Süper Anneler - 2011

sen adami zehirleyeceksin, dur daha bize lazimlar :))

cok sey yediriyorsun zaten, bence baska bir sey ekleme artik. bekle bakalim, ne olmus spermler. olumsuzsa baska seyler eklersin.

lenarin, merhaba canım.. seni şimdi gördüm, kusura bakma.
ben arada bi atılıyorum topikten, geri geliyorum falan..
ne var ne yok... nasılsın? yoksun çoktandır

sen niye test yapiyorsun? dr takip etmiyor mu?

Bacım hem loboguik hem gülen yüz hem Galenik hem doktor hemde doktorun vereceği tahliller hepsini birden uygulayacam abarttığımın farkındayım valla meraktan bakalım hepsi birden çakışacakmı?

Kızlar ben yolda yım test aldım eve gidiyorum sabah idrariyla yapılıyormuş ya hamilelik testi 11.30 da yaptığım idrarla olurmu 2 saat bekleyen idrarla yani

sen adami zehirleyeceksin, dur daha bize lazimlar :))

cok sey yediriyorsun zaten, bence baska bir sey ekleme artik. bekle bakalim, ne olmus spermler. olumsuzsa baska seyler eklersin.

ya napıyım :)
valla birden sperm sorunu çıkınca karşıma, şok oldum lenarin ben...
birden şok tedaviye başladım :)
bakalım inşallah sonuç alırız.

ama çakşır var aklımda... bi de onu bakıcam.

İçinde baya şey varmış ama adaçayıda varmış adaçayı kız diyetinde vardı diye hatırlıyorum. Sen bu ay böyle bir devam et bakalım olmasa sonra onu dene. Çok fazlada adamın kalbine zarar.

Kızlar ben yolda yım test aldım eve gidiyorum sabah idrariyla yapılıyormuş ya hamilelik testi 11.30 da yaptığım idrarla olurmu 2 saat bekleyen idrarla yani

Bence yApılır neden yapılmasınki hem senin adetine kaç gün var? İnşallah hayırlı haberler alırsın

İçinde baya şey varmış ama adaçayıda varmış adaçayı kız diyetinde vardı diye hatırlıyorum. Sen bu ay böyle bir devam et bakalım olmasa sonra onu dene. Çok fazlada adamın kalbine zarar.

heeee valla ya, hiç dikkat etmedim ben.
tamam vazgeçtim.
nasıl dikkat ettin kız gijnij :))) maşallah bacım

çakşır suyu mu alsam kökünün tozunu mu alsam acaba?

Bu arada şu şurup vardıya vakso öyle birşeydi gerçekten işe yarıyormu bakın kullanıcam ona göre çabuk cevap verin

içinde ne olduğu belli değil canım zararı dokunabilir bence çakşırı balla karıştırıp yedir canım ben öyle yapıyorum 5 gündür bakalım neler olacak.

lenarin, merhaba canım.. seni şimdi gördüm, kusura bakma.
ben arada bi atılıyorum topikten, geri geliyorum falan..
ne var ne yok... nasılsın? yoksun çoktandır

alinti yaptin ya bendenn, ha haa komik oldu bu!! sen kim saniyordun?
sagol sekerim, iyiyim. sen nasilsin? c
Bacım hem loboguik hem gülen yüz hem Galenik hem doktor hemde doktorun vereceği tahliller hepsini birden uygulayacam abarttığımın farkındayım valla meraktan bakalım hepsi birden çakışacakmı?

valla sekercigim kolay gelsin. ben gulen yuzle cift cizgilileri bir arada kullandim. o bile kafa karistiriyor. sen 3 unu nasil yapcan?

gulen yuz iyidir, eminim memnun kalacaksin

surup kullanma, cunku ovulasyon gunun gecikirse bu suruplar uyusturuyor. onun yerine energi icecegi icir, daha mantikli.

Son düzenleme:
heeee valla ya, hiç dikkat etmedim ben.
tamam vazgeçtim.
nasıl dikkat ettin kız gijnij :))) maşallah bacım

çakşır suyu mu alsam kökünün tozunu mu alsam acaba?

Kökünü al posası daha iyi kestane balı ile karıştır aktar öyle daha çok işe yarıyor demişti

ben abarttığını düşünmüyorum bacım iyi yapıyorsun çünkü bu senin son şansın..

adetine kaç gün var forever?

1-2 gün varsa.. bence yapılır . neden olmasınki.

2 saat beklemiş idrar? hiç sabah idrarı yapmadıysan... bu da beklemiş de olsa... sabah ilk idrar yani.
yapmış bile olsan...
bence adet günüe az kaldıysa, yap gitsin.. bi dene bakalım

Hayır şurubu ben içecem hani alkalı yapıyormuş diye sultan filanda içmiş. Bu arada ben iğnede kullanıyorum en son 3 yum vardı cuma günü gittim 14 olmuştu bugünde gitcem büyük ihtimal yarın olmasada öbür gün çat iğnesi vurucam

ne damlasıymış o kızzzzz anaamm bak sen bişey söylemeden o söylemiş herkesin bebesi erkek diye

Bu arada şu şurup vardıya vakso öyle birşeydi gerçekten işe yarıyormu bakın kullanıcam ona göre çabuk cevap verin

valla ben kullanmadım. kullananlar memnun.
ama tek konumuza hitap eden yanı, alkali yapıyor oluşu.
bence alkali olmak için, doğal yollarla çabalayalım. karbonatlı su ve beslenme şeklimiz.... yeterli bence gijnij. ilaç kullanmayı ben doğru bulmuyorum alkali olmak için.

içinde ne olduğu belli değil canım zararı dokunabilir bence çakşırı balla karıştırıp yedir canım ben öyle yapıyorum 5 gündür bakalım neler olacak.
evet evet tamam haklısınız. almam hakkatten, içinde ne olduğu belli değil yani.
çakşır tozu alıyorum o zaman ben bugün biyerlerden bakalım...

benim oglum var ama inan hc bu 2.hamilelgm gbi merak etmemistm ultrasyn kagidina ble baktgmi hatrlmyrm ama adetin 14.gunu yumurtlama gunumde olmustu bde ogun tesadufmu esim gazoz icmisti ama bebek icn dgl snra ogrndgme gore erkek asitli seylr iccekms maden suyu kola falan birde yeni evliydik sık ilişki olmuştu. Lenarin buna ne diyon kız bunun gibi birçok kişi ile karşılaştım facede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…