- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.681
ne damlasıymış o kızzzzz anaamm bak sen bişey söylemeden o söylemiş herkesin bebesi erkek diye
adetine kaç gün var forever?
1-2 gün varsa.. bence yapılır . neden olmasınki.
2 saat beklemiş idrar? hiç sabah idrarı yapmadıysan... bu da beklemiş de olsa... sabah ilk idrar yani.
yapmış bile olsan...
bence adet günüe az kaldıysa, yap gitsin.. bi dene bakalım
Keçiboynuzu özü var onunla karıştır daha iyi
Bugün yarın olmam lazım ilk idrarimi sakladım zaten11.30 kalktım sonra test almaya gittim şimdi geldim eve yapacağım
o ne ya?
kızım ne çok şey biliyonuz ya siz :)))) anadan doğarken mi öğrenmiş olarak doğdunuz... ne bu ya :))))))
http://www.youtube.com/watch?v=SpVmGuOyi8s
bakın sevgili maranki ne diyor?
hap ilaç kullanmayın sperm meselesi için,
zencefil - adamotu - zerdeçal - yerelması - gingseng - çakşır (hepsinden 50şer gram alın, toz halinde karıştırın.. 1 kg balla macun yapın, yedirin adamlara diyo)
Keçiboynuzu özü pekmezden daha iyi içindelşeker yok en azından aktardan al o daha iyi bencede maranki iyi diyor. Haklı adam
aynen..
sabah yanına bi çanta veriyorum, artık millet soruyormuş, o çantada ne var diye.
----------------
sabah kahvaltısı için, içi bol dolu bir tost.
kahvaltı için, bir şişe ıhlamur (her sabah karışık bitki çayı yapıp dolduruyorum - veriyorum yanına)
bi küçük poşette, proxeed , evicap hap, çinko hapı, l-arginin hapı, folik asit hapı
bir cam şişede portakal+havuç+elma+brokoli karışık meyve suyu (proxeed karıştırıp içsin diye)
ara öğün olsun diye, bir saklama kabına dolduruyorum kuruyemişleri, incir ve hurma
muhakkak 1 şişe alkali su (karbonatlı)
öğleden sonra acıkınca yesin diye, 1 sandviç
bu çanta tabi epey bi heybetli oluyor her gün elinde.
--------------
akşam eve gelince, yemekten sonra, keçiboynuzu pekmezli suya proxeed karıştırıp veriyorum eline
1 bardak normal su ile 1 evicap veriyorum içiyor.
akşam otururken kuruyemiş (fındık-fıstık-ceviz-badem-kuru kayısı-kuru incir - kurma karışık)
yanında yeşil çay (bol limonlu)
eğer isterse bir kızılay soda
yatarken bi bardak keçiboynuzu suyu
tabi sabah yataktan kalkarken de keçiboynuzu suyu + bal-polen-arı sütü karışımı
artık adam fenalarda... 15 gün oldu heralde başlayalı ama, benimki s
geçmiş olsun...denemede hayırlı olsun...benim kocam grip oldu da, hayat durdu. iyiki erkekler cocuk dogurmuyor, kesinlikle yapamazlardi. askitoma kalk sey edicez dedim, kafayi yiyordu. ha haaa, cok komikti, gribim halim yok olmaz diye tutturdu. bende yimirta kaciyor olmaz didim. tutarsa kesin kiz olacak.
benimde amcaoglu kadin dogumcu, cok ukaladir, yine de dayanamayip maille sordum. hic inanmiyor ovulasyon gunu erkek olura, sadece sunu soyledi. erkek icin kocanin iyi beslenmesi ve iliski gunu yorgun olmasin sansiniz artar dedi.
velhasil benim kuzende benzer bir sey yapti. kocayi et, findik fistikla ve ozellikle incirle besledi. cift cizgiyi gorur gormez denemis ve sabah, kocasi evde, yani dincmis ve oglu oldu.
benimki cok az et met yer, ben zorla yediriyorum. sebze agirlikli beslenir. benimki kesin kzi olacak, kurtulus yok. birde niye 2.cocuk hep birinciyle ayni cinsiyette? ben bunun sebebini merak ediyorum. 1 erkek 1 kiz cok daha az, geneli 2 kiz 2 erkek vs... sonrasinda diger cinsiyet yakalaniyor
Önce doğal yoldan deneyip sonra ilaç tedavisi olsa daha iyi ama onun içinde genç olmak lazım çünkü zaman aleyhimize işliyor yaş gidiyor.ben bakayım keçiboynuzu özü bulayım madem.
