Süper Anneler - 2011

ayrıca normal testlerde yazıyo ya testle aynı koyulukta olması lazım bence oda yanlış test koyuluğunu fazlasıyla yakaladıysa 12 saat içinde çatlama olur bence.ama koyuluklar aynıysa o zaman en az 24 saat beklenmeli...
vede sabah idrarıyla yapılmaması lazım çünkü sabah israrı bir önceki günün değeri oliyormuş.o sebepten sabah değilde 10dan sonraki idrar daha ii sonuç veriyormuş.ben bu ay bunla deneme yapıcam...

Son düzenleme:
sevilcim allah kalbindeini versin canım ya hemen ümitsizlenme...
tam gününde yapıpta kızı olan olmadımıki sanki...allah ne nasip ederse o canım

ben de şok oldum inan.
demin uyguladım yine negatif

bende bu ay deneyemedim, testi aldim ama bugün geldi malesef, yoksa bende monitorla birlikte denicektim,aynimi gösteriyor diye...alman sayfasinda herkes gülen yüz deniyor...daha dün birinle yazistim oda ebayden almis, 3 gün arka arkaya yapmis, hamile bile kaldi....teros benim adet gelirse artik bidahaki aya monitorla birlikte denicem,bakalim sonuc ne olcak...

Son düzenleme:
Hadi hayirlisi bn umuttluyum bu ay bakalim
maşallh herkes burda.canlarım nasılsınız:)

Ohhhhhhh kkmler gmis hosgelmis kiz nediyon bcm

ben orgazm olayinda su kaniya vrdim kizlar
orgazmi son anda olmak gerek
cunki ben kizimda oldum oldum ama bitene kadar kurudum yani
o sivilari yakalamak onemli yumurtlamanin saati oldugu gibi orgazminda dakikasini bulmak onemli

ufffya desene isimizz cok zorrorkdm ben pariste oturuyorum,ya sen? senin kac cocuk var,sende erkekmi istiyosun?yaa bende yaklasik bir yildir arastiriyorum bicok sey biliyorum ama korkuyorum ucuncuyu yapmaya,gerci kizim daha iki yasinda cok kucuk ama fazla ara vermekte istemiyorum,yaa benim gorumceminde iki kizi vardi ve ucuncu erkek oldu ve bana dediki ben kizlarda hic orgazm olmamistim ama bunda oldum ve tamda yumurtlamaya denk gelmis ve yine eltimde hamile ve oglu oluyo oda bana orgazm oldugunu soyledi,ben dusunuyorumda hakkatende bende kizlarimda yeterki tutsun dusuncesiyle herseyi esime birakip orgazm olmamistim

inss cnmya allahim hepimizin gonlundekini verir,diyetii tam olmasada uygulamaya calisiyorum,enazindan yeme seklimi degistirdim tuzlu yemeye basladim hakatende hic yemezdim tuzlu,ovulasyon testine gelince nasil bisey nasil yapiyosunuzki,ben yurdisindayim bilmiyorumki hic duymadim burda,vardir gerci eczanelerde,atesi peki neyle olcuyosunuz ,ya ben adet oldugum gunleri yaziyorum zaten ortalama ondort yada onbesinci gunler kasik agrilarim oluyor,ha bide dikkat ettim bazen sag bazende sol kasigim cok agriyorr,bence bununda bi anlami olabilir,ya bence doktorlar herseyin farkinda biliyolar ama soylemiyolar,buarada senin kacinci?

helenx
hoşgldim canım....nasılsın görüşmeyeli? prensesimiz nasıl?

kızlar ya hakaten diğer kızlar neredeler?

ilkim
gülyhas
eydina

daha adınısayamadığımdiğer kızlar
bebeklri bulan kayboldu

kız gelincik
türkiyem
cennetgözlü

sizler kaybolmayın haaaaaaaaa bebişleri bulunca

Günaydın kızlarrrrrrr

kızlar bişey soracağım biz keçiboynuzu pekmezide veriyoduk eşlerimize
ama bugün internette keçi boynuzu pekmezinin faydalarını yazmışlar
ilk madde benim kafamı karıştırdı siz ne diyosunuz ??:26:

KEÇİBOYNUZU (HARNUP) PEKMEZİ

Faydaları:

*Kalsiyum bakımından çok zengindir (sütün 3 katı)

*İçindeki E vitamini sayesinde; öksürüğe, gribe, kemik erimesine ve kansızlığa iyi gelir

* Balgam söktürür,göğsü yumuşatır,bronşları açar, sigara tiryakileri için faydalıdır ve nefes darlığına oldukça etkilidir.(Alerjik nefes darlığı çekenlere ısrarla keçiboynuzu pekmezi tavsiye edilir.)

