Süper Anneler - 2011

4,5 gun vardi evdeki ovl testini yaptim cift cizgi cikmisti..burda forumda okumustum adet gunune yakin cift cikarsa hamilelik diye.okadar erken yani.sonrada gebelik testi yine 2 gun falan vardi ben gecti gibi dusundum silik cikti.

4,5 gun vardi evdeki ovl testini yaptim cift cizgi cikmisti..burda forumda okumustum adet gunune yakin cift cikarsa hamilelik diye.okadar erken yani.sonrada gebelik testi yine 2 gun falan vardi ben gecti gibi dusundum silik cikti.

pazartesiye randevu alayım ben o zaman kanda yaptırayım diyorum kaç günlük olduğunu bile söylüyormuş doktor ama hemen özele gidemem devlet hastahanesinde bu test yapılıyormu

Mrb kahvalti mümkün olduğunca yaparim ama öyle istahli değilim çok zayifim zaten yoğurt sut peynir yerim ama abartmadan asıl nda sut ürünleri kiz bebek içindir bana fayda etmedi çok dengeli beslenirim sebze meyve et hepsinden orantili yerim aburcubur ve yagli çok yemem et kararinda yerim kizartma hamur isi yok denecek kadar az yerim benim Esim çok istahlidir yemek yemeyi sever ama oda bu aralar rejimde eskisi gibi yemiyor zeytini ise aklima geldikçe bir iki tane yerim öyle dusknlugum yok ...bir tek peynirsiz kahvalti yapmayi sevmem az yerim ama ole kalip kalip değil birde domatesi çok severim genelde her kahvaltida yerim

Son düzenleme:
Canim yazdigin tarihe gore 4,5 gunden fazla var birde bir iki gun sektigini dusun stresten f alsn en erken gebelik testi bile gostermez :) pazartesi tekrar yap ama yine cikmayabilir gibi hic sasmiyorsa adetin cikar ama gecikme varsa zor...mutlaka gecmesi lazim kanimca.

evet ama deneyeyim dedim salı gününe randevu aldım. teşekkürler .kızlar müsli diye bir şey varmış bunu yiyenler erkek doğuruyormuş duydunuzmu hiç

Bebegin hayirli olsun allah anali babali büyütsün hikayeni okuyunca çok üzüldüm bir yandanda çok taktir ettim cesaretine hayran kaldim senin yasadiklariniben ggöze alabilir miydin bilemiyorum evlatlarin çok sansli onlar için canini feda etmissin onlarda hayirli evlatlar olsunlar inşallah...

simdiye kadar yapilan arastirmalarda,
uzmanlar sadece spermlerin
cinsiyet belirlemede yalniz basina etkin oldugu görüsünü savunuyorlardi...

ingiltere'de yapilan son arastirmalar uzun dönem beslenme aliskanliklarinin bebegin cinsiyetini belirlemede etkin rol oynadigini ortaya koydu...

gelismis ülkelerde kalori hesabiyla beslenip, dietler uygulayan "modern" kadinlarin
git gide daha az erkek cocuklar dünyaya getirdigi bildirildi...

exeter üniversitesi'nde
740 hamile kadin üzerinde yapilan arastirmanin sonuclarina göre;
kalori bakimindan zengin gidalarla beslenen kadinlarin erkek bebek dogurduklari gözlenmis...
özellikle sabahlari kahvaltida bir kase müsli yiyenlerin
erkek bebek sahibi olma oranlarinin kat kat daha arttigi,
uzun dönem diet yapan, az kalorili beslenen kadinlarin ise kiz bebek dünyaya getirme oranlarinin cok yüksek oldugu belirtilmis...

bilimadamlari anne adaylarini kalori alimlarina göre iki gruba ayirmis:
büyük ölcüde bol kalorili beslenen, diet yapmayan anne adaylarinin
%56'si erkek bebek dünyaya getirmis...

arastirmada kalorinin yanisira, calium, calsium, c, e, b12 vitamini ve glikozun da
cinsiyet belirleme etkilerinin büyük oldugu vurgulanmis...

