- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.501
Defnem kimi kastettiğini sen biliyorsun tabi ama ben böyle ithamlardan rahatsız oluyorum zan altında bırakma bence kimseyi gülom herkimden rahasizsan ya adıyla soyle yada ozelden
htc phone ile
Foreverim cinsiyeti belli olsun facede varsin zaten sana yazacagim bu topigin tadi iyice kacti ayrica buraya yazan bazi arkadaslarin kesinlikle iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum o yuzden artik bir daha buraya yazmayi dusunmuyorum faceden konusuruz bacim.
Kızlar genetik sonucum bugün çıktı şimdi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. Ama şunu söyleyeyim benim artık yöntemlere inancım kalmadı bebeğim kızmış. Ve hiçbir sağlık sorunuda yokmuş. Benim ne derece yöntem denediğimi eskilerden arkadaşlar bilir. Ama siz yinede elinizden geleni yapın çünkü bazı şeyleri yaşamadan asla bilemeyiz.
Kızlar genetik sonucum bugün çıktı şimdi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. Ama şunu söyleyeyim benim artık yöntemlere inancım kalmadı bebeğim kızmış. Ve hiçbir sağlık sorunuda yokmuş. Benim ne derece yöntem denediğimi eskilerden arkadaşlar bilir. Ama siz yinede elinizden geleni yapın çünkü bazı şeyleri yaşamadan asla bilemeyiz.
KiZLAR
Hepimize cok tesekkur ederim
Gecmis Olsun dileklerinden dolayi
Babymuck canim iltihap niye olmuski acaba cok gecmis olsun.Benim kizimin
Kulagina takilan tuplerden biri disariya(olmasi gerektigi gibi)biri iceriye kulak zarinin dibine girdi
Simdi onu cikaricaklar 1 Saat sonra amelixata alinacak kizim ins sorunsuz mukemmel Bir ameliyat olur.
Canım çok doğru çok haklısın. Benin bir arkadaş durumumu hocaya anlatmış çok itikatlı biri demişki ne kadar dua ederse etsin ama önce teslim olmak lazım yoksa duaların bir önemi yok. Ogün perşembe günüydü akşam oturdum açtım elimi Allahım ne yaparsam yapayım ne dilersem dileyeyim önemli olan senin dilemen. Ben beni sana bıraktım. Sen zaten gönlündeki muradı biliyorsun. Ne verirsen baş göz üstüne. Sonraki gün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Belki Rabbim o duanın hürmetine kız verdi ve geri aldı. Tabi daha sonra ne olur onu bilemem. Ama ne yaparsak yapalım Rabbime teslim olarak yaparsak ozaman olur inşallah
Foreverim cinsiyeti belli olsun facede varsin zaten sana yazacagim bu topigin tadi iyice kacti ayrica buraya yazan bazi arkadaslarin kesinlikle iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum o yuzden artik bir daha buraya yazmayi dusunmuyorum faceden konusuruz bacim.
Amin canım çok sağol .Allaha isteyen herkese sağlıklı evlatlar hayirli evlatlar nasip etsin inşallah ..ne güzel bir oğlun olmuş Allah bağışlasin ..insanoğlu ışte kızı olan oğlana oğlu olan kıza özeniyorBizim tamemen tesadufu gelisti ben saxece gebelik icin yumurtlamayo takip eduyordum aslinda
ama gunlerini bilimce bir isik olur diye dusundum
rabbim ginlunuze gire versin inallla
reyhancım sana kolaylıklar diliyorum birde işe başladım diyorsun, baksana topikte kim kimsecikler yok kızlar zaten meyilliymiş gitmeye yok canım ben faceyi ekleyemedim eklemeyi başaran olursa banada yol göstersin. sıkma canını canım hersey olacağına varır bakalım, zaman herşeyi çözer....Bacim nediyeceyimi bilmiyorum cok üzüldüm cok istiyorduk ama hayaller yine suya düstü nasil cesaret edipde 4 cüyü deneriz bilmiyorum banada umut olacakti senin bebeyinAllahtan ümit kesilmez ama ben kestim cok kötü bir gündü benim icin sana söyleyemedim ama ben seni ve esini bebeyin düsmeden önce rüyamda görmüstüm esin cok üzgündü bebek dogmus 4 cü kizi oldu dediler sende yatiyordun cok kötü gözüküyordunuz sen kapali bir bayandin esinse kumral di sonra düsük oldu dedim belkide buna alametti ama rüyam cikti kizmis insallah tubanin oglu olur onuda rüyamda görmüstüm doktor pipiyi görmemisti sonradan farketti erkek oldugunu ,bacim simdi sen ne düsünüyorsun ne yapmayi pilanliyorsunuz ben kafayi yemek üzereyim cok kötüyüm 3 cocuk is basida yaptim yorgunluk birde oglan derdi nasil cözecez bu isi faceye benide ekleyin birisi beni rahatlatsin lütfen
canım çok geçmiş olsun ......çabuk toparlar kuzun inşallah.....Canim yol arkadaslarim hepinize cok tesekkurler tekrardan kizim ögleden Sonra smeliyattan cikti cok sukur hersey yolunda. Ciktiktan Belli Bir zaman Sonra narkozun etkisiyle kulagindaki sargiyi cikarmak Icin baya direndi,onu zor tuttum 1 saat Bir Bogusma icindeydik onu zabdetmek okadar zor diki kollarim muthis agridi.isirmasini sacimi cekip cimzirmesini saymiyorum. Benim Kiz gitti bambaska biri geldi karsima.
