• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Benim duzenim o kadar alt ust ki anlatamam canim. Ben 34 gunde bi regl oluyorum gecen ay 16.gun yum catladi bu ay 14.gun yum catladi. Adetime 4 gun kala ov testi yaptim hamilemiyim manasinda ikinci cizgi yumurtlama anindaki gibi kop koyu cikti gebelik testinde de ikinci cizgi silikte olsa cikti ama soyle bi not vardi ikinci cizgi silikte olsa sonuc: gebe dedi. Benim gebeliklerimde adet 10 gun gecmeden idrarla yapilan testlerde asla bir sey cikmazdi. Suan zaten hic bir belirtimde yok degisik bir hamilelik ilk defa boyle birsey yasiyorum :)))
Hamileligin farkli insaallah cinsiyeti de farkli olur ben hep gec adet olurum bu yuzdende biraz umitliyim kizlarda haberim yoktu boyle seylerden adetten sonra sik iliskiyle hamile kaldim hamikeligimi hep gec ogrendim tam kirkgun temiz kaldim oyle ogrendim bacim megerse gec yumurtlama oluyormus bende oyuzden biraz umudum var Rabbim e dua ediyorum gonlumuzdekini tez zaman da verir saglikli birsekilde insaallah amin yani bu ay 28inci gun catlayacak bu durumda olan varmi acaba
Ben telden giriyorum cevaplanin yanında artı var basıyorum orda üç nokta çıkıyor ona basıyorum menü çıkıyor görüntü ekleye basip ekliyorum gülom

İlk çizgi kadar koyu mu çıkan çizgi

htc phone ile

Canim bende telden giriyorum telefonun orda onizlrme yaziyor uc nokta yooook bacim

Hımm yumurtlamadn 15-16 gün sonra sonuç alınmış . Yumurtlamadan sonra da düzenli ov. testi yapan var mı acaba? Aynı şekil koyu olmaya devam mı ediyor yoksa ikinci çizgi silikken koyulaşmaya mı başlıyor ? Bence bebek rahme ekildikten sonra LH hormanı sonradan tekrar aktif oluyordur. Allah tan hayırlısı.

Yumurtlamadan sonra ben hep test yapmaya devam ediyordum ovulasyondan sonra cizgi siliklesiyor adete yakin hic cizgi cikmiyordu. Benim cizgi kipkirmizi devam ettigi icin suphelendim ve hamileymisim canim.

Benim duzenim o kadar alt ust ki anlatamam canim. Ben 34 gunde bi regl oluyorum gecen ay 16.gun yum catladi bu ay 14.gun yum catladi. Adetime 4 gun kala ov testi yaptim hamilemiyim manasinda ikinci cizgi yumurtlama anindaki gibi kop koyu cikti gebelik testinde de ikinci cizgi silikte olsa cikti ama soyle bi not vardi ikinci cizgi silikte olsa sonuc: gebe dedi. Benim gebeliklerimde adet 10 gun gecmeden idrarla yapilan testlerde asla bir sey cikmazdi. Suan zaten hic bir belirtimde yok degisik bir hamilelik ilk defa boyle birsey yasiyorum :)))

Ben de önce ov. testinden öğrenmiştim. Adet günümü yanlış hatırlamıştım, daha iki gün var sanıyordum sonra adet belitileri olmayınca ov. test yapmıştım, yumurtlayacak gibi koyu idi. Sonra emin olmak için b_HCG yapınca silik çizgi çıkmıştı.

Hamileligin farkli insaallah cinsiyeti de farkli olur ben hep gec adet olurum bu yuzdende biraz umitliyim kizlarda haberim yoktu boyle seylerden adetten sonra sik iliskiyle hamile kaldim hamikeligimi hep gec ogrendim tam kirkgun temiz kaldim oyle ogrendim bacim megerse gec yumurtlama oluyormus bende oyuzden biraz umudum var Rabbim e dua ediyorum gonlumuzdekini tez zaman da verir saglikli birsekilde insaallah amin yani bu ay 28inci gun catlayacak bu durumda olan varmi acaba

Canim bende telden giriyorum telefonun orda onizlrme yaziyor uc nokta yooook bacim

Insallah bacim butun dilegim oglumun olup dukkani kapatmak. Yahu sen neden kendini kiyasliyorsun bacim her insan farkli her insanin bunyesi farkli. Hepimiz bambaskayiz demekki seninde yumoslarin gec catliyor bide herkesin her ay duzenli 28 gunde bi regl 14. Gununde de yum catlamasini bekleyemeyiz bi tane hap iciorsun hopp butun duzen alt ust yada mevsim degisimi en tetikleyiciside stres bu faktorler oldugu surece hepimizin duzeni farkli olmaya devam edecek benceee. Koyde dogal beslenen yesillikler icinde yasayan biriyle benim gibi beton yiginlari icinde oturan birinin hem hamile kalmasi hem dogum yapmasi cooook farklidir eminim :)

