- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.441
sağol canım benim.dediğim gibi forumu takip etmediğim için hamile kaldınmı tekrar bilmiyorum ama başta kız diye beya bi üzülmüştüm,arkadaşlar sağolsunlar kucağına alınca herşey değişir diye teselli etmişti beni,çok haklılarmış,okadar çok seviyoruzki,babası ben ablası uyanacağı saati bekliyoruz adeta,Rabbim herkese sanada biran önce kız yada erkek farketmez yeterki çocuk nasip etsin,dünyanın en güzel meyvesi((((mutluluktan ((
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
yalel,
hkubra03,
eylulungulu,
lilyum4,
yavuz,
hanzade123,
SchahSultan+,
tubaelif
şu listeyi görüyorum, herkes topikte okuyor mu? yazan çizen yok mu mesela?
ben yazıyorum ama yazdıklarımı gönderince göremiyorum.
en son şimdi baktım, 10:55'te sibel yazmış... ok............................ mesajı atmış birisine :)
benim yazdıklarım ve arada diğer arkadaşların yazdıklarını şu anda görmüyorum.
deli olucam.
başbaş.
s.a. arkadaşlar.11 şubatta sezeryanla doğumum gerçekleşti,ama yine ilk doğumdaki komplikasyonlar tekrarladı malesef.normal doğum olmamasına rağmen yine ağzımdan köpüklü kan geldi(Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın,bir nefes daha almaya çalışırken parmaklarından morarmaya başlıyorsun,çokçok zor bir durum) ve doğumdan beridir acillerde sabahlayıp kalp doktorlarıkla uğraşıyorduk,akciğerde ödem oluşmuş malesef,çok çok şükürler olsunki bu hafta iyim,bebeğimde sağlıklı çok tatlı ablası gibi sarışın ve pamuk gibi maşallah,3 kilo doğdu biraz küçük ama sağlıklı çok şükür,oda benle beraber bu hafta toparlayabildi kendisini,Rabbime şükürler olsunki okadar şeye rağmen sağlığımıza birbirimize kavuştuk.Dua eden etmeyen herkesten Rabbim razı olsun inş.3 haftadır sağlık probleminden dolayı foruma giremedim.ben yokken neler oldu.hızlı bir şekilde geçmişi karıştırmaya çalışayım bakalım...
kızlar dün bebeğimi düşürdüm düşük oluşdu bende istanbula gittim salı günü kendimi çok yordumgece 3de başlayan yol serüvenü uçakda içinde gece 11 de eve giriş yapmayla sonlandı...gece lekelendim oynattım yavruyu yerinden çarşamba sabahı baktımki kanama oluyorum sancıyla birlikde ...dr umu aradım hemen bta .yaptır dedi sonucunu bana bildir dedi ..maalesef değerler düşmeye başlamış bebeği kaybediyoruz dedi ...üzülme tatiline devam et dedi ama benim ...moral yerlerde sancıda var hemen perşembeye bilet aldım .akşam uçağıydı...gündüzünde keseyyi düşürdüğümüde farkettim ...ve düngece evimdeydim...kızlar moralim çok bozuk benim böyle 3 buçuk aylıkken bir erkek bebek kaybetmişliğim daha var...illaki buda erkekti...dr genelde erkek bebeler düşer dedi...onlar daha dayanıksız oluyorlar tutunamıyorlar rahime ...xle döllenen yumlar daha dirayetli oluyorlar dedi...ah benim akılsız aklım...başımı taşlaramı vursam...herşeyi mahvettim...
Bacım Sanada çok geçmiş olsun. Nasip olmadımı olmuyor. Eylülünde dediği gibi bende evdeydim ama düştü yinede. Olsun yine denersin yine olur Allah'ın izniyle. Rabbim için hiçbirşey zor değil.
of ya hanzade...
aslında içten içten bekliyordum senden gelecek bu haberi ben maalesef.
tatile giderken sen, ben burda değildim. burda olsam söylerdim 'gitme arkadaşım' diye.
ben de inanmaya başladım çünkü, erkek bebeklerin düştüğüne..
konuşmuştuk bunu daha önce seninle.
neyse, çok geçmiş olsun arkadaşım. allah bir daha yaşatmasın inşallah.
artık demekki.... neymiş? erkek bebek çalışmalarına bir son veriyor ve normal beslenme sistemine geçiyormuşsun.. ve biraz dinlendikten sonra, normal seyrine bırakıp, bir bebek sahibi olmayı bekliyormuşsun.
bitir artık 'erkek bebek' takıntını güzelcim.
bazı gerçekler vardır ve kabul edip, gereğini yapmak gerekmektedir...
bu da onlardan biri arkadaşım.
geçmiş olsun tekrar tekrar
canim sanada gecmis olsun.kendine kizma olacagi varsa evdede olurdu.insallah Allah saglikli bir sekilde tekrar gebelik nasip etsin.dinlen kendine gel toparlan.
