- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.161
m Şimdi ögrendim,Rabbim hayrli ugurlu olsun,anali babali buyutsun ins.isteyen herkese nasip etsinKızlar yoldayım ama size yazamadan edemedim netimde pek iyi değil. Doktordan çıktım şimdi Allah nasip ederse oğlumuz olacak. Hepinizden Allah razı olsun çok dua ettiniz bana bende size ediyorum edicemde inşallah. En kısa zamanda yazıcam size yine
Bi de çok geç saat yapma doğru çıkmaz akşam 5 yada 6 gayet iyi 10dan sonra doğru sonuç vermiyomuşikili olan gece on ikiydi 14.gun
o 19.30 yaptığım test gibi hatırlarsan 15.gün sabah yapmıştık 8.30 deneme ondan 2 saat sonra tekrar yaptım yine aynı 2 çizgide silikdi testte zaten olan oldu şimdi beklemedeyim ama sanki regli olacakmışım gibi gerginim.birde 14.gün akşam 21.00 de yine yapmışım test ondada pozitif hemen silinmiyor değilmi kaç saatte silinmesini bekliycez...Bi de çok geç saat yapma doğru çıkmaz akşam 5 yada 6 gayet iyi 10dan sonra doğru sonuç vermiyomuş
galiba bu cevap banaydı sabır :) benim çok silik değildi sancım vardı akıntıma göre deneme yaptım ben testin tam silinmesini beklemdim dr da 20 m diyince 1 gün önce oldu gerisi Allaha kalmış...Canim bildigm kadaryla t ve c ayni koyulukta olduktan 30-36 saat sonra siliniyomus,tabi kullanan tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir
galiba bu cevap banaydı sabır :) benim çok silik değildi sancım vardı akıntıma göre deneme yaptım ben testin tam silinmesini beklemdim dr da 20 m diyince 1 gün önce oldu gerisi Allaha kalmış...[/QUOT
İyi iste bak gjnjde yumdan bir gun once ve sonrasi dyo,yum gunu demiyo
nerde canım bende atayım mesaj bu ay olmasa ...Sabır ben pek ateşi bilmiyorum inan sadece iki ay ölçtüm tabloyuda sağolsun bir Arkadaş bana yaptı. Ama orada okumuştum yazmışlardı ateş ölçerek öncesinde çat zamanını bilebiliyorsun diye bunun için birkaç ay ateş ölçüp kendini iyi tanıman lazım diye. Mesela ben tablomu mesaj olarak attım bana hangi gün çat olacak söylüyorlardı. Orayı incele arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar
sabır yum bir gün önce 20m idi 11.30 gittğimde dr a sonra ertesi gün sabah 8.30 deneme oldu
Gjnjm sagol bacm bakalm artk ates olayinada,sana ozelden anlatmstm ya,esim eger hamilelik gbi bir durum olursa,calstigi yere tasncaz,2-3 yil ucretsiz izin alcam,sonrasi artk nasip,iki kzm olunca e erkek istiyo nefis,bende aceleye getrmim dyom ama ksmetSabır ben pek ateşi bilmiyorum inan sadece iki ay ölçtüm tabloyuda sağolsun bir Arkadaş bana yaptı. Ama orada okumuştum yazmışke ateş ölçerek öncesinde çat zamanını bilebiliyorsun diye bunun için birkaç ay ateş ölçüp kendini iyi tanıman lazım diye. Mesela ben tablomu mesaj olarak attım bana hangi gün çat olacak söylüyorlardı. Orayı incele arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar
1,5-2 m buyudugne gore yum,sende 21 m iken olmus ozaman kesin hamilesindr baska sorun yoksa tabi,e yumdan bir gun oncemi oluyo ozaman iste,hayrlisi bacm,senin birkac gune belli olur ozaman,bir hafta olmussabır yum bir gün önce 20m idi 11.30 gittğimde dr a sonra ertesi gün sabah 8.30 deneme oldu
benim şimdi bakıyorumda ateş tabloma hiç anlmayorum gijnij 11.gün 36.5 birde 15.gün 36.4 17.gün 36.5 18.gün 36.5 20.gün 36.7 arada ölçmedğim oldu gide gide yükseliyor..Hazal ben tabloma baktığım zaman çat günü değil sonraki gün yükselmiş. Sende incelersen anlarsın. Zaten ateş topiğinde yazmışlardı ateş yükseldikten sonra ilişkinin pek önemi olmuyor diye. Birde tabloda çat olduktan iki gün sonra sana çat gününü gösteriyor o yüzden bende sonraki seferde deneme oldu. Baktım tablo çat gününü gösterdi kestim ilişkiyi. Birde adet gününe kadar ölç ateşin yüksek kalırsa hamile demektir. Çünkü adetten bir iki gün önce ateş düşermiş
yumdan bir gün önceyemi denk geldi diyosun sen?? benim aklıma gelende o gece sabaha karşı 22m ye geldi çatladı diyorum ben çünkü belirtiler yavaş yavaş kayboldu birde ben bir gün önce 13.gündü galiba dr gitmeden uzayan akıntıyı gördüm resmen uzadı...Hazalcm gunde 1,5
1,5-2 m buyudugne gore yum,sende 21 m iken olmus ozaman kesin hamilesindr baska sorun yoksa tabi,e yumdan bir gun oncemi oluyo ozaman iste,hayrlisi bacm,senin birkac gune belli olur ozaman,bir hafta olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?