Yumurtlamadan sonra ben hep test yapmaya devam ediyordum ovulasyondan sonra cizgi siliklesiyor adete yakin hic cizgi cikmiyordu. Benim cizgi kipkirmizi devam ettigi icin suphelendim ve hamileymisim canim.
Rabbim sağlıklı sihhatlı , kolaylıkla doğurmayı da nasip etsin. Aynı şekilde koyu olarak mı devam etti, sonradan mı koyulaştı?
Labq. testlerinde nedense çizgi hemen belirmiyor, benim testlerimde. Belli bir süreden sonra çizgi rengini alıyor, teste ise 5 dak. sonra belli olur, 10 dak. sonrasını hesaba katmayın deniliyor. Bütün testlerin 10 dak. daha uzun süreden sonra çizgi gerçek rengini alıyor.

Ben de önce ov. testinden öğrenmiştim. Adet günümü yanlış hatırlamıştım, daha iki gün var sanıyordum sonra adet belitileri olmayınca ov. test yapmıştım, yumurtlayacak gibi koyu idi. Sonra emin olmak için b_HCG yapınca silik çizgi çıkmıştı.

Aynen benimde boyle oldu canimm degerim 270lerde cikti ama doktor iki gun sonra yine gel artis var mi bakalim dedi niye oyle dediki vallahi strese girdim acaba yastan dolayi mi oyle dedi :(((

Rabbim sağlıklı sihhatlı , kolaylıkla doğurmayı da nasip etsin. Aynı şekilde koyu olarak mı devam etti, sonradan mı koyulaştı?
Labq. testlerinde nedense çizgi hemen belirmiyor, benim testlerimde. Belli bir süreden sonra çizgi rengini alıyor, teste ise 5 dak. sonra belli olur, 10 dak. sonrasını hesaba katmayın deniliyor. Bütün testlerin 10 dak. daha uzun süreden sonra çizgi gerçek rengini alıyor.

Hayir canim yanlis dusunuyorsun basima gelmeden once bende hep 10 dk sonrasini hesaba katiyordum ama oyle degil. Keske video koyabilme imkanim olsa koysam gorseniz tam ov zamani afedersin cisi damlatir damlatmaz once ilk cizgi cikti aninda 2. Cizgi ilki kadar koyu cikti yani 5 dakika bile beklemedim. Ama ovulasyon olmadigi zaman silik cizgi ciktiginda 10 dk bekleyince o da koyulasiyor o zaman o cizginin bi anlami olmuyor yani laboquiklerin aciklamasinda yazdigu gibi hesaba katma canimmm

Insallah bacim butun dilegim oglumun olup dukkani kapatmak. Yahu sen neden kendini kiyasliyorsun bacim her insan farkli her insanin bunyesi farkli. Hepimiz bambaskayiz demekki seninde yumoslarin gec catliyor bide herkesin her ay duzenli 28 gunde bi regl 14. Gununde de yum catlamasini bekleyemeyiz bi tane hap iciorsun hopp butun duzen alt ust yada mevsim degisimi en tetikleyiciside stres bu faktorler oldugu surece hepimizin duzeni farkli olmaya devam edecek benceee. Koyde dogal beslenen yesillikler icinde yasayan biriyle benim gibi beton yiginlari icinde oturan birinin hem hamile kalmasi hem dogum yapmasi cooook farklidir eminim :)

Canim benim dogru soyluyorsun bende kalkayim artik su yataktan ev toplanacak prenses okula yetisecek diger prensesin karni doyacak ne yatiyorsam bacim is beni bekler hadi saglicakla kalin sonra gorusuruz canım

6 ay kadar önce doktora gidip sormuştum, yumurta takibi yaptırma istiyorum diye. Adetin üzerinden 17-18 gün geçmişti, yumurta kalmamıştır şimdiye demişti, sonra smear testi yapıp, fitil vermişti o ay. Evet buradan okuduğum kadarıyla erken de olabiliyor, geç de olabiliyor yumurtalama olayı. İyi bir kadın doktoru bulunsa yumurta takibi için, erkek doktorun vaj. muayenesi hakkaten çok zor oluyor, mecbur kalınmayınca yaptırmak istemiyorum. Yumurtalama takibi de buradan sorduğum kadarıyla vaj. bakılarak anlaşılıyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 ay kadar önce doktora gidip sormuştum, yumurta takibi yaptırma istiyorum diye. Adetin üzerinden 17-18 gün geçmişti, yumurta kalmamıştır şimdiye demişti, sonra smear testi yapıp, fitil vermişti o ay. Evet buradan okuduğum kadarıyla erken de olabiliyor, geç de olabiliyor yumurtalama olayı. İyi bir kadın doktoru bulunsa yumurta takibi için, erkek doktorun vaj. muayenesi hakkaten çok zor oluyor, mecbur kalınmayınca yaptırmak istemiyorum. Yumurtalama takibi de buradan sorduğum kadarıyla vaj. bakılarak anlaşılıyormuş.

