- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #53.401
Kizlarrr ovulasyon testini yapmaya devam edeyimmi hem dogrumu gosteriyor anlariz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu yazmak için çok bekledim iki gündür ovulasyon testlerim ovulasyon anındaki gibi ikinci çizgiyi kopkoyu veriyordu bugun gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm sağlık ocağına koştum değerim 257 çıktı![]()
Bence devam et bir yandan da doktora git garantiye al hayırlısıyla prensin gelir inşallah canım sormak istediklerin için yaz bildiğimiz kadariyla yazarizKizlarrr ovulasyon testini yapmaya devam edeyimmi hem dogrumu gosteriyor anlariz
Bunu yazmak için çok bekledim iki gündür ovulasyon testlerim ovulasyon anındaki gibi ikinci çizgiyi kopkoyu veriyordu bugun gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm sağlık ocağına koştum değerim 257 çıktı![]()
işallah hayırlı haberler gelır
esım artık bu ay denemeye baslayalım dıye tutturdu,kürtajın üzerinden üç ay gectı,ama ben korkuyorum yine oyle olcak dıye:18:
Nerdesin iz kizlar yaaaa cok mutluyum size soracagim seyler var
Gecmis olsun bitanem nedir suan durumunuz Canim yumurta m gec oluyor mus ben kacirdim zannettim hatta cumartesi cagirdi doktor ben bugun gittim bu kadar umutsuzdum ama Allah tan umit kesilmez dedim gittim birde baktik bir yumurta 17 ml cuma cagirdi insaallah tutar canim gelir prenslerimiz ben yazdim bir kac defa okumadin kacirdin heralde insaallah saglikla donersiniz evinizeMasallah mutlulugun kaynagi nedir hayirdir.kizlar bende Internet sinirli oyuzden gun sonu bakar kacarim biliyorsun 1 kac Gun hastanedeyiz
Defneeeemmm gozun aydin bitanemmm yuppi cook sevindim benimde gec yumurtlama olmus cok sukur bu ay es gecmeyecegiz insaallah tosunumuz gelir
Insaallah canim sende prensesine kavusursun
Gecmis olsun bitanem nedir suan durumunuz Canim yumurta m gec oluyor mus ben kacirdim zannettim hatta cumartesi cagirdi doktor ben bugun gittim bu kadar umutsuzdum ama Allah tan umit kesilmez dedim gittim birde baktik bir yumurta 17 ml cuma cagirdi insaallah tutar canim gelir prenslerimiz ben yazdim bir kac defa okumadin kacirdin heralde insaallah saglikla donersiniz evinize
slm guzel anneler ne var ne yok insAllah sizelr iyisinizdir....
bebek fikrinden vazgectim ve diyete basladim 75 den 61 e indim hedefim 55 insallah bundan sonra kendime bakicam olan yavrularima Allahim saglik sihhat versin umarim herkes iyidir.......hepinizi ayri ayri optum![]()
çalıkusum canım sen ne yaptın kuzun ne zaman ameliyat olacak canım ? inşallah herşey yolunda gider çabucak iyileşir bebişin......Masallah mutlulugun kaynagi nedir hayirdir.kizlar bende Internet sinirli oyuzden gun sonu bakar kacarim biliyorsun 1 kac Gun hastanedeyiz
Canim benim calışma yapmadinmi Sen bu ay git bir doktora yumurta takibi yaptirmak istiyorum de birdaha cocuk istiyorum de takibi yapiyor sonra igne veriyor igneden 36 saat sonra iliski veriyor bacimcanım ben sana demedimmi ben daha çatlamadım acele etme stres etme diyebak gördünmü bu ay farklı tarihte çatlamışsın... amanın kızlar bu kadar fark oluyorsa ay içinde yum.kaçırma olasılığı da var dimi... ay canım hadi bir güzel bebiş haberide sen ver inşallah..... benim yumurtlama testi iki gündür silik çıkıyor canım bu arada bitti yani. toplamda 3 gün sürüyor sanırım yum.
Baciiiim inşaallah cnm bnm sana topaç gibi bir paşa banada al yanaklı bir prenses nasip etsin hayırlısıyla
Insaallah canim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim sen ne yaptin biraz yumusadi mi
htc phone ile
çalıkusum canım sen ne yaptın kuzun ne zaman ameliyat olacak canım ? inşallah herşey yolunda gider çabucak iyileşir bebişin......
tebrıkler cnm çok çok mutlu oldum allah tamamına erdırsın.......
