Süper Anneler - 2011

offfff ben bu işi kesin tutturamıycam 2. kızıma isim arayım ben tabi önce hamile kalmam lazımm

allahım banada nasip eyle yarabbim
kılıyorum ama adet sonrası bişeyler oluyo bana kalıyo ve utanıyorum bu durumdan

Güne oğlumun kusuntusuyla başladık
midesini üşütmüş sanırım
yatak döşek çarşaf yorgan battaniye
herşey kusmuk oldu
arada olur böyle alıştım artık
ama sinir sistemim de çöktü sabah
hazır yorganıelde yıkadım makinaya sığmıyor
ıslanınca da çok ağıroldu tabiii
kaldırırken belimi daha beter ettim sanırım ağrısı arttı

ben bu asabiyet ve sabırsızlıkla
2 çocuk daha istiyorum
bu konu üzernde daha fazla düşünmem lazım :44::44::44:

eşim hrgün artık olsun diyor

hatta soruyor iç mi dış mı diye

hayırrrrrrrrrr dememle kendine geliyor

Bugün sabah namazına uayanbildim sonunda
Gördüğüm rüyadan hmen sonra uyandım zaten

Rüyamda karnımda bebk oynuyoır 15 haftalıkmış ve sağdan sola kayıyor
Seviniyorum kaydı bu erkek bebek olacak diyorum ama çok mutlu oldum
bebeğin hareket etmesinden...uyandım hala gerçek gibiydi...

Son düzenleme:

sorma leyn aynen bende ole oldu ruyamda elimi karnima koydum rsmen oynuyordu yawww ins gercekte olacak artik biz kafayi yedik heee deli hastanesinde bulusmak uzere kizlarr

kızlar saraçoğulunun çayını alan yokmu ya ne varmış içinde ay yazın bana....
demekki teroşcum %50 diye bişi yok o zaman yum zamanıda yok al baştan mı olduk yani
ben bu ay sadecemedsmartım var ilk pozitiften 24 saat sonra deneme yaparım.
kocişe keçiboynuzu vermesemmiki ne yapıcam şimdi ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet 500. sayfa
mimoza uğurlu gelsin bu bize inşallah

evet seyhan inşallah canım ya bıraktım ben yöntem möntem valla aallah hayırlı sağlıklı versin önce.sonrada herkesin gönlündekini nasip etsin...benim kızım dünyama bedel yawrum sağlıkla büyüsün yawrum.bol kardeş olsun kuzuma

kız sanki ben yöntemmi uyguluyorum bacım ya
böyle zaten olmuyo tek ilişkiyle hiç olmaz

diğer arkadaşlar için olabilir bu yöntemler senle ben farklıyız

bu ay 3 gün leke geldi sonra regl oldum.hemde sanki az oldum.iki gün ii olduda bu gün az.iki güne yıkanırım heralde...
motoru bozduk ya inan kürtajdan sonra abuk subuk oldu bünyem...diyetmi kürtajmı ne yaptı bilmiyorum yumurtlama var ama yakalayamıyorum.ateş ölçmeye devam.regl olduktan sonra düşüyormuş benim ateş.şu anda 35.8lerde gidip geliyor.bu ay hem ateş ölçeceğim hemde kitlerim var.bakalım yumurtlamam nasıl oli ne zaman oli

emremirinim rica etsem banada bio ya bakarmısın.e.d.t.03 02 1972 benimki 21 09 1978.sikluslarım 35 gün olması bio yu degiştirir mi

Selam NİSAM05,
28 kasım- 9 aralık arası erkeğe yatkın,
21-30 aralık arası erkek ,1 ocak erkeğe yatkın,
13 -24 ocak arası erkek,8-16 şubat erkek,
28 şubat-2mart erkeğe yatkın,4-10 mart erkek günün…..

Selam güzeller,cinsiyeti baba adayının spermi belirliyorsa biz ne diye kadının biosuna bakıp duruyoruz kiiii???
bildiğimiz doğrular yanlışmı çıkıyor???? inanın benim bişeye inancım kalmadı
zaten bizim ailede durum çok vahimm….abimin 3 oğlu,ablamın 4 kızı, ablamın 3 oğlu,diğer ablamın 2 oğlu veee benim 2 oğlum var
bunu nasıl açıklarsınız kızlar yaaaa…benim sonum belli gibi görünüyor ama gene de insan umutsuz yaşayamıyor
naz81,SARAÇOĞLU na soran oldumu acaba kız bebek kürü nekadarmışşş,neler içeriyormuş?

emraemirim benim kocisinkinede bakarmisin cnm tarihler vardi seniin ben baktim kiza yatkin sanirim dogrumu bakmisim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…