Süper Anneler - 2011

ne damlasıymış o kızzzzz anaamm bak sen bişey söylemeden o söylemiş herkesin bebesi erkek diye

alkali olmak için damlalar var ya..
ben de geçen gün söyledim burda, şunu alsam mı kızlar diye.... cevap gelene kadar, ben siparişi verdim.
sonra kızlar, sakın kullanma dediler.. ama benim paket geldi ertesi gün eve :)
evde duruyor. kullanmıyorum.
acaba kullansam mı?
ph seviyesini 10 yapıyormuş.

alkadays diye bişey benimki galiba.. şimdi hatırlayamadım adını. nereye koyduğumu da bilemiyorum, dur bi bakıyım etrafa bulunca yazayım adını.

ama ben kuzenime sormadım, ne damlası diye.. şüphelenmesin çalışmalarımdan diye :)))

Bugün yarın olmam lazım ilk idrarimi sakladım zaten11.30 kalktım sonra test almaya gittim şimdi geldim eve yapacağım

Keçiboynuzu özü var onunla karıştır daha iyi

o ne ya?
kızım ne çok şey biliyonuz ya siz :)))) anadan doğarken mi öğrenmiş olarak doğdunuz... ne bu ya :))))))

http://www.youtube.com/watch?v=SpVmGuOyi8s
bakın sevgili maranki ne diyor?
hap ilaç kullanmayın sperm meselesi için,

zencefil - adamotu - zerdeçal - yerelması - gingseng - çakşır (hepsinden 50şer gram alın, toz halinde karıştırın.. 1 kg balla macun yapın, yedirin adamlara diyo)

Keçiboynuzu özü pekmezden daha iyi içindelşeker yok en azından aktardan al o daha iyi bencede maranki iyi diyor. Haklı adam

Keçiboynuzu özü pekmezden daha iyi içindelşeker yok en azından aktardan al o daha iyi bencede maranki iyi diyor. Haklı adam

ben bakayım keçiboynuzu özü bulayım madem.

ya haklı ama.. bu doğal olaylarla bu işe biyere kadar.. illaki ilaç milaç lazım yani. doğala bırakırsan anca 8 ayda belki toparlar o sperm sayıları değerleri... ama ilaçla daha etkili ve çabuk sonuç alınır diye düşünüyorum. yanlış mıyım acaba ben ya

acıyorum su kocalara bazen yazık yaa adamlara elimizde rezil oldu zavallılar :))
geçmiş olsun...denemede hayırlı olsun...

Önce doğal yoldan deneyip sonra ilaç tedavisi olsa daha iyi ama onun içinde genç olmak lazım çünkü zaman aleyhimize işliyor yaş gidiyor.

bacım bence test yapmaya başlayabilirsin...dr gittiğinde yumun büyüklüğünü söylediğinde hesaplama yapabilirsin allh korusun inş bu ay hamiş kalırısın ama olurda bir terslik olursa gelecek aylar için elinde veri olur...

hangi anlamda ne diyorum? kola icmeye mi? surada yabanci bir site var.

http://www.wikihow.com/Raise-the-Chances-of-Having-a-Boy

kabaca diyorki erkek bebek icin

ovulasyondan 24 saat onceyle 12 saat sonrasindaki arada cinsel iliski
alkali beslenme
erkegin kafein almasi. bu da kahve, kola ve oksuruk surubunda bulunur.
erkegin yuksek enerji almasi. et, yumurta, balik vs gibi proteinli yiyecek.
cinsel iliski pozisyonu diz dirsek, derin iliski olmali.

orada iliskiden once kola oneriliyor.

link ekledim yaaa!! orada dr mutlaka ya bu damlalardan ya da saf karbonati kullanin diyor, saglik icin da cok faydaliymis. bence kullan. bende yarin alayim, zayiflatiyormus. ozellikle elma sireksi alkali olmada da supermis. ekledigim linke bakarsaniz faydali bilgiler var.

@eylul, sagolasin. durmak yok yola devam. cift iliski denedim tutar insallah.

Son düzenleme:

Evet kola konusunda kadın alkalı beslenme nedir bilmiyor bile. Ben karbonatlı su içemedim hep geri çıkardım almadı midem ne yapayım şuan ölüyorum ph 5 çıkıyor. Ne yapayım öldüreyim ben kendimi. Birde bana özel mesaj atarmısın önemli bişe dicem şu pozisyonlarla ilgili

test yaptım negatif kızlar ama t hayalet gibi çoook dikkatli bakılınca sanki görülüyor ama silik yani yarın doktor randevumda kan tahlili isteyeceğim ben ne zaman yumladım bilmiyorum yaa offf

Hemen yapayım ozaman gülen yüzüdemi şimdi yapayım?

test yaptım negatif kızlar ama t hayalet gibi çoook dikkatli bakılınca sanki görülüyor ama silik yani yarın doktor randevumda kan tahlili isteyeceğim ben ne zaman yumladım bilmiyorum yaa offf

Ama silikte çıkmışsa var gibi oluyor sanki benimde öyle olmuştu

acıyorum su kocalara bazen yazık yaa adamlara elimizde rezil oldu zavallılar :))

geçmiş olsun...denemede hayırlı olsun...

zavallı benim elimde rezil olmadı valla eylülcüm.
o kendisini rezil etti yıllardır.
hep sağlıksız beslendi, hep sağlıksız alışkanlıklar..
paket paket sigaraları deviriyor, eskiden her akşamdı, 6-7 aydır haftasonları sadece içki içiyor... keyif adamı, zararsızdır... ama zararı kendisine oldu işte.
sebze versen önüne, 'bu mudur? başka yemek yok mu?' der... yemez hatta. et olacak, sürekli et yiyecek...
sabah kahvaltısında bile gazlı içecek içerde geçen seneye kadar... bozdu sağlığını. midesi göçtü, hep mide ilacımız var, kolesterol tavan..
velhasıl, benimki benim elimde zavallı değil, kendisini bu hale getirdi.
tanıdığımdan beri böyle yiyip içiyor. sonuç, bana patladı işte nihayet

şimdi ben,m kurallarıma göre yaşayacak. bana o bebeği verecek. başka şekli yok.
ne versem ne yedirsem azdır. senelerdir laf dinlemiyor... zıkkım versem, yemek zorunda yani. haktır mubahtır :))

Önce doğal yoldan deneyip sonra ilaç tedavisi olsa daha iyi ama onun içinde genç olmak lazım çünkü zaman aleyhimize işliyor yaş gidiyor.

ah o yaş.. ah
ben 34, eşim 43
artık yaş sebebiyle zaten telaştayım ben.
3 ile başlayan yaşlarda olsa eşim, bu kadar paniklemezdim ben.

okudum o linki, o sebeple bu alkali damlasından bahsettim yeniden.
kullanayım mı acaba ya?
ama ph 10 oluyormuş. spoşlar yanmasın bi de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…