![]()
ayy defne gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsn inşş
gözün aydın hayırlı olsun hamişliğin Allah istediğini versin![]()
Defneeeemmm gozun aydin bitanemmm yuppi cook sevindim benimde gec yumurtlama olmus cok sukur bu ay es gecmeyecegiz insaallah tosunumuz gelir
Insaallah canim sende prensesine kavusursun
Artik nazlanabilirsin esine elinden geleni ardina koyma hadi bir mutlu haber daha ver uc ay sonra prensim geliyor de insaallah
Nerdesin iz kizlar yaaaa cok mutluyum size soracagim seyler var
Gözün aydin canim.inşallah gönlündeki olur.bisey yaptinmi cinsiyet için.kacinci çocuk,.
Gözün aydın cnm bnm inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun gönlünce olsun herşey
htc phone ile
Aaaaaaaayyy hastane odasinda almis oldugum en guzel haber,masallah canim Rabbim tamamina erdirsin ins. Pasamiz gelir ..Hamis kaldin diye bak bizi terketme haa. Duada et bizde tutturalim prensimizi butun kizlar duani bekliyoruz Ay sonu calismamiz var
Canım ya çok çok sevndim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Yola çıktı inşallah paşan
canım gözünaydın gözümüz aydıngünün en güzel haberiydi canım......nasıl sevindim anlatamam, inşallah prensin olacağı haberini de 3 aya kalmaz bizlere verirsin canım..... sonra ne yaptın ne ettin tekrar bir toparlayıp bize yaz olurmu canım? kendini çok yormadan
tekrar gözünaydım canım inşallah prensin seninledir........
Canim benim nereye gidiyon birakirmiyiz seni kuzum calikusunun kizinin ameliyat i var kulagindan cok sukur buyuk birsey degil iyi gecer insaallah ameliyati sende igne vurdurdunmu canimKızlar hepinize çok teşekkür ederim bu kadar kişinin beni tebrik etmesi çok duygulandırdı yine açtım muslukları :2:inşallah paşam geliyor diye yazmakta nasip olur
catladım canım es geçmemene çok sevindim inşallah rabbim sana tosunlar tosunu erkek evlat versin.
yarenahsen canım evet birşeyler değil baya birşeyler yaptım cinsiyet belli olsun hepsini yazacağım söz veriyorum.
Callkusuuu hastane mi neyin var bacım çok geçmiş olsun inşallah rabbim isteyen herkese paşalarını versin sizi terk eder miyim hiç burası artık benim vazgeçilmezim kimin ne sorusu olursa elimden geldiğince cevaplandıracağım :)
Canim benim nereye gidiyon birakirmiyiz seni kuzum calikusunun kizinin ameliyat i var kulagindan cok sukur buyuk birsey degil iyi gecer insaallah ameliyati sende igne vurdurdunmu canim
Canim benim calışma yapmadinmi Sen bu ay git bir doktora yumurta takibi yaptirmak istiyorum de birdaha cocuk istiyorum de takibi yapiyor sonra igne veriyor igneden 36 saat sonra iliski veriyor bacim
Uc dort gun ordaymis canim internet sinirli onun
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim bu kadar kişinin beni tebrik etmesi çok duygulandırdı yine açtım muslukları :2:inşallah paşam geliyor diye yazmakta nasip olur
catladım canım es geçmemene çok sevindim inşallah rabbim sana tosunlar tosunu erkek evlat versin.
yarenahsen canım evet birşeyler değil baya birşeyler yaptım cinsiyet belli olsun hepsini yazacağım söz veriyorum.
Callkusuuu hastane mi neyin var bacım çok geçmiş olsun inşallah rabbim isteyen herkese paşalarını versin sizi terk eder miyim hiç burası artık benim vazgeçilmezim kimin ne sorusu olursa elimden geldiğince cevaplandıracağım :)
canım ben eşimin takviyeleri bitsin ondan sonra yapayım diyorum .......hatamı yapıyorum.... aslında inan bende o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam bir an önce olsun prensim istiyorum sağlıkla inşallah........
ayyy canım benimmmmm ağlarmış güzel arkadaşımmmmmutluluk gözyaşları bunlar inşallah prensin olacağınıda müjdelersin canım. çalıkusunun kızı kulağından rahatsızmış cnm ameliyat olacakmış 2-3 gün hastanede kalacaklarmış....
canım ben eşimin takviyeleri bitsin ondan sonra yapayım diyorum .......hatamı yapıyorum.... aslında inan bende o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam bir an önce olsun prensim istiyorum sağlıkla inşallah........
ayyy canım benimmmmm ağlarmış güzel arkadaşımmmmmutluluk gözyaşları bunlar inşallah prensin olacağınıda müjdelersin canım. çalıkusunun kızı kulağından rahatsızmış cnm ameliyat olacakmış 2-3 gün hastanede kalacaklarmış....