Süper Anneler - 2011

doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok çok sevindimmmmmmm
Ben sana demiştim değil miiiiiii

iÇİME DOĞAN GENELDE ÇIKAR

SEVİL ERKEK
GELİNCİK KIZ DEMİŞTİM
OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

SIRADA

MULBERY8092 ERKEKKKKKKK
MİMOZA ERKEKKKKKKKK
DİMLA 1 ERKEK 1 KIZ BAZEN DE 2 ERKEK DOĞUYORRRRRR
CENNETGÖZLÜM DE KESİN KIZDIR AMA ORTALARDA YOK NE YAZIK Kİİİİİİİİİİ
EZGİN ERKEKKKKKKKKKKKKK

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

bacısı nasıl görüştün antep'e mi geldin?ü
süper doktor olduğunu nereden anladın nler söledi sana?

slm kizlarr,ayyy misafirimm vardiiii,gec gittilerrr aklim hepp burdaydiiiya travettt zaten dedimya ben gecen yaz kontrole gormeye gittim onu esimle beraber,bize evicap falan vermisti,yine arimda merak ettiklerimi bi daha sorim dedimmonce sekreteri isminiz dedi verince tmm dedi gelmissiniz falan ne hakkinda dedi,bende kibris icin dedim gorisim diyeicimdeki butun sorulari sordum,ben subatta dusunuyom dedi,bana spiralinizi cikardinizmi dedi yok dedim adetin ilk gununde cikart dedi ve yine beni ara dedi:26:ben esime arginin ve cinko veriyom dedim ii dedi,tekrar esin bolbol kavrulmamis findik ve badem yesin dedi,diyetle alakasi yok dedi,banada monodoksu vermisti o tam olarak ne icin dedim,hem enfeksiyon sokturucu hemde erkek bebek icin y lerin sevdigi ortam dedi,bide erkek bebek icin vajinanin 8 in ustunde olmasi cok iimis bende yarin olcucem insss:44:ve ovulasyonda tek iliski yapicam dedim cunku o 12 14 16 demisti,bisey demedi adetin ilk gunu tekrar gorusucez dedi,artik ne diyecekse:44:haa bide orgazm olsa ii olur ama sart degil dedii,ama yani travett bence cok sanslisin orda adam biraz pahali belki ama bence deger gitmeye,ORKDMin dedigi gibi bizim burda herkes karsi cikiyo bole seylere boyle doktor bulmak zoryanii adam cok guzel davrandi gittigimizdede telefondada,

bernur ne güzel hissetmişşin.hadi bizim içinde güzel dileklerde bulun.benim içinde erkek bebiş geçsin içinden.inş.

kız ağlama durrrrrrrrrrrrrrr hemen
ben şahsen hoşlanmıyorum
sana iyi davranmış sen devam et bacıııııııııı

ama beni tersledi ben pek hoşlanmadım
SCS den dolayı gitmiştim ama beni dinlemedi bile

hadi cnmmmm,valla bana varya inanmazsinnn yani ne sorunuz varsa sorun dedi,oysaki ben telefonla aradim belki zamani yokk tersler dedimmm amaaa,icimi rahatlattii stresten uzak durun dedi,bide dediklerimi yapin yuzde 70 80 sansiniz dedi,bence superr ,adam emindi yani en azindan bize biraz cesaret verdii eee bizimde cok ihtiyacimizz varr bencee

bernur ne güzel hissetmişşin.hadi bizim içinde güzel dileklerde bulun.benim içinde erkek bebiş geçsin içinden.inş.

Hayırlısıyla bir hamile kalda inşallahhhhhhhhhh
O zaman içimden ne geçer bakalım
ama şimdiden doğdu sanki içime
Hayırlı sağlıklı tosun bir oğluşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım sağol.ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM isteyen dileyen herkese nasip etsin inş.

naz81

kız için kesinlikle yumurtlama günü öncesiiiiiiiiiii
4+3-2 gün öncesi mutlaka
bunu mutllaka deneyin

kız için vaginal duşu ben önermiyorum
çünkü bunun gebeliği önleyici etkisi varmış dedi hep kızlar
kız için bence pek gerekmiyor
zaten yumurtlama öncesi olacağı için
ve kız spermler anne rahminde fazla yaşayacağı için erkek sperme göre
kız bebeğe gebe kalma şansınız yüksek olacaktır

erkek bebek için duş yapılabilir belki
çünkü erkek bebekte zamanla yarışıyorsun herşeyden önce
ama kızda öyle bir zaman acelesi yok
kız yavaş yavaş ağır ağır da olur :)))))))

Ay canim benim insAllah erkekdir cok sag ol ..Hayirlisi insAllah

monodox konusunda kafam karısık benimde sen kullanmayı düşünüyormusun

cnm niye kafan karisikki:44:bide bana adetinin ilk gununden basla almaya monodoxu dedi,alicam artikk ne dediyse ama zaten doktorun dedigi hersey burda bildiklerimiz paylastiklarimiz,yapicazz artikk allah sonumuzu hayretsin inss

gelincigim cok ama coooooooooooooooook seeeeeeeeeeeeeeeevindim canim benim Allah dualarimizi kabul eglesin
Allah kucayina almana nasip etsin canim

yok bacım bence o kadar iyi doktor değil. 12 14 ve 16. günler yapan biri cinsiyette başarılı olamaz. bana da 12 14 ve 16 da yap dedi. yapmadım ben. iğne uygulamaya sıcak baktı diye ben ona gidiyom. yoksa artısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…