- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.161
teroooşşş senın verdiğin tarıhlerin meyvesi gurbet ablammm çok sağolll
pcsi kız heyecan yorgunluk inanamamanın verdiği tedırginlik ne ararsan vardı bugün bende halada şoktayım
Canımmmmmmm çok sevindim. rüyaların gerçek oldu darısı bizim başımıza inşallah...doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
Canım kıyamam sana ben senin kız istediğini unutmuşum bundan sonra duama lk senden başlayacağım.Gerçi duama hep ilk olarak ilk önce olmayanlara diye başlıyorum biz annelik duygusunu tadtık.ALLAH olmayanlara tattırsın.Ama canım seni hiç unutmam artık kusura bakma gülüm..
slm canlarimmmmm,bugun kemal bayindirlaa gorustum tekrarrr,ya super bi doktoryaa
aklıma gelen herkese dua ediyorum gülüm sen de bizlere et ..Bugün gelincikk kız haberi verdi ya.işim gereği ciddi bir yerde çalışıyorum.önce ağladım sonra İş çıkışı millet diyork i sana ne oldu bir mutluluk ben de sırıtıyorum , yanıma geldiler ne oluyor diyorlar..ALLAHIM hepimize tattırsın yarabbimbeni de beni de unutma....
ben zararı olacağını sanmıyorum canım..zira bütün hamilleler turşu yer...bak benimde canım çekti hmmmmm
ay ask olsuncanim cekti patlican tursusu yaa:)))salatalik tursusuyla idare edimm artik:)
ayy benden betersiniz ha
canim cekti dememe pisman oldum valla
bi daha sormam valla biseycikler
aserirsiniz bulamazsiniz girerim gunaha haaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
yarin mutlaka bulun yiyin valla ozur dilerim bennnnn
pcsi kız heyecan yorgunluk inanamamanın verdiği tedırginlik ne ararsan vardı bugün bende halada şoktayım
gelincik yorumcuda tuttuğunu okuyunca 1 aylık üye oldum bana 25 ine kadar erkek diyor ben şubatta deniyecektim şubatta tüm günler kız benim kafama takılan şu ki bu tarihlerde yani 23 ü 24 ve 25 i ben yumurta belirti göstermedim bu ay ne akıntı var nede ovu. testim pozitif akıntı ayın 17 gibi azıcık olduydu ben şimdi bu 2 günü değerlendirecem mi ama yumurtam yok kızlar yorumlar mısınız erkek günüm bir gün nisanda ve sonraki taa haziranda acil yardım bu takvime göre benim kocişi hemen aramam lazım ....
çok sevindim canım yaaaaaaaaaaaaaa
ay ne tatlı pembişler hazırlıycaksın annesiiiiiiiiii
sana benzesem keşke
ilk çocuğum erkek 2. si kız olsa
tam tersi de olsa sevinirim
evladın kızı da çok güzel erkeği de..
Canımmmmmmm çok sevindim. rüyaların gerçek oldu darısı bizim başımıza inşallah...
Allah bize de erkek bebek sevincini yaşatır inşallah.
ben zararı olacağını sanmıyorum canım..zira bütün hamilleler turşu yer...bak benimde canım çekti hmmmmm
ayy benden betersiniz ha
canim cekti dememe pisman oldum valla
bi daha sormam valla biseycikler
aserirsiniz bulamazsiniz girerim gunaha haaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
yarin mutlaka bulun yiyin valla ozur dilerim bennnnn
yok canım üzülme evde var.kaynanam yaptıydı yarın yerim.....
kan şekerinin niye yükselmesi gerek?
canım lokma çekti
psciiiiiii neler yapıyosun nasılsın
ben bazı günler akşam ve sabah bazı günler sadece sabah keçi boynuzu veriyom eşime.
picnejonol da alıyo? sence işe yarar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?