telefonunu alsaymısım cok merak edıyorum.:18:

apranaks nerdesın neler oluyor kımse gelmıyor artık.kubradan haber varmı sen bılıyomusun bısey.sen nerdesın ne zaman baksam yoksun merak ettım

neyse olan olmuş ama tessi yanlış yapmışşsın idrarda sonra 1 bardak su içeceksin sonra sıvı alımını kesip 4 saat sonra testi yapacaksın en iyi sonuç böyle alınıyor...

eylul sen nasılsın bu kızlaara ne oldu.şahsultan ne yapıyor cınsıyetı bellı olmustur artık.ne oldu bu kızlara merak ettım.kubradan haber varmı

canım tşkr ederim inş güzel sonuçlar alırım.inş bizler de cabuk hamıs olan gruptan oluruz..
Yeni okudum geçmiş olsun canım Allah önce bizlere sağlık versin canim birde tansiyon psikolojikte olabilir bebek falan derken stres oluyoz
tşkr ederim canım evet stres yada yorgunluktan olabılırmiş.rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin inş

Sen tutturdun yine canim valla ben gecen ay siliklesince oldu olmadi bu ayda sanirim olmadi cift cizgi muhabbetini cozemedim hala cift cizgi olunca catlamaya hazir oluyor siliklesinca catladi oluyor ama niyeyse olmuyor
silikleşme her kadında hemen olmayabiliyormuş yani bazı kadınlarda lh hormonu daha uzun sürede azalabiliyor ve silik çizgiyi beklediğimiz için geç kalıyor olabilirz diye düşünüyorum ben.
eylul sen nasılsın bu kızlaara ne oldu.şahsultan ne yapıyor cınsıyetı bellı olmustur artık.ne oldu bu kızlara merak ettım.kubradan haber varmı
dorti iyiym canım ne olsun.sultan gecen hafta grıp olmuştu hala gelmedı.apranaxta sigarayı bırkıyordu en son ama hala yok o da gelmedi bacım bizlerde merak içinde bekliyoruz..

selam herkese.kizlar ben iyilestimde kac gündür evle ilgileniyorum.bir süredir isleri salmistim.pazartesi cati katindan basladim alt kata daha yeni indim daha bitmedi kafamdaki isler.laptopu aciyim hem size bir bakiyim hemde müzik dinleyim dedim.offfff cok sayfa birikmis:18: sanirim okuyamiycam keske biri özet gecse

gecmis olsun´.Allah saglikli bir zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah

kiz yumurtlamayi kacirmissin.hani test yapacaktin sen bu ay düzenli sekilde?neyse vardir bir hayir zaten diyodun sposlarda problem var diye.sposlar düzelsin deneme yaparsin canim.

kızlar nerdesiniz....
sultan iyileşebildin mi canım?
apranax bacım sıgarayı bırakmaya çalışırken bizide mi bıraktın kızzz nerdesinnnnnn

apranxx sigara iciyomuymusda birakiyobende iciyodum her hamilelikte birakmak zorunda kaldim emzirme fasli bitincee hooop tekrar basladim esim 15 yasinda baslamis sigaraya ve hic birakmamis ilk defa 1 ay önce birakmayi denedi 5 haftadir icmiyo heralde basaracak.4 hafta flaster kullandi simdi flasterde kullanmiyo bakalim.gerci hala cok canim istiyo falan diyo ama umarim baslamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…