• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Tedavini olduysan 5 aydir hamile kalamiyorum yum takibi yapar misiniz de sakin cinsiyetten bahsetme canim. Deneyimlerimden sunu soyleyebilirim ki erkek doktorlar daha ilgili daha cok bilgi veriyor bana denk gelen tum bayanlar canindan bezmis gibi. Bende senin gibi erkege gidemiyorum cekiniyorum iyi bir bayan doktor bulmaliyim. Yum takibi karindan yapilmiyor canim malesef her seferinde alttan bakiyorlar.

Tedaviden sonra hamile kaldım aslında, 9 haftalıkken kaybettim. Her hamilelik ne yazık ki anneye kalmıyor. Şimdi hangi arkadaşla karşılaşıp konuşsam, ikimisi iki çocuktan, ikimisi 3 çocuktan sonra da olsa düşük yaşamış. Ben bir çocuktan sonra yaşadım.
Şimdi ov. testi yaptım, yumurtlamadan sonra bir hafta oldu sayılır. Maalesef çizgi çok silik. Gebelik ihtimali var mı acaba diye düşünüyorum. Sizin ki koyu olarak devam ettiyse, çok ümitlenmesem iyi olacak. Herşeyin hayırlısı.

Benim iki hamileliğimde de öyle dediler Defnem artışı takip etmeleri lazım sağlıklı olduğuna böyle karar veriliyor ben. Her ikisindede üçer kez test yaptırdım gönlünü ferah tut Allah in izniyle herşey güzel olacak sen bu ara nane maydonoz yeme bol şu iç kendine kraliçe gibi davran :-D :-D :-D

htc phone ile

Ay bacim ne bileyim ya daha onceki hamislerimde kan testi yapiliyor sonra hemen ultrasondan bebis gozukuyordu bu sefer gorunmeyecak kadar degerim dusuk ondan istedi sanirim. Alla alla maydonoz ve nane ne alaka anlayamadim canim :)

Tedaviden sonra hamile kaldım aslında, 9 haftalıkken kaybettim. Her hamilelik ne yazık ki anneye kalmıyor. Şimdi hangi arkadaşla karşılaşıp konuşsam, ikimisi iki çocuktan, ikimisi 3 çocuktan sonra da olsa düşük yaşamış. Ben bir çocuktan sonra yaşadım.
Şimdi ov. testi yaptım, yumurtlamadan sonra bir hafta oldu sayılır. Maalesef çizgi çok silik. Gebelik ihtimali var mı acaba diye düşünüyorum. Sizin ki koyu olarak devam ettiyse, çok ümitlenmesem iyi olacak. Herşeyin hayırlısı.

Belli olmaz canim hemen uzulme bak dedigim gibi herkesin yapisi farkli herkesin hormonlari farkli calisiyor belkide senin lh hormonun sonradan salgilanmaya baslayacak sebeplere cok takilip kiyaslama yapma kafandan hamilelik fikrini at bol bol dua et gonlundeki gobusunde olsun insallah.

Canım doktorumla görüştüm yani ne diyebilirki zaten %80 şans vardı ben doğuştan şansız biri olduğum için %20 'nin içinde kaldım. Nasip herşey. Ama ben şunu söyleyeyim kıbrıstaki embriyolardan yola çıkarsam benim eşimin y ler ve x ler aynı hızda. Cuma günü genetikçi ile randevum var ekstradan birşey öğrenirsem yazarım. Allah şahidim kendim kadar sizinde olsun isterim hepimiz bu yolun yolcusuyuz.

3 tane pirlanta gibi evladin her dedigini yapan melek gibi kocan var bacim kendini sanssiz gorme bazi seyler olmuyorsa zamani vardir pes etme. Kalbini kirmak istemem ama rabbim feryadini duymus ki karnindaki kiz bebegin dogmasina izin vermemis. Iyi tarafini dusun 4. Kizini kucagina alip daha da cok kendini tuketebilirdin bacimm nolur birakma kendini.

Canım doktorumla görüştüm yani ne diyebilirki zaten %80 şans vardı ben doğuştan şansız biri olduğum için %20 'nin içinde kaldım. Nasip herşey. Ama ben şunu söyleyeyim kıbrıstaki embriyolardan yola çıkarsam benim eşimin y ler ve x ler aynı hızda. Cuma günü genetikçi ile randevum var ekstradan birşey öğrenirsem yazarım. Allah şahidim kendim kadar sizinde olsun isterim hepimiz bu yolun yolcusuyuz.

