• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Gülom burdayım gitmedim ben dün telefonumu eşimin elinden alamadim ki gireyim ınternetten ev baktı bütün akşam bugün de yeni kalktım kahvaltıdan sonra kadın doğum dr una gidicem öğlen yine yokum ama akşam dönerim ben sizleri çok sevdim yöntem denemicem derken gitmeyi kastetmedim cnm bnm benim ikinci bebeğim olmasa bile yine burdayim size dua ederim hergün :-) :-) :-)

htc phone ile

Zeynom sen demi ev bakiyon bizde bakiyoruz biryandanda satmaya calisiyoruz insaallah gonlumuzdekini Buluruz ev olarak es olarak bebek olarak Rabbim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin

Canim yol arkadaslarim hepinize cok tesekkurler tekrardan kizim ögleden Sonra smeliyattan cikti cok sukur hersey yolunda. Ciktiktan Belli Bir zaman Sonra narkozun etkisiyle kulagindaki sargiyi cikarmak Icin baya direndi,onu zor tuttum 1 saat Bir Bogusma icindeydik onu zabdetmek okadar zor diki kollarim muthis agridi.isirmasini sacimi cekip cimzirmesini saymiyorum. Benim Kiz gitti bambaska biri geldi karsima.
Ameliyathaneye dogru giderken hemsire kizima bakti cok sakin uysal Kizin var dedi,ameliyattan Sonra mübarek patladi gitti(Masallah deseymisim ya). Ama cok sukur iyi yine simdi,yarin daha fit olucak ins.

Bu arada tam okuyamadim noluyor
Topikte defnem bizi terkmi ediyorsun bizde Senin bebegini Merak ediyoruz ama cok üzüldüm arkadaslar birakmiyalim birbirimizi destek olalim dualarimiza katalim
Hamilelik konusuna gelince burdaki takviyeleri uygulasanda uygulamasanda hamile kaldiginda hangi cocuga hasretsen onu istersin ona Gore hayal kurarsin taki dr söylüyene kadar .
Öyle yada böyle biz icimizi rahatlatmak adina elimizden geleni yapar gerisini Rabbime teslim ederiz tabiki o ne isterse Olur, Biz kimizki oyüzden hayal kurmak güzel%50 sansimiz var arkadaslar ümidimiz var olursa ne ala olmazsada Rabbime verdigi güzel evlatlardan dolayi sükürler olsun,hepsini hayirli ,uzun ömürlü evlatlar eylesin.olmayan kardeslerimizede kucaklarina almayi nasip etsin
Hepinizi öpüyorum ve seviyorum
Rabbim yardimcimiz Olsun her konuda hakkimizdaki hayirli dualarimizi kabul eylesin ins.
Kavga yoh usahlar hepumizi virurum
Ona göre iyi geceler kizlar

Geçmiş olsun yavruma benim panikledi mi acaba yada nazarin değdi canları sağolsun onların eza cefasina kurban evlat can can :-) <3 <3 <3 şimdi iyi mi nasıl

htc phone ile

Cok sukur geldim aklina bacim ben g e c yumurtluyormusum dusunsene doktora gigtigimde yirmidorduncu gunumdu ve 17 ml dedi cumaya cagirdi insaallah catlamaz canim bilmiyorum sence catlarmi birde akintim geliyor yumurta aki gibi imi gundur benim yumurta 25 ml olunca catliyor

Sende benim gibisin canim o zaman ov testi yap akintin yogunlastigi zaman ov testindeki ikinci cizginin kopkoyu olmasi lazim ondan sonra ben uc gun ust ustte denem yaptim o sekilde hamile kaldim.

Cnm bnm inşaallah gönlündeki gibi olur hayırlısıyla bir tosun paşan yoldadir hamileyken insan çok hassas oluyor dogrusun ben kimseyi kırmak istemem hele hamile bir bayanı çok sevindim vazgectigine

htc phone ile

Insallah zeynosum rabbim gonlumdekini biliyor ya yinede hayirliysa olsun. Zaten ben bu ay dedimki su cocugumun bi tane kardesi olsun kiz erkek fark etmez dedim yani kendimi erkek olsun modundan cikardim rahat biraktim cunku boyle yapmasaydm bu ayda hamile kalamazdim herkese bu yontemi tavsiye ederim :)))

Zeynom sen demi ev bakiyon bizde bakiyoruz biryandanda satmaya calisiyoruz insaallah gonlumuzdekini Buluruz ev olarak es olarak bebek olarak Rabbim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin

Amin cnm inşaallah eşim ev bakıyor benim inadima ev alcakki çocuk yapmasın ne tilki ooooo :-) çocuk gibi benle inatlasiyor koca adam bu adam 40 yasin yahu bide hayırlısı artık üstüne gitmiyorum bu ara

htc phone ile

Insallah zeynosum rabbim gonlumdekini biliyor ya yinede hayirliysa olsun. Zaten ben bu ay dedimki su cocugumun bi tane kardesi olsun kiz erkek fark etmez dedim yani kendimi erkek olsun modundan cikardim rahat biraktim cunku boyle yapmasaydm bu ayda hamile kalamazdim herkese bu yontemi tavsiye ederim :)))

