- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.961
kızlar kardeşler arasındaki yaş farkı 5 den az olunca kıskançlık daha fazla oluyormuş, sizin çocuklarda durum nasıl? biliyorum konunun yeri burası değil ama sizi tanıyorum ya ne bilim hele bi yazın bakalım, bizde karar verecez bi şekilde dimi ama
Kizlar aranizda gulen yuz ovulasyon testi kullanan var mi acaba?? ben kullanmaya basladim da gulen yuzu goruncemi iliski olmali yada gulen yuzu gordukten ne kadar sure sonra olmali??
travett canım meraba
benim için yorum yapabilirmisinnn.yaparsan sevinirim1 kızım var 1,hakkında içinden geçenleri söylesene . rica etsemm
ü:44:
merhaba canimorkidim napıyonnnnn canım ya ben dört gündür yımırtlıyommm alkilik beslenmeye basladım bu ğün umarum işe yararrr bişe sorcam emremirim bana kasım sonuna erkeğe yetkın günler dedi ama 30 kasım nötr dedi ne demk acaba ...yani olumsuz mu demek istediii. sen bilionmuu
ne yorumu bacım?
soru :doktor bey her erkekte x ve y % 50 ye %50 midir? neden bazı çiftlerin hep kızı veya hep oğlu oluyor sizce?
cevap : sevgili emine hanım matematiksel olarak kesinlikle yarı yarıya degil yaşam koulları beslenme hormonal degişimler bu oranı degiştirir yoksa sizin de dediginiz gibi hep kız yada erkek olması izah edilemezdi saygılarımla
Arkadaslar yarindan itibaren nete girmiycem ve de tv izl`emiycem cunku kaza namazlarim artiyor gunu gunden bu yuku tyasimak cok zor.
10 gun bana yeter
Allahima bol bol dua etmek Kuran okumak zikr etmek istiyorum
2 cocukla kaynana kaynata hepimiz bir evde cok zor
her seye yetiyorum yetemedigim namazlarim ibadetlerim
opuyorum ins guzel haberlerinizi okurum optum sizleri
merhaba canim
nasil kiz dort gun yumurtlama mi olur
yani test cizgilerinimi diyosun:44:
notr demek onlarin dilinde kiz ve erkek sansinin esit olmasi (tabii ALLAH bilir) yani ne kiz ne erkek ne kiza yatkin nede erkege
yari yariya canim
inan bende anlamadımm ya zatiinnn 4 gündür uzadıkca uzuyor akıntımmmm ondan dolayı dedimmmmm.. bu arada bi arkadaş kimdi hatırlamadım geçmişi okurken 2 gün evvel mi neydi travet arkadasa yaptığın yorum aynen çıktı demiş banada söylesene neyim olacak demişşş buna benzer bende travete ondan söyledim benim için ne geciyo diee yoksa durduk yere niye diyim arkadaşımm canlarımmmmmmm.........ayy zaten cin tak.kız kasm aralk yinede denerim heralde aralıktaaa . allah bilirr...
soru :doktor bey her erkekte x ve y % 50 ye %50 midir? neden bazı çiftlerin hep kızı veya hep oğlu oluyor sizce?
cevap : sevgili emine hanım matematiksel olarak kesinlikle yarı yarıya degil yaşam koulları beslenme hormonal degişimler bu oranı degiştirir yoksa sizin de dediginiz gibi hep kız yada erkek olması izah edilemezdi saygılarımla
kızlar kardeşler arasındaki yaş farkı 5 den az olunca kıskançlık daha fazla oluyormuş, sizin çocuklarda durum nasıl? biliyorum konunun yeri burası değil ama sizi tanıyorum ya ne bilim hele bi yazın bakalım, bizde karar verecez bi şekilde dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?