- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.121
GURBETİM GÜZELİM, takvime beni de yazmışsın,canımsınn yaaa...
ellerine sağlık ama seneye hangi ay denemeye başlasam kara veremedim...
birdaha erkek olur diye çok korkuyorum..
ORKİDEM,ben takvimlere pek inanmam hele çin takvimine asla,
bir kere hiçbir bilimsel açıklaması yok,birde kime baksam tutmuyor...
ancak bio da şaşırılacak derecede tutan var,
ama şuda var ki doğum tarihini vede ilişki gününü iyi bilmek lazım..
ben şahsen bu sefer bioyu gözardı etmicem,2 oğlumda da tutması beni daha çok umutlandırıyor...
senin kızda tutuyormu bacım?.....
teravet genelde sorduğun dr a bi sorsaydın bakalım ne dıyecek ona göre düşün derım
Cnm bulantilar basladimi nasilsi n belirti hissetinmi gebeligi ogrenmeden once
neye göre hazırlıyomuş? doğum t göre mi?
şöyle cevap yazmış:
sevgili elif hanım sperm tanrı erkeklere çok sayıda vermiş spermın her ml ortalama 80-100 milyon azalsada krkıtık seviyeye inmez hem bu azalma ilaç kullnımı süresinde olacaktır sorunda yaratmayacaktır saygılarımla
şeytan kulağına kurşun ablam iyiyim baslamadı henüz inş. hiç baslamaz
geçmiş olsun acil şifa versın rabbım abla inş hemen geçer
belirtim sadece son 2 gün kala mide ekşimesi oldu eşim tahmın etti zaten kesın ondan dedibirde karnıma ara ara batmalar oldu okadar sonrasında testle belli oldu zaten şimdilikte çok şükür hamıle değil gibiyim
Yok adet gunlerini vermeliyiz bide ne gunleri yumurtlama oldugunu Eger duzensizse , biri var gulenyuz kullanmis,positiv ciktigin an Kadina yazmis kadin iliskiye gir demis,Kiz istiyor,daha yeni hamile bakalim neyi olcak...
banada oğlun olcak demiş
oglum nerdesin bitanem.ruyalarima da girmiyorsun.yoksa hic gelmiycekmisin kizmi yolliycaksin bana.gel artik bak iki kiz kardesin var burda senle bol bol oynuycaklar.seni sevicekler.baban hep arabasinda kucaginda oturtucak seni sana araba kullanmayi ogreticek.gezdiricek amcalarin yaninda dolastiricak.ablalarindan daha cok sen geziceksin onlar cogu zaman evdeler etegimin dibinde kizlar ya ondan.gel kuzucugum pembe elbiseler yikadim yikadim kuruttum giydirdim biraz da mavis yikayayim sereyim utuleyeyim.disarida gezerken yanimda esimden baska bir de kucuk erkek var hissedeyim.gel bak dovmiycem hep sevicem seni hep opucem yumurcaki bol bol izlemene izin vericem (ablalalara yasakya)
en onemlisi kulagim dinlenicek sen olunca: -"ıki kizinmi var ins bir golunda olur"cumlesinden
bak burdaki teyzelerin de resmini istiycekler yolliycam bakicaklar senin icin yakisikli masallah nazar degmesin diycekler.
ıste arkadaslar benim aklim kayb oluyor yavas yavas ciktim bu yola hamileyim donusum yok ins gonlumuzdeki gibi olur her sey...
Amin
evet yurt dısındayım canım Isvicredeyim
benım ıcın fark etmez fakat kızm ıcın ben kız ıstıyorum esım erkek
hangısı olursa olsun basım gozum ustume
cnm 5. Olacak bnım 4. Yu 4 ay evvel kaybettım 10 haftalıktı kalbı durdu
ayy kim bakıyo nerde bakıyoooo kızlar???banada baksınnn
cok uzuldumya,senin nasil yani 3 tanemi var yani,kizmi erkekmi,bende paristeyim,iki kizim var,orkdm sende galiba fransadasin,bu site cok guzelya hem dertlesiyoruz,hem dua ediyoruz birbirimize ve bilgileniyoruz,insss allahim herkese eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip eder
cnm benmya benimde iki kizim var,seni okadar iyi anliyorumki,gercekten ayni senin gibiyim bende,insss bikac hafta sonra guzel haberini duyarizda bizede cesaret gelir,kac haftaliksin,diyet yumurtlama falan yaptinmi hepsini,inss o suan karnindadir,inanki dua ediyorum senin icinOglum nerdesin bitanem.Ruyalarima da girmiyorsun.Yoksa hic gelmiycekmisin kizmi yolliycaksin bana.Gel artik bak iki kiz kardesin var burda senle bol bol oynuycaklar.Seni sevicekler.Baban hep arabasinda kucaginda oturtucak seni sana araba kullanmayi ogreticek.Gezdiricek amcalarin yaninda dolastiricak.Ablalarindan daha cok sen geziceksin onlar cogu zaman evdeler etegimin dibinde kizlar ya ondan.Gel kuzucugum pembe elbiseler yikadim yikadim kuruttum giydirdim biraz da mavis yikayayim sereyim utuleyeyim.Disarida gezerken yanimda esimden baska bir de kucuk erkek var hissedeyim.Gel bak dovmiycem hep sevicem seni hep opucem yumurcaki bol bol izlemene izin vericem (ablalalara yasakya)
En onemlisi kulagim dinlenicek sen olunca: -"Iki kizinmi var ins bir golunda olur"cumlesinden
Bak burdaki teyzelerin de resmini istiycekler yolliycam bakicaklar senin icin yakisikli masallah nazar degmesin diycekler.
Iste arkadaslar benim aklim kayb oluyor yavas yavas ciktim bu yola hamileyim donusum yok ins gonlumuzdeki gibi olur her sey...
amin
amin canım
Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir erkek evlat versin inşallahhhhhhhhhhhh
1 kızım 1 oğlum var canım
nasipse 1 kız 1 erkek daha istiyorum Rabbim den
verir inşallahhhhh
en küçük kız olsun istiyorum hemde çokkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?