- 27 Ağustos 2013
- 506
- 42
- 73
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.661
hhahahah iyi bahaneymiş :)
çakşırın suyunu mu içirsem, tozunu mu yedirsem bilemedim ben ya Alev? napsam?
bir de bu sabah bişey buldum .. bi baksana şuna
karkim k9 bitkisel su.. yaz Google'da hemen çıkıyor... burda kk'da birileri bahsetmiş, çok memnun kalmışlar. çakşır suyundan daha etkiliymiş falan.. öyle yazmışlar.
bi baksanıza kızlar.. ne dersiniz?
sen niye test yapiyorsun? dr takip etmiyor mu?
sen adami zehirleyeceksin, dur daha bize lazimlar :))
cok sey yediriyorsun zaten, bence baska bir sey ekleme artik. bekle bakalim, ne olmus spermler. olumsuzsa baska seyler eklersin.
ya napıyım :)
valla birden sperm sorunu çıkınca karşıma, şok oldum lenarin ben...
birden şok tedaviye başladım :)
bakalım inşallah sonuç alırız.
ama çakşır var aklımda... bi de onu bakıcam.
Kızlar ben yolda yım test aldım eve gidiyorum sabah idrariyla yapılıyormuş ya hamilelik testi 11.30 da yaptığım idrarla olurmu 2 saat bekleyen idrarla yani
İçinde baya şey varmış ama adaçayıda varmış adaçayı kız diyetinde vardı diye hatırlıyorum. Sen bu ay böyle bir devam et bakalım olmasa sonra onu dene. Çok fazlada adamın kalbine zarar.
hhahahah iyi bahaneymiş :)
çakşırın suyunu mu içirsem, tozunu mu yedirsem bilemedim ben ya Alev? napsam?
bir de bu sabah bişey buldum .. bi baksana şuna
karkim k9 bitkisel su.. yaz Google'da hemen çıkıyor... burda kk'da birileri bahsetmiş, çok memnun kalmışlar. çakşır suyundan daha etkiliymiş falan.. öyle yazmışlar.
bi baksanıza kızlar.. ne dersiniz?
lenarin, merhaba canım.. seni şimdi gördüm, kusura bakma.
ben arada bi atılıyorum topikten, geri geliyorum falan..
ne var ne yok... nasılsın? yoksun çoktandır
Bacım hem loboguik hem gülen yüz hem Galenik hem doktor hemde doktorun vereceği tahliller hepsini birden uygulayacam abarttığımın farkındayım valla meraktan bakalım hepsi birden çakışacakmı?
heeee valla ya, hiç dikkat etmedim ben.
tamam vazgeçtim.
nasıl dikkat ettin kız gijnij :))) maşallah bacım
çakşır suyu mu alsam kökünün tozunu mu alsam acaba?
Bacım hem loboguik hem gülen yüz hem Galenik hem doktor hemde doktorun vereceği tahliller hepsini birden uygulayacam abarttığımın farkındayım valla meraktan bakalım hepsi birden çakışacakmı?
Kızlar ben yolda yım test aldım eve gidiyorum sabah idrariyla yapılıyormuş ya hamilelik testi 11.30 da yaptığım idrarla olurmu 2 saat bekleyen idrarla yani
alinti yaptin ya bendenn, ha haa komik oldu bu!! sen kim saniyordun?
sagol sekerim, iyiyim. sen nasilsin? c
valla sekercigim kolay gelsin. ben gulen yuzle cift cizgilileri bir arada kullandim. o bile kafa karistiriyor. sen 3 unu nasil yapcan?
gulen yuz iyidir, eminim memnun kalacaksin
surup kullanma, cunku ovulasyon gunun gecikirse bu suruplar uyusturuyor. onun yerine energi icecegi icir, daha mantikli.
ben abarttığını düşünmüyorum bacım iyi yapıyorsun çünkü bu senin son şansın..
