- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.701
hayalet varsa vardır inş ... erken olduğu ıcın tam cıkmamaıstır bencetest yaptım negatif kızlar ama t hayalet gibi çoook dikkatli bakılınca sanki görülüyor ama silik yani yarın doktor randevumda kan tahlili isteyeceğim ben ne zaman yumladım bilmiyorum yaa offf
Hemen yapayım ozaman gülen yüzüdemi şimdi yapayım?
Hemen yapayım ozaman gülen yüzüdemi şimdi yapayım?
ah o yaş.. ah
ben 34, eşim 43
artık yaş sebebiyle zaten telaştayım ben.
3 ile başlayan yaşlarda olsa eşim, bu kadar paniklemezdim ben.
okudum o linki, o sebeple bu alkali damlasından bahsettim yeniden.
kullanayım mı acaba ya?
ama ph 10 oluyormuş. spoşlar yanmasın bi de :))
test yaptım negatif kızlar ama t hayalet gibi çoook dikkatli bakılınca sanki görülüyor ama silik yani yarın doktor randevumda kan tahlili isteyeceğim ben ne zaman yumladım bilmiyorum yaa offf
yanmaz merak etme, bu dr diyorki vucudun alkali olup olmadigini sabah ilk idrarinizi ph kaidiyla olcerek ogrenebilirsiniz. yani vajen bence alkali olmuyor, olmaz. vucut oluyor.
Test yaptım tek çizgi c çıktı yoksa yumlar öldümü benim
eylül güzel haberlerini bekliyoruz sonuçların güzel çıkar inşallahcanım 3 ten sonra gideceğim sonucu almaya akşama haber veririm inş..
apranax bugun gelecektı....yazık kıza sıgara yüzünden kendını dışarıya attı
bakalım yumlar ne alemde büyüdülermi hadi hayırlısıGünaydın hepinize bugün kontrolum var saat 3.30 da bakalım ne oldu ne olmadı. Dün gece kocada geldi yeni deneme için hazırız. Diğer arkadaşlar eylül forever sizde hayırlı haberler alırsınız inşallah.
inşallah canım yaa saabredemiyorum ki meraktan çatlayacağımooo maşallah, hadi inşallah forever ya
o hayalet çizgileri ve sonrasında öğrenilen melek müjdelerini çok gördğk bu forumda :) di mi kızlar?
ha gayret, yarına kadar sabır...
eylül güzel haberlerini bekliyoruz sonuçların güzel çıkar inşallah
bakalım yumlar ne alemde büyüdülermi hadi hayırlısı
inşallah canım yaa saabredemiyorum ki meraktan çatlayacağım
yumlar ölürmü hayatım hem erken daha t koyu çıkması için korkma bir anda koyulaşıyor zaten güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar acil çıkmam lazım anca yetişirim doktora. Daha namaz kalmadım. Eylül kız cevap yazamadım şu tahlilleri iyice öğreneyim doktordan yazarım yine işinize yarar belki. Hadi çıktım hakkınızı helal edin dönünce yada yolda yazarım
Kızlar acil çıkmam lazım anca yetişirim doktora. Daha namaz kalmadım. Eylül kız cevap yazamadım şu tahlilleri iyice öğreneyim doktordan yazarım yine işinize yarar belki. Hadi çıktım hakkınızı helal edin dönünce yada yolda yazarım
gecen aksam msj atmıştım sana okudun mu bacım gijnijin dr yla ilgili????????????
gijnijin dr unun adını ve tel nosunu yazmıştım.hangisi bacim benim bebeden ne okudugumdan birsey anliyorum nede yazdigimdan cok sükür yeni uyuttum :)
test yaptım negatif kızlar ama t hayalet gibi çoook dikkatli bakılınca sanki görülüyor ama silik yani yarın doktor randevumda kan tahlili isteyeceğim ben ne zaman yumladım bilmiyorum yaa offf
e vücut alkali olunca neye yarayacak?
bize vajen lazım...
sadece tam yumyum vaktinde alkali oluyormuş.. bizim onu uzun süre alkali tutmamız lazım.
he bi de vücut alkali olunca, yumyum da alkali mi olur acaba?
bu arada idrardaki ph olayına ben inanmıyorum.
iç 2 bardak karbonatlı su, yap çişini.. al sana alkali idrar.
arkasından 3 bardak normal ph seviyeli suyu iç.... yap çişini yap testini.. al sana asidik idrar.
o sebeple idrardaki olay değişken... alkali olduğu zaman, vücut da alkali demek olmuyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?