- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.461
bendede canım ...kalp atımı yoktu kürtajada gerek kalmaz dedi ...10 gün süren kanaman olur dedi o aradada keseyi atarsın dedi...dün kese gibi bişiy çıktı ama nedir bilmiyorum...birikintide olabilir ...belkide kese daha çıkmadı ...hafif hafif sancılarım var ,,,sendemi böle oldu ...sana kürtaj gerektimi...???
kızlar dün bebeğimi düşürdüm düşük oluşdu bende istanbula gittim salı günü kendimi çok yordumgece 3de başlayan yol serüvenü uçakda içinde gece 11 de eve giriş yapmayla sonlandı...gece lekelendim oynattım yavruyu yerinden çarşamba sabahı baktımki kanama oluyorum sancıyla birlikde ...dr umu aradım hemen bta .yaptır dedi sonucunu bana bildir dedi ..maalesef değerler düşmeye başlamış bebeği kaybediyoruz dedi ...üzülme tatiline devam et dedi ama benim ...moral yerlerde sancıda var hemen perşembeye bilet aldım .akşam uçağıydı...gündüzünde keseyyi düşürdüğümüde farkettim ...ve düngece evimdeydim...kızlar moralim çok bozuk benim böyle 3 buçuk aylıkken bir erkek bebek kaybetmişliğim daha var...illaki buda erkekti...dr genelde erkek bebeler düşer dedi...onlar daha dayanıksız oluyorlar tutunamıyorlar rahime ...xle döllenen yumlar daha dirayetli oluyorlar dedi...ah benim akılsız aklım...başımı taşlaramı vursam...herşeyi mahvettim...
kizlarrr nihayet islerimi bitirdim ev misss gibi oldu.banyomu yaptimduami ettim yemegim hazir birde kek attim firina pisiyo
oh mis gibi olmuştur birde ben biitirsem temizliğimi ev işi nankördür derler.kendini çok yorma aman
hadi bana gelin kahve de yaparim
türk kahvesi ama, amaaan canım çekti valla kız yakın olsam gelirdim ne kaynatırdık ama
ne güzel olurdu falada bakardik.ben tr de olsam kesin birkacinizi yakalardim kurtulamazdiniz bendenbaska gelen olmayacak heralde bende o zaman bir sarki göndereyim herkese cok sevdigim sarkilardan biri dinleyin mutlaka
İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum
Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum
Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işığımız sönmeden gidiyorum
http://www.youtube.com/watch?v=muId8SCd0Jw
kızlar dayanamadın hamilelik testi yaptım malesef negatif ama günüme daha var beklemek çok zor ya gerçi aldığım test 1 haftalık gebelikleride gösteriyormuş 20ml.beta hcg yi ama yok
rahmetli ne güzel söylemiş çok severim bu şarkıyı bende dinleyeyim özlemişim
canım hamilelik nasıl gidiyor
sen gel bana kahveden sonra ben gitarimla canli söylerim sana
Valla iki cocukla aklima bile gelmiyor bazenzaten onumuzdeki hft gidecegim dr a.ben testi erken yapmistim.birde kimseye soylemedik esimle karar aldik.ikinci kizimda sagolsun depresyona soktu akrabalar.vah vah tuh tuh budami kiz olsun uzulme.neyse hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?