- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.181
ben zararı olacağını sanmıyorum canım..zira bütün hamilleler turşu yer...bak benimde canım çekti hmmmmm
ayy benden betersiniz ha
canim cekti dememe pisman oldum valla
bi daha sormam valla biseycikler
aserirsiniz bulamazsiniz girerim gunaha haaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
yarin mutlaka bulun yiyin valla ozur dilerim bennnnn
nerden bulcaz kiz sen getircen yiyecez artik..saka canim rahat ol
doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbacak arasınında fotosunu çektı verdı bana çıkıntı yok büyük ihtımal kız dedı kalemlede çizdii.çok iyi bır bayandı çok şükür yaslarımızda yakın çok gençti kız deyınce nasıl eline sarılmışım yasasınnnn dıyee
10güne kadar kesınleşir dedi 4lü testımıze gidince inş.
Buarada hepinize çok tesekkür ederım allah hepinizden razı olsun desteklerınız ve yardımlarınız için inş. Gönlünüzdekine kavuşursunuz
hakkınızı helal edin.inşallah değişmez cinsiyeti şimdilik bu bakalım.çıkolata yedım gittim takla atıyordu gördüm kukusunu
Yaaaaaaaaaaaa çok mutluyum çok
bacısı nasıl görüştün antep'e mi geldin?ü
süper doktor olduğunu nereden anladın nler söledi sana?
Eyluleeeeeeeee
ne dedi k.bayındır
çokta süper bir doktor değil bence ama seni nasıl kandırmış ki
iÇİME DOĞAN GENELDE ÇIKAR
SEVİL ERKEK
GELİNCİK KIZ DEMİŞTİM
OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SIRADA
MULBERY8092 ERKEKKKKKKK
MİMOZA ERKEKKKKKKKK
DİMLA 1 ERKEK 1 KIZ BAZEN DE 2 ERKEK DOĞUYORRRRRR
CENNETGÖZLÜM DE KESİN KIZDIR AMA ORTALARDA YOK NE YAZIK Kİİİİİİİİİİ
EZGİN ERKEKKKKKKKKKKKKK
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
kız ağlama durrrrrrrrrrrrrrr hemen
ben şahsen hoşlanmıyorum
sana iyi davranmış sen devam et bacıııııııııı
ama beni tersledi ben pek hoşlanmadım
SCS den dolayı gitmiştim ama beni dinlemedi bile
bernur ne güzel hissetmişşin.hadi bizim içinde güzel dileklerde bulun.benim içinde erkek bebiş geçsin içinden.inş.
Hayırlısıyla bir hamile kalda inşallahhhhhhhhhh
O zaman içimden ne geçer bakalım
ama şimdiden doğdu sanki içime
Hayırlı sağlıklı tosun bir oğluşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
iÇİME DOĞAN GENELDE ÇIKAR
SEVİL ERKEK
GELİNCİK KIZ DEMİŞTİM
OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SIRADA
MULBERY8092 ERKEKKKKKKK
MİMOZA ERKEKKKKKKKK
DİMLA 1 ERKEK 1 KIZ BAZEN DE 2 ERKEK DOĞUYORRRRRR
CENNETGÖZLÜM DE KESİN KIZDIR AMA ORTALARDA YOK NE YAZIK Kİİİİİİİİİİ
EZGİN ERKEKKKKKKKKKKKKK
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
monodox konusunda kafam karısık benimde sen kullanmayı düşünüyormusun
erkek bebek icin yuksek kan sekeri gerekli cnm
picnejonol nee terosssssssssssss
slm kizlarr,ayyy misafirimm vardiiii,gec gittilerrr aklim hepp burdaydiiiya travettt zaten dedimya ben gecen yaz kontrole gormeye gittim onu esimle beraber,bize evicap falan vermisti,yine arimda merak ettiklerimi bi daha sorim dedimm once sekreteri isminiz dedi verince tmm dedi gelmissiniz falan ne hakkinda dedi,bende kibris icin dedim gorisim diye icimdeki butun sorulari sordum,ben subatta dusunuyom dedi,bana spiralinizi cikardinizmi dedi yok dedim adetin ilk gununde cikart dedi ve yine beni ara dedi:26:ben esime arginin ve cinko veriyom dedim ii dedi,tekrar esin bolbol kavrulmamis findik ve badem yesin dedi,diyetle alakasi yok dedi,banada monodoksu vermisti o tam olarak ne icin dedim,hem enfeksiyon sokturucu hemde erkek bebek icin y lerin sevdigi ortam dedi,bide erkek bebek icin vajinanin 8 in ustunde olmasi cok iimis bende yarin olcucem insss:44:ve ovulasyonda tek iliski yapicam dedim cunku o 12 14 16 demisti,bisey demedi adetin ilk gunu tekrar gorusucez dedi,artik ne diyecekse:44:haa bide orgazm olsa ii olur ama sart degil dedii,ama yani travett bence cok sanslisin orda adam biraz pahali belki ama bence deger gitmeye,ORKDMin dedigi gibi bizim burda herkes karsi cikiyo bole seylere boyle doktor bulmak zor yanii adam cok guzel davrandi gittigimizdede telefondada,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?