Süper Anneler - 2011

oohh sonunda okumayı bitirdim kızlar epeydir giremedim.
öncelikle deneyenlere hayırlı sabırlı beklemeler..
gebelere hayırlı hamilelikler.. cinsiyetler inşallah istedikleri gibi olur..
dimla ooo hadi ikizlerimiz geliyor. bu aralar iyice arttı haa..
isteyenlere iyi çalışmalar..
benim gibi kararsızlarada iyi okumalar dilerim

ben de 40 satte okuyorum..bi gidiyorum kaç sayfa ilerlemiş
gurbetgüzeli benide yaz......sat 1-8-2011 hamile değilim test yapyım bu ay inşallah tekrar deniycem.......1 kızım var

ben ateş ölçüyorum ama çok anlamı yok.diyet yapmıyorum eşim yapıyor ayrıca adetimin 10.gününden itibaren dr a gidicem 2 ay önce yumurtan yok dedi bana serophene verdi kullanmadım ilk defa bu ay kullanıcam hayırlısı olsun hakkımızda ...illaki erkek diye bişey yok ama insan istiyo diğerlerinin lafları havaları çekilmiyo

ahhh cnm sagol kararsiz kalma kiz katil aramizaaaa
ben de 40 satte okuyorum..bi gidiyorum kaç sayfa ilerlemiş
gurbetgüzeli benide yaz......sat 1-8-2011 hamile değilim test yapyım bu ay inşallah tekrar deniycem.......1 kızım var
tamam cnm yazarim

cnm dr takibinde klomen ic yumurtan gelissin ben gecen ay drsuz klomen ictim birsey olmadi keske kitim olsaydi yumurtlamyi takip ederdim tautardi beki bakalim kismet belki bu ay tutarrr

kızlar hepinize çokkkk ama çook tşkkr ederim güzel dilekleriniz ve desteğiniz için
ben bu forumda karar verdim hamile kalmaya inşallah bu topluluk hepimize uğur ve sevinç getirir
ara ara hep yazıyodum allahın dediği olur gerisi boş diye
gerçektende öyle plan bi yere kadar gerisi alın yazısı
bu ilk günümü iyi dileklerinizle pozitif geçirmemi sağladınız
rabbim hepinize gönlünüzden geçeni fazlasıyla versin
allah banada kolaylıklar nasip etsin inşalllahhhhhhhh

tabiki canım Allahın dediği olucak zaten erkek olucak inşallah neyi çağırırsan o olurmuş birde Allah değilmi aklı bilimi araştırmayı bize veren izin veren kadere çok inanıyorum ben hayırlısı olsun herkesin gönlündeki olsun inşallah

klomen le serophene aynı sanırım bana verdi içmedim ben pazar adet olucam 3.günden itibaren içicem yumurtamı beğenmedi dr yaa....yaşım da büyük benim menopoza girermişim birde bebek bebek derken menopoz tedavisi ....haydaaaaaa

canim bence yumurtlaman daha geliyor ama tabi o kadar cok emin degilim, benim testlerle bi kac gün önceden hafiften gösteriyor, bence sen yarin gene bi test yap bakalim sonuc neolcak...ates ölcüyormusun?

benide koy listeye s.a.t. 9.11.2011

ay hayirli olsun canim, ah bende ikiz cok isterim hemde iki tane kiz

cnm sen o zamn kullan evet ikiside ayni amaininnn hemen tedavini ol

valla tetsim bitzim gulen yuzumde bacimda gisp alamadim bu ay tutmassa gelcek ay ins
ates olcemiyom cnm yaa ya unutuyom yada oglanin yataginda sabahliyom olmuyor denedim yok tetsler gozumu acti benim yarinda bir calisma yaparim ins iki gun yeterli sanjrim

Arkadaslar yarindan itibaren nete girmiycem ve de tv izl`emiycem cunku kaza namazlarim artiyor gunu gunden bu yuku tyasimak cok zor.
10 gun bana yeter
Allahima bol bol dua etmek Kuran okumak zikr etmek istiyorum
2 cocukla kaynana kaynata hepimiz bir evde cok zor
her seye yetiyorum yetemedigim namazlarim ibadetlerim
opuyorum ins guzel haberlerinizi okurum optum sizleri

Allah kabul etsin cnm
Ben kazalarımı hiç kılamıyoum malesef
kazadan beridir de namaz kılamıyordum ama hamdolsun daha
iyiyim ve yarından itibaren başlayım diyorum
Rabbimden aşkını diliyorum sürekli
HEr ibadeti borç olarak değilde Allah aşkından yapmamızı
nasip etsin Rabbim

slm kizlarr
idrar ph simi olctum 8 cikti normalde ph kac ki??bilen varmi ?

cnm nyle ölçüyosn idrar ph sını? akvaryum ph ını ölçen aletle mi? nerden kaça aldın bi yazsana...bu arada normali bu değil asidik olması lazım 7 sanırım

merhaba bayanlar adetime 1 hafta kala hafif bi lekelenme başladı şimdi 4 gün var ve devam ediyo yumurtlama günümden 1gün önce ve aynı gün deneme yapmıştık ama emin değilim acaba bu lekenme implantasyon kanaması olabilirmi testi nezaman yapsam sonuç alabilirim...

kiz kaybolurmuyuz hiçç burda kaldk hamile burda doguracaz Allahin izniyle daha cinsiyetleri ogrenmedik

ah canm guzelini yaprsin bitanem Alhim simdidemn kabul etsin hayilri haberler de bekliyoruz senden

cnm satini yaz soyliyim sana implasyonmu degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…