- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.981
ben takip etmiyorum dr a baktırıcam çatlamışmı yumurta varmı fln filan yanı adetimin 10. gününden itibaren yakalamaya çalışıcaz artık uyarıcı kullanıcam 5 gün
asıl erkek yapıcak canım yaa...rahimin alkali olması imkansız gibi bişey oranın ph düşerse enfeksiyon olur..erkek yapıcak dedi saraçoğlu da zaten .ama yanında ömer çelakıl vardı o da dedi ki kadının yumurtasının da y leri alması açısından kadın beslenmesi de gerekli değil mi dedi yani spermler alkali olur ve y ler hızlandırılırsa fakat yumurta asidik olursa y spermlerini alır mı içine dedi ya da buna benzer bişey.....o da bunu araştırmadım dedi
Allah kabul etsin cnm
Ben kazalarımı hiç kılamıyoum malesef
kazadan beridir de namaz kılamıyordum ama hamdolsun daha
iyiyim ve yarından itibaren başlayım diyorum
Rabbimden aşkını diliyorum sürekli
HEr ibadeti borç olarak değilde Allah aşkından yapmamızı
nasip etsin Rabbim
eşim hrgün artık olsun diyor
hatta soruyor iç mi dış mı diye
hayırrrrrrrrrr dememle kendine geliyor
Bugün sabah namazına uayanbildim sonunda
Gördüğüm rüyadan hmen sonra uyandım zaten
Rüyamda karnımda bebk oynuyoır 15 haftalıkmış ve sağdan sola kayıyor
Seviniyorum kaydı bu erkek bebek olacak diyorum ama çok mutlu oldum
bebeğin hareket etmesinden...uyandım hala gerçek gibiydi...
sorma leyn aynen bende ole oldu ruyamda elimi karnima koydum rsmen oynuyordu yawww ins gercekte olacak artik biz kafayi yedik heee deli hastanesinde bulusmak uzere kizlarr
Zaten ben ruyada erkek bebisi gordum sonra hamile kaldigimi ogrendim bu ruyalar haberci kuslarimiz bizim
kızlar 500.sayfamız hayırlı olsun
bol bebişli günler olsun
evet 500. sayfa
mimoza uğurlu gelsin bu bize inşallah
evet seyhan inşallah canım ya bıraktım ben yöntem möntem valla aallah hayırlı sağlıklı versin önce.sonrada herkesin gönlündekini nasip etsin...benim kızım dünyama bedel yawrum sağlıkla büyüsün yawrum.bol kardeş olsun kuzuma
kız sanki ben yöntemmi uyguluyorum bacım ya
böyle zaten olmuyo tek ilişkiyle hiç olmaz
diğer arkadaşlar için olabilir bu yöntemler senle ben farklıyız
tek ilişkiyle tutturanlar yatsın kalksın şükretsin anacım ne zor işler bunlar.[/QU
sorma arkadaşım ya
emremirinim rica etsem banada bio ya bakarmısın.e.d.t.03 02 1972 benimki 21 09 1978.sikluslarım 35 gün olması bio yu degiştirir mi
sorma leyn aynen bende ole oldu ruyamda elimi karnima koydum rsmen oynuyordu yawww ins gercekte olacak artik biz kafayi yedik heee deli hastanesinde bulusmak uzere kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?