Süper Anneler - 2011

canim bir seyi merak ettim sen kahvaltiyi cok istalimi yaparsin birde kahvaltida olazsa olmazin nedir ..Bildim kadariyla senin iki oglun vardi . Benim cok samimi deyilde haftata görüstügüm iki bayan var cok istahli kahvalti yapiyorlar ve kesin tere yagi olacak börek cörek hersey bol ama bu iki bayan kesin ekmeklerine tere yagi receli bali kahvalti yaparlar ikisininde 3 oglu var onlari gördügümde hürrem geliyor aklima sanki kitliktan cikmis gibi yiyorlar yerleri darsa bolyere geciyorlar kahvalti onlar icin cok önemli peynirde yiyorlar ha unutmadan zeytin sizde olmuyorlar

canım dr bana ilaç verdi içtim kanamam başladı 10 gun surdu bıttı.ama meğer o zmn düşük yapmamışım.2 gun sonra gece uyandığımda kanamam tekrar başlamıştı ve yoğun suren kanamanın 3.gunu düşürdüm bebeği..ama ağrılarım cok kötüydü benım ağlayarak hastaneye gittim ama cok sukur kürteja gerek kalmadı..sende kendiliğinden başladığı için sen dede kalmaz inş.ama bu arada adaçayı iç mutlaka banada gurbet soylemıstı ıctım zaten sonra 2.kanama başladı..adaçayı içini temizler demişti..

canım ya çok üzüldüm prenseste düşürdü bebeğini neden oluyor acaba hamileyim yazan düşük yapıyor.Nazar mı değiyor acaba anlamadım ki kıskançlıktan değil aman haa annenin de bebeğine nazarı çok geçermiş yanlış anlaşılmasın....biraz dinlen yine olur arkadaşım durmak yok yola devam vardır bir hayır

kızlar dayanamadın hamilelik testi yaptım malesef negatif ama günüme daha var beklemek çok zor ya gerçi aldığım test 1 haftalık gebelikleride gösteriyormuş 20ml.beta hcg yi ama yok

türk kahvesi ama, amaaan canım çekti valla kız yakın olsam gelirdim ne kaynatırdık ama

ne güzel olurdu falada bakardik.ben tr de olsam kesin birkacinizi yakalardim kurtulamazdiniz benden baska gelen olmayacak heralde bende o zaman bir sarki göndereyim herkese cok sevdigim sarkilardan biri dinleyin mutlaka

İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum

Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işığımız sönmeden gidiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=muId8SCd0Jw

rahmetli ne güzel söylemiş çok severim bu şarkıyı bende dinleyeyim özlemişim

sultan yurt dışında hangi ülkede oturuyorsun ben yalovadayım kızlar siz nerede oturuyorsunuz eşleriniz ne iş yapıyor birbirimizi tanıyalım biraz kaç kardeşsiniz anne baba yaşıyormu mesela

ben yazayım 32 yaşındayım yalova da oturuyorum 5 kız kardeşiz annem babam sağ eşim bim mağazalarında müdür yardımcısı 1 kızım var ilkokul 2 ye gidiyor...

ne kadar erken öğrendin idrarla olandanmı canım benim günüme 4 .5 gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…