:) kız alkali besleniyoruz yaa.... daha napçaz :)
şaka maka.. cumartesi akşamı kuzenlerle yemek yedik.
bi kuzenim eczacı , ona konuyu şöyle anlattım :)
ya dedim, bende bi sıkıntı var, sperm testi yaptım, sorun çıkmadı. ama bebek yok ortada... napsakki acaba...
dediki, 'valla elif, bu sene ne hikmetse, herkeste bi sıkıntı var heralde. eczaneye gelen her 10 kişiden iki tanesi bu amaçla bişeyler istiyor. ya sperm az-hareketsiz.. ya morfoloji bozuk... ya hepsi birden bozuk... ya kadında bi sorun yok gibi ama sıkıntı hissediyor... ikisi birden sıkıntılılar var... velhasıl bu sene, bi tuhaflık var. 10 aydır hemen hemen sürekli bu amaçla bişeyler isteyenler geliyor. benim kalfam 2 sene evlendi, 33 yaşında şimdi. eşi 19 yaşında ve çocukları olmuyor. hiç ummazsın ama, zararlı hiçbir alışkanlığı olmadığı halde kalfamda sperm bulunamamış. bu 3-4 senedir çıktı bu sperm bozukluğu meselesi mesela.. gitgide çocuk yapmak zorlaşıyor. ama bir de alkali olmak diye bişey tutturdu millet. alkai olmak için damlalar satıyoruz, yok satıyor resmen. bu alkali olmak modasından ötürü, bebeler 1 senedir hep erkek. bu modayı değerlendirip bi bebe daha yapsam mı acaba diyorum'
dedi.
Bu arada şu şurup vardıya vakso öyle birşeydi gerçekten işe yarıyormu bakın kullanıcam ona göre çabuk cevap verin
evet evet tamam haklısınız. almam hakkatten, içinde ne olduğu belli değil yani.içinde ne olduğu belli değil canım zararı dokunabilir bence çakşırı balla karıştırıp yedir canım ben öyle yapıyorum 5 gündür bakalım neler olacak.
kız valla farkında değilim. alıntı yaptım hakkatten ve gördüm de sen olduğunu... ama az evvel aydım, 'aa lenarin gelmiş' dedim kendi kendime :)))
ben de iyiyim nolsun işte... gördüğün gibi çabalamaya devam bacım.
spoşlarla uğraşıyorum 15 gündür.
Kökünü al posası daha iyi kestane balı ile karıştır aktar öyle daha çok işe yarıyor demişti
kestane değil de, acaba keçiboynuzu balı ile karıştırsam mı?
valla sekercigim kolay gelsin. ben gulen yuzle cift cizgilileri bir arada kullandim. o bile kafa karistiriyor. sen 3 unu nasil yapcan?
gulen yuz iyidir, eminim memnun kalacaksin
surup kullanma, cunku ovulasyon gunun gecikirse bu suruplar uyusturuyor. onun yerine energi icecegi icir, daha mantikli.
valla ben kullanmadım. kullananlar memnun.
ama tek konumuza hitap eden yanı, alkali yapıyor oluşu.
bence alkali olmak için, doğal yollarla çabalayalım. karbonatlı su ve beslenme şeklimiz.... yeterli bence gijnij. ilaç kullanmayı ben doğru bulmuyorum alkali olmak için.
evet evet tamam haklısınız. almam hakkatten, içinde ne olduğu belli değil yani.
çakşır tozu alıyorum o zaman ben bugün biyerlerden bakalım...
kız valla farkında değilim. alıntı yaptım hakkatten ve gördüm de sen olduğunu... ama az evvel aydım, 'aa lenarin gelmiş' dedim kendi kendime :)))
ben de iyiyim nolsun işte... gördüğün gibi çabalamaya devam bacım.
spoşlarla uğraşıyorum 15 gündür.
kestane değil de, acaba keçiboynuzu balı ile karıştırsam mı?
Keçiboynuzu özü var onunla karıştır daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?