- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.681
birde yumurtlama gunune cok takiyosunuz kizlar
son zamanlarda y ve x lerin ayni hizda olduklari saptandi
ve bi cok aciklamasida var bunun ornegin sik iliskiler ovulasyondan once iliskiler ragl sonrasi iliskiler
onemli olan bana kalirsa ph tek bilimsel aciklamasi bu yanlissam duzeltin lutfen:26:
orasını bilemezsin.ikisindede kalmış olabilirsin...ama bence senin dyet etkili olmuştur.ultrason ölçümlerine takılma.ben aynı bebeğe üç dra gittim hepsi faklı tarih vermişti...kürtaj kararı alınca iki dr daha görmüştü beni üçüde çok farklı hesapladı. o makinaya bağlıymış tamamen.
bende orkişe katılıyorum.yumurtlama zamanı değil aslolan vücüt ortamının phı ve yumurtanın elektiriği....yoksa herkesim kızı olurduherkesin kocası yum zamanına kadar bekleyip yumurta çatladıktan sonramı ilişkiye girerek oğlanı buluyoki...bence en önemlisi diyet ve vucut elektirği..yum günü sadece tedbir ...
katılıyorum orkiş..öle olmasa kadın erkek nufusunaki dengesizliği bi düşünün bakalım.çoğu insanın kızı olurdu...
tamamen yumurtanın tercihi...ve yumurtanın tercihi etkileyen faktörler...tabi erkeğin sperminide katmak lazım...
bende var şuruptan ....ama o şurup 5 günden fazla kullanılmaz...ne bilem orkiş doğallıktan yanayım.kimyasal bişiler yumurta akı bunlar bana uygun değil.yapan yapsın..öksürük şurupları reçetesiz verilmiyor ayrıca çok sakıncalı olabilir.dsağlık ocaklarında dra danışılarak yazdırdım ben.ama iki kere deneim.bıraktım...
mimoza simdi erkegin spermlerindeki iyonlar sabit degilmi
ee o zaman erkegi etkileyen faktorler nee
birde onceki yazilarinda matematik pozitif iyon demis simdi biz ne yukluycez pozitifmi negatifmi :26:
yabancı sitelerdeki karular pozitif iyon yüklenmemi lazım demiş.işte phı yüksek su gıdalar bilezik spor vs.hepsi ilk sayfada var..pc başında oturmak cep elefonu falan...sperm için bişi yapmıycaz ama saraçoğlunun çayı aklımı karıştırdı.bide teravet sormuş ya ylerin sayısını artırır falan ben bi tek bu işrten bişi anlamadım.çoğuyerde erkeğin spermi xy şeklinde üreyerek ikiye ayrılır x ve y şeklinde eşit sayıda bölünerek yumurtalıklardan çıkar yazıyor.ama bu sayı sonradan nasıl değişiyor orasını bende anlamadım...
sevil
anliyoruz duygusalsin hormanlarin had safhada ama oyle en ufak biseye kirilma ne olur ben kolay kirilan biri deilimdir hele hele sevdigim insanlara hic kirilmam sanirim buda seni tanimamiza vesile olodu
neyse gelmene sevindim
sevılcım cnm nolur kırdıysam ınan özur dılerım lafım kesınlıkle sana degıldı gelmenede cok sevındım tatlım rabbım ıns ogluna kavustursun saglıklı bı sekılde darısı basımıza sonrada:44:
yabancı sitelerdeki karular pozitif iyon yüklenmemi lazım demiş.işte phı yüksek su gıdalar bilezik spor vs.hepsi ilk sayfada var..pc başında oturmak cep elefonu falan...sperm için bişi yapmıycaz ama saraçoğlunun çayı aklımı karıştırdı.bide teravet sormuş ya ylerin sayısını artırır falan ben bi tek bu işrten bişi anlamadım.çoğuyerde erkeğin spermi xy şeklinde üreyerek ikiye ayrılır x ve y şeklinde eşit sayıda bölünerek yumurtalıklardan çıkar yazıyor.ama bu sayı sonradan nasıl değişiyor orasını bende anlamadım...
bızde senı cok sevıyoruz cnm tabıkı gelcen bızı yalnız bırakmak olurmu helekı bu konuda:)canlarim ya ben ozur dilerim boyle olmasini istemezdim hic elimde olan bisey degildi.Sizi cok seviyorum.Sizinle girdim bu ise ve sizin ugurlarinizi duymadan da burdan cikmam.Ins tez bi zamanda bebislerinize kavusursunuz.Opuyorum sizleri.Ne kadar cok seviliyormusum.Bunu bilmek bile guzeldi.
canlarim ya ben ozur dilerim boyle olmasini istemezdim hic elimde olan bisey degildi.Sizi cok seviyorum.Sizinle girdim bu ise ve sizin ugurlarinizi duymadan da burdan cikmam.Ins tez bi zamanda bebislerinize kavusursunuz.Opuyorum sizleri.Ne kadar cok seviliyormusum.Bunu bilmek bile guzeldi.
kızlar bıraz ıngendere daldım bı kadının 3 kızından sonra oglu olmus dıyet hepsını yapmıs surupdanda ıcmıs guafnesı yuksek bıde ıngenderde bır sey dıkkatımı cektı kızlar ılıskı pozısyonşarı hep aynı dız dırsek seklı bunud a unutmayın
AMINNN CNM INS
neyse canim geldin ya o yeter
valla mimoza gurbet bilir biz kacip geldigimiz yerlerden bunu aradigimiz icin geldik yani huzur guzel dostluklar
nihayetinde bulgumuza inaniyorum maasallah topigimize
bu arada senin pasa 4. ay kutucuguna gecmiss ayyy insallahh icc geciren herkese nasip etsin mevlam
BENDE kopeklemeyı dusunuyodum ya ewet ya okudum valla veren allahım verıyo ısde sperm felan bahane kızlar guvenıp rabbıme yola cıkıcaz ıns olacakyokk ben onu denedim kopeklemeyi diyosun demi
bu kez misyoner deniycemm:26:
birinin 5 kizdan sonra oglu olmus ordumm naaptin diye
oda yazmiski bol bol greyfurt ananas suyu ictim birde diyet demiss
ayy kadinn icin buyuk bi sevinctir ama
turkde cok kizlar o sitede
yaa mimoza mrm1 de dedi onun bir arkadasinin kizi olmus o cayi kullanmis sonra karakedi var
tamamm belki yapar biseyler ama yuzde yuz degil
insallah kullanan arkadaslarimizin isine yarar
zaten esim bana sen cildirmissin diyo kan verdirmeyede zorlaa gonlunu ettim agladim zirladim
bunuda dersem artik mahkemede son bulacak
at kuyrugunu cok arastirdim oyle ahim sahim biseyine rastlamadim esim alsaydi alacaktim ama
az ama kazik gibi para bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?