Süper Anneler - 2011

annenin biosuna göre mi tutuyor daha çok babanın biosuna mı??

herkese merhaba arkadaşlarrrr

aramızda öğrt.olan arkadaşklarımızn öğrt .günü kutlu olsunnn.
emremirimm canım seni gördüğüme çok sevindimmm canımmm

senden bir ricam olcak biliyorum biraz fazla oldum ama bana mart ile haziran bioma bakarmısınnn

doğm tarihim 13,08,1982
eşim 20 nisanla 20 mayıs arası 1978 kayın valdem hatrlamıyor bu aylar arası dior ...canımmmmaralık la şubat arası bakmıştın zatennnn çok sağol ....allah razı olsunn ...

oğlu olup kız isteyen arkadaşlar, siz oğullarınıza hamile kalırken ilişki zamanı yumurtlama zamanlarına denk gelmişmiydi, özel bişi var mı? birde uğraşmadan hamile kaldınız mı?

oğlu olup kız isteyen arkadaşlar, siz oğullarınıza hamile kalırken ilişki zamanı yumurtlama zamanlarına denk gelmişmiydi, özel bişi var mı? birde uğraşmadan hamile kaldınız mı?

benım ilk bebeğim erkek o zamanlarda burayı takıp ederdım ama bu kadar yoğun değil.yumurtlama günü derın ilişki olması gerektiğini burdan duymuştum aynı zamandada sağ tarafa yatmayı ben bizzat bu yöntemlerı denedım oğlumda ateş falan ölçmedım ov.kıtıde kullanmadım netten hesap yaptım çatlama günümü tahmınen buldum denedım oğlum oldu çok şükür bakalım kızımda tutacakmı :44:

haa buarada yıne ilk denemede tuttu şükür

Son düzenleme:

gelincikkk derin ilişkiii duydumda acaba ???? az acabilirmisinnnn ayıp olmazsa birde ilişki sonrasıı sağına mı yattınn allah kızınıda versinnn canımmm .....

gelincikkk derin ilişkiii duydumda acaba ???? az acabilirmisinnnn ayıp olmazsa birde ilişki sonrasıı sağına mı yattınn allah kızınıda versinnn canımmm .....

amın inş.evet canım ilişki sonrası sağıma yattım yaklaşık 20 dk yarım saat arası sanırım tamda yu7murtladığım güne denk gelmış tahmınım tuttu yani ilk bebeğim olduğu için çokda arastırmadım bu bilgileri yaptım sadece.eşin derin gircek ayy ne bıleyım nasıl anlatılır anladın sen

anladımm canımmmm cokkk sağollll allahım hakkımızda hayrlı olanı versinn verdiğinede biz çok mutlu olalım inş.. rabbime sükürler olsnnnn......umutla bekleyen arkadaşlarınn duaları kabul olsunnn

eşim faranjit v e gripten dolayı baya rahatsızlandı. mecbur antibiyotik vs alıyor. ilaçlar sperm sayısını çok düşürüyomuş. ocakta deneyecektik. bir sorun olur mu acaba?

nazım ya sen deneme yaptınmı guzelım bırsey bılmıoyum bennnnn aysenur ve kendımı bılıyom daaa senden ne haberr:44:

Esimin ailesi hep erkek, eltimin simdi ikinci cocuguda erkek olcak, tabi biseye dikkat etmedi o...Alman sayfasinda bi kadin var, tablo hazirliyor, kiz icin hangi gün erkek icin hangi gün iliskiye girilicek diye, suan 4 kiside tuttu,ve bunlardan bir ikiside yumurtlama günü girdi iliskiye, 5-6 kisi daha sirada hamile olan bakalim onlarinki tutcakmi, kadin yeni 3 ay önce felan katildi o sayfaya, ve emin olarak konusuyor, bana mesela bu ay sakin deneme oglu olur yoksa dedi......Tablo hazirlatcam eger bu ayda tutmazsa, artik uygularmiyim bilmiyorum,parayla hazirliyo tabloyu...Herkes hamile cevremde, kendimi yorgun hissediyorum sanki hic hamile kalamicakmisim gibi geliyor.....

eşim faranjit v e gripten dolayı baya rahatsızlandı. mecbur antibiyotik vs alıyor. ilaçlar sperm sayısını çok düşürüyomuş. ocakta deneyecektik. bir sorun olur mu acaba?
Ilac bittikten sonra 40 sonra vucuddan atiliyor cnm o zsn sorun olmazzz

neye göre hazırlıyomuş? doğum t göre mi?

teravet genelde sorduğun dr a bi sorsaydın bakalım ne dıyecek ona göre düşün derım

Esim hala kusuyor yaaa hayir olsun yarin tomografi cekilecek kafadan ins birsey cikmazz

şimdi düşündümde...
ben kızımda böle bişi bilmiyodum ama.sık ilişki deniliyo ya kız için.yumurtlama günlerinde gün aşırı olmuştu...
ondanmı kız oldu dersiniz :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…