- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.561
sağolasın çifter çifter pipili dogurursun inşallah
Bacım Allah razı olsun. Rabbim sanada güzel sağlıklı salih uzun ömürlü her iki dünyadada hayrını göreceğin biz kız evlat nasip etsin. Ben bundan bir ay önce yine doktora gitmiştim orada kayseriden gelen bir hasta vardı böyle bir çanta dolusu tahlil ile gelmişti o gittikten sonra ben girdim doktor onun dosyayı inceliyordu bak dedi bu kadın 12 doğum yapmış ama hiçbiri Canlı değil be neler neler çekmiş dedi. Şimdi onu araştırmaya sokacağız bakalım inşallah bir bebeği olur diye. Eğer sende düşünürsen önce çok iyi bir Doktor ile görüşmen durumunu anlatman ve seni takip ederek doğurmayı düşün. İnan nana kız evladı gibisi yok. Bakma biz sırf aile baskısından dolayı erkek diyoruz yoksa kız gibisi olamaz.
Bacım Allah sizdende razı olsun. Burada birbirimize ettiğimiz dualar bile bize yeter. Doktora test aldığımı yapacağımıda söyledim yap dedi benim için fark etmez. Ben her şekilde tam çat anını bulurum dedi. Benden önce bir hastasına takip yapmış onunda 3 kızı varmış kadın aydından gelmiş doğal yoldan ve ilk denemeden tuttu dedi. Şimdi haber bekliyorum bakalım cinsiyet ne zaman belli olacak dedi. Dedimki ultrason resmini bize göster bizim facede grup var nub teorisine göre cinsiyet belirleme biz yorumlarız ya diyor senden öğreneceğim ne kadar çok şey var :) bizde profesör olduk ta kimsenin haberi yok. Pazartesi yine kontrolüm var iyice düşünün soruları yazıp gidince sorayım
aynen bacım yaaa valla artık onu arastır bunu arastır.inan sivastayım ama ben bile düşünüyorum senin doktorunu rahatsızlıgımdan dolayı bu son sansım bu sene 1 için izin verdiler sonrasında zaten bi yavrum var kendimi riske atamam sivasta varmı yada kayseride tanıdıgı diyecegim kayseriden bile ona gelmişler cok aklım karıstı yaa hastaneyemi gidiyorsun canım yoksa özelmi ne kadar ücreti felan gelsemmi düşünmeye basladım valla
adetten 2 gün sonra mı? yumyum zamanı falan değil yani... hem de tam bildiğimizin tersi şekildeki ilişkiyle....
ama bildiğimizi doğrulayan tek şey, önce senin orgazm olmuş olman.
olacaksa her şekilde oluyormuş demekki kızlar..
bakın, ne vakti tutmuş, ne pozisyonu.... olacaksa oluyor yani :)
OLACAK OLURSA DEDİĞİN GİBİ HER ŞEKİLDE OLUR BEN KIZ BEBEK İSTİYORUM mesela kız bebek için adwetten hemen sonra sık ilişki üst poziyon diyorlar ama ben bu şekilde oğluma hamile kaldım :)
adetten 2 gün sonra mı? yumyum zamanı falan değil yani... hem de tam bildiğimizin tersi şekildeki ilişkiyle....
evet yum yum zamanıda degil biz aklımız sıra adetten hemen hamile kalma olasılıgı olmaz hemde üstteyken dedim ve ilk defa o ay korunmasız oldu zaten hamnile oldugumu ögrendigimde şok olmuştum
canım ya çok üzüldüm prenseste düşürdü bebeğini neden oluyor acaba hamileyim yazan düşük yapıyor.Nazar mı değiyor acaba anlamadım ki kıskançlıktan değil aman haa annenin de bebeğine nazarı çok geçermiş yanlış anlaşılmasın....biraz dinlen yine olur arkadaşım durmak yok yola devam vardır bir hayır
geçmiş olsun canım ALLAH bidaha yaşatmasın ama neden uçaga bindin ya sen çok tehlikeli çok kızdım şimdi sana
yok canım öyle düşünme sen olacak Allahın izniyle bir tosun sana bir tosun bana adetten önce lekelenme yani yerleşme kanaması olduğunda erkek bebek olma ihtimali varmış doğrumu sencecanım nazar falan değil...etrafımdada öyle düşükler çok...ben radyasyon ve doğal beslenmememize bağlıyorum...gebelikler bir tuaf oldu artık...benim bu 5. gebeliğimdi 3 kızım var canlarım... birde 4 aylık düşük oğlum var ,bununda erkek olabileceğini düşünüyorm belkide erkeklerim yaşamıyo...
yok canım öyle düşünme sen olacak Allahın izniyle bir tosun sana bir tosun bana adetten önce lekelenme yani yerleşme kanaması olduğunda erkek bebek olma ihtimali varmış doğrumu sence
bencede en önemli olay orgazmda bitiyor düşük olan oğlanda orgazm olmuşdum...3 numaralı kızımda orgazm olmamışdım...bilerek bi teyze öyle demişti bana ...bende uydum ona ...şimdiki düşüğümdede orgazm olmuştum cinsel perhiz ve tek ilişkyle kalmıştım...????
bilmiyorumki araştırıyorum bende yarında pazar eczaneler kapalı test alırdım ama bakalım devam edecekmi az önce bir yerde kk de okudum......ben doktoruma sormştm bu kahverengi akıntıyı . çok kahve rengi deil ama koyu kokusuz akıntı. doktor dediki bazı bebekler yerini temizler buda erkek bebekler olur genellkle dedi. ama kız bebeklerde yaparmş. ama bnm bebeğim erkek miş sonrada onu öğrendim. şimdide 39+1 haflık hamileyim doğurdm doğurcam Allahın izniyle.diye yazmış kız insanda umutlanıyor işte Allahımdan tek dileğim ben kızıma hamileyken ak sakallı bir amca bana erkek bebek veriyordu adı muhammed olacak demişti oğlum olursa muhammed koyacağım ama hamilemiyim henüz belli değil
benimde 3 kizimvar canim senin kücük kizin kac yasinda ..
canım benim küçük kızım .4 yaşında...seninkiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?