Süper Anneler - 2011

aynen öyle... mis kokuludur, süt kokuludur... yumuşacıktır... bebeğim benim, öp annesi kuzuyu... öp bizim için de..

şimdi ikiniz de süt kokuyorsunuzdur.. ne güzel şey....

Allahım hepimize nasip etsin inşallah.
Bol dua et nolur bize de kübra...

kiz ben bir taraftan evin isini bitirmeye calisiyorum birtaraftan arada buraya bakiyorum. bugün bitecek insallah dip bucak temizligi.sonra günlük toparlama süpürme moduna gecerim.

canim cok sükür senden bir haber aldik.cok merak ettik hepimiz seni.gecmis olsun ,hayirli olsun bebegin masallah diyelim size nazar degmesin.

canim sanada gecmis olsun.kendine kizma olacagi varsa evdede olurdu.insallah Allah saglikli bir sekilde tekrar gebelik nasip etsin.dinlen kendine gel toparlan.

Bacım Sanada çok geçmiş olsun. Nasip olmadımı olmuyor. Eylülünde dediği gibi bende evdeydim ama düştü yinede. Olsun yine denersin yine olur Allah'ın izniyle. Rabbim için hiçbirşey zor değil.

CANIM SAĞOLASIN... RABBİM İÇİN HİÇ BİRŞEY ZOR DEĞİL...gebelikler enterasan oldular artık ...acaba bu yoğun radyasyonların etkileri olabilirmi...hemen yandaki binada bile baz istasyonu var...evlerimiz keza...neyse bende karıştım sizin kervana ...diyetler ginemi başlıcak offffffff.......gülüm seni çok merak ediyom ...sen ne durumdasın yum başladımı????

yalelcim...yazını okurken hem duygulandım hem çok heyecanlandım...sonundada bir balon gibi söndüm...sen ne diyosun tatlım bu takıntı gidermi benden...ben yine kocişe peynir ,süt ,yoğur ,,,hiç bişeyler yedir micemki...allahım bana akıl fikir versin ...git bebişi yollara düşür ...sonrada yine evde terör estir.........canım zaten benim 3 tane kızım var erkek bebek denemeleriyle yapmayı göze aldım...belki tutar diye, hrhalde normal seyrine bırakarak bir gebelik daha düşünmem ...bu takıntı benden gitmez yavrucum...

Evet bacım başladık 4 yumurta oluşmuştu biri solda 3 sağda Dr geliştirici iğne verdi bugün 7. Gün saat 3 te randevum bakalım ne olmuş kaçtane ilerlemiş gidip öğrenicem.
Bu arada gerçekten radyasyon çok etkiliyor ve eskisi gibi organik beslenemiyoruz. Rabbim sonumuzu hayr etsin

hanzadecim sanada çok geçmiş olsun,Rabbim bebek sahibi olmayı birdaha tattırsın inş.kuzum uyandı ben çıktım

kübracım...sağolasın sanada çok geçmiş olsun ,,,aynı zamandada gözüüüüün aydın....sağlıklı bir şekilde o ayıpsız kusursuz yavrunu kucağına aldınya bundan ötesi yoook...rabbim sana ve evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin ben seni eskilerden takip ederdim...

Seni çok iyi anlıyorum. Hani belki birinci yada ikinci çocuk olmuş olsa insan der hadi neyse diye ama dördüncüde bunu düşünmek çok zor. Belkide o şekil olacak onuda bilemeyiz ama gel görki insan kendine söz geçiremiyor

aynen öyle balım...diyecem oki...kul olarak elimden geleni denedim mevlam bana kızı layıkgördü... bir nebze olsun içimde uhde kalmayacak...3 tane çocukla zor uğraşıyorum ...erkek aşkıyla her güçlüğü göze aldım...bu düşen bebek 100de 99 erkekdi(çünki kalp gözü açık olan biri bana karnındaki erkektir demişti kime dediysede aynısı oluyo) taktikler işe yaradı belki ama rabbim nasip etmicekse olmuyor işte elimizde hiç bişey yok...

Cok gecmis olsun rabbim gonlundekini versin saglikli sihhatli insallah.ne yaparsak yapalim nasipten ote yol yok.hakkinda hayirlisi olsun benimde iki kizim var ne olursa olsun tabi ama akisina birakamiyor insan.kubra arkadasin rabbim seninde yavrunu sans bagislasin ne zorluklarla dunyaya getiriyiruz anne olmak kolay degil...

canım dr a sorarmısın şimdi senin 4 yum varya iğne olunca hepsi çatlayacak mı?mesela benım 2 yumda 14 mm 2 sı aynı anda çatlar mı bunu merak ettım...benim sabah gelmedi aklıma

Seninde cuman mubarek olsun bacım. İnşallah dualar karşılıklı olur. Rabbim dergahında kabul etsin inşallah.
aminnn

canım benımkı 10 haftalıkken düşürdüm..progestanı içsen iyi olacakmış ama nasip işte...pıhtılaşmayı ihmal etme mutlaka sor canım..bende kalp atımı yoktu o yüzden b hcg hıc yapmadı dr.düşük olup bittikten 1 ay sonra yaptırdım o zmnda normal degerıen düşmüştü

tubacım teşekkür ederim...zaten bu devirde çocuk yetişdirmek çoook zor ...hamileliğini doğumunu bırak yantarafa...kız çocukları hele sütün kaymağı gibiler toz kaldırmazlar...koruyup kollamak çok zor...ben 4.yü kaldıracak güctede değilm aslında ama rabbim 4. kız veya erkek bana onu nasip etmiş önüne geçemediğim bir güç var ...oda rabbimin gücü...nasip meselesi ....

bendede canım ...kalp atımı yoktu kürtajada gerek kalmaz dedi ...10 gün süren kanaman olur dedi o aradada keseyi atarsın dedi...dün kese gibi bişiy çıktı ama nedir bilmiyorum...birikintide olabilir ...belkide kese daha çıkmadı ...hafif hafif sancılarım var ,,,sendemi böle oldu ...sana kürtaj gerektimi...???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…