Süper Anneler - 2011

suzancim bunlari nereden duydun at kuyrugu falan onun dogru turu olmasi gerekiyomus hem kiz hemde erkek bebek icin mis o aklinda olsunn

birde kansekeri yuksek ise erkek orania artiyomus
dusuk ise kizz

arkadaşlar "mujdes" nickli bir arkadaş mesaj yazmış, iki kızdan sonra oğlum oldu diye.. bir formül biliyorum isteyenlere özelden gönderirim demiş,,, ben istedim ama göndermedi, belki de konuya bakmadı hiç, bilemiyorum.
benim mesaj hakkım yok, özeline yazamadım, biriniz yazın da öğrenelim bakalım şu formülü...
hatta konuyu açan arkadaş karakedi...

Hayirli cumalar herkese!
Arkadaslar yarin ins ve ins ultrasona giriyorum
Benim icin dua edin bol bol bakin bugun cuma
benim dileklerim kabul olmasa bile muhakkak sizlerden biriniz dua ederseniz beni tanimasaniz bile kabul olur,Ins hayirli bir haber veririm sizlere.Uykularim kacar oldu artik.Opuyrum sizleri

yoona bana gonderdım bak yazıyorum duayı.

Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur"

Subt topiginden taniyom onu bn bir msj atayim ona

ayyy tuylerim urperdi cnm
sanki ben giricem ultrasona
dualarim seninle insallah hayirli bi oglusun olur

hımm tamam canım, bunu biliyoruz Allah ın izniyle
ben teknik bi konu sanmıştım

günaydın arkadaşlar. günler yaklaştıkça heyecanım kat kat artıyor. hesaplarıma göre 1 ocakta adet olmam gerekiyor. inşallah ondan sonra denemeler başlıyacak. labo ile başlıyan testlerden aldım. bu ay denedim. 4 aralık pazar günü akşam 8:30 gibi adet oldum. 13. gün testten pozitifi gördüm. rengi epey koyuydu. şimdi ben ocakta da 13. gün 2. çizgiyi koyu yakaladığım zaman 14. gün mü ilişkiye girecem erkek bebek için?????????

bir de kafamı karıştıran bişi var. kimisi 14. ve 15. gün arka arkaya yap diyor.

bir arkadaşım hamile. erkek bebek bekliyor. doğumuna az kaldı. ben özel hiçbirşey yapmadım diyor. ilişki zamanlarını sorduğumda 10.-12.-14-16. günler yaptığını söyledi. eşimle iyice kafamız karıştı. ne olur cevap verin arkadaşlar ben napacammmm????????(((((((((((

ayyy canım yaa
inşallah Rabbim kalbinin istediğini versin, dua attim yazını görünce, hadi hayırlısı bakalım...

teravet diye bir arakadaş sanırım adet tarihleri ve saatlerinden gün ve saat veriyordu değil mi ben adet tarihlerimi ve saatlerimi versem bana da bakarmısın teravet arkadaş????????????

arkadaşım ben olayı çok ayrıntılı bilmiyorum, benim de iki kızım var erkek bebek istiyorum ama biz sadece istiyoruz, takdir Allahın.
erkek bebek için ovulasyon günü ve sonrası gün aşırı ilişki diye biliyorum ama ovulasyondan sonra yumurtanın çatlaması önemliymiş. asıl ilişki çatlayınca olmalıymış. yumurta ovulasyondan kaç saat sonra çatlar onu öğren bence, ona göre ilişkiye gir.. yine de dediğim gibi daha tecrübeli arkadaşlar var, onlar sana cvp veriir mutlaka benim bilgim bu kadar
kolay gelsin canım, Allah gönlüne göre versin....

amin canım çok saolasın Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah benim de 1 kızım var 3.5 yaşında. kardeşim olsun erkek olsun diyip duruyor. inş. rabbim dualarımızı kabul eder hepimizin....

canım bence zamanlamaya cok takma derım oncesınden korkma sonrasından kork oncesı dedıgım ıse mesela bır gun maksımum
yahut bı kac saat kala
bu evrede ph gırıyo devreye
olabıldıgınce alkalı beslenın bak bugunden ıtıbaren sıkı tutsan bıle faydadır
allah yardımcın olsun cnm dua edelım bol bol

yoona sen neden bıseyler uygulamıyosun canım
tabııkı hepımız allahtan ıstıyoruz
ama cabalıyoruz gayret edıyoruz
sende yap bıseyler
bı komsum 4 kızı vardı oglan ıstedık falan dedı
besıncıde bıseyler uyguladı regl bıtımınden 15 gun saydı o gun bırlıktelık oldu falan
bırde duasını okudu oldu
yanı bıraz caba sonra tevekkul

teşekkürler canım beslenmemize dikkat etmeye çalışıyoruz. et ve patates tüketiyoruz. tuzu arttırdım yemeklerde. içtiğmiz suyun phı 8.14. ocak ayında eşim 5 gün perhiiz, acı kahve soğuk duş yapacak. karbonatlı vajinal duştan korkuyorum açıkcası yapıp yapmıyacağımı bilmiyorum. doktora gidecem 10. gün 12. gün ve 14. gün. yumurtlamaya en yakın zamanda ilişki düşünüyoruz. derin ilişki olacak. sağıma dönüp yatıcam bol bol dua edicem. yusuf suresini okutacam. inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…