- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.061
bacılar dün bi rüya gördüm. bembeyaz bi oğluşum olmuş.
rüyaların tersi mi olur yoksa ???
Gurbetimmmm listen çok güzel olmuş eline sağlıkkkk
beni her aya yaz canımmmmm sana zahmettttt
ayy inss cnmya ruyalarimiz elbet bigun gercek olur,bence soylede dusunmek lazim kizi veren oglanida verir,saglikli olsunda elbet bigun bizimde olur
ins Canlarim ya insAllahhhhhh
gurbet guzeli merak ettim sen nerde oturuyosun,seninde yurtdisi herhalde,kacinci senin erkekmi istiyosun?cokmu soru sordum
Oglum nerdesin bitanem.Ruyalarima da girmiyorsun.Yoksa hic gelmiycekmisin kizmi yolliycaksin bana.Gel artik bak iki kiz kardesin var burda senle bol bol oynuycaklar.Seni sevicekler.Baban hep arabasinda kucaginda oturtucak seni sana araba kullanmayi ogreticek.Gezdiricek amcalarin yaninda dolastiricak.Ablalarindan daha cok sen geziceksin onlar cogu zaman evdeler etegimin dibinde kizlar ya ondan.Gel kuzucugum pembe elbiseler yikadim yikadim kuruttum giydirdim biraz da mavis yikayayim sereyim utuleyeyim.Disarida gezerken yanimda esimden baska bir de kucuk erkek var hissedeyim.Gel bak dovmiycem hep sevicem seni hep opucem yumurcaki bol bol izlemene izin vericem (ablalalara yasakya)
En onemlisi kulagim dinlenicek sen olunca: -"Iki kizinmi var ins bir golunda olur"cumlesinden
Bak burdaki teyzelerin de resmini istiycekler yolliycam bakicaklar senin icin yakisikli masallah nazar degmesin diycekler.
Iste arkadaslar benim aklim kayb oluyor yavas yavas ciktim bu yola hamileyim donusum yok ins gonlumuzdeki gibi olur her sey...
amin
gurbet abla eline sağlık toblolar çok güzel olmuş...
öyle bi baktımda ne çok kız var demiii
ben boşuna demiyorum erkek doğurmak çok zor:26::26:
gurbet abla eline sağlık toblolar çok güzel olmuş...
öyle bi baktımda ne çok kız var demiii
ben boşuna demiyorum erkek doğurmak çok zor:26::26:
gurbetçim sonra deneyeceklere beni de ekle...2 kızım var.... şu an sadece diyet yapıyorum ve folik asit alıyorum temmuz gibi başlayacam ama bu arada 21- 25 arası adet olmayı bekliyorum demiştim ya o kazadan sonra adet olmadım yarını bekliyorum yarın üst limit hiç belirti de yok adet le ilgili 25 ini geçirirsem benim adetler yine tepetaslak oldu demektir soğan kürüne devam napalım ....hamile değilsem tabii...
Oglum nerdesin bitanem.Ruyalarima da girmiyorsun.Yoksa hic gelmiycekmisin kizmi yolliycaksin bana.Gel artik bak iki kiz kardesin var burda senle bol bol oynuycaklar.Seni sevicekler.Baban hep arabasinda kucaginda oturtucak seni sana araba kullanmayi ogreticek.Gezdiricek amcalarin yaninda dolastiricak.Ablalarindan daha cok sen geziceksin onlar cogu zaman evdeler etegimin dibinde kizlar ya ondan.Gel kuzucugum pembe elbiseler yikadim yikadim kuruttum giydirdim biraz da mavis yikayayim sereyim utuleyeyim.Disarida gezerken yanimda esimden baska bir de kucuk erkek var hissedeyim.Gel bak dovmiycem hep sevicem seni hep opucem yumurcaki bol bol izlemene izin vericem (ablalalara yasakya)
En onemlisi kulagim dinlenicek sen olunca: -"Iki kizinmi var ins bir golunda olur"cumlesinden
Bak burdaki teyzelerin de resmini istiycekler yolliycam bakicaklar senin icin yakisikli masallah nazar degmesin diycekler.
Iste arkadaslar benim aklim kayb oluyor yavas yavas ciktim bu yola hamileyim donusum yok ins gonlumuzdeki gibi olur her sey...
amin
banada tam tersi geliyor sanki hep oglum olcakmis gibi :18:, oglan dogurmak daha kolay kiz
Ayyyy Allahım banada nasip et hayırlısıyla inşallahhhhhhhhhhh bi maviş bebiş...kiz ne diyon sennnnnn ben hicbirsey yapmadim sadece cok derin dua ettim cani gonulden her ikisindede
ama cok bunaldigim zaman gelmisti benim ogularim saglik li hayirli evlat olsunlar ins
banada tam tersi geliyor sanki hep oglum olcakmis gibi :18:, oglan dogurmak daha kolay kiz
valla ne bilim sanki ben 3 tane doğursam üçüde kız olur gibime geliyoooo.
Ee oğlu olana öle kızı olana böyle geliyo...
Benim amca kızım var 2 oğlu var bilsem kız olacak doğurcam bi tane daha diyo.ama gene erkek olur deyip duruyo nedense....
Allahım hakkımda hayırlıysa banada bi erkek bebek nasip edr inşallah.....
Ayyyy allahım banada nasip et hayırlısıyla inşallahhhhhhhhhhh bi maviş bebiş...
şöyle mavi mavi giydireyim onuGezmelere götüreyim.....
ayy sağol ablacım..amın guzelım en ıcten dualarımla amınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?