ya haklı ama.. bu doğal olaylarla bu işe biyere kadar.. illaki ilaç milaç lazım yani. doğala bırakırsan anca 8 ayda belki toparlar o sperm sayıları değerleri... ama ilaçla daha etkili ve çabuk sonuç alınır diye düşünüyorum. yanlış mıyım acaba ben ya
benim oglum var ama inan hc bu 2.hamilelgm gbi merak etmemistm ultrasyn kagidina ble baktgmi hatrlmyrm ama adetin 14.gunu yumurtlama gunumde olmustu bde ogun tesadufmu esim gazoz icmisti ama bebek icn dgl snra ogrndgme gore erkek asitli seylr iccekms maden suyu kola falan birde yeni evliydik sık ilişki olmuştu. Lenarin buna ne diyon kız bunun gibi birçok kişi ile karşılaştım facede
alkali olmak için damlalar var ya..
ben de geçen gün söyledim burda, şunu alsam mı kızlar diye.... cevap gelene kadar, ben siparişi verdim.
sonra kızlar, sakın kullanma dediler.. ama benim paket geldi ertesi gün eve :)
evde duruyor. kullanmıyorum.
acaba kullansam mı?
ph seviyesini 10 yapıyormuş.
alkadays diye bişey benimki galiba.. şimdi hatırlayamadım adını. nereye koyduğumu da bilemiyorum, dur bi bakıyım etrafa bulunca yazayım adını.
ama ben kuzenime sormadım, ne damlası diye.. şüphelenmesin çalışmalarımdan diye :)))
hangi anlamda ne diyorum? kola icmeye mi? surada yabanci bir site var.
http://www.wikihow.com/Raise-the-Chances-of-Having-a-Boy
kabaca diyorki erkek bebek icin
ovulasyondan 24 saat onceyle 12 saat sonrasindaki arada cinsel iliski
alkali beslenme
erkegin kafein almasi. bu da kahve, kola ve oksuruk surubunda bulunur.
erkegin yuksek enerji almasi. et, yumurta, balik vs gibi proteinli yiyecek.
cinsel iliski pozisyonu diz dirsek, derin iliski olmali.
orada iliskiden once kola oneriliyor.
link ekledim yaaa!! orada dr mutlaka ya bu damlalardan ya da saf karbonati kullanin diyor, saglik icin da cok faydaliymis. bence kullan. bende yarin alayim, zayiflatiyormus. ozellikle elma sireksi alkali olmada da supermis. ekledigim linke bakarsaniz faydali bilgiler var.
bacım bence test yapmaya başlayabilirsin...dr gittiğinde yumun büyüklüğünü söylediğinde hesaplama yapabilirsin allh korusun inş bu ay hamiş kalırısın ama olurda bir terslik olursa gelecek aylar için elinde veri olur...
test yaptım negatif kızlar ama t hayalet gibi çoook dikkatli bakılınca sanki görülüyor ama silik yani yarın doktor randevumda kan tahlili isteyeceğim ben ne zaman yumladım bilmiyorum yaa offf
hadı at testının resmını pozıtıf deeeee
Ama silikte çıkmışsa var gibi oluyor sanki benimde öyle olmuştu
acıyorum su kocalara bazen yazık yaa adamlara elimizde rezil oldu zavallılar :))
geçmiş olsun...denemede hayırlı olsun...
Önce doğal yoldan deneyip sonra ilaç tedavisi olsa daha iyi ama onun içinde genç olmak lazım çünkü zaman aleyhimize işliyor yaş gidiyor.
hangi anlamda ne diyorum? kola icmeye mi? surada yabanci bir site var.
http://www.wikihow.com/Raise-the-Chances-of-Having-a-Boy
kabaca diyorki erkek bebek icin
ovulasyondan 24 saat onceyle 12 saat sonrasindaki arada cinsel iliski
alkali beslenme
erkegin kafein almasi. bu da kahve, kola ve oksuruk surubunda bulunur.
erkegin yuksek enerji almasi. et, yumurta, balik vs gibi proteinli yiyecek.
cinsel iliski pozisyonu diz dirsek, derin iliski olmali.
orada iliskiden once kola oneriliyor.
link ekledim yaaa!! orada dr mutlaka ya bu damlalardan ya da saf karbonati kullanin diyor, saglik icin da cok faydaliymis. bence kullan. bende yarin alayim, zayiflatiyormus. ozellikle elma sireksi alkali olmada da supermis. ekledigim linke bakarsaniz faydali bilgiler var.
@eylul, sagolasin. durmak yok yola devam. cift iliski denedim tutar insallah.
Hemen yapayım ozaman gülen yüzüdemi şimdi yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?