Süper Anneler - 2011

hosbulduk bacim nasilsin?doktora haftaya gidecem bak zaman geciyo

İyiyim bacım. Evet zaman çok çabuk geçiyor. Bende dün dr gittim 4 yumurtam oluşmuş hepsi ilerlesin diye iğne verdi hani ikizde istiyorumya düşünüyorum ya bu seferde hepsi kız olursa diye yani anlayacağın ya tam olacak yada tam batıcam

kizzz eylüll döverim seni ne demek olumsuzluk olmasin diye yazmadim.iyi o zaman bizde birsey oldugunda yazmayalim hep laylaylom yazalim olurmu öyle sey.demek biz kötü günleri yazinca topikte olumsuzluk yasatiyoz
gecmis olsun.insallah mr da birsey cikmaz aldin mi sonucu?

kizz senin durumun beni cok heyecanlandiriyo.doktorun saat falanda vermis ne güzel bana güven demis insallah ikiz ücüz ogluslarin olur bacim.

kizlarr bugünkü hamilelik takvimime bakin en altta diyoki ultrasonda hala bebeginizin cinsiyetini ögrenemedinizmi? dalga gecer gibi ya.icimden dedim ivet ögrenemedim bir takvim kaldi dalga gecmeyen yaaa

hadi gel bacim.hani gebelik testi yaptigim gün varya ben de o gün biraktim sigarayi.canim istiyo ama ben emzirme bitene kadar icmiyorum.canin sigara istediginde bir tane elma yee

kizz senin durumun beni cok heyecanlandiriyo.doktorun saat falanda vermis ne güzel bana güven demis insallah ikiz ücüz ogluslarin olur bacim.

Bacım sorun yöntemi denemekte değil. Önemli olan Allah'ın dilemesi. Rabbim dilerse her şekilde olur zaten. Bakalım nasip. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

sultancım iyi olmana sevindim canım...
apranaxcım içmez mi sigarıya ama bırakacak inş...
canım ya allh razı olsun MR almadım daha haftaya pazartesi öğleden sonra dediler.aaa canım kızların hepsi telaş içinde sıkıntı olmasın dedim..bende klomen içtim bitti cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek.sol yum tembel dedi bana dr ((

kyseride cinsiyet seçimi ypan bir dr varmış ama ben bir türlü adına ulaşamadım senin var mı bildiğin....
bu arada dr olarak kime gideceksin..ben biliyorum az çok orayı

Son düzenleme:

canim benim insallah hersey yolunda gider.canim hepimizin telaslari var paylasacazki birbirimize dua edecez.

Canim kabullenen insanla hava atan insani anlayabilecek durumdayim inan kabullenmesinden degil hatta oglu oldu eside kiz istiyormus iyiki oglan oldu kizim olup ne yapacakti dedi ben biliyordum oglum olacagini dedi.oyle insanlar var ne yazikki allah ogluna omur versin valla cok oglu olana genelde aciyarak bakmiyorlar.allah sanada banada isteyen herkesede gonlune gore versin

Canim valla ins bizde kaliriz hemen ama bu testler yaniltiyor gercekten gulen yuz almak en mantiklisi cizgileri yorumlamaktansa sol yumurtaliginda tembellik mevzuna takma bence kafayi cuma gunude hayirli haberler alirsin ins valla benimde sag yumurtaligim aylardir catlamiyor ve doktor yorum bile yapmadi sordum olusuyorya bi tanede olsa diyor.dusukten sonra oldu bu durum bende bendede tembellik var.ay bi hasta olsaydim bende sol yerine hep sagdan deneyecem diye kafaya takmistim dun gijnij ve defnemde dedi sag sol olayi sacma diye ama bende takinti kaldi kizim soldaydi dusen bebegim sagda.hayirlisi hakkimizda

Canim tekrar cok gecmis olsun daha yeni iyilesip hemen o kadar isle yorma kendini ins hayirlisiyla cinsiyetini ogrenirdin haftaya gonlundeki olur ins

