Süper Anneler - 2011

Asosyalcim sen ne yaptın?
canım sabah ölçtüm ateşimi 36,6 ya düşmüş bugün düştü 3 gündür yükseliyordu bugün düştü benimde hevesim bittti bu aydan...artık kısmetse gelecek ay yoksa biz aynı ay mı hamiş kalacaz kız geçn ay senin olmadı bu ay benim olmadı..artık gelecek ay inşallah..

Bacm sesnin belli olmasi gerekmiyomu sen bendende once olmusun cunki

kızlar fitil kullandınızmı yada kullanacakmısınız 2 gündür kullanıyorum fakat boy abdesti almadanda ibadet yapmak istemiyorum çünkü bu biraz keyfi gibi oluyor hastalık için değil sonuçta siz ne düşünüyosunuz...

hepsini yaptınmı fitilde kullandınmı deneme oldumu bikter.çok zor bende uğraşıp duruyorum ...

erkek bebk için silikleştiğinde ilişki olmalı yani yumurta çatladıktan sonra oluyor.13 gün olmuş kanda çıkması lazım yerleşme herkeste farklı olabilir ort 4-10 gün arası değişir yerleştikten sonra bhcg salgılanır önce kanda sonra idrara geçer gebe olma ihtimalin tabiki var ama her yumrtlama zamanında zaten gebe kalma ihtimalin ort %25

hepsini yaptınmı fitilde kullandınmı deneme oldumu bikter.çok zor bende uğraşıp duruyorum ...
Yok canım hamile değilim rutin kontrollerden sonra düşünüyorum Allahın izni ile yazdıklarımı uygulayacağım diğer iki kızımda hiç birşey uygulamadım hatta kayınvalidem erkek bebek muskası verdi onu bile istemedim.Allah neyi uygun görürse o olur dedim hep ..görümce muskayı kullandı iki oğlu oldu:) tesadüf diyorum ben ...inançlı biriyim duaya varım ama büyüye muskaya karşıyım bilimsel veriler daha çok dikkatimi çekiyor , son söz Yüce ALLAH ın isteyen herkese nasip eder inşAllah canım:))

Kan tahlili ver onda daha çabuk çıkar
Kzlar az once saglk ocanda idrar tahlili yaptrdim tek cizgi cikti,hemsire hamile deglsin dedi,daha ayn 9 unda adt olcam,ilskiden 10 gun gecmis oluyo,ayn 27 sindeydi,dogrumudur kan tahliline gerek varmi,bu idrar tahlili dogrumudur

Sizce bu sure yeterlimiydi,ay istemiyodum ama yinede icimde bir burukluk oldu nedense,bir haftadir kendimi alstirmismiyim ki ya

Gjnjnki neydi hatrliyonmu?sen 16. Gunmu yuladn,iki adet arasi kac gunki canm?yum takibimi yaptindi 16. Un iliski oldu?son soru: tek iliskidemi hamile kaldn?
Gijnij inki 26 ekim di 28 gündü adet döngüm ovu testi kullandım yum günümü öyle buldum tek ilişki cnm ama altıncı aydı

Cnm ben istanbulda oturuyorum eşim ve ailesi buraya 30 yıl önce gelmişler

Cnm bikaçgün daha bekle yada kan testi yap çıkar silikleşince çatlamış oluyo tam gününde yapmışsın hadi hayırlısı inş hamişsindir

Kzlar az once saglk ocanda idrar tahlili yaptrdim tek cizgi cikti,hemsire hamile deglsin dedi,daha ayn 9 unda adt olcam,ilskiden 10 gun gecmis oluyo,ayn 27 sindeydi,dogrumudur kan tahliline gerek varmi,bu idrar tahlili dogrumudur
Cnm daha 4 günün var idrarda çıkmazki

Benim ilkinde hiç cizgi yoktu hamileymişim.kan tahlilinde 5-25 arası erken gebelik diye çıkar eğer varsa.keşke onu yaptırsaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…