- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.701
arkadaslar ben hala inanamiyorumki oglum olacagina.
11 haftalikti ben gittigimde.
Cok tedirginim valla bu hafta sonu ins esim beni baska ozel bi hastanenin ultrasonuna goturucek ya o doktor kiz derse diye icim aciyor.Cok meraktayim ben yaa.Nette o kadar seyler yaziyor ki.Hem doktor 100%erkek demedi ki.Ben 80-90% diyorum dedi.Ay oluyorum burda.Iki kizdan sonra erkege hamile olacagima hic inanamiyorum sanki benim karnim kiz bebek icin yaradilmis gibiyim valla.
bana % 70 kiziniz olacak demisti dr sevilll
ki seninki 90 larda bi yuzdelik vermis rahat olsun icin
egem hareketlilik icin ne yapabiliriz sence
arkadaslar ben hala inanamiyorumki oglum olacagina.
11 haftalikti ben gittigimde.
Cok tedirginim valla bu hafta sonu ins esim beni baska ozel bi hastanenin ultrasonuna goturucek ya o doktor kiz derse diye icim aciyor.Cok meraktayim ben yaa.Nette o kadar seyler yaziyor ki.Hem doktor 100%erkek demedi ki.Ben 80-90% diyorum dedi.Ay oluyorum burda.Iki kizdan sonra erkege hamile olacagima hic inanamiyorum sanki benim karnim kiz bebek icin yaradilmis gibiyim valla.
Insallah canlarim ins.
gelincik nasilsin cnm ne zaman gidiyorsun doktora
ogrenince yaz bitanem bekliyoruz merakla
ins sevinirsin sen de.
canım ben doktora sormuştum bir de kitapta okudum soğuk süngerle duş..ama birkaç ay önceden.tabi eşiniz kabul ederse ben ilşkiden önce zor ,ikna ettim:)
ALLAHtan ben eşime pantolonunun üzerınden sıcak havlu kapaması yaptım umarım işeyarar yaaaa
mutlaka olmasi gerek zatenn biz op madde icin aliyoruzz
disi yesil renkli olacak yeseilli beyazli
sarili beyazli deill
ben bugun aldim icinde guaifenesin var hatta 15 ml de 200 mg var cok guzel bir miktar
diger surubumu attim ben onun 5 ml de 50 mg vardi
bidaha al tr ye 4 tl civarinda bu surupp yarin bi sorr
vicks vapo EXPECTORANT olacak
yumurtlamayi gulen yuzle takip etmiycekmisin o coook hassaz yanlis bi sonuc verecegini sanmiyorum
ben takviyede aliyorumm hafif kasik agrilarim oluyo o gun dikkat edicem yani
bu madde hakkinda bir yazi vardi bulayim okuyun isterseniz
trevet dıyet yapıyomusn neler yapıyon anlat cnm ya aldınmı saracoglunun kurunu esın kullanıyomu?
diyet yapmaya çalışıyoruz eşimle. süt ürünlerini ve tüm yeşillikleri yememeye çalışıyoruz. patates ve et ağırlıklı beslenmeye çalıştık. tabi arada sırada diyet dışı beslenmiş olabiliriz.
eşim çayı içiyor ama etkili olur mu bilemem. çayın üstünde erkek bebek falan yazmadığı için yanlış kür olmasından da korkuyorum.
burada bir doktor söylediler. cumaya randevu aldım. doktor kabul eder inşallah takip yapmayı.söyleyeceklerini burada yazarım.
solgardan çinko kullandı eşim bir de bi ara.
egem sen ne yöntem deniyeceksin?
birde yumurtlama gunune cok takiyosunuz kizlar
son zamanlarda y ve x lerin ayni hizda olduklari saptandi
ve bi cok aciklamasida var bunun ornegin sik iliskiler ovulasyondan once iliskiler ragl sonrasi iliskiler
onemli olan bana kalirsa ph tek bilimsel aciklamasi bu yanlissam duzeltin lutfen:26:
orasını bilemezsin.ikisindede kalmış olabilirsin...ama bence senin dyet etkili olmuştur.ultrason ölçümlerine takılma.ben aynı bebeğe üç dra gittim hepsi faklı tarih vermişti...kürtaj kararı alınca iki dr daha görmüştü beni üçüde çok farklı hesapladı. o makinaya bağlıymış tamamen.
bende orkişe katılıyorum.yumurtlama zamanı değil aslolan vücüt ortamının phı ve yumurtanın elektiriği....yoksa herkesim kızı olurduherkesin kocası yum zamanına kadar bekleyip yumurta çatladıktan sonramı ilişkiye girerek oğlanı buluyoki...bence en önemlisi diyet ve vucut elektirği..yum günü sadece tedbir ...
kızlar farkındamısınız bir gün diyetin aslında önemli olduğunu yum.günün önemi olmadığını
başka bir gün diyetin boş olduğunu tek önemli olan şeyin zamanlama olduğunu söylüyoruz kafam çok karıştı yaaa :111:
19. haftada canim11-ci haftaykenmi demisti sana cnm?
bulantılarım bitti denecek kadar azaldı rabbıme şükür iyiyim canım.buarada gelmene çok sevindim bu topık dostluk topiği çünkü.hamileykende insan hassas oluyor ne çare.
haftaya dr a gidicem canım 2li test hemde cinsiyet ikisinide birden çıkarayım dedım fakat son yazılara takıldım ben yaaa
bu durumda zamanlama önemlı değilse benım oğlumda olabılır
umudum azalıyor gibi hissettım orkişşşşşşşşşş
yabancı sitelerdeki karular pozitif iyon yüklenmemi lazım demiş.işte phı yüksek su gıdalar bilezik spor vs.hepsi ilk sayfada var..pc başında oturmak cep elefonu falan...sperm için bişi yapmıycaz ama saraçoğlunun çayı aklımı karıştırdı.bide teravet sormuş ya ylerin sayısını artırır falan ben bi tek bu işrten bişi anlamadım.çoğuyerde erkeğin spermi xy şeklinde üreyerek ikiye ayrılır x ve y şeklinde eşit sayıda bölünerek yumurtalıklardan çıkar yazıyor.ama bu sayı sonradan nasıl değişiyor orasını bende anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?