Süper Anneler - 2011

çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin canım. topikde hep böyle müjdeli haberler alırız inşallah son zamanlarda yanılmıyorsam çoğu kişi erkek bebiş müjdesi veriyor darısı tüm isteyenlere...

Ayyy çok sevindim inan Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah sesini duydu ve duanı kabul etti inşallah bizde aynı sevinci yaşarız Rabbim nasip etsin e şimdi artık yakanı bırakmicaz ayrıntılı bize anlatırmısın yaptıklarını yumurtlama saatinde mi oldu yoksa oluruna bırakıp iki günde bir birlikten mi oldu canım bizi bilgilendirirsen mutlu oluruz bide sen mi eşin mi orgazm oldu yada bununla ilgisi var mı bilmiyorum

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum fazla birşey yapmadım adetim bitti gün aşırı denedik orgazm olmayı denedim ama çok stres yaptığım için doğru düzgün olmadı. Ateş tablom var müsait zamanda herşeyi detaylı yazıcam inşallah

Senin adina çok sevindim inan az önce aklima geldin cinsiyetini merak ediyordum Rabbim kucagina almayida nasip etsin.ben iki yildir bu siteyi takip ediyorum ve senin yaptiklaruni az çok biliyorum bende sitede öğrendiklerimiz bir kismini uyguladim tabi dua ile hamd olsun Rabbim banada nasip etti.oğlum 20 günlük inan ki tevekkül içinde olduğunda nasip oluyor.Her yöntem uygulanmali gerisi Rabbimin takdiri senin adina çok çok sevindim hayirli olsun

canım cok sevındım allah kucagına almayıda nasıp eder ınsalah neyaptın anlatırsın bende erkekcocuk ıstıyorum

canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün ,kolay doğum nasip etsin.....gerçekten çok sevindim resmen yüreğim bir hop dedi okurken çok şükür darısıda bana ve tüm isteyenlere..........

GIJNIJ..
Cnm cok sevındım senın ıcın ınan bugun sabah bıle aklıma geldın nasıl dua ettım sana anlatamam, Rabbım yuzunu guldurdu gerıle gerıle sole kayınvaldenlere, helekı o komsunmuydu neydı oglunu getırmeyene sıze, ALLAHIMM cok sukur elhamdulılal DUALARIMIZ kabul oldu, cnm ınan aglıyorum su an kendımın olmus kadar sevındım tekrar hayırlı olsun cnm sende dualarında unutma bızı

çok sevindim cnm çok zorluklar çektin hayırlı ugurlu evlat olsun inşallah kaynanan olacak sahısta sana laf söyleyemez artık

Gijnij canım benim okadar çok sevindimki anlatamam sırf seni merak ettiğimden hergün bakıyordum çok şükür nekadar sevinçlisinizdir şimdi ailece allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inş

Rabbim kucagina almayida nasip etsin isallah cok sevindim cnm :)

Yaşasııınnnnnnnn!

Oyy, ben o minik paşayı verene kurban olurum. Sağlıklı sıhhatli kucağına da alman nasip olsun inşaAllah.

siz beni tanımıyorsunuz ama ben uzun zamandır formu ve sizi takipteyim.hiç yazmamıştım şimdiye kadar ama .haberini heycanla bekliyordum su anda sevinçten aglayarak yazıyorum.çok çok sevindim. Rabbim gepimizin gönlüne göre versin.evladında ailesine vatana millete ümmeti Muhammede hayırlı evlat olur İNŞALLAH...

Bende bu ay da yok batı bekliyorum ağustostan beri uğraşıyorum olmuyo artık bıktım hesaplardan canım çok sıkkın sevgililer günü hediyesi olcaktı bu ay olmadı
Poi neden pozifi gordukten sonra silinmesini bekliycez sen hemsiresin anlarsin benim dusuncem belki yaniliyorum pozitif olunca lh en ust seviyeye gelir ve yumu hemen catlatmazmi kiminin hemen lh dusmeye bilir ve denemeye gec kalmazmi benim test bu ay hemen silinmedi mesela birde doktor 22 m ye gelince catlar diyor daha buyurmuki off kafam karisik...

