Süper Anneler - 2011

CNM DUSTAN KORKUYOSAN
ISARET PARMAGIN VE ORTA PARLAGINI BIRLESTIR HAFIF ISLAT KARBONATA BATIR
ILISKI ONCESI AKSAMI UC DORT KEZ ARA ARA TEKRARLA VJ NIN ICINDE GEZDIR (utandim))

CNM DUSTAN KORKUYOSAN
ISARET PARMAGIN VE ORTA PARLAGINI BIRLESTIR HAFIF ISLAT KARBONATA BATIR
ILISKI ONCESI AKSAMI UC DORT KEZ ARA ARA TEKRARLA VJ NIN ICINDE GEZDIR (utandim))

ewet ya bu daha kolay bende bunu dusunuyom orkıde ya yum akı karbonatlı dus korkutuyo benı sen ne yapcan fıkrını de hele:)

selam kizlar...nasilsiniz........benim kücük bey sanirim gününü beklemeyecek...son günlerde sancilar üst üste gelmeye basladi....su an 36. haftadayim..ama dr.2 hafta ilerde bebek ..erken gelebilir dedi....hayirlisiylan kucagima alirim insallah oglusumu......ama bu ay bitsin istiyorum..biraz daha beklesin bebisim..daha erken.....hazir deyilim henüz..cokta yorgunum...geceleri iyi uyuyamiyorum...sag tarafima yatirmiyo beni bebisim..illaki sol tarafima yatarsam uslu duruyo biraz...bu arada ben baklava.....

Son düzenleme:

bende oglumda hatirliyorum sali, persembe cumartesi yaptik ama tahminen cumartesi yumurtlama günümdü, ama ozamanlar test felan kullanmiyordum rast gele yaptik ve tuttu...

cnm ins yaa bitanem gec gelir

müjdes kardesimizin cevabi kizlarrrrrrrrrr

Canım ben yapmadım ama yapan arkadaslarım vardı bir dua okudular
Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur"
Dua bu canım birde Muhammed süresini okudular

Baklava

canım inşallah zamanında doğar sağsalim kucağına alırsın
Zaten sen ne zaman hamile kaldığını azçok bilirsin
üzerine 8 ay 20 gün ekle ...çıkan tarih bebeğin muhtemel doğum tarihidir
adet kanmasıyla bir başlıyor ya doktoırlar ne kadar bana saçma gelse de
ben mesela oğlumda saatini dahi net biliyordum
ama doktor evet dedi bazen anneler bilirler ne zaman gebe kaldığını
ama dedi başlangıç son adet kanmasının başladığı gün sayarız dedi :44::44::44:

arkadaşlar ne zamandır yazamadım ben size.. eşim diyet yaptı ben de karbonatlı duş yaptım yumurtanın çatlıyacağı gün tek ilişki...dr a gidiyorum ben ...adetimin 21.günü progesterona bakıldı ilişkiden 8 gün sonra yani.. çatlamışsın dedi umarım hamilesindir dedi 1 ocakta belli olucak hamilemiyim hadi bakalım hayırlısı

hadi hayırlısı canım
inşallah hamilesindir
ve inşallah gönlündeki yola çıkmıştır

bilmiyorum ki canım yaa
güya bir haftadır karbonat alıcam, belki on kere gittim markete almadan geliyorum. unutuyorum
araya bişey giriyo falan.. başka da ne yapayım ki,??? eşim hiç inanmıyor zaten, ona bişey yaptıramayınca benim de hevesim kalmıyor hiççç..
bugün reglimin 10. günüydü, dün ilişki oldu ama bende hiç yumurtlama belirtisi yok. Akıntımdan anlıyorum biraz.. akıntıyı görünce ne kadar sonra ilişki olacak onu bi öğrenmem lazım.. ama öncesinde olursa da eşim korunmayı kabul etmiyor.... bu durumda ne yapabilirim ki??? :26:

kızlar tam bızlık bır yazı okudum sızlede paylasayım ıstedım gercekden ıns hepımızın bır erkek evladı olacak demek kızlar mubaregın yazısını yazıyorum.

Allah, nasip ettirmeyeceği bir şeyi hayal ettirmez..

*Hz. Osman

Duanızda benıde unutmayın kızlar.

arkadaslar bugun gittim bebegim daha kucuk ama israr edince oglan dedi ama yine gel dedi
cok mutluyum darisi diger arkadaslarimin basina

opuyorum sizleri
yumurtlama gunu onemliymis unutmayin bacilar
yumurtlama gunu kalmisim ki bebeisim daha kucuk

sevılcım cnm cok mutlu oldun ınankı allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın darısı bızım basımıza ıns bcm baska neler denedın nolur bıdaha tekrar yazarmısın dıyet takvıye bıseyler yapmısmıydın ay ınan cok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…