Süper Anneler - 2011

Canim benim idrar yolu iltihabi sorunum ve kzlarmda kist vardi,2-3 aydir karnabahar suyu iciyodum p.tesi doktor rahmimin cok temiz oldunu fe kist falan kalmadini soylemisti,ise yarams olmasin ph yukseltmede?hahaha daha hamilemiym bilmiyom simdide erkek belirtileri bulmaya calisiyom kz ice sinirlerim bozuldu benm

Bende anne degilde gelin kaynana topragina ceker diye biliyorum
hkübra benim ona da uymadı canım :) bu tez de çürüdü. kayınvalidemin 2kız peşinden erkek olmuş. bana da annene değilse kayınvalideni takip eder demişlerdi o yüzden ben 2.yi kız bekliyordum ama olmadı .

kürt dedi di,ye beni kastediyorsan her dogulu kürt degildir bunu ben çok iyi biliyorum ben adıyamanlıyım ama kürt dedğilim ayrım yaptıgım i,çin demedim benm kayınvaldem öyle diye söyledim ayrım yapsam kürtle evlenmezdim :)

karnıbaharın yüksek potasyum ve fosfor kaynağı olduğunu biliyorum ama pHa nasıl bir etksi var bilmiyorum :) ben de duyduklarımdan mantıklı gelenleri yaptım ama çok da inanarak yaptığım söylenemez. haklısın valla insanın sinirlerini fazlasıyla bozan bir süreç, Allah sana da herkese de gönlündekini versin hayırlısıyla

Sagol canm,ikinci kzmda her doktoragittigmde aglayarak cktim,kocamdan gzli cok agladm,kabullenemedim,dogana lkadar belki dedim dua ettim umit ettim,cok yprattm kendimi,bide 3 kzi olanlarn esime hadi bizi yakalamana az kaldi demeleri beni cok uzdu,buda kz olursa yakaladn bizi diceklerdesnler neyapaym takdiri ilahi dicem kendimi kzlarima adicam artik,bide ikincide yum gunu falan hesaplamstm internetten falan,bikac seyde yapmistm cok umitlenmistim belkide ondan cok uzuldm

canım anlayabiliyorum seni, çevre insanı çok etkiliyor bu konuda , ama kalbini ferah tut, dua et. inşaallah olur Allah'ın izniyle. evlat evlattır ayrım yapılmaz ama ama insan her iki duyguyu da tatmak istiyor. benim ilk çocuğum erkek olsaydı, bu kez de kız isterdim. Allah ne dilerse o oluyor biz ne desek ne yapsak boş aslında. Rabbim dualarını kabul etsin, hayırlı, sağlıklı, salih bir erkek evlat nasip etsin inşaallah canım.

Allahım sağlıkla kucağina almayı nasip etsin canım.gözün aydın.
sen yum takibi yapmış mıydın?ph ölçtün mü?

kızlar bu fitil biokadin varya onun rengi kan gibi sanki tekrar regli olmuş gibi geliyor akıntı bugün yeni bitti reglim bende 1 tane kullandım kaç saattir kesilmedi ilacın etkisi geliyor hala ilaç galiba..sibel sen kullandın bilirsin bi ses ver nerdesin bugün ...

Keske herkes Kürtler kadar sıcak ve hoşgörülü olsa. Ben DIYARBAKIRLIYIM Ve KÜRDÜM. Hiç insan ayrımı yapmadım bugüne kadar. Ama biliyorum ki batıda Diyarbakır denilince insanlara bi korku ve tiksinti geliyor. Öyle insanlarda Allah indan bulsun.

Bu gidişle hepimiz genetik bilim araştırmacısı olduk :)ph değeri,yumurta tespiti,diyetler,duşlar,fitiller derken kendimi fazlasıyla üzdüm..bazen düşünüyorum da ben bunları yapmak zorundamıyım?? Eşim tüm bunları saçma buluyor herkez böylemi erkeği buluyor diyor,aslında bi yerde oda haklı ama neylersin ...Eltimin ilk bebeği kızdı Kayınpederim erkek torun bekliyordu(benden umudu kesmiş belli ) eltim lohusa yatağında yemin etti ve dediki bunun ardından oğlum olacak ve yüzünü kayınpederime göstermeyeceğim dedi.2.doğurdu erkek ve yüzünü birgün göstermedi hep resimlerini videolarını izliyor.şimdi sizce bu adil mi ? tövbe Yarabi ben öyle büyük söylesem kesin ikiz kız dünyaya getirirdim bazen adaletin bunu dünya diyorum..kaderime gülüyorum yaş 37 kızlarımı büyüttüm sil baştan çoçuk büyütmek çok zor olacak..biliyorum ama üzerimde büyük bir baskı var( uyku saatlerim bozuldu ..Allahım sen büyüksün iki kızdan sonra benimde bir oğlum olsun ..2.üniversiteye kayıt yaptırdım bu psikoloji ile oda arada gümledi gibime geliyor.

Bacm kurtlerebirsey diyen yok,onlarn icindede iyisi var elbet ama yapilanlarida gormemezlikten gelemezsin,devlet icinde devlet kurmaya calisanlarada hak veremezsin,boyle bedduada etmebana birini hatrlatiyosun,neyse burasi ırk kavgasi yapıcak yer degil,eger oyle bir niyetin varsa baska forma git canm,buranin niyeti belli,hamile kalmak isteyenler ve erkek bebek sahibi olmak isteyenler var burda,bak bacmdiyorum,bacı nedemek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…