- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.921
s a t 25 08 2011 , iki cocugum var , bir kiz bir oglan bu 3.hamileligim :)
cnm s.a.t 30.09.2011
3-cu cocugum iki kizim var
ahhh cnm sagol kararsiz kalma kiz katil aramizaaaaoohh sonunda okumayı bitirdim kızlar epeydir giremedim.
öncelikle deneyenlere hayırlı sabırlı beklemeler..
gebelere hayırlı hamilelikler.. cinsiyetler inşallah istedikleri gibi olur..
dimla ooo hadi ikizlerimiz geliyor. bu aralar iyice arttı haa..
isteyenlere iyi çalışmalar..
benim gibi kararsızlarada iyi okumalar dilerim
tamam cnm yazarimben de 40 satte okuyorum..bi gidiyorum kaç sayfa ilerlemiş
gurbetgüzeli benide yaz......sat 1-8-2011 hamile değilim test yapyım bu ay inşallah tekrar deniycem.......1 kızım var
ben ateş ölçüyorum ama çok anlamı yok.diyet yapmıyorum eşim yapıyor ayrıca adetimin 10.gününden itibaren dr a gidicem 2 ay önce yumurtan yok dedi bana serophene verdi kullanmadım ilk defa bu ay kullanıcam hayırlısı olsun hakkımızda ...illaki erkek diye bişey yok ama insan istiyo diğerlerinin lafları havaları çekilmiyo
Eki Görüntüle 293133
Eki Görüntüle 293134
Eki Görüntüle 293135
kizlar net görun diye 3 sefer koydum bugun testim bitti son gundu ve en asagidaki testi ben gecen sene yapmistim (eylulde )kasik agrisi cekince yanliz bir tane yaptim t cizgisi c den daha koyu oldugun icin calisma oldu o tutmadi ayri bir konu
neyse
19-20-21-22 gunlerinde test yaptim sabahlari sabah 10 da bugun normalde koyulasmasi lazim testin cok bariz bir sekilde koyulasti sanirim bugunde degil ama yakin...... ben dun bir degerlendirme yaptim bel alti yastik 15 dak, ondan sonra da bir 15 dak, sagima döndum yattim..... toplam yarim saat sonra kalktim..... ilik bir dus aldim ...
yorumlar lutfen bilmiyorum bugunde calisma olurmu yada yarin ne dersiniz iki gun daha sarkacak gibi gorunuyor yumurtlama
08 kasimda regl oldum 11.gun teste basladim 13. gun calisma oldu halada net koyu cizgiyi yakalayamadim bn :44:
dün akşam doktora gittim kızlar
bakar bakmaz sürpriz dedi yüreğim koptu hemen anladım
bi kafamı çevirdim 2 kese kızlar şoktayım ya ben ay boyu korundum ama sadece 6 gün korunmadım
şimdi tekrar işimden ayrılmak istemiyorum psikolojikmen çöktüm
rabbim neylerse güzel eyler demekten başka çare yok
5 hafta 4 günlük dedi 2 gündür bulantılarım başladı ama kusmadım
rabbim sen yardımcım ol işteyim kendimi hiç iyi hissetmiyorum
kötüleşmekten çokkk korkuyorum lütfen dua adin bana
cnm sen o zamn kullan evet ikiside ayni amaininnn hemen tedavini olklomen le serophene aynı sanırım bana verdi içmedim ben pazar adet olucam 3.günden itibaren içicem yumurtamı beğenmedi dr yaa....yaşım da büyük benim menopoza girermişim birde bebek bebek derken menopoz tedavisi ....haydaaaaaa
canim bence yumurtlaman daha geliyor ama tabi o kadar cok emin degilim, benim testlerle bi kac gün önceden hafiften gösteriyor, bence sen yarin gene bi test yap bakalim sonuc neolcak...ates ölcüyormusun?
benide koy listeye s.a.t. 9.11.2011
Arkadaslar yarindan itibaren nete girmiycem ve de tv izl`emiycem cunku kaza namazlarim artiyor gunu gunden bu yuku tyasimak cok zor.
10 gun bana yeter
Allahima bol bol dua etmek Kuran okumak zikr etmek istiyorum
2 cocukla kaynana kaynata hepimiz bir evde cok zor
her seye yetiyorum yetemedigim namazlarim ibadetlerim
opuyorum ins guzel haberlerinizi okurum optum sizleri
slm kizlarr
idrar ph simi olctum 8 cikti normalde ph kac ki??bilen varmi ?
kiz kaybolurmuyuz hiçç burda kaldk hamile burda doguracaz Allahin izniyle daha cinsiyetleri ogrenmedikhelenx
hoşgldim canım....nasılsın görüşmeyeli? prensesimiz nasıl?
kızlar ya hakaten diğer kızlar neredeler?
ilkim
gülyhas
eydina
daha adınısayamadığımdiğer kızlar
bebeklri bulan kayboldu
kız gelincik
türkiyem
cennetgözlü
sizler kaybolmayın haaaaaaaaa bebişleri bulunca
ah canm guzelini yaprsin bitanem Alhim simdidemn kabul etsin hayilri haberler de bekliyoruz sendenArkadaslar yarindan itibaren nete girmiycem ve de tv izl`emiycem cunku kaza namazlarim artiyor gunu gunden bu yuku tyasimak cok zor.
10 gun bana yeter
Allahima bol bol dua etmek Kuran okumak zikr etmek istiyorum
2 cocukla kaynana kaynata hepimiz bir evde cok zor
her seye yetiyorum yetemedigim namazlarim ibadetlerim
opuyorum ins guzel haberlerinizi okurum optum sizleri
merhaba bayanlar adetime 1 hafta kala hafif bi lekelenme başladı şimdi 4 gün var ve devam ediyo yumurtlama günümden 1gün önce ve aynı gün deneme yapmıştık ama emin değilim acaba bu lekenme implantasyon kanaması olabilirmi testi nezaman yapsam sonuç alabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?