- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.141
teşekkürler canım beslenmemize dikkat etmeye çalışıyoruz. et ve patates tüketiyoruz. tuzu arttırdım yemeklerde. içtiğmiz suyun phı 8.14. ocak ayında eşim 5 gün perhiiz, acı kahve soğuk duş yapacak. karbonatlı vajinal duştan korkuyorum açıkcası yapıp yapmıyacağımı bilmiyorum. doktora gidecem 10. gün 12. gün ve 14. gün. yumurtlamaya en yakın zamanda ilişki düşünüyoruz. derin ilişki olacak. sağıma dönüp yatıcam bol bol dua edicem. yusuf suresini okutacam. inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.amin.
cok saolun arkadaslar
CNM DUSTAN KORKUYOSAN
ISARET PARMAGIN VE ORTA PARLAGINI BIRLESTIR HAFIF ISLAT KARBONATA BATIR
ILISKI ONCESI AKSAMI UC DORT KEZ ARA ARA TEKRARLA VJ NIN ICINDE GEZDIR (utandim))
CNM DUSTAN KORKUYOSAN
ISARET PARMAGIN VE ORTA PARLAGINI BIRLESTIR HAFIF ISLAT KARBONATA BATIR
ILISKI ONCESI AKSAMI UC DORT KEZ ARA ARA TEKRARLA VJ NIN ICINDE GEZDIR (utandim))
en son ilişkiden yarım saat önce mi yapmam gerekiyor???????
ılıskıden 4 gun once basla sabah aksam koy ılıskı gunude 3 4 kere yap ılıskıden 20 dkk once olsun sonuncu
ewet ya bu daha kolay bende bunu dusunuyom orkıde ya yum akı karbonatlı dus korkutuyo benı sen ne yapcan fıkrını de hele:)
en son ilişkiden yarım saat önce mi yapmam gerekiyor???????
günaydın arkadaşlar. günler yaklaştıkça heyecanım kat kat artıyor. hesaplarıma göre 1 ocakta adet olmam gerekiyor. inşallah ondan sonra denemeler başlıyacak. labo ile başlıyan testlerden aldım. bu ay denedim. 4 aralık pazar günü akşam 8:30 gibi adet oldum. 13. gün testten pozitifi gördüm. rengi epey koyuydu. şimdi ben ocakta da 13. gün 2. çizgiyi koyu yakaladığım zaman 14. gün mü ilişkiye girecem erkek bebek için?????????
bir de kafamı karıştıran bişi var. kimisi 14. ve 15. gün arka arkaya yap diyor.
bir arkadaşım hamile. erkek bebek bekliyor. doğumuna az kaldı. ben özel hiçbirşey yapmadım diyor. ilişki zamanlarını sorduğumda 10.-12.-14-16. günler yaptığını söyledi. eşimle iyice kafamız karıştı. ne olur cevap verin arkadaşlar ben napacammmm????????(((((((((((
selam kizlar...nasilsiniz........benim kücük bey sanirim gününü beklemeyecek...son günlerde sancilar üst üste gelmeye basladi....su an 36. haftadayim..ama dr.2 hafta ilerde bebek ..erken gelebilir dedi....hayirlisiylan kucagima alirim insallah oglusumu......ama bu ay bitsin istiyorum..biraz daha beklesin bebisim..daha erken.....hazir deyilim henüz..cokta yorgunum...geceleri iyi uyuyamiyorum...sag tarafima yatirmiyo beni bebisim..illaki sol tarafima yatarsam uslu duruyo biraz...bu arada ben baklava.....
arkadaşlar ne zamandır yazamadım ben size.. eşim diyet yaptı ben de karbonatlı duş yaptım yumurtanın çatlıyacağı gün tek ilişki...dr a gidiyorum ben ...adetimin 21.günü progesterona bakıldı ilişkiden 8 gün sonra yani.. çatlamışsın dedi umarım hamilesindir dedi 1 ocakta belli olucak hamilemiyim hadi bakalım hayırlısı
yoona sen neden bıseyler uygulamıyosun canım
tabııkı hepımız allahtan ıstıyoruz
ama cabalıyoruz gayret edıyoruz
sende yap bıseyler
bı komsum 4 kızı vardı oglan ıstedık falan dedı
besıncıde bıseyler uyguladı regl bıtımınden 15 gun saydı o gun bırlıktelık oldu falan
bırde duasını okudu oldu
yanı bıraz caba sonra tevekkul
arkadaslar bugun gittim bebegim daha kucuk ama israr edince oglan dedi ama yine gel dedi
cok mutluyum darisi diger arkadaslarimin basina
opuyorum sizleri
yumurtlama gunu onemliymis unutmayin bacilar
yumurtlama gunu kalmisim ki bebeisim daha kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?