Süper Anneler - 2011

off seyhancimm insallahh emegimin karsiligi guzel olur insallahh

eylulee ben bir ay kadar aldimm

hadiyaaaaabak ben bunu bilmiyodum ve arginin sperm kalitesi icin degilmiydi,peki siz ampul seklindekinimi aldini,hap gibimi,gunde birer tanemi aldiniz:44:baska hangi takviyelerdi cnm aldiginiz anlatsana:26:

hayir eylul bir gun yasak iliskii
o gece yani

takviye pilul aldim ben netten aldik gnc den

cinko ginseng balik yagi b 12
kadin almasi y lerin sevdigi siviyi artiriyo larginin

hayir eylul bir gun yasak iliskii
o gece yani

takviye pilul aldim ben netten aldik gnc den

cinko ginseng balik yagi b 12
kadin almasi y lerin sevdigi siviyi artiriyo larginin
yani cinkoyudami aldin,benim esim sabah cinkoyu,yatmadan oncede arginin aliyo,aslinda bizimki ampull ben gidip hap olanindan alim ,ozaman bendemi ikisindende alimm,balik yaginidami pharmacieden aldin b12mi dedin:26:cnm inanki emeklerimiz bosa gitmiycekk,inss sevindirici haberlerimizi alalim,ilerde belki ogluslarimizla beraber bulusur tanisirizzz

evet yaçok şişirdim kafanızı allah razı olsun her seferınde dınledınız cvp verdiniz
mulbery çok zor beklemek demiiii her sanıye aklında az kaldı sevınelim burdan inş. yarın hemen haber et beklıcm

canim ben suan biraktim iki hafta oluyo yaklasik

ben ne aldim
balik yagi larginin folik asit baska almadim
digerlerini esim aldi

evet eczaneden aldim eylul ama buyuk magazalardada var balik yagi ginseng oradan bulabilirsin corada falan var bakim urunlerinin oralarda olacak

yok yok jonas la yorumcu tutmadı ben bio yu baz alacam , biodan şaşmayın diyen bir arkadaş vardı bak şimdi karıştırdım kimdi acep içinde bilimsellik olarak en akla yatkını bio demişti ....o arkadaş ne yaptı acep bak şimdi merak ettim ...taa ramazan ayında konuşmuştuk......​

yok kizz ne sisirmesii karamsardin sadecee gerci bende oyleuim ama nedense su siralar icim kipir kipir

neden bıraktın bacım

çok tesekkür ederim canım kesinliği tam olmasada kıza benzıyor çıkıntı yok dedi dr bakalım diğer kontrolde emın oluruz.allah sanada tez zamda gönlündekını versın inş.

orkişş ingenderden bi araştır bacım ya . deneyenlerin % kaçı yumurta akı kullanıyor? kız olan var mı varsa % kaçı. çevirip buraya kopyala ben bulamıyom bacısı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…