- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.221
Kullananlar kullanacak olanlar tavsiyeniz varmi gijnij bacim sen almistin kullanda bi fikir ver bize.
Sağol bacım Rabbim hepimize nasip etsin gönlümüz'dekini inşallah
kızlar bu ay banada dr klomen verdı dun kontrole gıttım cuma tekrar cagırdı.Ben düşük sonrası hormonlarıma bakılsın dıye gitmiştim dr sol yum tembel dedi((
bu ara tansiyonumla da başım dertte onun içinde dr a gidiyorum.dun de beyin mr ım çekildi.rabbim sonumuzu hayır etsin inş...
günlerdir yazmayım olumsuzluk olmasın topikte dedim ama neyse sizlede paylaşmak istedim.hiç umudum yok ama olurda hamiş olursam klomen fılan kullandığımı saklamış gibi olsun istemedim..
Hasta olurum ins testler negatif ama bellimi olur istemiyorum ya bu ay olursam regl bende almayi dusunuyorum dene bakalim iyi ya senin sag yumurtaligin bu ayPazartesi başlıyorum kullanmaya fikir olsun sizin içinde
Öncelikle eşimin telinden giriyorum yanlış yazı olursa af ola. Ben onu çok önceden sormuştum kesinlikle öyle birşey yok ne hastalar gördüm soldan oğlu olanı sağdan kızı olanı hiç alakası yok. Bu arada doktorum baya yaşlı ve deneyimli biri. Bu arada spermler yuma 7 saatte ulaşıyormuş orgazm olunca 4 saatte ulaşıyormuş. Orgazm olurken vajina alakalı olmaz sadece o an üretilen sıvı spermlerin daha hızlı geçmesine izin veriyor. Şu diet olayını sordum hiç alakası yok erkeklerin spermleri yedeklerinden oluşuyor erkek için deseydik mantıklı ki genelde erkeklerin spermleride ph 7.5 gibidir ona bile gerek yok. Ama kadının yediklerinin vajina ile alakası yok ha idrarı alkalı olur ama vajinada olması imkansız. Vajina'nın alkalı olması yumurtanın tam çatladığı an vajinanın ürettiği cervical mukus yani akıntı alkalo yapıyor zaten önemli olan o anı yakalamak. İlk çatladığı anı bulmak önemli.Canim senin doktorun bu konularda hem bilgili hem anlayisli sanirim su sag yumurtalik sol yumurtalik olayini bi sorsana ben dusuk yaptigimda sag yumurtalikti ama aylardir hep sol catliyor valla ins bu ay hasta olurum sol yumurtalikti benim gozumu karalttim denedim.
Kızlar çıktım Dr dan 1 solda 3 sağda yum varmış. Dr buradaki herşeyi anlattım dediki zaten yumurtanın tam çatladığı anı bulursak vajina zaten alkalı oluyor. Diet filan inanmıyorum eskiden dietmi vardı. Bu arada iğne verdi yum büyütüp çoğul gebelik olsun dedi. İki hastasına yapmış birinin iki kızı birinin üç kızı varmış birinin üçüz birinin ikiz oğlu olmuş resimleri gösterdi çok şirindiler. Ama dedim eğer yumlar birlikte oluşmazsa çatlamazsa bu ayı es geçicem diye bana güven dedi. Sen içini temiz tut Rabbim gönlüne göre versşn dedi. Bakalım çıktık bir alamete gidiyoruz nereye bakalım
Amin canim inan kendim kadar seninde oglun olmasini istiyorum ben etraf baskisi oglu olan akrabalarimin hava atmasi kuzenimin 1 oglu var ikinci ogluna hamile sen kaldin bi kizla bi kiz daha dogurursun diyor
Öncelikle eşimin telinden giriyorum yanlış yazı olursa af ola. Ben onu çok önceden sormuştum kesinlikle öyle birşey yok ne hastalar gördüm soldan oğlu olanı sağdan kızı olanı hiç alakası yok. Bu arada doktorum baya yaşlı ve deneyimli biri. Bu arada spermler yuma 7 saatte ulaşıyormuş orgazm olunca 4 saatte ulaşıyormuş. Orgazm olurken vajina alakalı olmaz sadece o an üretilen sıvı spermlerin daha hızlı geçmesine izin veriyor. Şu diet olayını sordum hiç alakası yok erkeklerin spermleri yedeklerinden oluşuyor erkek için deseydik mantıklı ki genelde erkeklerin spermleride ph 7.5 gibidir ona bile gerek yok. Ama kadının yediklerinin vajina ile alakası yok ha idrarı alkalı olur ama vajinada olması imkansız. Vajina'nın alkalı olması yumurtanın tam çatladığı an vajinanın ürettiği cervical mukus yani akıntı alkalo yapıyor zaten önemli olan o anı yakalamak. İlk çatladığı anı bulmak önemli.