CANIM SAĞOLASIN... RABBİM İÇİN HİÇ BİRŞEY ZOR DEĞİL...gebelikler enterasan oldular artık ...acaba bu yoğun radyasyonların etkileri olabilirmi...hemen yandaki binada bile baz istasyonu var...evlerimiz keza...neyse bende karıştım sizin kervana ...diyetler ginemi başlıcak offffffff.......gülüm seni çok merak ediyom ...sen ne durumdasın yum başladımı????
hanzadecim sanada çok geçmiş olsun,Rabbim bebek sahibi olmayı birdaha tattırsın inş.kuzum uyandı ben çıktım
yalelcim...yazını okurken hem duygulandım hem çok heyecanlandım...sonundada bir balon gibi söndüm...sen ne diyosun tatlım bu takıntı gidermi benden...ben yine kocişe peynir ,süt ,yoğur ,,,hiç bişeyler yedir micemki...allahım bana akıl fikir versin ...git bebişi yollara düşür ...sonrada yine evde terör estir.........canım zaten benim 3 tane kızım var erkek bebek denemeleriyle yapmayı göze aldım...belki tutar diye, hrhalde normal seyrine bırakarak bir gebelik daha düşünmem ...bu takıntı benden gitmez yavrucum...
sağolasın sultanım...senin cinsiyet belli oldumu ???geçmişi okumaya fırsatm olmadı...
Seni çok iyi anlıyorum. Hani belki birinci yada ikinci çocuk olmuş olsa insan der hadi neyse diye ama dördüncüde bunu düşünmek çok zor. Belkide o şekil olacak onuda bilemeyiz ama gel görki insan kendine söz geçiremiyor
Canim gecmis olsun . Allah tekrar bebe nasip etsin dünya tatlisi bir oglusun olur insallah üzülme canim herseyde var bir hayir.
Evet bacım başladık 4 yumurta oluşmuştu biri solda 3 sağda Dr geliştirici iğne verdi bugün 7. Gün saat 3 te randevum bakalım ne olmuş kaçtane ilerlemiş gidip öğrenicem.
Bu arada gerçekten radyasyon çok etkiliyor ve eskisi gibi organik beslenemiyoruz. Rabbim sonumuzu hayr etsin
aminnnSeninde cuman mubarek olsun bacım. İnşallah dualar karşılıklı olur. Rabbim dergahında kabul etsin inşallah.
canım sağolasın senin ki nekadarlıkdı düşdü...bta tahlilimi tekrarlamam gerekliliğinden bahsetmişdi dr...bu gün gidicem...dr bana gebelikden sonra yaptırdığın tahlillerinde progestanını biraz düşük bulmuşdum dedi ve bana günde 3 tane progestan hapı içmemi söylemişdi...ben tabiyki içmemişdim...demekki ters giden bişiler varmış geçmişimdede 4 aylık bebeğimi kaybettiğimi bildiği için ...tedbir yapmışdı...kan pıhtılaşma işide mantıklı onuda sorarım...
Cok gecmis olsun rabbim gonlundekini versin saglikli sihhatli insallah.ne yaparsak yapalim nasipten ote yol yok.hakkinda hayirlisi olsun benimde iki kizim var ne olursa olsun tabi ama akisina birakamiyor insan.kubra arkadasin rabbim seninde yavrunu sans bagislasin ne zorluklarla dunyaya getiriyiruz anne olmak kolay degil...
aminnn
canım benımkı 10 haftalıkken düşürdüm..progestanı içsen iyi olacakmış ama nasip işte...pıhtılaşmayı ihmal etme mutlaka sor canım..bende kalp atımı yoktu o yüzden b hcg hıc yapmadı dr.düşük olup bittikten 1 ay sonra yaptırdım o zmnda normal degerıen düşmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?