- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.101
GURBETİM GÜZELİM, takvime beni de yazmışsın,canımsınn yaaa...
ellerine sağlık ama seneye hangi ay denemeye başlasam kara veremedim...
birdaha erkek olur diye çok korkuyorum..
ORKİDEM,ben takvimlere pek inanmam hele çin takvimine asla,
bir kere hiçbir bilimsel açıklaması yok,birde kime baksam tutmuyor...
ancak bio da şaşırılacak derecede tutan var,
ama şuda var ki doğum tarihini vede ilişki gününü iyi bilmek lazım..
ben şahsen bu sefer bioyu gözardı etmicem,2 oğlumda da tutması beni daha çok umutlandırıyor...
senin kızda tutuyormu bacım?.....
ewet hangisi tutuyor gerçekten???annenin biosuna göre mi tutuyor daha çok babanın biosuna mı??
ewet hangisi tutuyor gerçekten???
oğlu olup kız isteyen arkadaşlar, siz oğullarınıza hamile kalırken ilişki zamanı yumurtlama zamanlarına denk gelmişmiydi, özel bişi var mı? birde uğraşmadan hamile kaldınız mı?
benım ilk bebeğim erkek o zamanlarda burayı takıp ederdım ama bu kadar yoğun değil.yumurtlama günü derın ilişki olması gerektiğini burdan duymuştum aynı zamandada sağ tarafa yatmayı ben bizzat bu yöntemlerı denedım oğlumda ateş falan ölçmedım ov.kıtıde kullanmadım netten hesap yaptım çatlama günümü tahmınen buldum denedım oğlum oldu çok şükür bakalım kızımda tutacakmı :44:
gelincikkk derin ilişkiii duydumda acaba ???? az acabilirmisinnnn ayıp olmazsa birde ilişki sonrasıı sağına mı yattınn allah kızınıda versinnn canımmm .....
amın inş.evet canım ilişki sonrası sağıma yattım yaklaşık 20 dk yarım saat arası sanırım tamda yu7murtladığım güne denk gelmış tahmınım tuttu yani ilk bebeğim olduğu için çokda arastırmadım bu bilgileri yaptım sadece.eşin derin gircek ayy ne bıleyım nasıl anlatılır anladın sen
nazım ya sen deneme yaptınmı guzelım bırsey bılmıoyum bennnnn aysenur ve kendımı bılıyom daaa senden ne haberr:44:
canım çok önemli değil ama bi sebebi varneden nıckini değiştirdin?
Ilac bittikten sonra 40 sonra vucuddan atiliyor cnm o zsn sorun olmazzzeşim faranjit v e gripten dolayı baya rahatsızlandı. mecbur antibiyotik vs alıyor. ilaçlar sperm sayısını çok düşürüyomuş. ocakta deneyecektik. bir sorun olur mu acaba?
Esimin ailesi hep erkek, eltimin simdi ikinci cocuguda erkek olcak, tabi biseye dikkat etmedi o...Alman sayfasinda bi kadin var, tablo hazirliyor, kiz icin hangi gün erkek icin hangi gün iliskiye girilicek diye, suan 4 kiside tuttu,ve bunlardan bir ikiside yumurtlama günü girdi iliskiye, 5-6 kisi daha sirada hamile olan bakalim onlarinki tutcakmi, kadin yeni 3 ay önce felan katildi o sayfaya, ve emin olarak konusuyor, bana mesela bu ay sakin deneme oglu olur yoksa dedi......Tablo hazirlatcam eger bu ayda tutmazsa, artik uygularmiyim bilmiyorum,parayla hazirliyo tabloyu...Herkes hamile cevremde, kendimi yorgun hissediyorum sanki hic hamile kalamicakmisim gibi geliyor.....
teravet genelde sorduğun dr a bi sorsaydın bakalım ne dıyecek ona göre düşün derımeşim faranjit v e gripten dolayı baya rahatsızlandı. mecbur antibiyotik vs alıyor. ilaçlar sperm sayısını çok düşürüyomuş. ocakta deneyecektik. bir sorun olur mu acaba?
teravet genelde sorduğun dr a bi sorsaydın bakalım ne dıyecek ona göre düşün derım
Esim hala kusuyor yaaa hayir olsun yarin tomografi cekilecek kafadan ins birsey cikmazz
şimdi düşündümde...amın inş.evet canım ilişki sonrası sağıma yattım yaklaşık 20 dk yarım saat arası sanırım tamda yu7murtladığım güne denk gelmış tahmınım tuttu yani ilk bebeğim olduğu için çokda arastırmadım bu bilgileri yaptım sadece.eşin derin gircek ayy ne bıleyım nasıl anlatılır anladın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?