Doğuştan niye şansız olasınız. Ben de hep şansızlığımdan yakınırdım, kişisel gelişimciler iyi düşünün iyi olsın diyorlar. Kötüyü biz çağırıyoruz biraz da. Ya da kendi adıma sebepleri çok mu zorluyoruum diye sorguluyorum bazen. Hayatta şunu öğrendim, bazı kişiler rahat olduğu için imtihanları kolay geçiyor, bazılarının da çok istediklerinden öyle zor imtihan oluyorlar ki, sabr taşı olmak lazım başarılı olmak için. Neyi çok istediysem sürünmeden, uğraşmadan, ağlamadan, sızlamadan elimize geçmiyor. Ya çok istememek lazım (tam bir teslimiyet ve itirazsız kadercilik)ya da büyük savaşlara boyun eğmek gerek. İşte bazen bazı isteklerimiz teryağından kıl çeker gibi olduğu için, çok istediğimiz şeylerde zorlukla karşılaşıyorsak isyan etmeye hakkımız kalmıyor.

Belli olmaz canim hemen uzulme bak dedigim gibi herkesin yapisi farkli herkesin hormonlari farkli calisiyor belkide senin lh hormonun sonradan salgilanmaya baslayacak sebeplere cok takilip kiyaslama yapma kafandan hamilelik fikrini at bol bol dua et gonlundeki gobusunde olsun insallah.

Teşekkür ederim. Farklı bazı sıkıntılarım olduğu için , insan hamileliğine de takıyor, bir de çeşitli topiklerde vakit geçirilince, çeşitli duygulardan etkileniyoruz. Bazı isteklerimiz biran önce olsun istiyoruz. Hani Yaradan, Ayşe'ye Fatma'ya vermiş ya, bize de hemen versin istiyoruz. Bazen Yaradanın vermek zorunda olmadığını, dilediğini, dilediğine vereceğini unutuyoruz. Sadece bu dünyayaı düşünüyoruz ya, işte bütün çabamız o yüzden sekteye uğruyor. Ama biliyoruz ki O, asla duamızı boş çevirmez. İsteyin vereyim diyor Yaradan. Ben istersem OL demem yeter diyor.

Ay bacim ne bileyim ya daha onceki hamislerimde kan testi yapiliyor sonra hemen ultrasondan bebis gozukuyordu bu sefer gorunmeyecak kadar degerim dusuk ondan istedi sanirim. Alla alla maydonoz ve nane ne alaka anlayamadim canim :)

Bacım ben şimdi çıkıyorum evden nane maydonoz cooook nadirde olsa dusuge neden olabiliyor ne olur me olmaz yeme bu ara

Bu dr un cinsiyet meselesiyle ilgilendiğini duymadım ben ama bi azar isitiriz ne var ya ilgileniyorsa yada birşey biliyorsa kacirmiyim çok azarlarsa gitmeyiveririm bi daha :-D :-D hadi ben kaçtım dönüşte Gorusuruk

htc phone ile

Bacım ben şimdi çıkıyorum evden nane maydonoz cooook nadirde olsa dusuge neden olabiliyor ne olur me olmaz yeme bu ara

Bu dr un cinsiyet meselesiyle ilgilendiğini duymadım ben ama bi azar isitiriz ne var ya ilgileniyorsa yada birşey biliyorsa kacirmiyim çok azarlarsa gitmeyiveririm bi daha :-D :-D hadi ben kaçtım dönüşte Gorusuruk

htc phone ile

Tamam zeynocum bi sansini dene o zaman bizi haberdiz birakma hadi isin gucun rast gitsin

3 tane pirlanta gibi evladin her dedigini yapan melek gibi kocan var bacim kendini sanssiz gorme bazi seyler olmuyorsa zamani vardir pes etme. Kalbini kirmak istemem ama rabbim feryadini duymus ki karnindaki kiz bebegin dogmasina izin vermemis. Iyi tarafini dusun 4. Kizini kucagina alip daha da cok kendini tuketebilirdin bacimm nolur birakma kendini.
belkide duam kabuk oldu ama nedense içimde bir sıkıntı var. Rabbim dilerse her şekilde verir. O kızı bana erkek olarakta nasip ederdi. Ama demekki bazı şeyleri anlayabilmemiz için zaman gerekiyor sanırım

