Süper Anneler - 2011

teroooşşş senın verdiğin tarıhlerin meyvesi gurbet ablammm çok sağolll
pcsi kız heyecan yorgunluk inanamamanın verdiği tedırginlik ne ararsan vardı bugün bende halada şoktayım

çok sevindim canım yaaaaaaaaaaaaaa
ay ne tatlı pembişler hazırlıycaksın annesiiiiiiiiii
sana benzesem keşke
ilk çocuğum erkek 2. si kız olsa
tam tersi de olsa sevinirim
evladın kızı da çok güzel erkeği de..

beni de beni de unutma....

beni de beni de unutma....
aklıma gelen herkese dua ediyorum gülüm sen de bizlere et ..Bugün gelincikk kız haberi verdi ya.işim gereği ciddi bir yerde çalışıyorum.önce ağladım sonra İş çıkışı millet diyork i sana ne oldu bir mutluluk ben de sırıtıyorum , yanıma geldiler ne oluyor diyorlar..ALLAHIM hepimize tattırsın yarabbim

psciiiiiii neler yapıyosun nasılsın
ben bazı günler akşam ve sabah bazı günler sadece sabah keçi boynuzu veriyom eşime.
picnejonol da alıyo? sence işe yarar mı?

psci arkadaşım ben 03.02.1985 doğumluyum 28 günde bir adet oluyorum aralık 22de oldum ocakta 15 de ama bu ay jasmini bıraktığım için normalde hiç böle olmaz doğum saatimide şuanda net olarak soruyorum ayyy yıllardır yanlış biliyormuşum sabah 07:30 da doğmuşum başka bişey lazım mı bilemedim

suzan sen bilirsin ama tereddütün varsa yumoşunla ilgili bekle hatta dr. git ;ben Temmuzda olması gerekenden farklı yumoşladığımı hissettim hem sağ -hem de soldan yumoş oldu akıntı aldı başını gitti,ovul testler kırmızı kırmızı..Ağustosta denemelere başlamış ve hamiş kalmıştım.. Ama tuhaf olan şey o ay yumurtladığımı hissetmedim akıntım,yok kuru gibiyim,ph 7-8 vururken 4,5 kaldı ve sonuç BOŞ GEBELİK OLDU..Her ay sağlıklı yumoş olmazmış dr dedi ,,banada o ay denk geldi. ateş tablom ve ovul zamanım ;

5 ağust 36.1 *
6 ağust ---- * (ovul testi silik 2. çizgi+ ph 4,5 )
7 ağust 36,3 * ( ovul testi düne göre 2. çizgi biraz daha belirgin + ph 5 e yakın)
8 ağust 36.4 ( test daha belirgin + ph 5 kasıklarım ağrıyor.. yumoş başladı sanırım )
9 ağust 36.2 ( test silikleşti + ph değişiklik yok 5 yumoş bitti )
10 ağust 36.2
11 ağust 36.6
12 ağust 36.6
13 ağust 36.6
14 ağust 36.6 ( her zaman 7 de ölçüyor dum bu sabah 8 ; 20 gibi ölçtüm )
15 ağust 36.6
16 ağust 36.6
17 ağust 36.6
18 ağust 36.6
19 ağust 36.7
20 ağust 36.7
HAMİLEYİİM...

Son düzenleme:

inşallah pcsi 1 çiçek 1 böceğin olsun cnm benım en buyuk isteğimdi küçüklüğümden beri.inş diğer kontrollerde değişmez.
çok sağolasın.

Canımmmmmmm çok sevindim. rüyaların gerçek oldu darısı bizim başımıza inşallah...

evet canım çok şükürr
darısı sizlere olsun inşşş

kızlarrr,üçte üç yaptık heeee,
sevil,dimla,gelincik,üçü de erdi muradınaaaaa
darısı sıradaki bacılara inş...
maşallah topiğimize

arkadaşlar benim içinde yorumcuya bakarmısınız benim doğum tarihim 15 .10.1980.eşimin 08.05.1977 son sat 09.01.2012 birde 15 01 de korunmasız ilişki oldu adet ten hemen sonra özellikle bu tarihe bakarmısınız.

kan şekerinin niye yükselmesi gerek?
canım lokma çekti

erkek bebek icin yuksek kan sekeri gerekli cnm

psciiiiiii neler yapıyosun nasılsın
ben bazı günler akşam ve sabah bazı günler sadece sabah keçi boynuzu veriyom eşime.
picnejonol da alıyo? sence işe yarar mı?

picnejonol nee terosssssssssssss

geç oldu biliyorum ama çok vakit bulamıyorum okumaya.kusura bakmayın ama inanılmaz sevindim.tebrik ederim.RABBİM hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin.bu pozitif sonuçlar sanki bizler için umut oluyor.sizlerden böyle haberler alınca bebek isteyen bizlere güç oluyormuş gibi hissediyorum.umarım en yakın zamanda isteyen dileyen herkes bebegine sağ salim kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…