- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.481
canim senin bat ne zaman?
sen gel bana kahveden sonra ben gitarimla canli söylerim sana
4,5 gun vardi evdeki ovl testini yaptim cift cizgi cikmisti..burda forumda okumustum adet gunune yakin cift cikarsa hamilelik diye.okadar erken yani.sonrada gebelik testi yine 2 gun falan vardi ben gecti gibi dusundum silik cikti.
canim bir seyi merak ettim sen kahvaltiyi cok istalimi yaparsin birde kahvaltida olazsa olmazin nedir ..Bildim kadariyla senin iki oglun vardi . Benim cok samimi deyilde haftata görüstügüm iki bayan var cok istahli kahvalti yapiyorlar ve kesin tere yagi olacak börek cörek hersey bol ama bu iki bayan kesin ekmeklerine tere yagi receli bali kahvalti yaparlar ikisininde 3 oglu var onlari gördügümde hürrem geliyor aklima sanki kitliktan cikmis gibi yiyorlar yerleri darsa bolyere geciyorlar kahvalti onlar icin cok önemli peynirde yiyorlar ha unutmadan zeytin sizde olmuyorlar
Canim yazdigin tarihe gore 4,5 gunden fazla var birde bir iki gun sektigini dusun stresten f alsn en erken gebelik testi bile gostermez :) pazartesi tekrar yap ama yine cikmayabilir gibi hic sasmiyorsa adetin cikar ama gecikme varsa zor...mutlaka gecmesi lazim kanimca.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar dün bebeğimi düşürdüm düşük oluşdu bende istanbula gittim salı günü kendimi çok yordumgece 3de başlayan yol serüvenü uçakda içinde gece 11 de eve giriş yapmayla sonlandı...gece lekelendim oynattım yavruyu yerinden çarşamba sabahı baktımki kanama oluyorum sancıyla birlikde ...dr umu aradım hemen bta .yaptır dedi sonucunu bana bildir dedi ..maalesef değerler düşmeye başlamış bebeği kaybediyoruz dedi ...üzülme tatiline devam et dedi ama benim ...moral yerlerde sancıda var hemen perşembeye bilet aldım .akşam uçağıydı...gündüzünde keseyyi düşürdüğümüde farkettim ...ve düngece evimdeydim...kızlar moralim çok bozuk benim böyle 3 buçuk aylıkken bir erkek bebek kaybetmişliğim daha var...illaki buda erkekti...dr genelde erkek bebeler düşer dedi...onlar daha dayanıksız oluyorlar tutunamıyorlar rahime ...xle döllenen yumlar daha dirayetli oluyorlar dedi...ah benim akılsız aklım...başımı taşlaramı vursam...herşeyi mahvettim...
s.a. arkadaşlar.11 şubatta sezeryanla doğumum gerçekleşti,ama yine ilk doğumdaki komplikasyonlar tekrarladı malesef.normal doğum olmamasına rağmen yine ağzımdan köpüklü kan geldi(Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın,bir nefes daha almaya çalışırken parmaklarından morarmaya başlıyorsun,çokçok zor bir durum) ve doğumdan beridir acillerde sabahlayıp kalp doktorlarıkla uğraşıyorduk,akciğerde ödem oluşmuş malesef,çok çok şükürler olsunki bu hafta iyim,bebeğimde sağlıklı çok tatlı ablası gibi sarışın ve pamuk gibi maşallah,3 kilo doğdu biraz küçük ama sağlıklı çok şükür,oda benle beraber bu hafta toparlayabildi kendisini,Rabbime şükürler olsunki okadar şeye rağmen sağlığımıza birbirimize kavuştuk.Dua eden etmeyen herkesten Rabbim razı olsun inş.3 haftadır sağlık probleminden dolayı foruma giremedim.ben yokken neler oldu.hızlı bir şekilde geçmişi karıştırmaya çalışayım bakalım...
canım cok gecmiş aynı dertten muzdarip biri olarak seni cok iyi anlıyorum şükürki evlatlarına bagıslamıs rabbım güle güle buyut bebişinis.a. arkadaşlar.11 şubatta sezeryanla doğumum gerçekleşti,ama yine ilk doğumdaki komplikasyonlar tekrarladı malesef.normal doğum olmamasına rağmen yine ağzımdan köpüklü kan geldi(Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın,bir nefes daha almaya çalışırken parmaklarından morarmaya başlıyorsun,çokçok zor bir durum) ve doğumdan beridir acillerde sabahlayıp kalp doktorlarıkla uğraşıyorduk,akciğerde ödem oluşmuş malesef,çok çok şükürler olsunki bu hafta iyim,bebeğimde sağlıklı çok tatlı ablası gibi sarışın ve pamuk gibi maşallah,3 kilo doğdu biraz küçük ama sağlıklı çok şükür,oda benle beraber bu hafta toparlayabildi kendisini,Rabbime şükürler olsunki okadar şeye rağmen sağlığımıza birbirimize kavuştuk.Dua eden etmeyen herkesten Rabbim razı olsun inş.3 haftadır sağlık probleminden dolayı foruma giremedim.ben yokken neler oldu.hızlı bir şekilde geçmişi karıştırmaya çalışayım bakalım...
kızlar dün bebeğimi düşürdüm düşük oluşdu bende istanbula gittim salı günü kendimi çok yordumgece 3de başlayan yol serüvenü uçakda içinde gece 11 de eve giriş yapmayla sonlandı...gece lekelendim oynattım yavruyu yerinden çarşamba sabahı baktımki kanama oluyorum sancıyla birlikde ...dr umu aradım hemen bta .yaptır dedi sonucunu bana bildir dedi ..maalesef değerler düşmeye başlamış bebeği kaybediyoruz dedi ...üzülme tatiline devam et dedi ama benim ...moral yerlerde sancıda var hemen perşembeye bilet aldım .akşam uçağıydı...gündüzünde keseyyi düşürdüğümüde farkettim ...ve düngece evimdeydim...kızlar moralim çok bozuk benim böyle 3 buçuk aylıkken bir erkek bebek kaybetmişliğim daha var...illaki buda erkekti...dr genelde erkek bebeler düşer dedi...onlar daha dayanıksız oluyorlar tutunamıyorlar rahime ...xle döllenen yumlar daha dirayetli oluyorlar dedi...ah benim akılsız aklım...başımı taşlaramı vursam...herşeyi mahvettim...[/QUOTE
canım cok gecmiş olsun allah sabır versin kendini hiç suclama olacagı varsa oluyor inan.verende rabbim alanda uzulme deme kolay biliyorum bende yasadım rabbım sabır versin
Mrb kahvalti mümkün olduğunca yaparim ama öyle istahli değilim çok zayifim zaten yoğurt sut peynir yerim ama abartmadan asıl nda sut ürünleri kiz bebek içindir bana fayda etmedi çok dengeli beslenirim sebze meyve et hepsinden orantili yerim aburcubur ve yagli çok yemem et kararinda yerim kizartma hamur isi yok denecek kadar az yerim benim Esim çok istahlidir yemek yemeyi sever ama oda bu aralar rejimde eskisi gibi yemiyor zeytini ise aklima geldikçe bir iki tane yerim öyle dusknlugum yok ...bir tek peynirsiz kahvalti yapmayi sevmem az yerim ama ole kalip kalip değil birde domatesi çok severim genelde her kahvaltida yerim
kızlar dayanamadın hamilelik testi yaptım malesef negatif ama günüme daha var beklemek çok zor ya gerçi aldığım test 1 haftalık gebelikleride gösteriyormuş 20ml.beta hcg yi ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?