Doğuştan niye şansız olasınız. Ben de hep şansızlığımdan yakınırdım, kişisel gelişimciler iyi düşünün iyi olsın diyorlar. Kötüyü biz çağırıyoruz biraz da. Ya da kendi adıma sebepleri çok mu zorluyoruum diye sorguluyorum bazen. Hayatta şunu öğrendim, bazı kişiler rahat olduğu için imtihanları kolay geçiyor, bazılarının da çok istediklerinden öyle zor imtihan oluyorlar ki, sabr taşı olmak lazım başarılı olmak için. Neyi çok istediysem sürünmeden, uğraşmadan, ağlamadan, sızlamadan elimize geçmiyor. Ya çok istememek lazım (tam bir teslimiyet ve itirazsız kadercilik)ya da büyük savaşlara boyun eğmek gerek. İşte bazen bazı isteklerimiz teryağından kıl çeker gibi olduğu için, çok istediğimiz şeylerde zorlukla karşılaşıyorsak isyan etmeye hakkımız kalmıyor.

Gerçekten çevreme bakıyorum bazı insanların sınavı çok daha ağır oluyor. Belkide Rabbim ona daha fazla bağlanmamız için bu sıkıntıları veriyor. Neticede hayat imtihan dünyası. Geçmişe dönüp baktığımda okadar acılar çekmişimki ama hepsi gelip geçmiş. Buda gelip geçecektabi bu zzamana kadarda bakalım bizden neler götürecek

Canım inan sok oldum bebeğinin kız oldugunu okuyunca ve tabi ettiğin duayıda sonrasını ne diyim bilemedim allahım çok büyuk çabalarını biliyorum inan yasadıkların çok zor ben yapamazdım kıbrıs sonrası doktor takipleri aklım almıyor insallah birgün dualarının karsılığını alırsın fazlasıyla.....

Kizlar dun canim cok sıkkındi malum hamilelik zaten surekli aglayip duruyorum biri kotu yorum yapincada birakip gitme istegi geldi ama pire yuzunden yorgani yakmakta istemiyorum burada kotu niyetli kisiler zaten parazit gibi sadece kotu durumlarda yazip sonra yok oluyor iyi niyetli canim arkadaslarim herseyini paylasiyor onlar icin buradayim. Kotu yorumlari gormezden gelecegim elimden geldigince herkese yardimci olacagim. Isi bitti gitti diye bir seyde yok isim bitmedi erkek doguracagimi allah bilir bebegin cinsiyeti belli degil kaldiki kiz da olsa erkekte olsa biz burda cinsiyetten daha cok seyler paylastik ailelerimizle bile paylasamacagimiz seyleri paylastik.
Canim arkadaslarim sizleri cok seviyorum hepinize GUNAYDIN :)))
Somadaki maden iscileri icin de dua edelim gune onlar icin aglarken basladim :( allah kimseyi ailesinden ayirmasin
Defnem canim fikrini ddegistirmene nasil sevindim anlatamam, dun cok moralim bozuldu, esimede anlatamiyorum gerildim durdum oda noluyo sana diyo garibim biseyden habersiiz. Opuyorum seni bizi yanliz birakmayin......

Ask olsun defnemmmm bana niye birsey yazmadin dun cok mesaj attim donmedin canım cok sevindim gitmedigine insaallah senin oglun olacak bize umut olacak sin foveriminde insaallah iyi haberler ini bekliyoruz bu arada bademime defneme reyhanima kirildim hic cevap vermediniz bir zeynomla reyyaneha m cevap verdi
Canimcim dun bende topikteydim bi ara seni goremedim zeynoyuda, farkli saatlerde girdik demekki, kirilma cnm nolur dun okuduklarimdan sonra allak bullak oldum, zaten cok duzenli giremiyorum cunku kizim huysuzluk yapiyor bende o uyuyunca girmeye calisiyorum dun gecmis sayfalari okumak icin bile girmedim o kadar cnm sikildi

Bademim senin ne mazeretin var dun kendimi uzdum bacim nerdesiniz diye zeynomu bile etkilediniz o topigi sabahin korunde acardi nerde yok ne oldu Defneeeemmm kim nederse desin bizi nereye birakiyonda gidiyon calikusum a birsey demiyorum o hastanede reyhan sen niye umitsizlik e dusuy on bu arada ruyan cok etkiledi beni reyyaneha m sagol bacim sen olmasan kendi kendime mesajlasiyorum diyorum lutfen birlik olalim duamizda birbirimizi unutmayalim biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri zaten benim guzel yol arkadaslarim sizi en guzel emanetciye emanet ediyorum

Haklisin birtanem ozur diliyorum senden yukarda yazdim nedenlerini opuyorum seni......