Ayy cok heyecanlandim umarım ikiz oglan olur
Öncelikle eşimin telinden giriyorum yanlış yazı olursa af ola. Ben onu çok önceden sormuştum kesinlikle öyle birşey yok ne hastalar gördüm soldan oğlu olanı sağdan kızı olanı hiç alakası yok. Bu arada doktorum baya yaşlı ve deneyimli biri. Bu arada spermler yuma 7 saatte ulaşıyormuş orgazm olunca 4 saatte ulaşıyormuş. Orgazm olurken vajina alakalı olmaz sadece o an üretilen sıvı spermlerin daha hızlı geçmesine izin veriyor. Şu diet olayını sordum hiç alakası yok erkeklerin spermleri yedeklerinden oluşuyor erkek için deseydik mantıklı ki genelde erkeklerin spermleride ph 7.5 gibidir ona bile gerek yok. Ama kadının yediklerinin vajina ile alakası yok ha idrarı alkalı olur ama vajinada olması imkansız. Vajina'nın alkalı olması yumurtanın tam çatladığı an vajinanın ürettiği cervical mukus yani akıntı alkalo yapıyor zaten önemli olan o anı yakalamak. İlk çatladığı anı bulmak önemli.
Anladim canim ne bileyim herkes baska topiklerdede sag sol olayini hep sagda diyorlar erkek bebe icin ne guzel ya valla istanbulda olmak isterdim valla biz suan sivastayiz ve tayinciyiz yaza baska yer doktor bulmak cok onemli gercekten rabbim doktor konusunda yuzune bakmis valla.diyete bende artik takmiyorum gercekten catlama anini yakalamak sorun bende tel yaziyorum canim anlasiiliyor harflerden sorun degil canim
angel canim ayni dert bendede var oglu olanlarin havasindan sIkIldim benimde 3 kizim var baski olmasa inanki yapmam yeter 3 bebe derim evlat evlattir kizi oglu yoktur ama olmuyor hergün birsey duyup üzülmekten yoruldum kizim 1 yasinda cok kararsizim tekrar denemekte ama umudum deneyenlerin oglu olur insallah bende tekrar denerim
Gercektende oglan doguran ssnirsin kulce altin yumurtladi oyle kiymetliikinci kizima bir ark gozaydina geldiginde pasam diye sevdi sonrada pardon aliskanlik benim 2 oglan varya deyip guldu hicbisey diyememistim...
Aslinda ben cinsel perhiz konusunu merak ediyorum canim sorarmisin.ben uyamadim çünkü hepsi tamam da bir gun oncede korunmali olmustu spermleri etkiliyormi acaba sorarmisin
Defnem demiştiki bir akrabaları sol yumurtası alınmış ama kadının kızıda var oğluda. Yanlışsam Defnem sen düzelt
Canım geçen yAptığımızda bana 4 günlük perhiz vermişti biriksin ddiye en fazla 6 en az 3 gün olması lazım demişti.
Canım geçen yAptığımızda bana 4 günlük perhiz vermişti biriksin ddiye en fazla 6 en az 3 gün olması lazım demişti.
Gercektende oglan doguran ssnirsin kulce altin yumurtladi oyle kiymetliikinci kizima bir ark gozaydina geldiginde pasam diye sevdi sonrada pardon aliskanlik benim 2 oglan varya deyip guldu hicbisey diyememistim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?