* Yüksek ham selüloz etkisi ile bağırsak rahatsızlıklarına ve gastrite etkilidir. Mide ve bağırsak gazlarını dışarı atarak mide şişkinliğini giderir Bağırsak kurdu, tenya, solucan gibi bağırsak parazitlerini temizler. Mideye kuvvet verir.

*Yüksek mineral ve vitamin içeriği ile de diş ve diş etleri üzerinde çok olumlu etkileri vardır.

* Yüksek doğal şekerler , zengin mineraller (özellikle çinko) ve vitaminler (A , B , B2, B3, D) içeriği dolayısıyla doğal güç ve besin kaynağıdır.

*Yüksek sodyum ve potasyum içeriği sayesinde tansiyon, karaciğer ve akciğer üzerine çok yaralı etkileri bulunmaktadır. Kanın zehirli maddelerini temizler.

*İnsanlığın korkulu rüyası akciğer kanserini %90 oranında önleme gücüne sahiptir.

*Kalbe faydalıdır, kalp çarpıntısını önler

*İnsan vücuduna giren radyasyonu dışarı atar

gunaydın kızlar . seyhancım pekmezınımı verıyorsun sen ben hep kaynatıyom kurunu yapıyorum yanı sende öle yap ıstersen ay ıns en yakın zamanda hamıs kalırsın cnm ogluna tabıkı bende:)

ovülasyon testi çatlama gününü bulmak için canım gebelık bölümünde ovülasyon testi baslığı altında okursan detaylı bılgıler var.evet eczanelerdede var internettende sipariş verebılırsin.ateşinide dil altından 3 saatlık uykuyla en az bılhassa sabah saatlerınde 6 ila 8 arasında hassas derecelerle ben bebeğimin ateş ölçerını kullandım ölçüyorsun her gün aynı saatte.yıne gebelık bölümunde ateş ölçme topiği var arkadaslar sana yardımcı olurlar.
benım 2.bebeğime hamıleyım canım
bu gece süreklı doğurdum hayır dıyelım hayır olsun

günaydıııınnn herkese
burdayım canım allah izin verırse inş.
ha bebek doğunca vırrak cırrak bu kadar giremeyebılırımbelkı ama yoklarım sizi merak ederım kız naptınız yakaladınızmı falan
yaa cennetgözlü hiiç gelmez oldu naptıkı nasıl hamıleliği arada girse bari neyse bugün misafırım var görüşürüz kızlarr

gunaydın kızlar . seyhancım pekmezınımı verıyorsun sen ben hep kaynatıyom kurunu yapıyorum yanı sende öle yap ıstersen ay ıns en yakın zamanda hamıs kalırsın cnm ogluna tabıkı bende:)

kürünü içmiyo cnm bende pekmez almıştım hemde faydalı diye
aslına bakarsan ben hiç bişey yapmıyorumda işte görünce dikkatimi çekti 3 kat süt
sağolasın cnm duan için inşallah hepimiz oğluşlarımızı alırız

senin bebeiş kaçtaneydi hatırlayamadım :26:

cnm senin bebeiş olduğunda lütfen ben olmayayım burda
bende vırak cırak sesiyle oğluşumla ilgilenmek isterim

2 kızım var cnm erkek ıstıyoruz sımdı bakalım kısmetımızde ne varsa artık ıns oglumuz gelır cnm

cnm senin bebeiş olduğunda lütfen ben olmayayım burda
bende vırak cırak sesiyle oğluşumla ilgilenmek isterim

ayy doğru söylüyorsunnn bak o ince ayrıntıyı kaçırmışım kaybolun hepiniz vırraklar sarsın sizide oğluş isteyen oğluşunu kız isteyen kızışını yesın yesın buraya misafırliğe gelelım hepimiz inş. emiii ha budefa oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…