- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.841
Canim benim idrar yolu iltihabi sorunum ve kzlarmda kist vardi,2-3 aydir karnabahar suyu iciyodum p.tesi doktor rahmimin cok temiz oldunu fe kist falan kalmadini soylemisti,ise yarams olmasin ph yukseltmede?hahaha daha hamilemiym bilmiyom simdide erkek belirtileri bulmaya calisiyom kz ice sinirlerim bozuldu benmanneyi takip etme olayı doğru değil bence kızlar, ben de tutmadı mesela. çevremde dikkat ettiklerimde de hiç tutmadı. hayırlısını dileyerek dua etmek, gerisini Allah'a bırakmak en güzeli. Benim inandığım öncelikle dua, ama alkali diyeti de bana mantıklı gelmişti. denemeden 2 ay öncesinde hep pH'ı yüksek su içtik eşim de ben de. ve çokça maden suyu. ara ara karbonatlı su. kuru incir çok yedim, ha bir de sağ tarafa yatma olayını da yaptım bu sefer :) denediklerim bunlar faydası olacaksa fikir olması açısından paylaşmak istedim.
hkübra benim ona da uymadı canım :) bu tez de çürüdü. kayınvalidemin 2kız peşinden erkek olmuş. bana da annene değilse kayınvalideni takip eder demişlerdi o yüzden ben 2.yi kız bekliyordum ama olmadı .Bende anne degilde gelin kaynana topragina ceker diye biliyorum
Benm kzlarn arasinda 7 yas var,buyuk 2. Sinfta kucuk 10 aylk dahaa05haarasipost: 38677683 .!.:yok bence alakası kaç yaş var senin çocukların arasında
Biz 13 yıl batının bir ilinde görev yaptık.Gördüklerim yaşadıklarım beni çok şaşırttı sadece doğuya mal etmek haksızlık olur! Ayrıca bir arkadaş doğu için kürt demiş! Doğudaki tüm iller kürt değil,batıda olduğu gibi her kültürden insanı barındıran bir bölge .Daha çok Güneydoğuda kürt kökenli iller var.Mesela Batıda bir ilde,kız çoçuğu okutulmuyor hor görülüyor,gözlerine kestirdikleri 15,16 yaşındaki kızlar rızası olmadan kaçırılıyor ! Yaşam hakkı elinden alınıyor.Ayrıca karadenizin en güzel illerindede 6 yıl kaldık kız çoçuğuna toprak ,miras,mal vermiyorlar.Komşumun dört kızı vardı,eşi en son kızının doğumunda kalp krizi geçirdi ölümden döndü,akrabaları yeniden evlen diye baskı yaparlardı....kısaca görev nedeniyle Çok dolaştım ülkemizde kadının adı yok..ben doğu batı diye ayırt etmiyorum .Sanmayın ki batıda kız bebekleri kırmızı halıyla karşılıyorlar.Türkiyenin her karışında erkek çoçuk seviliyor isteniyor...
karnıbaharın yüksek potasyum ve fosfor kaynağı olduğunu biliyorum ama pHa nasıl bir etksi var bilmiyorum :) ben de duyduklarımdan mantıklı gelenleri yaptım ama çok da inanarak yaptığım söylenemez. haklısın valla insanın sinirlerini fazlasıyla bozan bir süreç, Allah sana da herkese de gönlündekini versin hayırlısıylaCanim benim idrar yolu iltihabi sorunum ve kzlarmda kist vardi,2-3 aydir karnabahar suyu iciyodum p.tesi doktor rahmimin cok temiz oldunu fe kist falan kalmadini soylemisti,ise yarams olmasin ph yukseltmede?hahaha daha hamilemiym bilmiyom simdide erkek belirtileri bulmaya calisiyom kz ice sinirlerim bozuldu benm