Bende çıktım o moddan bi bebus olsun kiz erkek farketmez sağlıklı olsun yeter diyorum zaten adam razı değil daha onla savaş,yapıyoruz , :-) inşaallah herşey hayırlısıyla sonuçlanır bacım

Kizlarrr biryere ayrilmayin simdi ovulasyon testi yapayim resmi size gostereyim bekleyin hemen geliyor um

Behliyooooom :-)

htc phone ile

Merhabalar arkadasim kisa adet dongusunde adet bitiminde erkek olma sansi daha fazla. O yuzden sen 8. Gunden ovulasyon gunune kadar sık deneme yapmalisin. Ben bioritime inanmiyorum cin takvimi ise benim cevremde daha cok tutuyor. Yani sende annede varsa ablana teyzene halana kuzenlerine bak onlarda tutuyorsa sende de buyuk ihtimalle tutacaktir. Prensesine bir an once kavusursun insallah.

çok teşekkürler canım. allah seninde gönlüne göre verir inşallah. insan olmayanı istiyor. ilk çocuğumda erkek olsun diye çok istemiştim. şimdide çevremde hep kız çocuğu var özeniyorum çok. senin için dua edicem hislerim kuvvetlider. istediğin olucak gibi geliyor. kendine iyi bak

çok teşekkürler canım. allah seninde gönlüne göre verir inşallah. insan olmayanı istiyor. ilk çocuğumda erkek olsun diye çok istemiştim. şimdide çevremde hep kız çocuğu var özeniyorum çok. senin için dua edicem hislerim kuvvetlider. istediğin olucak gibi geliyor. kendine iyi bak

Canim benim allah senden razi olsun sanada pembe yanakli bir prenses nasip etsin insallah. Insanogluyuz iste olmayini istiyoruz rabbim herkesin gonlune gore versin.

Yok canim degil ama yakin zaten olmasin cumaya kadar yarın anca koyulasir heralde yarin yollayayim resmi ben nerdeyse 28inci gunumde yumurtluyorum senin kac gun surdu canim

Benim duzenim o kadar alt ust ki anlatamam canim. Ben 34 gunde bi regl oluyorum gecen ay 16.gun yum catladi bu ay 14.gun yum catladi. Adetime 4 gun kala ov testi yaptim hamilemiyim manasinda ikinci cizgi yumurtlama anindaki gibi kop koyu cikti gebelik testinde de ikinci cizgi silikte olsa cikti ama soyle bi not vardi ikinci cizgi silikte olsa sonuc: gebe dedi. Benim gebeliklerimde adet 10 gun gecmeden idrarla yapilan testlerde asla bir sey cikmazdi. Suan zaten hic bir belirtimde yok degisik bir hamilelik ilk defa boyle birsey yasiyorum :)))

Resmi nasil yolllarim birde ovulasyon testi ne guvenebilirmisiz

Ben telden giriyorum cevaplanin yanında artı var basıyorum orda üç nokta çıkıyor ona basıyorum menü çıkıyor görüntü ekleye basip ekliyorum gülom

İlk çizgi kadar koyu mu çıkan çizgi

htc phone ile

Son düzenleme:
Merhaba süper anneler,
İsimleri, kişileri karıştırıyorum. Hamile olanlara tebrikler, AllahC.C sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı, O'nun sevdiği bir kul olmasını, vatana, millete anne ve babaya hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Çocuğu hasta olanlara Rabbim acil şifalar versin. Hamile kalmaya çalışanlara da Allah kolaylıklar versin, emeklerini, dualarını boşa çıkarmasın inşeAllah Yaradanım. Amin.
Ben önemli günlerden sonra kendimi peynir ve yoğurt komasına soktum.:34:

Benim duzenim o kadar alt ust ki anlatamam canim. Ben 34 gunde bi regl oluyorum gecen ay 16.gun yum catladi bu ay 14.gun yum catladi. Adetime 4 gun kala ov testi yaptim hamilemiyim manasinda ikinci cizgi yumurtlama anindaki gibi kop koyu cikti gebelik testinde de ikinci cizgi silikte olsa cikti ama soyle bi not vardi ikinci cizgi silikte olsa sonuc: gebe dedi. Benim gebeliklerimde adet 10 gun gecmeden idrarla yapilan testlerde asla bir sey cikmazdi. Suan zaten hic bir belirtimde yok degisik bir hamilelik ilk defa boyle birsey yasiyorum :)))
Hımm yumurtlamadn 15-16 gün sonra sonuç alınmış . Yumurtlamadan sonra da düzenli ov. testi yapan var mı acaba? Aynı şekil koyu olmaya devam mı ediyor yoksa ikinci çizgi silikken koyulaşmaya mı başlıyor ? Bence bebek rahme ekildikten sonra LH hormanı sonradan tekrar aktif oluyordur. Allah tan hayırlısı.

Back
X