Süper Anneler - 2011

bana % 70 kiziniz olacak demisti dr sevilll
ki seninki 90 larda bi yuzdelik vermis rahat olsun icin

canım doktor emin olmazsa demez gülüm hem erkek bebekler erkenden belli eder cinsiyetini.ondan söylemiştir yoksa hiç demezdi.

Insallah canlarim ins.
gelincik nasilsin cnm ne zaman gidiyorsun doktora
ogrenince yaz bitanem bekliyoruz merakla
ins sevinirsin sen de.

Insallah canlarim ins.
gelincik nasilsin cnm ne zaman gidiyorsun doktora
ogrenince yaz bitanem bekliyoruz merakla
ins sevinirsin sen de.

bulantılarım bitti denecek kadar azaldı rabbıme şükür iyiyim canım.buarada gelmene çok sevindim bu topık dostluk topiği çünkü.hamileykende insan hassas oluyor ne çare.
haftaya dr a gidicem canım 2li test hemde cinsiyet ikisinide birden çıkarayım dedım fakat son yazılara takıldım ben yaaa
bu durumda zamanlama önemlı değilse benım oğlumda olabılır
umudum azalıyor gibi hissettım orkişşşşşşşşşş

canım ben doktora sormuştum bir de kitapta okudum soğuk süngerle duş..ama birkaç ay önceden.tabi eşiniz kabul ederse ben ilşkiden önce zor ,ikna ettim:)

ALLAHtan ben eşime pantolonunun üzerınden sıcak havlu kapaması yaptım umarım işeyarar yaaaa

hmmm ben yanlış almışım o zaman benim aldığım expectorant değildi
yarın diğerini alaım
ben ovülasyon testi almadım canım
cuma dr a gidicem
bana söyler yumurtanın durumunu ne zaman çatlayacagını falan öyle değil mi?
ya ben diyet falan yapmadım hiç
kötü de besleniyorum
tatlıya çok düşkünüm
asitli şeyler tüketiyorum
eşimin de sperm değerleri çok ii değil
bu yüzden vitamin kullanıyo ginseng zinco ve larginin
benim bu durumda sizin tezinize göre kızımın olması gerekio..
diyetsiz ph nasıl yükseltilir ki?

trevet dıyet yapıyomusn neler yapıyon anlat cnm ya aldınmı saracoglunun kurunu esın kullanıyomu?

diyet yapmaya çalışıyoruz eşimle. süt ürünlerini ve tüm yeşillikleri yememeye çalışıyoruz. patates ve et ağırlıklı beslenmeye çalıştık. tabi arada sırada diyet dışı beslenmiş olabiliriz.

eşim çayı içiyor ama etkili olur mu bilemem. çayın üstünde erkek bebek falan yazmadığı için yanlış kür olmasından da korkuyorum.

burada bir doktor söylediler. cumaya randevu aldım. doktor kabul eder inşallah takip yapmayı.söyleyeceklerini burada yazarım.

solgardan çinko kullandı eşim bir de bi ara.

merhaba kızlar,
sevil dönmene çok sevindim, tatsızlık olunca üzülüyoruz
BERNUR da dönse keşke yaaa...yokluğu çok hissediliyor

eşinin sperm değerlerine baktırdın mı teravet?
ilk gebeliğinde hemen hamile kaldın mı?
aslında eşine başka takviyeler de kullandırsaydın keşke

kızlar farkındamısınız bir gün diyetin aslında önemli olduğunu yum.günün önemi olmadığını
başka bir gün diyetin boş olduğunu tek önemli olan şeyin zamanlama olduğunu söylüyoruz kafam çok karıştı yaaa :111:

evet x ve y ler aynı hızda olabilir. ph önemli evet. ama ph önemli olduğu için yumurtlama günü beklenmeli zaten. bir kadının ph ı siklus boyunca sabit devam etmez. ovulasyona 3 gün kala kremsi akıntı varken 1-2 oluyor yumurtlama günü 9 lara çıkıyor. yumurtlama günü olmalı mutlaka ilişki.

aynen benim de :):):)
benim ilk bebişim olucak
bu topiğe tesadüfen rastladım
çok ilginç geldi okudum okudum okudum hepinizi tanıdım çok da hoşuma gitti ortam
sonra baktım ki erkek bebek olması çok daha zor
bi de biz 3 kız kardeşiz annem hep erkek torun beklio
ilkinde biraz uğraşaım erkek olursa 2. kız olması daha kolay diye düşündüm
çok fazla da emek vermiorum zaten
diyet falan hiç yapmadım
sadece yumurtlama günü tekilşki deniycem
Rabbim ne nasip ederse başımın üstünde yeri var

11-ci haftaykenmi demisti sana cnm?
19. haftada canim

gelincik gulnisa vardi gulenyuzle gebe kaldi sonuc kiz
ben yumurtlamadan sonra kaldim sonuc kiz
sen bi tek gun yapmadin sirkeli dus sut urunleriyle beslenme canim senden cok umutluyum eger seninki yanilirsa artik butun tabulari yikacagiz
birde takviye aldinizmi

teravett meyvee yiyomusunuz daha dogrusu yenilcek degilmi su siralar cok meyve tuketiyorum ozellikle mandalina portakal
ve saf sularini

sayıyı artırıyor değil. bana " hakimiyeti y'lere veriyor dedi." ne kadar doğru bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…