Süper Anneler - 2011

cok saol cnm azciq yaptim biseyler cinsiyeti ogreneyim de hepsini anlatirim ins

Yok adet gunlerini vermeliyiz bide ne gunleri yumurtlama oldugunu Eger duzensizse , biri var gulenyuz kullanmis,positiv ciktigin an Kadina yazmis kadin iliskiye gir demis,Kiz istiyor,daha yeni hamile bakalim neyi olcak...

hangi site bu yaza bilirmisin cnm?

merhaba arkadaşlar...

daha önce de selam vermiştim...

ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama bir türlü fırsat bulup tekrar yazamadım.3 yaşında bir kızım var. ben de erkek bebek isteyen bir anneyim.

bu ay son adet tarihim 8 kasım. 17 kasımda doktora gittim. muayene oldum. yumurtamın 10 mm olduğunu söyledi. ben ocakta ilk denememi yapacağım dedim. tamam gel yumurta takibini yapalım dedi. 21 kasımda tekrar çağırdı. gittim yumurta 22 mm olmuş dedi. bugün yarın çatlar dedi. ertesi sabah yani 22 kasım sabahında sağ kasığımda ufak bir ağrı oldu. sanırım yumurta çatladı. 28 kasım günü tekrar çağırdı doktor hormonlarına bakıcam dedi. ayrıca doktora sordum. yumurta çatladıktan sonra ilişki olsa daha iyi değil mi diye. en iyisi yumurta çatladığında içerde sperm olması gerekiyor dedi. internetten ovulasyon testi siparişi de verdim. bakalım hayırlısı artık. ocak ayında inşalah rabbim bir erkek bebek karnıma koyar. folik asite de başladım.

ayrıca geçen gün bir arkadaşıma gittim. onun da bir kızı bir oğlu var. dedim ki herhangi bişey var mı bunun için dedim. o da aynen şunları söyledi. hiçbir şekilde diyet yapmadım dedi. tam yumurtlama günümde ilişkiye girdik dedi. ilişkiden 5 gün öncesine kadar eşi cinsel perhiz yapmış. sağıma yattım uyudum dedi. sonra hamile kaldığımı öğrendikten sonra, bir arkadaşı yusuf suresini okuyup karnına üflemiş. sonra cinsiyetini öğrenene kadar küçük bir dua varmış onu okumuş. sonra bana gönderecek o duayı sizle paylaşırım. şimdi dünya tatlısı bir oğlu var. ismini yusuf demir koymuş.yusuf suresini okuyup oğlun olursa ismini yusuf koyacakmışsın.

benim bildiklerim bunlar. tabiki veren allah alan allah.....
Allahım isteyen herkese bir erkek bebek nasip et yarabbim. amin.

emrememirim arkadaşım şu bio olayına bana da bakarmısın ocak ayı için. son adet 8 kasım. benim doğum tarihim 21.12.1980. eşimin doğum tarihi 01.02.1975

sağlıcakla kalın arkadaşlar.

egeada aramiza hosgeldin cnm
insallah rabbim herkesin muradini verir
bu mubarek gunler hurmetine dr unun verdigi tarih reglinin kacinci gunune geliyo egeadacim

egeada aramiza hosgeldin cnm
insallah rabbim herkesin muradini verir
bu mubarek gunler hurmetine dr unun verdigi tarih reglinin kacinci gunune geliyo egeadacim
hoşbulduk canım!!!
8 kasım adet tarihim.
17 kasım 10.günümdü yumurtam 10mm di
21 kasım 14. günümdü yumurtam 22 mm di
22 kasım 15. günümdü yumurtlama günümdü.
28 kasım 21. günüm gidecem hormonlarıma bakacakmış canım....

Son düzenleme:

himmm saolasin canim peki kac gunde bir regl oluyosun
ve catladiginda ne gibi belirtiler hissettin

cnm oncelıkle hos geldın aramıza .massallah ne guzel ıns bızlerde böle hamıs kalırız oglumuza o duayıda en yakın zamanda bızle paylasırsan cok sevınırız cnm bızlerde bı oglumuz olsun dıye neler yapıyoz rabbım bu mubarek gunler hurmetıne ıns ısteyen herkse tatdırsın Amınn.

himmm saolasin canim peki kac gunde bir regl oluyosun
ve catladiginda ne gibi belirtiler hissettin

canım son 3 aya kadar hep 28 gündü. ama son 3 aydır bi 27 bi de 30 gün oldu. inşallah bundan sonra da 28 gün devam eder. bu yüzden ovulasyon testi istedim. valla ben doktor 22 mm olmuş bu gece en geç yarın sabaha çatlar demişti. ben ertesi sabah uyandığımda sağ kasığımda hafif ara ara vuran bir ağrı hissettim. tuvalete gittiğimde de bir ıslaklık hissettim. ve bu ıslaklık hissi gün boyunca sürdü. ilk defa buna dikkat ettim.

hoşbulduk canım iyi dileklerin için çokkkk teşekkür ederim. o küçük duayı arkadaşım gönderir göndermez sizinle paylaşacağım söz veriyorum...

kızlar ben bir dilek duası daha duydum. 70bin besmele. cuma günü başlanıyormuş. 14 gün içinde bitmesi gerekiyormuş. bugün de cuma denemekte fayda var. rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin. amin.

şimdi düşündümde...
ben kızımda böle bişi bilmiyodum ama.sık ilişki deniliyo ya kız için.yumurtlama günlerinde gün aşırı olmuştu...
ondanmı kız oldu dersiniz :44:

evet canım kız için sık ilişkive yumurtlama öncesi denılıyor demekkı senın bebek yumurtan çatlamadan spermler hazırda beklıyormuş çatlar çatlamaz x döllemiş.aslına bakarsan bende 2 güne 1 ilişki oldu ama tahmını çatlama günlerındeydı demekkı benımkıde çatlamış sonrası ilişki olmuş oluyor bu teze göre tabii rabbım herşeyın en iyisini bilir.

dr istanbuldamı canım ?

teşekkürler canım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…