Hepsini yap yine yari yariya sansin var cin takv hesap yspmislar ayni yuzde 56 falan.yani biraz sans yoksa musli satisinda patlama olurdu dusun yada afganistan falan gibi aclikla bogusan ulkelerde hep kiz cocuk olurdu yani benim gorusum boyle

geçmiş olsun canım ALLAH bidaha yaşatmasın ama neden uçaga bindin ya sen çok tehlikeli çok kızdım şimdi sana

gözün aydın ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin.çok merakta bıraktın bizi

Son düzenleme:
angel, bu meseleyi daha önce de okumuştum, sen mi anlatmıştın yoksa başkası mı bilemiyorum. ama seninle hiç karşılıklı konuşmadık bu sıkıntıyı.. çok geçmiş olsun arkadaşım. o okuyuşumda da ağlamıştım, şimdi de içim çekildi, gözlerim şişti ... bana çok dokundu bu durum.
ben doğarken, annem ölüyormuş. doktorlar çıkmışlar doğumhaneden, 'anneyi mi bebeği mi kurtaralım, ikisi birden imkansız' demişler. annem baygın, ameliyatta... ben hala doğurtulmamışım....
babam kapıdaki doktor ve etrafındakileri yarıp girmiş ameliyathaneye...
elinde neşter olanı tutmuş, sarsmış... 'kendinize gelin, karımı da çıkartacaksınız buradan, kızımı da.. ikisi de sağ salim çıkacak, o kadar söylüyorum' demiş. 'kolay gelsin, işinizi yapın, dar ederim burayı size' diyip çıkmış dışarı.
annemin solunumu durmuş, ben doğurtulmuşum... 3 ay kuvözde yaşamışım. annem 1 ay kendine gelemeden yatmış hastahanede.. açmamış hiç gözlerini..
babam anlatır bazen, hem ağlar hem anlatır...
seni okurken, bunları yaşıyorum...
nolur, dikkat et kendine arkadaşım. yavrunu sensiz bırakmaya hiç hakkın yok. yavruna kardeş ararken, annesiz kalmasına sebebiyet verme nolur.
annem, sonra bana kardeş yaptı. ve yine ölüyordu. ben 3 yaşımdaydım, annemin o halini gözümden gönderemiyorum. kanamalıydı, deli gibi bağırıyordu acısından... bayıldı merdivenlerde... düştü yuvarlandı... hep gözümde.. rüyalarıma giriyor bazen. bana kardeş yapmak için, kendi hayatını tehlikeye atmış olmasını, bana o korkuyu yaşatmış olmasını.. ben hala affedemedim.
sakın kendini riske atma arkadaşım. sağ salim düşün, sağ salim karar ver lütfen...

sagol canım inan tek korkum kızımı annesiz bırakmak doktorlar izin verdigi sure içinde rabbım nasıp ederse kızımın bi kardesi olsun isterim ama olmazsa yapacak bişey yok malesef yasamıs bi insan olarak sen daha iyi anlarsın beni annende seni dusunmustur benim kızımı dusundugum gibi ama ben doktorlar izin vermezse kendimi tehlikeye atmam zaten canım cok sagol yazdıkların ve destegin anlattıkların için task ederim arkadasım

canım cok gecmiş aynı dertten muzdarip biri olarak seni cok iyi anlıyorum şükürki evlatlarına bagıslamıs rabbım güle güle buyut bebişini

tsk ederim canim merakimi giderdigin icin yemeyle deyil demislerdi ama o bayanlari gördügümde alakasi var galiba dedigim cok oldu .

kızlar dayanamadın hamilelik testi yaptım malesef negatif ama günüme daha var beklemek çok zor ya gerçi aldığım test 1 haftalık gebelikleride gösteriyormuş 20ml.beta hcg yi ama yok

canım bende 6 gün kala erken gebelik testi yapmıstım negatifti sonraiki gün sonra yaptım erken gebelik yine negatif ....salı günü de r andevun varmıs zaten inş güzel haberler verirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…