Canım inan sok oldum bebeğinin kız oldugunu okuyunca ve tabi ettiğin duayıda sonrasını ne diyim bilemedim allahım çok büyuk çabalarını biliyorum inan yasadıkların çok zor ben yapamazdım kıbrıs sonrası doktor takipleri aklım almıyor insallah birgün dualarının karsılığını alırsın fazlasıyla.....

Amin canım çok sağol. Zaten kıbrıstan kesin sonuç alamadığımız için bu yola girdim şimdi hepside fos çıkınca ne yapıcam bilemiyorum

belkide duam kabuk oldu ama nedense içimde bir sıkıntı var. Rabbim dilerse her şekilde verir. O kızı bana erkek olarakta nasip ederdi. Ama demekki bazı şeyleri anlayabilmemiz için zaman gerekiyor sanırım

Gerçekten çevreme bakıyorum bazı insanların sınavı çok daha ağır oluyor. Belkide Rabbim ona daha fazla bağlanmamız için bu sıkıntıları veriyor. Neticede hayat imtihan dünyası. Geçmişe dönüp baktığımda okadar acılar çekmişimki ama hepsi gelip geçmiş. Buda gelip geçecektabi bu zzamana kadarda bakalım bizden neler götürecek

Rabbim icini ferahlatsin ins bacim sıkma canini dedigim gibi belliki zamani var..

Defnem canim fikrini ddegistirmene nasil sevindim anlatamam, dun cok moralim bozuldu, esimede anlatamiyorum gerildim durdum oda noluyo sana diyo garibim biseyden habersiiz. Opuyorum seni bizi yanliz birakmayin......

Canimcim dun bende topikteydim bi ara seni goremedim zeynoyuda, farkli saatlerde girdik demekki, kirilma cnm nolur dun okuduklarimdan sonra allak bullak oldum, zaten cok duzenli giremiyorum cunku kizim huysuzluk yapiyor bende o uyuyunca girmeye calisiyorum dun gecmis sayfalari okumak icin bile girmedim o kadar cnm sikildi

Haklisin birtanem ozur diliyorum senden yukarda yazdim nedenlerini opuyorum seni......

Gerilme canim benim soyledigim gibi pireye kizip yorgani yakmayacagim sizi birakir miyim hic kuzularim seviyorum sizi

Gülom burdayım gitmedim ben dün telefonumu eşimin elinden alamadim ki gireyim ınternetten ev baktı bütün akşam bugün de yeni kalktım kahvaltıdan sonra kadın doğum dr una gidicem öğlen yine yokum ama akşam dönerim ben sizleri çok sevdim yöntem denemicem derken gitmeyi kastetmedim cnm bnm benim ikinci bebeğim olmasa bile yine burdayim size dua ederim hergün :-) :-) :-)

htc phone ile
Canim haadi guzel haberlerle don insallah dr un erkek bebek icin sana bilgi verir dr unun ismini daha once veren arkadaslar olmustu sanirim seninde vermende sakinca olmaz.

Cok sukur geldim aklina bacim ben g e c yumurtluyormusum dusunsene doktora gigtigimde yirmidorduncu gunumdu ve 17 ml dedi cumaya cagirdi insaallah catlamaz canim bilmiyorum sence catlarmi birde akintim geliyor yumurta aki gibi imi gundur benim yumurta 25 ml olunca catliyor
Ama ovu testi yapmayi kesme cnm cunku cumaya kadar ya catlama olur biterse, cift cizgiyi gorursen hemen dr una kosarsin cnm. pc in varsa resmi ordan atsana merak ettim cnm

Canim dualarim hepimiz icin insallh hayirli zamanda alirsin prensini kucagina. Gijnijim sen adini vermistin ya faceden ekliyeyim diye cikmiyor adin.......

Canim bende telden giriyorum telefonun orda onizlrme yaziyor uc nokta yooook bacim

Bacım marka model değişiyor demekki ama mutlaka vardır sen bir kurcala telefonu daha bebis fotosu koycan bulmam lazım :-)

htc phone ile[/QUOTE]

Canim telefonum s2 bilmiyorum bulmaya calisiyorum insaallah prensin fotograf ini koyarim doktor dan gelince haber et bekliyorum

Back
X