Ameliyathaneye dogru giderken hemsire kizima bakti cok sakin uysal Kizin var dedi,ameliyattan Sonra mübarek patladi gitti(Masallah deseymisim ya). Ama cok sukur iyi yine simdi,yarin daha fit olucak ins.
Bu arada tam okuyamadim noluyor
Topikte defnem bizi terkmi ediyorsun bizde Senin bebegini Merak ediyoruz ama cok üzüldüm arkadaslar birakmiyalim birbirimizi destek olalim dualarimiza katalim
Hamilelik konusuna gelince burdaki takviyeleri uygulasanda uygulamasanda hamile kaldiginda hangi cocuga hasretsen onu istersin ona Gore hayal kurarsin taki dr söylüyene kadar .
Öyle yada böyle biz icimizi rahatlatmak adina elimizden geleni yapar gerisini Rabbime teslim ederiz tabiki o ne isterse Olur, Biz kimizki oyüzden hayal kurmak güzel%50 sansimiz var arkadaslar ümidimiz var olursa ne ala olmazsada Rabbime verdigi güzel evlatlardan dolayi sükürler olsun,hepsini hayirli ,uzun ömürlü evlatlar eylesin.olmayan kardeslerimizede kucaklarina almayi nasip etsin
Hepinizi öpüyorum ve seviyorum
Rabbim yardimcimiz Olsun her konuda hakkimizdaki hayirli dualarimizi kabul eylesin ins.
Kavga yoh usahlar hepumizi virurum
Ona göre iyi geceler kizlar
Canim yol arkadaslarim hepinize cok tesekkurler tekrardan kizim ögleden Sonra smeliyattan cikti cok sukur hersey yolunda. Ciktiktan Belli Bir zaman Sonra narkozun etkisiyle kulagindaki sargiyi cikarmak Icin baya direndi,onu zor tuttum 1 saat Bir Bogusma icindeydik onu zabdetmek okadar zor diki kollarim muthis agridi.isirmasini sacimi cekip cimzirmesini saymiyorum. Benim Kiz gitti bambaska biri geldi karsima.
Ameliyathaneye dogru giderken hemsire kizima bakti cok sakin uysal Kizin var dedi,ameliyattan Sonra mübarek patladi gitti(Masallah deseymisim ya). Ama cok sukur iyi yine simdi,yarin daha fit olucak ins.
Bu arada tam okuyamadim noluyor
Topikte defnem bizi terkmi ediyorsun bizde Senin bebegini Merak ediyoruz ama cok üzüldüm arkadaslar birakmiyalim birbirimizi destek olalim dualarimiza katalim
Hamilelik konusuna gelince burdaki takviyeleri uygulasanda uygulamasanda hamile kaldiginda hangi cocuga hasretsen onu istersin ona Gore hayal kurarsin taki dr söylüyene kadar .
Öyle yada böyle biz icimizi rahatlatmak adina elimizden geleni yapar gerisini Rabbime teslim ederiz tabiki o ne isterse Olur, Biz kimizki oyüzden hayal kurmak güzel%50 sansimiz var arkadaslar ümidimiz var olursa ne ala olmazsada Rabbime verdigi güzel evlatlardan dolayi sükürler olsun,hepsini hayirli ,uzun ömürlü evlatlar eylesin.olmayan kardeslerimizede kucaklarina almayi nasip etsin
Hepinizi öpüyorum ve seviyorum
Rabbim yardimcimiz Olsun her konuda hakkimizdaki hayirli dualarimizi kabul eylesin ins.