Son düzenleme:
Canim tekrar cok gecmis olsun daha yeni iyilesip hemen o kadar isle yorma kendini ins hayirlisiyla cinsiyetini ogrenirdin haftaya gonlundeki olur ins

sagol canim.yok yormuyorum kendimi hergün bir parca dipbucak temizliyorum.iyice agirlasmadan genel bir temizlik yapayim sonra günlük islere bakacam.pazartesi cati katindaydim epey dagilmis.dün üst kati hallettim bugün biraz ütü yapiyorum.yarin ve cuma da alt kati yaparim.valla garaja kilere ve bahceye ugramak istemiyorum
haftaya ögrenseem iyi olur cinsiyeti.insallah hepimizin gönlündeki olur.

aynen canım benımde düşükten sonra oldu bu kimse bir şey demedi şimdiye kadar.canımız sağ olsun ne yapalım rabbim tekrar anne olmayı nasip etsin hepimize inş

vallahı ne yalan soylıyeyım ben 2 3 oglu olanlara hep cook uzuluyorum
rabbım onlara hayırlısıyla kız cocugu tattırsın dıyorum benım 2 tane kuzenımınde 2 ser ogulları var yıne erkek olur dıye 3.yu ıstemıyolar
ben onlara dıyorum yapın 3yu allah sızede kız nasıp etsın kız evlat baskadır dıye benım 2 kızım var 3.ye temmuzda nıyetım var bakalım hayırlısıyla bıtanede oglum olsun ıstıyorum ama olmazsada cook uzulmem ama 2 oglum olsaydıda kızım olmasaydı cook uzulurdum
kızı olmayanlar dertlerıne yansınvarmı kız evlat gıbısı ama ınsanız ıste farklı olanıda tatmak ıstıyoruz oyuzden rabbım ısteyene erkek cocukta nasıp etsın ınsallah herkesın gönlındekını versın hayırlısıyla suan ılk sayfadan berı gerıden takıpcınızım nısanda aranıza katılıp calısma olaylarına agırlık vercem ınsallah

Peki bu arkadasinda cin takvimi rus takvimi vs tutuyor mu?

valla bizim gelin, inanmıyormuş o takvimlere. hiç bakmamış, öyle dedi akşam.
gittik ziyarete hastahaneye..
'naptın sen, vaz mı geçtin bebek meselesinden.. hadi çabuk düşün taşın, yap bi minnoş, benimkine arkadaş olsun' dedi.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bağırasım geliyor.
ama temiz kalpla söyledi, iyi kızdır, bi fesatlık yok ortada yani :)

kiz yumurtlamayi kacirmissin.hani test yapacaktin sen bu ay düzenli sekilde?neyse vardir bir hayir zaten diyodun sposlarda problem var diye.sposlar düzelsin deneme yaparsin canim.

sultanım, sen nerdesin kız kaç zamandır.... merak ettiriyon kendini...
bebiş nasıl? daha öğrenemedik mi yahu şu sıpanın cinsiyetini.. haftaya demişsin..
bekliyoruz sabırla... sendeki sabır da neymiş mübarek.. hayranım :) nasıl bekliyorsun maşallah :)

ben bu ay, şoklardaydım şah'çım, o sebeple ne yaptığımı hiç bilemedim.
tam testlere başlama zamanım geldiğinde, spoşlardaki sıkıntılı durumu öğrendik. onun şoku ve çözüm arayışlarım arasında... testlerden vazgeçtim. bir de onunla sinirlerimi bozmıyım dedim.
ama bi baktım, o aylardır bekleyip bulamadığım akıntıyı bu ay buluverdim birden.. şaşırdım ve yumyumu kaçırdığım için çok üzüldüm gerçekten.
neyse, deşmeyelim benim yaramı :)))
önümüzdeki maçlara bakıcaz gari artıkın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…