Tedavini olduysan 5 aydir hamile kalamiyorum yum takibi yapar misiniz de sakin cinsiyetten bahsetme canim. Deneyimlerimden sunu soyleyebilirim ki erkek doktorlar daha ilgili daha cok bilgi veriyor bana denk gelen tum bayanlar canindan bezmis gibi. Bende senin gibi erkege gidemiyorum cekiniyorum iyi bir bayan doktor bulmaliyim. Yum takibi karindan yapilmiyor canim malesef her seferinde alttan bakiyorlar.

Aynen benimde boyle oldu canimm degerim 270lerde cikti ama doktor iki gun sonra yine gel artis var mi bakalim dedi niye oyle dediki vallahi strese girdim acaba yastan dolayi mi oyle dedi :(((

Kurcalamaya gerek yok bence. Boş veya kimyasal gebelik olup olmadığını anlmak için tekrar test isteniyor. ilk gebeliğimde değer yüksek çıktı demişti, aradan zaman geçtikçe tekrar yapmamı istedi doktor, sonra özelde yaptırun testi dedi, araştırma hastenesiydi ve bayan doktordu doktorum, mol gebelik diye yanlış teşhis konuldu. Koskoca prof. bile anlayamadı, ultrason cihazları iyi değildi, keseyi bile zor gördüler. Allah'tan ailem başka güvenilir doktora götürdü de kalp atışını duymuştuk.
Neyse herkese hayırlı günler..

Tedavini olduysan 5 aydir hamile kalamiyorum yum takibi yapar misiniz de sakin cinsiyetten bahsetme canim. Deneyimlerimden sunu soyleyebilirim ki erkek doktorlar daha ilgili daha cok bilgi veriyor bana denk gelen tum bayanlar canindan bezmis gibi. Bende senin gibi erkege gidemiyorum cekiniyorum iyi bir bayan doktor bulmaliyim. Yum takibi karindan yapilmiyor canim malesef her seferinde alttan bakiyorlar.

Yaa Defnem kadın dr iyi bakmıyor mu anaa ben hep erkek dr a gitmistim bugün bayan dr a gidicem bu dr u çok övüyorlar acaba cinsiyet konusunu acsammi belki işinize yarayacak birşey söyler ankaradan gelmiş bu dr iyi diyorlar saat 2 de. Randevum evden 12 de cikicam sorayim mi gülo ne diyon

htc phone ile

Canim bende telden giriyorum telefonun orda onizlrme yaziyor uc nokta yooook bacim[/QUOTE]

Bacım marka model değişiyor demekki ama mutlaka vardır sen bir kurcala telefonu daha bebis fotosu koycan bulmam lazım :-)

htc phone ile

Bacim nediyeceyimi bilmiyorum cok üzüldüm cok istiyorduk ama hayaller yine suya düstü nasil cesaret edipde 4 cüyü deneriz bilmiyorum banada umut olacakti senin bebeyin :43:Allahtan ümit kesilmez ama ben kestim cok kötü bir gündü benim icin sana söyleyemedim ama ben seni ve esini bebeyin düsmeden önce rüyamda görmüstüm esin cok üzgündü bebek dogmus 4 cü kizi oldu dediler sende yatiyordun cok kötü gözüküyordunuz sen kapali bir bayandin esinse kumral di sonra düsük oldu dedim belkide buna alametti ama rüyam cikti kizmis insallah tubanin oglu olur onuda rüyamda görmüstüm doktor pipiyi görmemisti sonradan farketti erkek oldugunu ,bacim simdi sen ne düsünüyorsun ne yapmayi pilanliyorsunuz ben kafayi yemek üzereyim cok kötüyüm 3 cocuk is basida yaptim yorgunluk birde oglan derdi nasil cözecez bu isi faceye benide ekleyin birisi beni rahatlatsin lütfen :43:

Canım açıkçası bende ne yapacağımı bilmiyorum. Bende tutmadı belki ama başkasında tutar onu bilemiyorum. Ben kendimi Allaha bıraktım eylüle kadar ara verdim inanıyorum ozamana kadar Rabbim bana bir kapı açacaktır. Çok dua edin ve teslim olun. İnşallah rüyan gerçektir ve tubanın oğlu olur