Kavga yoh usahlar hepumizi virurum
Ona göre iyi geceler kizlar
Canım benim iğne yapmam aslında daha garanti olsun diye yoksa doktorum kabul etmiyordu. Şimdi yine birine mecburi onunki üçüz gebe kadın erkek için denemiş şimdi cinsiyetleri bekliyorlar. Yani öncedende kaç kişiye bu yöntem ile yapmış onların hep erkek oldu
merhaba arkadaşlar bu topiği neredeyse hergün takip ediyorum. bende kız isteyen gruptayım. tecrübelerinize dayanarak neler yapmam gerekiyor .banada söylermisiniz. 25,26 günde bir adet düzenim. bu durumda adetten sonra erkek olur deniliyor. bildiğiniz kür varmı acaba. defnem den nisan atı bioritime baktırmıştım. nisan kaçtı artık... onada çok teşekkür ederim. 35 yaşındayım çin takvimi veya bioritm hangisi daha etkili. inşallah gönlünüzden ne geçerse gerçekleşir. insan istiyor işte engel olamıyorsun maalesef.
Kizlar dun canim cok sıkkındi malum hamilelik zaten surekli aglayip duruyorum biri kotu yorum yapincada birakip gitme istegi geldi ama pire yuzunden yorgani yakmakta istemiyorum burada kotu niyetli kisiler zaten parazit gibi sadece kotu durumlarda yazip sonra yok oluyor iyi niyetli canim arkadaslarim herseyini paylasiyor onlar icin buradayim. Kotu yorumlari gormezden gelecegim elimden geldigince herkese yardimci olacagim. Isi bitti gitti diye bir seyde yok isim bitmedi erkek doguracagimi allah bilir bebegin cinsiyeti belli degil kaldiki kiz da olsa erkekte olsa biz burda cinsiyetten daha cok seyler paylastik ailelerimizle bile paylasamacagimiz seyleri paylastik.
Canim arkadaslarim sizleri cok seviyorum hepinize GUNAYDIN :)))
Somadaki maden iscileri icin de dua edelim gune onlar icin aglarken basladimallah kimseyi ailesinden ayirmasin
Bir dahaki denemende igne vurdurma bacim dogal yoldan catlasin yumosun
Ask olsun defnemmmm bana niye birsey yazmadin dun cok mesaj attim donmedin canım cok sevindim gitmedigine insaallah senin oglun olacak bize umut olacak sin foveriminde insaallah iyi haberler ini bekliyoruz bu arada bademime defneme reyhanima kirildim hic cevap vermediniz bir zeynomla reyyaneha m cevap verdi
Bademim senin ne mazeretin var dun kendimi uzdum bacim nerdesiniz diye zeynomu bile etkilediniz o topigi sabahin korunde acardi nerde yok ne oldu Defneeeemmm kim nederse desin bizi nereye birakiyonda gidiyon calikusum a birsey demiyorum o hastanede reyhan sen niye umitsizlik e dusuy on bu arada ruyan cok etkiledi beni reyyaneha m sagol bacim sen olmasan kendi kendime mesajlasiyorum diyorum lutfen birlik olalim duamizda birbirimizi unutmayalim biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri zaten benim guzel yol arkadaslarim sizi en guzel emanetciye emanet ediyorum
Son durumun be bacim gecmisi okuyamadim senin yumos noldu ki?
Kizlar dun canim cok sıkkındi malum hamilelik zaten surekli aglayip duruyorum biri kotu yorum yapincada birakip gitme istegi geldi ama pire yuzunden yorgani yakmakta istemiyorum burada kotu niyetli kisiler zaten parazit gibi sadece kotu durumlarda yazip sonra yok oluyor iyi niyetli canim arkadaslarim herseyini paylasiyor onlar icin buradayim. Kotu yorumlari gormezden gelecegim elimden geldigince herkese yardimci olacagim. Isi bitti gitti diye bir seyde yok isim bitmedi erkek doguracagimi allah bilir bebegin cinsiyeti belli degil kaldiki kiz da olsa erkekte olsa biz burda cinsiyetten daha cok seyler paylastik ailelerimizle bile paylasamacagimiz seyleri paylastik.
Canim arkadaslarim sizleri cok seviyorum hepinize GUNAYDIN :)))
Somadaki maden iscileri icin de dua edelim gune onlar icin aglarken basladimallah kimseyi ailesinden ayirmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?