- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.141
cnm benmya benimde iki kizim var,seni okadar iyi anliyorumki,gercekten ayni senin gibiyim bende,insss bikac hafta sonra guzel haberini duyarizda bizede cesaret gelir,kac haftaliksin,diyet yumurtlama falan yaptinmi hepsini,inss o suan karnindadir,inanki dua ediyorum senin icin
Yok adet gunlerini vermeliyiz bide ne gunleri yumurtlama oldugunu Eger duzensizse , biri var gulenyuz kullanmis,positiv ciktigin an Kadina yazmis kadin iliskiye gir demis,Kiz istiyor,daha yeni hamile bakalim neyi olcak...
Esim hala kusuyor yaaa hayir olsun yarin tomografi cekilecek kafadan ins birsey cikmazz
hoşbulduk canım!!!egeada aramiza hosgeldin cnm
insallah rabbim herkesin muradini verir
bu mubarek gunler hurmetine dr unun verdigi tarih reglinin kacinci gunune geliyo egeadacim
8 kasım adet tarihim.
17 kasım 10.günümdü yumurtam 10mm di
21 kasım 14. günümdü yumurtam 22 mm di
22 kasım 15. günümdü yumurtlama günümdü.
28 kasım 21. günüm gidecem hormonlarıma bakacakmış canım....
cnm oncelıkle hos geldın aramıza .massallah ne guzel ıns bızlerde böle hamıs kalırız oglumuza o duayıda en yakın zamanda bızle paylasırsan cok sevınırız cnm bızlerde bı oglumuz olsun dıye neler yapıyoz rabbım bu mubarek gunler hurmetıne ıns ısteyen herkse tatdırsın Amınn.merhaba arkadaşlar...
daha önce de selam vermiştim...
ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama bir türlü fırsat bulup tekrar yazamadım.3 yaşında bir kızım var. ben de erkek bebek isteyen bir anneyim.
bu ay son adet tarihim 8 kasım. 17 kasımda doktora gittim. muayene oldum. yumurtamın 10 mm olduğunu söyledi. ben ocakta ilk denememi yapacağım dedim. tamam gel yumurta takibini yapalım dedi. 21 kasımda tekrar çağırdı. gittim yumurta 22 mm olmuş dedi. bugün yarın çatlar dedi. ertesi sabah yani 22 kasım sabahında sağ kasığımda ufak bir ağrı oldu. sanırım yumurta çatladı. 28 kasım günü tekrar çağırdı doktor hormonlarına bakıcam dedi. ayrıca doktora sordum. yumurta çatladıktan sonra ilişki olsa daha iyi değil mi diye. en iyisi yumurta çatladığında içerde sperm olması gerekiyor dedi. internetten ovulasyon testi siparişi de verdim. bakalım hayırlısı artık. ocak ayında inşalah rabbim bir erkek bebek karnıma koyar. folik asite de başladım.
ayrıca geçen gün bir arkadaşıma gittim. onun da bir kızı bir oğlu var. dedim ki herhangi bişey var mı bunun için dedim. o da aynen şunları söyledi. hiçbir şekilde diyet yapmadım dedi. tam yumurtlama günümde ilişkiye girdik dedi. ilişkiden 5 gün öncesine kadar eşi cinsel perhiz yapmış. sağıma yattım uyudum dedi. sonra hamile kaldığımı öğrendikten sonra, bir arkadaşı yusuf suresini okuyup karnına üflemiş. sonra cinsiyetini öğrenene kadar küçük bir dua varmış onu okumuş. sonra bana gönderecek o duayı sizle paylaşırım. şimdi dünya tatlısı bir oğlu var. ismini yusuf demir koymuş.yusuf suresini okuyup oğlun olursa ismini yusuf koyacakmışsın.
benim bildiklerim bunlar. tabiki veren allah alan allah.....
Allahım isteyen herkese bir erkek bebek nasip et yarabbim. amin.
emrememirim arkadaşım şu bio olayına bana da bakarmısın ocak ayı için. son adet 8 kasım. benim doğum tarihim 21.12.1980. eşimin doğum tarihi 01.02.1975
sağlıcakla kalın arkadaşlar.
himmm saolasin canim peki kac gunde bir regl oluyosun
ve catladiginda ne gibi belirtiler hissettin
cnm oncelıkle hos geldın aramıza .massallah ne guzel ıns bızlerde böle hamıs kalırız oglumuza o duayıda en yakın zamanda bızle paylasırsan cok sevınırız cnm bızlerde bı oglumuz olsun dıye neler yapıyoz rabbım bu mubarek gunler hurmetıne ıns ısteyen herkse tatdırsın Amınn.
aysenur2009 canımmulberry
eski nickin neydi?:44:
şimdi düşündümde...
ben kızımda böle bişi bilmiyodum ama.sık ilişki deniliyo ya kız için.yumurtlama günlerinde gün aşırı olmuştu...
ondanmı kız oldu dersiniz :44:
merhaba arkadaşlar...
daha önce de selam vermiştim...
ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama bir türlü fırsat bulup tekrar yazamadım.3 yaşında bir kızım var. ben de erkek bebek isteyen bir anneyim.
bu ay son adet tarihim 8 kasım. 17 kasımda doktora gittim. muayene oldum. yumurtamın 10 mm olduğunu söyledi. ben ocakta ilk denememi yapacağım dedim. tamam gel yumurta takibini yapalım dedi. 21 kasımda tekrar çağırdı. gittim yumurta 22 mm olmuş dedi. bugün yarın çatlar dedi. ertesi sabah yani 22 kasım sabahında sağ kasığımda ufak bir ağrı oldu. sanırım yumurta çatladı. 28 kasım günü tekrar çağırdı doktor hormonlarına bakıcam dedi. ayrıca doktora sordum. yumurta çatladıktan sonra ilişki olsa daha iyi değil mi diye. en iyisi yumurta çatladığında içerde sperm olması gerekiyor dedi. internetten ovulasyon testi siparişi de verdim. bakalım hayırlısı artık. ocak ayında inşalah rabbim bir erkek bebek karnıma koyar. folik asite de başladım.
ayrıca geçen gün bir arkadaşıma gittim. onun da bir kızı bir oğlu var. dedim ki herhangi bişey var mı bunun için dedim. o da aynen şunları söyledi. hiçbir şekilde diyet yapmadım dedi. tam yumurtlama günümde ilişkiye girdik dedi. ilişkiden 5 gün öncesine kadar eşi cinsel perhiz yapmış. sağıma yattım uyudum dedi. sonra hamile kaldığımı öğrendikten sonra, bir arkadaşı yusuf suresini okuyup karnına üflemiş. sonra cinsiyetini öğrenene kadar küçük bir dua varmış onu okumuş. sonra bana gönderecek o duayı sizle paylaşırım. şimdi dünya tatlısı bir oğlu var. ismini yusuf demir koymuş.yusuf suresini okuyup oğlun olursa ismini yusuf koyacakmışsın.
benim bildiklerim bunlar. tabiki veren allah alan allah.....
Allahım isteyen herkese bir erkek bebek nasip et yarabbim. amin.
emrememirim arkadaşım şu bio olayına bana da bakarmısın ocak ayı için. son adet 8 kasım. benim doğum tarihim 21.12.1980. eşimin doğum tarihi 01.02.1975
sağlıcakla kalın arkadaşlar.
çok iyi planlarını bozma ozaman teravet inş hadi bakalım hayırlısı oğlun olur eşinede çok geçmiş olsun canım
herkese merhaba arkadaşlarrrr
aramızda öğrt.olan arkadaşklarımızn öğrt .günü kutlu olsunnn.
emremirimm canım seni gördüğüme çok sevindimmm canımmm
senden bir ricam olcak biliyorum biraz fazla oldum ama bana mart ile haziran bioma bakarmısınnn
doğm tarihim 13,08,1982
eşim 20 nisanla 20 mayıs arası 1978 kayın valdem hatrlamıyor bu aylar arası dior ...canımmmmaralık la şubat arası bakmıştın zatennnn çok sağol ....allah razı olsunn ...
banada oğlun olcak demiş
ayy kim bakıyo nerde bakıyoooo kızlar???banada baksınnn
cok saol cnm azciq yaptim biseyler cinsiyeti ogreneyim de hepsini anlatirim
hangi site bu yaza bilirmisin cnm?
Ilac bittikten sonra 40 sonra vucuddan atiliyor cnm o zsn sorun olmazzz
Dogru yalan daha bilmiyoruz, o yûzden Merak ediyorum senin neyin olcak
Alman sitesinde canim,o kadin......
Ozelden yazarim sana canim...Sendemast almanyadansin
cok saol cnm azciq yaptim biseyler cinsiyeti ogreneyim de hepsini anlatirim ins
hangi site bu yaza bilirmisin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?