Benim iki hamileliğimde de öyle dediler Defnem artışı takip etmeleri lazım sağlıklı olduğuna böyle karar veriliyor ben. Her ikisindede üçer kez test yaptırdım gönlünü ferah tut Allah in izniyle herşey güzel olacak sen bu ara nane maydonoz yeme bol şu iç kendine kraliçe gibi davran :-D :-D :-D

htc phone ile

Kurcalamaya gerek yok bence. Boş veya kimyasal gebelik olup olmadığını anlmak için tekrar test isteniyor. ilk gebeliğimde değer yüksek çıktı demişti, aradan zaman geçtikçe tekrar yapmamı istedi doktor, sonra özelde yaptırun testi dedi, araştırma hastenesiydi ve bayan doktordu doktorum, mol gebelik diye yanlış teşhis konuldu. Koskoca prof. bile anlayamadı, ultrason cihazları iyi değildi, keseyi bile zor gördüler. Allah'tan ailem başka güvenilir doktora götürdü de kalp atışını duymuştuk.
Neyse herkese hayırlı günler..

Insani strese sokmaktan baska bi aciklamasi yok bence kafami kurcalayip duruyor ama doktorlarda hakli herseyi arastirmak istiyorlar bizim bebislerimizin iyiligi icin. Hayirli gunler bacim

canım inan çok şaşkın ve üzgünüm hakkında hayırlısı olsun peki y lerde sorun olup olmadığı ne zaman belli olacak birde dr um ameliyatta demişsin çıkınca görüştünmü ne dedi o kadar uğraşa rağmen hiç falso vermeyen dr bunda neden yanıldı bi açıklama yapmadımı nolur yaz moralim çok bozuk arkadaşlar birer birer girmiycez topiğe falan yazıyorlar bizi yalnız bırakmayın gittiğiniz yeri bizede bildirin.....

Canım doktorumla görüştüm yani ne diyebilirki zaten %80 şans vardı ben doğuştan şansız biri olduğum için %20 'nin içinde kaldım. Nasip herşey. Ama ben şunu söyleyeyim kıbrıstaki embriyolardan yola çıkarsam benim eşimin y ler ve x ler aynı hızda. Cuma günü genetikçi ile randevum var ekstradan birşey öğrenirsem yazarım. Allah şahidim kendim kadar sizinde olsun isterim hepimiz bu yolun yolcusuyuz.

Canım açıkçası bende ne yapacağımı bilmiyorum. Bende tutmadı belki ama başkasında tutar onu bilemiyorum. Ben kendimi Allaha bıraktım eylüle kadar ara verdim inanıyorum ozamana kadar Rabbim bana bir kapı açacaktır. Çok dua edin ve teslim olun. İnşallah rüyan gerçektir ve tubanın oğlu olur

İnşaallah bari tuba nin ki olur dün bir yerde okudum yine gebeligi boyunca kiz denilen bebek doğumda erkek çıkmış bu devirde bu teknolojiyle yine bu kadar yanilmalar oluyormus yani nasip

Gijnijim inşaallah senin için hayırlı zaman hangi zamansa alemlerin Rabbi yüce Allah o gün nasip etsin gönlüne göre versin hep dua edicem sizlere

htc phone ile

Yaa Defnem kadın dr iyi bakmıyor mu anaa ben hep erkek dr a gitmistim bugün bayan dr a gidicem bu dr u çok övüyorlar acaba cinsiyet konusunu acsammi belki işinize yarayacak birşey söyler ankaradan gelmiş bu dr iyi diyorlar saat 2 de. Randevum evden 12 de cikicam sorayim mi gülo ne diyon

htc phone ile

Yaaa bacimm kadin doktorlarida iyisi var hatta gijnijjin doktoruna bayiliyorum nasil yardimci oluyor her seyi paylasiyor acikliyor genelleme yapamam benim demem su ki bana denk gelen bayan doktorlarin hepsi ilgisiz hic biri dogru duzgun bilgi vermiyor erkekler daha ilgili alakali. Ha mukkemmel bayan doktorlarda var tabi ama daha bana denk gelmedi tezz zamanda bende super bi bayan jinekolog bulurum ins. Cok ovuluyorsa git bi gorus bacim dene bakalim memnun kalmazsan degisirsin. Cinsiyet konusunda daha onceden birilerine yardimci olmus mu? Olmussa duyum aldiysan ac sor ama yok bilmiyorsan sakin ha acma vallahi cok kotu haslar gecmiste bir cok arkadas paparayi yemisti :)))

Back
X