Sagol canm,ikinci kzmda her doktoragittigmde aglayarak cktim,kocamdan gzli cok agladm,kabullenemedim,dogana lkadar belki dedim dua ettim umit ettim,cok yprattm kendimi,bide 3 kzi olanlarn esime hadi bizi yakalamana az kaldi demeleri beni cok uzdu,buda kz olursa yakaladn bizi diceklerdesnler neyapaym takdiri ilahi dicem kendimi kzlarima adicam artik,bide ikincide yum gunu falan hesaplamstm internetten falan,bikac seyde yapmistm cok umitlenmistim belkide ondan cok uzuldmkarnıbaharın potasyum ve fosfor kaynağı olduğunu biliyorum ama pHa nasıl bir etksi var bilmiyorum :) ben de duyduklarımdan mantıklı gelenleri yaptım ama çok da inanarak yaptığım söylenemez. haklısın valla insanın sinirlerini fazlasıyla bozan bir süreç, Allah sana da herkese de gönlündekini versin hayırlısıyla
Bende anne degilde gelin kaynana topragina ceker diye biliyorum
canım anlayabiliyorum seni, çevre insanı çok etkiliyor bu konuda , ama kalbini ferah tut, dua et. inşaallah olur Allah'ın izniyle. evlat evlattır ayrım yapılmaz ama ama insan her iki duyguyu da tatmak istiyor. benim ilk çocuğum erkek olsaydı, bu kez de kız isterdim. Allah ne dilerse o oluyor biz ne desek ne yapsak boş aslında. Rabbim dualarını kabul etsin, hayırlı, sağlıklı, salih bir erkek evlat nasip etsin inşaallah canım.Sagol canm,ikinci kzmda her doktoragittigmde aglayarak cktim,kocamdan gzli cok agladm,kabullenemedim,dogana lkadar belki dedim dua ettim umit ettim,cok yprattm kendimi,bide 3 kzi olanlarn esime hadi bizi yakalamana az kaldi demeleri beni cok uzdu,buda kz olursa yakaladn bizi diceklerdesnler neyapaym takdiri ilahi dicem kendimi kzlarima adicam artik,bide ikincide yum gunu falan hesaplamstm internetten falan,bikac seyde yapmistm cok umitlenmistim belkide ondan cok uzuldm
bir kızım vardı 2.ye hamileyim 15-20 gün önce gittim erkek dedi doktorumuz evet ben de muz yemiştim ama daha çok incir, maden suyu, pHı yüksek su. maden suyunda da Magnezyum oranı yüksek olanları içmeye dikkat ettik. kalsiyumu olabildiğince düşük olanları. ama süt ve süt ürünlerinden uzak olmak gerek denior ama ona pek uymadık açıkçası. yoğurt kaymak peynir çok olmasa da yiyiyorduk. Allah gönlündekini vrsin hayırlısıyla sana da
rüyayamı yatıyosun canım hacetmiYarn mesaim var canlarm,hayrli geceler hepinize,bakalm bugun ne gorcem ruyamda:))
amin inşaallah çok teşekkür ederim. pH ölçmedim ama yum. takibi yaptım. çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertsi gün deneme oldu.Allahım sağlıkla kucağina almayı nasip etsin canım.gözün aydın.
sen yum takibi yapmış mıydın?ph ölçtün mü?
senin çocuk küçükmüş kübra bunda yüöntemlemi yoksa kazaylamı olmuş olacak eğer varsa tabi hayırlısı olsun gönlüne göre olsun ...Dusunmekden uykumda gelmiyo,carsambayi nasl beklicem,yarn kan tahlili versem ckmazmi acaba
Ne ruyaya yatmasi bacm,stresten hergun birsey goruyom,bugunde bir tepsi icicde irili ufakli bir cok balik gordum hayrlisirüyayamı yatıyosun canım hacetmi
Bacm kurtlerebirsey diyen yok,onlarn icindede iyisi var elbet ama yapilanlarida gormemezlikten gelemezsin,devlet icinde devlet kurmaya calisanlarada hak veremezsin,boyle bedduada etmebana birini hatrlatiyosun,neyse burasi ırk kavgasi yapıcak yer degil,eger oyle bir niyetin varsa baska forma git canm,buranin niyeti belli,hamile kalmak isteyenler ve erkek bebek sahibi olmak isteyenler var burda,bak bacmdiyorum,bacı nedemek?Keske herkes Kürtler kadar sıcak ve hoşgörülü olsa. Ben DIYARBAKIRLIYIM Ve KÜRDÜM. Hiç insan ayrımı yapmadım bugüne kadar. Ama biliyorum ki batıda Diyarbakır denilince insanlara bi korkubebek isteiksinti geliyor. Öyle insanlarda Allah indan bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?