Canim yol arkadaslarim hepinize cok tesekkurler tekrardan kizim ögleden Sonra smeliyattan cikti cok sukur hersey yolunda. Ciktiktan Belli Bir zaman Sonra narkozun etkisiyle kulagindaki sargiyi cikarmak Icin baya direndi,onu zor tuttum 1 saat Bir Bogusma icindeydik onu zabdetmek okadar zor diki kollarim muthis agridi.isirmasini sacimi cekip cimzirmesini saymiyorum. Benim Kiz gitti bambaska biri geldi karsima.
Ameliyathaneye dogru giderken hemsire kizima bakti cok sakin uysal Kizin var dedi,ameliyattan Sonra mübarek patladi gitti(Masallah deseymisim ya). Ama cok sukur iyi yine simdi,yarin daha fit olucak ins.
Bu arada tam okuyamadim noluyor
Topikte defnem bizi terkmi ediyorsun bizde Senin bebegini Merak ediyoruz ama cok üzüldüm arkadaslar birakmiyalim birbirimizi destek olalim dualarimiza katalim
Hamilelik konusuna gelince burdaki takviyeleri uygulasanda uygulamasanda hamile kaldiginda hangi cocuga hasretsen onu istersin ona Gore hayal kurarsin taki dr söylüyene kadar .
Öyle yada böyle biz icimizi rahatlatmak adina elimizden geleni yapar gerisini Rabbime teslim ederiz tabiki o ne isterse Olur, Biz kimizki oyüzden hayal kurmak güzel%50 sansimiz var arkadaslar ümidimiz var olursa ne ala olmazsada Rabbime verdigi güzel evlatlardan dolayi sükürler olsun,hepsini hayirli ,uzun ömürlü evlatlar eylesin.olmayan kardeslerimizede kucaklarina almayi nasip etsin
Hepinizi öpüyorum ve seviyorum
Rabbim yardimcimiz Olsun her konuda hakkimizdaki hayirli dualarimizi kabul eylesin ins.
Kavga yoh usahlar hepumizi virurum
Ona göre iyi geceler kizlar