Süper Anneler - 2011

Kizlarrr benim yumurta cumaya kadar catlamaz insaallah benim 25 olunca catliyor dun onyedi ml di anca buyur heralde bir bilginiz varmi
Kişiye göre değişiyor günde 1 yada 1.5mm büyüyor

İnanamıyorum bu hepimize ders olsun Rabbim diyorki boşa uğraşmayın ama kalbim yine yöntemlerden vazgeçmiyor en azından kız olursa artık hayal kirikligina ugramam hakkında hayırlısı olsun Alevim

Foreverim cinsiyeti belli olsun facede varsin zaten sana yazacagim bu topigin tadi iyice kacti ayrica buraya yazan bazi arkadaslarin kesinlikle iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum o yuzden artik bir daha buraya yazmayi dusunmuyorum faceden konusuruz bacim.

çok geçmiş olsun .kızın iyimi şimdi

Bizim tamemen tesadufu gelisti ben saxece gebelik icin yumurtlamayo takip eduyordum aslinda
ama gunlerini bilimce bir isik olur diye dusundum
rabbim ginlunuze gire versin inallla

Sagol canim bugun moreller bozul tevekkul edelim canım Allah in taktiri
Dur canim nereye ben face de yokum zaten morel bozuk dokunsalar agliyacak modundayim birakmayin bizi yada ekleyin face
Cok doğru söylüyorsun bacım Allah muradimizi biliyor hayırlısıni versin takdir Allah in

htc phone ile
Aynen bacim biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri zaten

Canım benim iğne yapmam aslında daha garanti olsun diye yoksa doktorum kabul etmiyordu. Şimdi yine birine mecburi onunki üçüz gebe kadın erkek için denemiş şimdi cinsiyetleri bekliyorlar. Yani öncedende kaç kişiye bu yöntem ile yapmış onların hep erkek oldu

Defnem kimi kastettiğini sen biliyorsun tabi ama ben böyle ithamlardan rahatsız oluyorum zan altında bırakma bence kimseyi gülom herkimden rahasizsan ya adıyla soyle yada ozelden

htc phone ile

ALLAH varken umitsizlik niye biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri zaten hayırlısı neyse o olsun yalniz mi kaldim bu kadar mi arkadasliginiz face hesabiniza benide kaydedin birakmayin beni boyle

merhaba arkadaşlar bu topiği neredeyse hergün takip ediyorum. bende kız isteyen gruptayım. tecrübelerinize dayanarak neler yapmam gerekiyor .banada söylermisiniz. 25,26 günde bir adet düzenim. bu durumda adetten sonra erkek olur deniliyor. bildiğiniz kür varmı acaba. defnem den nisan atı bioritime baktırmıştım. nisan kaçtı artık... onada çok teşekkür ederim. 35 yaşındayım çin takvimi veya bioritm hangisi daha etkili. inşallah gönlünüzden ne geçerse gerçekleşir. insan istiyor işte engel olamıyorsun maalesef.

Bu topikte saka marka su içeni okudum da, duş yapan olmadı sanırım.
Bence önemli olan ph sa neden su ile yapılmasın. Ben deneyebilirim bunu.

Hatırladığım onların erkek bebeklerinin olması üzerine bilgilerini toparlamıştı orkidem.

Orkidem çok uğraştı ama kızı oldu. Teravetin oğlu oldu.

Saol canım öğendim rahatladım, Sağlıkla büyütsünler inşallah.

Cnm hoşgeldin bende kiz istiyorum ama ne yalan diyim yöntemden vazgeçtim ben

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…