• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

oo maşallh canım cok güzel vermişsin kilocukları darısı kalanların başına...rabbim evlatlarına sağlıklı sıhhatli ömürler versin...
cnm sagol amin insAllah sen ne yaptin nasil gidio

Alsm canim cok sükür iyiyiz kizlardan gözel haberler bekliyoruz canim senin icin ve cocuklarin icin hangisi hayirliysa o olsun 3 cocukta yeter saglik daha önemli sonucta ah o kilo derdi yokmu bende cok kilo aldim 4 bebeyi düsünüyorum ilerde insallah önce kiloyu vereyim sonra nasipse bebek düsünüyorum sen nasil verdin kiloyu ?

Allhim insAllah dilegini versin dukan diyeti yapiom protein agirlikli besleniom ccnmmm yaklasik 7 hafta oldu diyete baslayali

ya evet aslında bu ölçüm işlemi baya karışık geldi bana .birde yumurta akının kullanılması bilmiyorum hijyenik açıdan falan nasıl olur diye düşünüyorum en iyisi galiba karbonatlı su .etkisi olur illaki onunda.yumurtlamada çift çizgiyi görünce 36 sonra oluyor dğeilmi arkadaşlar.ilk kez alıcam ovülasyon testi bende

Canım ben her ikisini de yapmayı düşünmüyorum. Yapacak olsaydım bende karbonatlı suyu denerdim ama.

slm guzel anneler ne var ne yok insAllah sizelr iyisinizdir....
bebek fikrinden vazgectim ve diyete basladim 75 den 61 e indim hedefim 55 insallah bundan sonra kendime bakicam olan yavrularima Allahim saglik sihhat versin umarim herkes iyidir.......hepinizi ayri ayri optum:16::54:

Gurbet güzeli merhaba,
Ben yaklaşık 20 gündür bu topiği okuyorum. sayfa 2285 de kaldım. Hepsini okuyamadım tabi ara ara atladığım yerler oldu. Son 2 gündür de teravetin 3. bebeğin cinsiyetinin ne olduğunu bulmaya çalışıyorum. Roman gibi oldu benim için sonunu merak edersiniz ve son sayfalara bakarsınız ya aynen öyle. En son teravet bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için doktora gittikten sonra topiğe girmemiş, sanırım doktor orada kızı olacağını söylemiş, sonra bir süre sonra topiğe girmiş tekrardan o kısmı uzun atladım şimdi bulamıyorum. Sen söyler misin acaba teravetin 3. bebeğinin cinsiyetini? :26:

Birde aklıma geldi kızlar. Riseboz da yazmışya ph değerlerini.
Su markalarının pH değerlerine baktım

ALKALİK-BAZİK (pH değeri 7’den büyük)
Saka....................................... 8.22
Aytaç…………........................ 8.1
Pınar Doğal Kaynak Suyu....... 8.0
Kardelen.................................. 8.0
Hayat Sakarya......................... 7.8
Aytaç....................................... 7.8
Dia Doğal Kaynak Suyu.......... 7.75
Hayat Adana........................... 7.48
Buzdağı................................... 7.4
Erikli........................................ 7.25

Karbonatlı suyla yıkamak yerine saka gibi bir suyla vajinal duş yapmak daha mantıklı değil mi? Topikte okuduğum yere kadar hiç geçmedi? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

ayy yani nasıl nerden alıcam .sıfır bilgiyim kusura bakmayın nolur.karbonatlı su kullansam yeterli ozaman .8den daha yükse ph olan bişi yokmu acaba
Medikalciden aldım ben. Yalnız direkt sadece pH ölçen turnusol kağıdı almak lazım, benim aldığım 10 farklı ölçüm yapabiliyor. İlk yumurtlama zamanını yakalamak zor oluyor, vajinayı alkali yapmak için sıkı bir diyet yapmalı yada vajinal duş. Kız isteyenler sirkeli su ile yapmalı duşu. Hiç yumurtayı denemedim. bu ay hamile kalamazsam yumurta akını denemek istiyorum.

Birde aklıma geldi kızlar. Riseboz da yazmışya ph değerlerini.
Su markalarının pH değerlerine baktım

ALKALİK-BAZİK (pH değeri 7’den büyük)
Saka....................................... 8.22
Aytaç…………........................ 8.1
Pınar Doğal Kaynak Suyu....... 8.0
Kardelen.................................. 8.0
Hayat Sakarya......................... 7.8
Aytaç....................................... 7.8
Dia Doğal Kaynak Suyu.......... 7.75
Hayat Adana........................... 7.48
Buzdağı................................... 7.4
Erikli........................................ 7.25

Karbonatlı suyla yıkamak yerine saka gibi bir suyla vajinal duş yapmak daha mantıklı değil mi? Topikte okuduğum yere kadar hiç geçmedi? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
Bu topikte saka marka su içeni okudum da, duş yapan olmadı sanırım.

