- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #53.541
Hamileligin farkli insaallah cinsiyeti de farkli olur ben hep gec adet olurum bu yuzdende biraz umitliyim kizlarda haberim yoktu boyle seylerden adetten sonra sik iliskiyle hamile kaldim hamikeligimi hep gec ogrendim tam kirkgun temiz kaldim oyle ogrendim bacim megerse gec yumurtlama oluyormus bende oyuzden biraz umudum var Rabbim e dua ediyorum gonlumuzdekini tez zaman da verir saglikli birsekilde insaallah amin yani bu ay 28inci gun catlayacak bu durumda olan varmi acabaBenim duzenim o kadar alt ust ki anlatamam canim. Ben 34 gunde bi regl oluyorum gecen ay 16.gun yum catladi bu ay 14.gun yum catladi. Adetime 4 gun kala ov testi yaptim hamilemiyim manasinda ikinci cizgi yumurtlama anindaki gibi kop koyu cikti gebelik testinde de ikinci cizgi silikte olsa cikti ama soyle bi not vardi ikinci cizgi silikte olsa sonuc: gebe dedi. Benim gebeliklerimde adet 10 gun gecmeden idrarla yapilan testlerde asla bir sey cikmazdi. Suan zaten hic bir belirtimde yok degisik bir hamilelik ilk defa boyle birsey yasiyorum :)))
Ben telden giriyorum cevaplanin yanında artı var basıyorum orda üç nokta çıkıyor ona basıyorum menü çıkıyor görüntü ekleye basip ekliyorum gülom
İlk çizgi kadar koyu mu çıkan çizgi
htc phone ile
Canim bende telden giriyorum telefonun orda onizlrme yaziyor uc nokta yooook bacim