- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.601
Aslında benim belim daha düşükten beri ağrıyor. Şimdi çoğaldı işte. Bir atlatsak bu günleride rahat nefes alsak
Yumurta zamani oluyor canim bel agrisi canim bide benim 3 aydir hep sol yumurtaligim catliyor normalmi bu acaba burdaki doktorlar bisey demiyor sag yumurtaligim gelismiyor galiba yumurta tembelligimi demek oluyor onuda sorarsan sevinirim ins sivasta vardir tanidigi doktor sagol cani m ben gulen yuzude merak ediyorum test guldugu zamanmi diyecek bakalim doktorun cizgili olandanda yapicaksin sen galiba cift cizgi ciktigi ve ertesi gece deneyenlein genelde oglu olmus hadi bacim ikiz ogluslarin olur ins rabbim nasip etsin sana
Benimde yum xsmani belim agrir hatta yataktan bel agrisiyla uyaniyorumAslında benim belim daha düşükten beri ağrıyor. Şimdi çoğaldı işte. Bir atlatsak bu günleride rahat nefes alsak
Canim tsk unutmadigin icin ya benim bebeyim cok kücük denemekte kararsiz kaldim merakim ondan büyük kizim 12 ikincisi 10 ücüncüsü 1 yasinda
Bel ağrısınandan çok karın ağrısı ve akıntı diyorlar senin akıntı nasıl ne durumda
Amin inşallah bacım. Rabbim hepimizin gönlün'dekini nasip etsin. Bende kaç aydır hep sağ tarafta yum oluyor ozaman benimde solmu tembel oluyor. Yoksa kadınlar birkaç ay sağ birkaç ay solmu oluyor? Doktorumun testlerle hiç alakası yok ben sadece yapıcam dedim oda i̇stiyorsan yap dedi. Ama şöylede birşey var iğne kullanıyorum ya testler yanlış cevap verebilir
Angel yumurta tembelligi için saracoglunun incir havuç kürünu yapsan nasil olur acep
Akıntı daha yok ama kasık ağrısı var ara ara
Aslında benim belim daha düşükten beri ağrıyor. Şimdi çoğaldı işte. Bir atlatsak bu günleride rahat nefes alsak
Amin inşallah bacım. Rabbim hepimizin gönlün'dekini nasip etsin. Bende kaç aydır hep sağ tarafta yum oluyor ozaman benimde solmu tembel oluyor. Yoksa kadınlar birkaç ay sağ birkaç ay solmu oluyor? Doktorumun testlerle hiç alakası yok ben sadece yapıcam dedim oda i̇stiyorsan yap dedi. Ama şöylede birşey var iğne kullanıyorum ya testler yanlış cevap verebilir
Angel listeye benide ekle bacim oglud haberi verenlerdrn insalahhhh
ben bu programı çok seviyorum ya siz ....
Bende hep baktirdim bu ay sagsa gelecek ay sol oluyo
yarın kacta randevun canım gitte hayırlısıyla inş iki yumurtanda gelişmiştir ikiz oglusun olur
insallah atlatirsin bacim ogullarindan firsat buldukcada burayi unutmaz bize yardimci olursun ben busene yapamiyorum malesef esim istemiyor bebeyimizin büyümesi lazim dedi insallah senin doktor banada yardimci olur yarin sor nezamana kadar calisacak merak icindeyim :18:
Yarın saat 3.30 da randevu. Bu arada benim iki aydır yum sağda oluşuyor. Demek kişiden kişiye değişiyor
belkide canım kişiden kişiye degişiyordur ama bi ay sag bi ay sol diye duydugum için dedim bide düşükten hemen sonra parca kaldımı diye baktılar o zaman sag yumurtalıgımda çikolata kisti cıkmıstı ama sonraki aylarda bişey görünmedi ama o düşünden sonra hep sol olustu bi sorarsan yarın bacım sevinirim
Olur sorarım bacım. Not ediyorum hepsini
Canım beni düşündüğünüz için teşekkürler yarın test yapacağım ilk size haber vereceğim söz tuba en önce sen öğrencen Allahın izniyle sonra erkek ismi düşüncez senin oğlana Amiiiin Allahım inşallahay canım kusura bakma tamam listedesin:))) tek deneme yaparak degilmi inşallahhh canım iyi haberlerini alırız forever da merak ediyorum ya hamilemi acaba sen kalp atısını duymaya gittinmi
Çok güzel bir bölüm dübende bayılıyorum şuanda ızlıyorum....
işte bende öyle olmuyor canım ya düşükten sonra hep sol 3 aydır sadece düşükden hemn sonra sag oldu bi gariplik varda doktorlar bi yorum yapsa bi sag bi sol oldugunu duymustum demekki.çünkü düşükten önce bendede bi ay sag bi ay sol oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?