Süper Anneler - 2011

yavuz cinsiyet için değil bebek için. daha takip falan yoktu geçen ay gittim yumurtalara uyarıcı verelim bi sonraki ay dedi o kadar yani bu adetten sonra bakalım bakarız bakıcaz artık.....
tatlı yenmediğini çikolata falan yenmediğini de şimdi öğrendim yaani sadece süt ürünleri tüketilmiycek patates muz çok tüketilecek ..birtek bunu anlamışım onca yazılanlardan

beyaz seker iceren hersey yasak cunki asidik yelizcim
ama seker ihtiyacini hurma incir kayisi ve meyvelerden alabilecegimi sanmistim
bana o kafii gelmedi
serbetli tatlilardan cok az miktarda iki yada uc lokma
misal baklavanin bir sisesi
kucuk porsiyon yani limonatanizida stevya tatlandirici kullanacaksiniz

canım benin 2kızım var şimdilik 3.geliyo ortancayla arası 3 yaş olacak bakalım buda kız bazen büyükle küçük anlaşamıyorla ve hala şuan birbirlerine sataşıyorlar yavrum o küçük diyorum
zaten sen hep onu seviyon diyo çekip gidiyo hani bizim küçük de az değil haaa ona sataşıyo
babası demin küçüğe kızıyo ablana sataşma diyeeee
3.gelince ne yapcaz bilmiyorum:18:

orkidim napıyonnnnn canım ya ben dört gündür yımırtlıyommm alkilik beslenmeye basladım bu ğün umarum işe yararrr bişe sorcam emremirim bana kasım sonuna erkeğe yetkın günler dedi ama 30 kasım nötr dedi ne demk acaba ...yani olumsuz mu demek istediii. sen bilionmuu

Kizlar aranizda gulen yuz ovulasyon testi kullanan var mi acaba?? ben kullanmaya basladim da gulen yuzu goruncemi iliski olmali yada gulen yuzu gordukten ne kadar sure sonra olmali??

Kizlar aranizda gulen yuz ovulasyon testi kullanan var mi acaba?? ben kullanmaya basladim da gulen yuzu goruncemi iliski olmali yada gulen yuzu gordukten ne kadar sure sonra olmali??

canım ben kullanmıyorum bebeğim isteyen arkjadaşlarım buyrun sohbete orda sor söylerler o topiktee

travett canım meraba
benim için yorum yapabilirmisinnn.yaparsan sevinirim1 kızım var 1,hakkında içinden geçenleri söylesene . rica etsemm
ü:44:

merhaba canim
nasil kiz dort gun yumurtlama mi olur
yani test cizgilerinimi diyosun:44:

notr demek onlarin dilinde kiz ve erkek sansinin esit olmasi (tabii ALLAH bilir) yani ne kiz ne erkek ne kiza yatkin nede erkege
yari yariya canim

soru :doktor bey her erkekte x ve y % 50 ye %50 midir? neden bazı çiftlerin hep kızı veya hep oğlu oluyor sizce?
cevap : sevgili emine hanım matematiksel olarak kesinlikle yarı yarıya degil yaşam koulları beslenme hormonal degişimler bu oranı degiştirir yoksa sizin de dediginiz gibi hep kız yada erkek olması izah edilemezdi saygılarımla

yanii teravet yine su alkalin asidik olayimi geliyor aklaa yanii kocisleremi daha dikkat edecezz
esime larginin aliyimmi cnm ne dersin

Allah kabul etsin canim

merhaba canim
nasil kiz dort gun yumurtlama mi olur
yani test cizgilerinimi diyosun:44:

notr demek onlarin dilinde kiz ve erkek sansinin esit olmasi (tabii ALLAH bilir) yani ne kiz ne erkek ne kiza yatkin nede erkege
yari yariya canim

inan bende anlamadımm ya zatiinnn 4 gündür uzadıkca uzuyor akıntımmmm ondan dolayı dedimmmmm.. bu arada bi arkadaş kimdi hatırlamadım geçmişi okurken 2 gün evvel mi neydi travet arkadasa yaptığın yorum aynen çıktı demiş banada söylesene neyim olacak demişşş buna benzer bende travete ondan söyledim benim için ne geciyo diee yoksa durduk yere niye diyim arkadaşımm canlarımmmmmmm.........ayy zaten cin tak.kız kasm aralk yinede denerim heralde aralıktaaa . allah bilirr...

canım teravet yumurtlama günü ve ilişki günlerıne göre yorum yaptı öyle senın kızın senın oğlun deyıp yorum yapmıyor sen yanlış anlamışsın sanırım.buarada o soran kişilerden biri bendım

cvp çok mantıklı gerçektende dıyetı erkekte yapacak ozaman kesınn

asıl erkek yapıcak canım yaa...rahimin alkali olması imkansız gibi bişey oranın ph düşerse enfeksiyon olur..erkek yapıcak dedi saraçoğlu da zaten .ama yanında ömer çelakıl vardı o da dedi ki kadının yumurtasının da y leri alması açısından kadın beslenmesi de gerekli değil mi dedi yani spermler alkali olur ve y ler hızlandırılırsa fakat yumurta asidik olursa y spermlerini alır mı içine dedi ya da buna benzer bişey.....o da bunu araştırmadım dedi

tatlıdan emin misiniz ilk sayfada bol bol tatlı yazıyor şerbetli tatlı serbest sütlü tatlı yasak gibi anladım ben ..tatlı yemazse erkeklerin işi daha zor

benimki gittikçe uzuyo yaş farkı şimdi olsa 11 yaş olacak
ama kızım 21 de olsa kesin kıskanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…