- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.001
Selam NİSAM05,
28 kasım- 9 aralık arası erkeğe yatkın,
21-30 aralık arası erkek ,1 ocak erkeğe yatkın,
13 -24 ocak arası erkek,8-16 şubat erkek,
28 şubat-2mart erkeğe yatkın,4-10 mart erkek günün…..
Selam güzeller,cinsiyeti baba adayının spermi belirliyorsa biz ne diye kadının biosuna bakıp duruyoruz kiiii???
bildiğimiz doğrular yanlışmı çıkıyor???? inanın benim bişeye inancım kalmadı
zaten bizim ailede durum çok vahimm….abimin 3 oğlu,ablamın 4 kızı, ablamın 3 oğlu,diğer ablamın 2 oğlu veee benim 2 oğlum var
bunu nasıl açıklarsınız kızlar yaaaa…benim sonum belli gibi görünüyor ama gene de insan umutsuz yaşayamıyor
naz81,SARAÇOĞLU na soran oldumu acaba kız bebek kürü nekadarmışşş,neler içeriyormuş?[/QU
....................................................................................................................................................................................
canım senin durumun ümit vaatediyor bizim aileyeyle kıyaslayınca sizde hiç olmazsa oğlanlar ve kızlar var ya bizz hep kız yek kız......
hmm olabilir, kafam karışıyor işte, acaba doktor kontrolünde mi yapsak bu işleri.
Selam NİSAM05,
28 kasım- 9 aralık arası erkeğe yatkın,
21-30 aralık arası erkek ,1 ocak erkeğe yatkın,
13 -24 ocak arası erkek,8-16 şubat erkek,
28 şubat-2mart erkeğe yatkın,4-10 mart erkek günün…..
Selam güzeller,cinsiyeti baba adayının spermi belirliyorsa biz ne diye kadının biosuna bakıp duruyoruz kiiii???
bildiğimiz doğrular yanlışmı çıkıyor???? inanın benim bişeye inancım kalmadı
zaten bizim ailede durum çok vahimm….abimin 3 oğlu,ablamın 4 kızı, ablamın 3 oğlu,diğer ablamın 2 oğlu veee benim 2 oğlum var
bunu nasıl açıklarsınız kızlar yaaaa…benim sonum belli gibi görünüyor ama gene de insan umutsuz yaşayamıyor
naz81,SARAÇOĞLU na soran oldumu acaba kız bebek kürü nekadarmışşş,neler içeriyormuş?
Canlarim bakin eger benimki tutarsa esimin sperm hizlandirici ve cogaltici ilacinin ismini ve kullanisini yazicam size bu bir doktor onerisi
ama ya tutmassa simdiden yazip da umutlandirmayayim sizi ve kendimi
daha 1 aydan cok var
Ayrica Gurbetcim cok saol ticker icin tesekkurler
emraemirim benim kocisinkinede bakarmisin cnm tarihler vardi seniin ben baktim kiza yatkin sanirim dogrumu bakmisim(
merhaba ORKDM, eşinin
17 şubat-25 şubat arası erkeğe yatkın,ancak 21 şubat nötr,
27,28 şubat erkek günü, 14-22 mart erkeğe yatkın ancak 17 mart nötr ..
ikinizinkini erkek gününe denk getirmek bir de yumurtlama gününe denk
gelmesi çok zor görünüyor canım yaaa....Rabbim inşaalah emeğini boşa çıkarmaz,
tosuncuğunu kucağına verir canım..
SEVİL ciğim, tickerın çok güzel olmuş güle güle kullan, o güzel duana da en içten amin diyorum...
Canlarim bakin eger benimki tutarsa esimin sperm hizlandirici ve cogaltici ilacinin ismini ve kullanisini yazicam size bu bir doktor onerisi
ama ya tutmassa simdiden yazip da umutlandirmayayim sizi ve kendimi
daha 1 aydan cok var
Ayrica Gurbetcim cok saol ticker icin tesekkurler
Gule gule kullan duana aminnnn diyorumgurbetguzelim ticker icin cok saol
yanii teravet yine su alkalin asidik olayimi geliyor aklaa yanii kocisleremi daha dikkat edecezz
esime larginin aliyimmi cnm ne dersin
kız yok ne alkalisi. x lerin fazla olması veya y lerin fazla olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?