Canım ben her ikisini de yapmayı düşünmüyorum. Yapacak olsaydım bende karbonatlı suyu denerdim ama.

Gurbet güzeli merhaba,
Ben yaklaşık 20 gündür bu topiği okuyorum. sayfa 2285 de kaldım. Hepsini okuyamadım tabi ara ara atladığım yerler oldu. Son 2 gündür de teravetin 3. bebeğin cinsiyetinin ne olduğunu bulmaya çalışıyorum. Roman gibi oldu benim için sonunu merak edersiniz ve son sayfalara bakarsınız ya aynen öyle. En son teravet bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için doktora gittikten sonra topiğe girmemiş, sanırım doktor orada kızı olacağını söylemiş, sonra bir süre sonra topiğe girmiş tekrardan o kısmı uzun atladım şimdi bulamıyorum. Sen söyler misin acaba teravetin 3. bebeğinin cinsiyetini? :26:
pembe dizi gibi olmuş, teravetin ilk ikisi kız mı peki? üçüncü için mi uğraşıyormuş ki? 821. sayfada orkidem 4(momof, matematik, mutluelif, mycupucake) kişinin yaptıklarını toparlamış. 4'nün de oğlu mu oldu acaba? Sen tek tek okuduğuna göre dikkat etmişsindir belki. Yani 821. sayfa mühim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ALLAH ima sukurler olsun bu ayi es gecmeyecegiz yumurtam onyedi ml evet gec yumurtlama olmus cok sukur doktor umda iyi cuma tekrar cagirdi akintim da olmaya basladi
Gözünaydın inşallah birde oğlun için gözaydınlığı veririz ama ben demiştim catlamis olsa sıvı var derdi diye
slm guzel anneler ne var ne yok insAllah sizelr iyisinizdir....
bebek fikrinden vazgectim ve diyete basladim 75 den 61 e indim hedefim 55 insallah bundan sonra kendime bakicam olan yavrularima Allahim saglik sihhat versin umarim herkes iyidir.......hepinizi ayri ayri optum:16::54:

Allah sağlık versinde geçmiş olsun hastalıklar geçmiş kiloları vermişsin hem kız hem oğlun var ne mutlu sana bizede dua et bizde öptuk

Bunu yazmak için çok bekledim iki gündür ovulasyon testlerim ovulasyon anındaki gibi ikinci çizgiyi kopkoyu veriyordu bugun gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm sağlık ocağına koştum değerim 257 çıktı :49:

Bunu yazmak için çok bekledim iki gündür ovulasyon testlerim ovulasyon anındaki gibi ikinci çizgiyi kopkoyu veriyordu bugun gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm sağlık ocağına koştum değerim 257 çıktı :49:

:nazar::nazar::nazar::nazar:tebrıkler cnm çok çok mutlu oldum allah tamamına erdırsın.......:49::49::49::49::49:

Hayır canım çıkmadı henüz sonuçlar ne zaman çıkacak biliyorum açıkçası. Bende doktordan haber bekliyorum çıkınca arıycam seni dedi. Bende meraktayım

işallah hayırlı haberler gelır
esım artık bu ay denemeye baslayalım dıye tutturdu,kürtajın üzerinden üç ay gectı,ama ben korkuyorum yine oyle olcak dıye:18:

Defneeeemmm gozun aydin bitanemmm yuppi cook sevindim benimde gec yumurtlama olmus cok sukur bu ay es gecmeyecegiz insaallah tosunumuz gelir
Gözünaydın inşallah birde oğlun için gözaydınlığı veririz ama ben demiştim catlamis olsa sıvı var derdi diye
Insaallah bitanem senin de benim de BADEMIM INDE DEFNEMINN FOVERIMIN CALIKUSUM UN da prensleri olur ZEYNOMUNDA PRENSESI

Allah sağlık versinde geçmiş olsun hastalıklar geçmiş kiloları vermişsin hem kız hem oğlun var ne mutlu sana bizede dua et bizde öptuk

Gözün ayşin cnm çok çok sevindim inşaallah istediğin gibi olur bu ay prensin yola çıkar

htc phone ile
Insaallah canim sende prensesine kavusursun

Artik nazlanabilirsin esine elinden geleni ardina koyma hadi bir mutlu haber daha ver uc ay sonra prensim geliyor de insaallah

Gözün aydin canim.inşallah gönlündeki olur.bisey yaptinmi cinsiyet için.kacinci çocuk,.

Gözün aydın cnm bnm inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun gönlünce olsun herşey

htc phone ile

Back
X