- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.581
Canim tsk unutmadigin icin ya benim bebeyim cok kücük denemekte kararsiz kaldim merakim ondan büyük kizim 12 ikincisi 10 ücüncüsü 1 yasinda
kızlar apranaksdan haber yokmu hala.acaba hamılemi.ne oldu cok merak ettım
kızlar kimse yok biliyorum ama sabah okursunuz artık 1 saattir iki kere wc ye gittim tuv.kağıdında pembe kahve arası leke gördüm hatta söylemesi zor peçeteyi rulo yapıp acık içeri soktum baya bulandı adetime 3.4 gün var normalde adet öncesi leke gelmez bende birden sökülürüm ...sizler bir kaç doğum yaptınız bu hamilelik belirtisi olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum lütfen...
kızlar kimse yok biliyorum ama sabah okursunuz artık 1 saattir iki kere wc ye gittim tuv.kağıdında pembe kahve arası leke gördüm hatta söylemesi zor peçeteyi rulo yapıp acık içeri soktum baya bulandı adetime 3.4 gün var normalde adet öncesi leke gelmez bende birden sökülürüm ...sizler bir kaç doğum yaptınız bu hamilelik belirtisi olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum lütfen...
Valla bacım ben orada çok kişi gördüm başla şehirlerden gelenleri yani özelemi alıyor hastaneyemi bilmiyorum. İstersen sorayım bi bakalım ne dicek. Birde tam hikayeni bilmediğim için açıkçası ne dicem onuda bilmiyorum. İstersen ara bir konuş o sana daha iyi bilgi verir. Ona göre karar verirsin
canim iki kizimi denedigimiz ilk ayda hamile kaldim ücüncü bebeyimide ikinci denemede kaldim cabuk hamile kaliyorum korkum hemen tutarsa :) sen doktora sor bacim ya esimde istemiyor cocuk 3 yasina gelsin dedi benim korkum senin doktorun emeklige ayrilmasi beni beklesinEylül ekim gibi başla bence hem diğerleri büyük yardım ederler sana. Sen yeniden tutturup doğurana kadar küçüğün 3 olur ben bekledim çok pişmanım
bilmiyorumki araştırıyorum bende yarında pazar eczaneler kapalı test alırdım ama bakalım devam edecekmi az önce bir yerde kk de okudum......ben doktoruma sormştm bu kahverengi akıntıyı . çok kahve rengi deil ama koyu kokusuz akıntı. doktor dediki bazı bebekler yerini temizler buda erkek bebekler olur genellkle dedi. ama kız bebeklerde yaparmş. ama bnm bebeğim erkek miş sonrada onu öğrendim. şimdide 39+1 haflık hamileyim doğurdm doğurcam Allahın izniyle.diye yazmış kız insanda umutlanıyor işte Allahımdan tek dileğim ben kızıma hamileyken ak sakallı bir amca bana erkek bebek veriyordu adı muhammed olacak demişti oğlum olursa muhammed koyacağım ama hamilemiyim henüz belli değil
Geçmiş olsun canımcanım nazar falan değil...etrafımdada öyle düşükler çok...ben radyasyon ve doğal beslenmememize bağlıyorum...gebelikler bir tuaf oldu artık...benim bu 5. gebeliğimdi 3 kızım var canlarım... birde 4 aylık düşük oğlum var ,bununda erkek olabileceğini düşünüyorm belkide erkeklerim yaşamıyo...
Canim bende dusugumde yerlesme kanamasi olmustu adetim gectikten sonra progestan baslamisti doktor ocak ayindada 6 yada7 gun onceydi sanirim ocakta pempe bi kac damla kanamam olmustu hatta doktora gittim negatif cikmisti kahverengiye donuk olunca genelde yerlesme kanamasi deniyor hayirlisi bakalim sali gunumu randevun canim
Evet salı günü canim kanama ic çamaşırı ma geçmiyor peceteye geliyor bulaşıyor bakalım meraktayim belkide hasta olurum çünkü karnım ağrıyor arada
Kızlar sorularınızı not aldım doktora sorucam yarın. Bu arada benimde çok köyü belim ağırıyor yumurta zamanı normalmi bu?
Yumurta zamani oluyor canim bel agrisi canim bide benim 3 aydir hep sol yumurtaligim catliyor normalmi bu acaba burdaki doktorlar bisey demiyor sag yumurtaligim gelismiyor galiba yumurta tembelligimi demek oluyor onuda sorarsan sevinirim ins sivasta vardir tanidigi doktor sagol cani m ben gulen yuzude merak ediyorum test guldugu zamanmi diyecek bakalim doktorun cizgili olandanda yapicaksin sen galiba cift cizgi ciktigi ve ertesi gece deneyenlein genelde oglu olmus hadi bacim ikiz ogluslarin olur ins rabbim nasip etsin sana
Ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyorumki testlerim 2 .3 gün pozitif çıktı pozitif günlerde deneme yaptım sonra yapmadım sonradan catladiysa diye şüpheleniyorum ve aklım karışıyor hiç gecikmeyen düzenli olan adet im bu ay delir di
Kızlar sorularınızı not aldım doktora sorucam yarın. Bu arada benimde çok köyü belim ağırıyor yumurta zamanı normalmi bu?
Normal bence canim ben yumurtlayacagimi anlarim adet agrisi gibi hersey mevcut bende hamileysemde ayni agrilar olur sasmaz yani bel kasik agrisi akrasiflik ve cok acikirim
Testte yazıyor zaten hormon ilaçları kullanılıyorsa yanlış çıkabiliyor muş sen yap ama bakalım çatlarken ne gösterirmiş bizimde bilgimiz olurAmin inşallah bacım. Rabbim hepimizin gönlün'dekini nasip etsin. Bende kaç aydır hep sağ tarafta yum oluyor ozaman benimde solmu tembel oluyor. Yoksa kadınlar birkaç ay sağ birkaç ay solmu oluyor? Doktorumun testlerle hiç alakası yok ben sadece yapıcam dedim oda i̇stiyorsan yap dedi. Ama şöylede birşey var iğne kullanıyorum ya testler yanlış cevap verebilir
Evet 3 deneme ve hepsinde kahve duş ve orgazm bakalım hasta olursam üzülmem çünkü ne zaman yum.çatladı bilmiyorum kısmet Allahtan ne gelirse başımın tacıInsallah oglusun gübüsündedir canim görümceminde leke gelmisti oglu oldu sen bir deneme yapmadin bildigim kadariyla üc deneme yaptin hamileisen oglan bence ben artik iki üc deneyenlere bu gözle bakiyorum sultaninkide oglan gelsin pasalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?