- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.881
bacım kız olacak demedim ki. ama yumurtlama gününden önce de ilişki olmuş. erkek de olabilir kız da olabilir. Allah sana tombiş bir oğluş verir inşallah.
ben de şok oldum inan.
demin uyguladım yine negatif
ins cnm agzindan bal damliyor
kardesimin görümcesi 3 gün önce bide yumurtlama günü yapti oglu oldu, bide o erkek duasini her namazda okumus...
Hadi hayirlisi bn umuttluyum bu ay bakalimregl oldum nihayet kızlar...lekelerden sonra umutlanmıştım ama bugün geldi
bu ay testlerim var bu ay çatlama sonrasını deniycem.demekki rastgelede denesem olmiiiiii bu ayda pozitif ovulasyondan 30 34 saat sonrasını denerim....ama diyeti kestim.
maşallh herkes burda.canlarım nasılsınız:)
ben orgazm olayinda su kaniya vrdim kizlar
orgazmi son anda olmak gerek
cunki ben kizimda oldum oldum ama bitene kadar kurudum yani
o sivilari yakalamak onemli yumurtlamanin saati oldugu gibi orgazminda dakikasini bulmak onemli
yumurtlmaya yakın değil yumurtan çatladıktan sonra saatı var yanı onunda ozaman dıyete baslamalısın canım bak drunda desteklemiş sabır ve zaman hayırlısı olsun inş.
ovülasyon testı al kullan ateşini ölç zamanla çözersın çatladığın günleri
Merhaba canim hangi erkek duasini canim buraya yazabilirmisin?
inss cnmya allahim hepimizin gonlundekini verir,diyetii tam olmasada uygulamaya calisiyorum,enazindan yeme seklimi degistirdim tuzlu yemeye basladim hakatende hic yemezdim tuzlu,ovulasyon testine gelince nasil bisey nasil yapiyosunuzki,ben yurdisindayim bilmiyorumki hic duymadim burda,vardir gerci eczanelerde,atesi peki neyle olcuyosunuz ,ya ben adet oldugum gunleri yaziyorum zaten ortalama ondort yada onbesinci gunler kasik agrilarim oluyor,ha bide dikkat ettim bazen sag bazende sol kasigim cok agriyorr,bence bununda bi anlami olabilir,ya bence doktorlar herseyin farkinda biliyolar ama soylemiyolar,buarada senin kacinci?
helenx
hoşgldim canım....nasılsın görüşmeyeli? prensesimiz nasıl?
kızlar ya hakaten diğer kızlar neredeler?
ilkim
gülyhas
eydina
daha adınısayamadığımdiğer kızlar
bebeklri bulan kayboldu
kız gelincik
türkiyem
cennetgözlü
sizler kaybolmayın haaaaaaaaa bebişleri bulunca
gunaydın kızlar . seyhancım pekmezınımı verıyorsun sen ben hep kaynatıyom kurunu yapıyorum yanı sende öle yap ıstersen ay ıns en yakın zamanda hamıs kalırsın cnm ogluna tabıkı bende:)
günaydıııınnn herkese
burdayım canım allah izin verırse inş.
ha bebek doğunca vırrak cırrak bu kadar giremeyebılırımbelkı ama yoklarım sizi merak ederım kız naptınız yakaladınızmı falan
yaa cennetgözlü hiiç gelmez oldu naptıkı nasıl hamıleliği arada girse bari neyse bugün misafırım var görüşürüz kızlarr
kürünü içmiyo cnm bende pekmez almıştım hemde faydalı diye
aslına bakarsan ben hiç bişey yapmıyorumda işte görünce dikkatimi çekti 3 kat süt
sağolasın cnm duan için inşallah hepimiz oğluşlarımızı alırız
senin bebeiş kaçtaneydi hatırlayamadım :26:
cnm senin bebeiş olduğunda lütfen ben olmayayım burda
bende vırak cırak sesiyle oğluşumla ilgilenmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?