Ya siz erkek için uğraşıyosunuz ya erkek için yum çatladıjtan sonra ilişki deniyo silinmesi demek yum çatlamış lh düşmeye başlamış demek yani 24 saat yum yaşadığına göre hızlı olan y ler xlerden önce gidip ilk dölleyebilir demek işte ondan ama ben artık sık ilişkiye kız için inanmamaya başladım benim oğlum sık ilişkiyle oldu bak gijnij 2günde 1 yaptı oğlu olcak etrafımdakiler haftada bir anca yaptık dio kızları var bu ayda denicem olmazsa takip falan etmicem 8.ay olcak bu ay Allah a bırakcam gün falan bakmıcam bu ay son

çok sevindim canım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
inanın herkese tek tek cevap yazabilmek için bilgisayarı açtım. çok teşekkür ederim canım RABBİM seninde gönlüne göre versin inşallah
Canım benim çok sevindim senin sevincini tahmin bile edemiyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağol canım teşekkür ederim kaç aydır uğraşıyorsun inşallah sende emeklerinin karşlığını alırsın bende iki yıl uğraştım demekki vakti zamanı şimdiymiş. asla umutsuz olma lütfen
Çok sevindim canımm.Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok şeyler yaşadın ama hep tevekkül ettin.hep böyle müjdeli haberler alırsın inşallah.
ay sağol canım inanın hepinize okadar dua ediyorumki inanın annem umreye gitiğinde yazdım isimlerinizi RABBİM duanın kime yapıldığını biliyordur mutlaka anne dedim nasılki benim için yanarak dua ediyırsun onlarada et dedim inşallah kabul olur
Canım gözün aydın Allah kucagina almayı nasip etsin bu kadar bekledigine degdi çok sevindim darısı bizlerin basina :)
canım inşallah sende en kısa zamanda oğlunun hayırlı haberlerini alırsın. dua etmekten sakın vaz geçme
gözün aydın cnm..ALLAH tamamına erdirsin ..
canım sende hayırlısı ile kucağına al inşallah çok teşekkür ederim. hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
evet canım çok şükür son zamnlarda güzel haberler alıyoruz inanyırum devamıda gelecek. çok teşekkür ederim inşallah bizlerde sizin hayırlı haberlerinizi alırız

canım çok sağol inşallah sanada nasip olsun yazıcam yaptıklarımı tek tek belki biryerden sizlere faydası olur
canım bana yazman beni çok mutlu etti çok sağol canım çok teşekkür ederim. seninde oğlun hayırlı olsun salih bir evlat olsun inşallah. dediğin çok doğru benim neler yaaşdığımı az çok biliyorsun ne zamanki herşeyden umudu kestim sadece umudu ALLAHTAN diledim ozaman oldu. o yüzden gerçekten tevekkül ve dua çok önemli

canım cok sevındım allah kucagına almayıda nasıp eder ınsalah neyaptın anlatırsın bende erkekcocuk ıstıyorum
zeynebim sağol canım anlatıcam canım yaptıklarımı inşallah sizlerede faydası olur .RABBİM sizlerede nasip eder inşallah
canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün ,kolay doğum nasip etsin.....gerçekten çok sevindim resmen yüreğim bir hop dedi okurken çok şükür darısıda bana ve tüm isteyenlere..........
amin amin canım inşallah dediğin gibi inşallah darısı sana ve tüm bizim gibi isteyenlere. RABBİM herkesin gönlündekini dilediğini hayırlı sağlıklı olarak nasip etsin inşallah canım
beni unutmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum çok sağol canım iyiki varsınız iyiki tanmışım sizleri. RABBİM seninde gönlüne göre versin herkesinde değil sadece evlat için herşey için inşallah canım

canım çok sağol RABBİM sanada en güzelinden güzel bir kız versin canım
çok sevindim cnm çok zorluklar çektin hayırlı ugurlu evlat olsun inşallah kaynanan olacak sahısta sana laf söyleyemez artık
kız kocana söyle tuttu tahmini sağolsun umut olmuştu bana sağol canım kaynanaın azğı kapandı bile
Gijnij canım benim okadar çok sevindimki anlatamam sırf seni merak ettiğimden hergün bakıyordum çok şükür nekadar sevinçlisinizdir şimdi ailece allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inş
canım inan öyle çok sevindim desem yalan olur bende eşimde çok kaptırmadık kendimizi ömceden düşükler filan olduya hala bir korku var. inşallah sanada nasip olsun doktorun yanılmıştır inşallah canım inşallah çok dua ediyorum sanada

Rabbim kucagina almayida nasip etsin isallah cok sevindim cnm :)
canım çok sağol bak ben dördüncüde buldum sende bulursun inşallah asla umutsuz olma. birde nasıl unuturum sizi kız aşk olsun

Yaşasııınnnnnnnn!

Oyy, ben o minik paşayı verene kurban olurum. Sağlıklı sıhhatli kucağına da alman nasip olsun inşaAllah.
amin canım sağol inşallah sende sağlıkla alırsın kuağına canım
tanımasam bile bana buraya yazman beni okadr mutlu ettiki çok sağol çok teşekkür ederim inşallah RABBİM sizlerinde gönlüne göre versin tüm sıkıntılarınızı alsın inşallah tüm göz yaşlarımız mutluluk için olsun inaşallah çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…