Süper Anneler - 2011

Son düzenleme:
he kıss bizde de hep kızzz ama eşimde hep erkekkk bizimde kızımız var, annede de varbirşeyler ama ne

yavuzcum ben esime sanirim keciboynuzu vermiycem onun yerine cinko ve ginseng takviye vericem
cunki keciboynuzunda sut kadar kalsiyum varmis

hmm olabilir, kafam karışıyor işte, acaba doktor kontrolünde mi yapsak bu işleri.

hmm olabilir, kafam karışıyor işte, acaba doktor kontrolünde mi yapsak bu işleri.

cnm imkaniniz varsa gidinn ben tr ye gibi bi yerde yasaydim emin ol giderdim
burada insana tuhaf bakiyolar cinsiyet dedinmi yada bi suru para sanki tup bebek yaptiriczaksin
bir dr vardi burada hastalari korkusuna bebegimin cinsiyeti ne diyemezlerdi prensibi cinsiyete bakmamakti
saglikli olsun gerisi onemli deil derdi hep

bu arada netten bir dr a soru sordum erkek bebek diyeti yapiyorum vajinit oldum dedim
oda demiski diyetine devam et buyuk ihtimalle ph sinin yukselmesinden vajinit olmussun dedi
dr un asit yukseltici ilac versin tedavini ol ama diyeti birakma demis

Son düzenleme:

valahi canim ben bilmiyorum....senin ailene bakmiyor sonuc, esinin ailesine bakiyor...bizim taraf hep kiz dolu...esimin tarafida hep erkek....

Canlarim bakin eger benimki tutarsa esimin sperm hizlandirici ve cogaltici ilacinin ismini ve kullanisini yazicam size bu bir doktor onerisi
ama ya tutmassa simdiden yazip da umutlandirmayayim sizi ve kendimi
daha 1 aydan cok var
Ayrica Gurbetcim cok saol ticker icin tesekkurler

cnm dr yazdiysa ver ismini bak benim zamanimda cok az kaldii:18: bisey olmazz hem hersey allahtan olmadi diye senimi sucluycaz

emraemirim benim kocisinkinede bakarmisin cnm tarihler vardi seniin ben baktim kiza yatkin sanirim dogrumu bakmisim (

merhaba ORKDM, eşinin
17 şubat-25 şubat arası erkeğe yatkın,ancak 21 şubat nötr,
27,28 şubat erkek günü, 14-22 mart erkeğe yatkın ancak 17 mart nötr…..
ikinizinkini erkek gününe denk getirmek bir de yumurtlama gününe denk
gelmesi çok zor görünüyor canım yaaa....Rabbim inşaalah emeğini boşa çıkarmaz,
tosuncuğunu kucağına verir canım..

SEVİL ciğim, tickerın çok güzel olmuş güle güle kullan, o güzel duana da en içten amin diyorum...

canimm coook tesekkurlerrr
demek ikimizin denk gelmesi coook zor normalde yumurtlamam 5 6 subat gibii
ayy yaa bu adamla biz hep tersiz zaten
ne var biraz da ben kadar o cabalasaa adam limonatasini bilee icmiyorrr
allahim buyuksun yarabbimm

SEVİL ciğim, tickerın çok güzel olmuş güle güle kullan, o güzel duana da en içten amin diyorum...

tesekkur ederim cnm valla ev islerimi yaparken o kadar dua ediyorumki yorulmuyorum bile
Ins Allah kabul eder onemli olan hakikaten Allahimizdan istememiz
Allah kendinden emin razi kullarinin dualarini kabul etmez
Allah icten, uzulerek,Allahin varligini hissederek dua edenleri sever
hem her zaman inanmaliyiz ki biz dua edersek, iyilik edersek, hartamdan kacarsak, Allah bir mucize bile yaratir alin yazimizi degise bilir
Benim duduncelerim uzun oldu baya...

canım banada yaz zaten olur olmaz onca şeye umutlanıyorum bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…