- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.461
bacılar bugün saat 15.00 civarında adet oldum. geri sayım başladı.yumurtlama 4 şubat ile 6 şubat arası. :18:
acı bize yarabbimmmmmm
cnm auchan da baktim phi en yuksek su 7.8di aldim eau de source des pyrenees adi 5 lt olanindan aldim,cnm musluk suyunuda olctum 6 cikti,karbonat koymadim tabii,kizlar bide bugun yine kuru incir aldim vaalla esim iki uc tane yiyor gunde hurma,pestil,kome,pekmez vee polen aldim bugun balla sabahlari yiyim diyomm onuda cok duydumm ii oldugunu,ne dersinizzzzz:26:
mulberry ay takvimine baksana terosun verdigii
bide teros yuzdeligi ne bununnn
eylul gobek marul aliyon demi bacimm
kan icin gec deil endiselenmee
matematik yapti mycupcake dimla hep yaptilarr
bende tutuyorum insallahh rabbimin izniyle
yaa diyolar ki hamileligi engelliyorr ph sina dikkat ederseniz 10 gecmezsse o preseed etkisi yapiyor
hangi suyu iciyosun ben musluk suyuna karbonat ekliyorum
poleni nerden aldin eylul adi ne ???
yaaaa kizlarr arginini sizdemi aliyosunuz:44:bide havucu ben siksik salata gibi bol limonlu yapiyom,yiyozolmazmii bide kizlarr benim esim yarin gidip kan verecekk ORKDM bizim deneme 20 21 gibi olucakk hayirlisiyla,gecmi oluyorrki kan icin offyaaa inss kani yenilenirdee ii olurr oglusumuzz icin
mulberry ay takvimine baksana terosun verdigii
bide teros yuzdeligi ne bununnn
eylul gobek marul aliyon demi bacimm
kan icin gec deil endiselenmee
cnm auchan da baktim phi en yuksek su 7.8di aldim eau de source des pyrenees adi 5 lt olanindan aldim,cnm musluk suyunuda olctum 6 cikti,karbonat koymadim tabii,kizlar bide bugun yine kuru incir aldim vaalla esim iki uc tane yiyor gunde hurma,pestil,kome,pekmez vee polen aldim bugun balla sabahlari yiyim diyomm onuda cok duydumm ii oldugunu,ne dersinizzzzz:26:
presee 8,5 tu sanırım de mi orkiş.
orkişşşşş yumurta akı duşunun tarifini hemen buraya yaz bakimmm ayrıntılı olsunnnnnnn.
orkişşşşş yumurta akı duşunun tarifini hemen buraya yaz bakimmm ayrıntılı olsunnnnnnn.
yeşillik yiyo musunuz yeşil soğan marul maydonoz vs
orkiş bbu sorum sana daa.
cnm sabah bizim burdaki turk marketine gittim,orda sans eseri buldum yeni gelmis dediler,ari sutu,polen ,cesitli ballar ama ben suzme bal ve polen aldimm buram markasi polen,ama kokusu hicte hoc degilinss balla guzel olur,bide tahin aldim esim icin pekmezle ii olur bence,bi arkadasimin iki oglu var esi burda insaatci her sabah tahin pekmez yermis esi,benimkide hic yemezz allahimya ama varda bu diyet bizi altusst etti hepside yemediklerimizzz,oyuzden ben inaniyorumm bu dietlere,iki kizimin olusu ve yediklerim,yemediklerimm
ohoh hatunlar kolay gelsin.. bir hafta yoktum neler olmuş neler. gelincik hayırlı olsun bacım maşallah kızına..
mimoza söylendin söylendin tuttu sonunda.
hatunlar hepsini okuyamadım yeni gelişmeler varsa atladığım affola...
teravet bacım ve orkdm beraber ekecekler tarlaları anlaşılan hadi hayırlısı
7.5 preseet ama icine biraz karbonat ekleyip 8.5 a cikarip uygulayanlarda var
teravet yum aki
2 adet yeterli diyordum ama dimla daha az bi tanede yeterli diyor
simdiden al koy dolaba ama once bi normalinden al birde koy yumurtasi
hemen kir olc degerlerine bak
kimisi 9 kimisi 8 cikiyor gerci biz ph kagiti kullandigimizdan kusuratlarini goremeyiz benim aldigim yumurtalar 9 o yuzden fazla bekletmiycem dolapta 1 hafta 5 gun yeterli
once sabunla guzelce yika 3 4 adet yika cam kasede dolapta beklet
iliski gunu dolaptan cikart oda sicakliginda beklesin sonra kaseye kir ph larini olc cok beklemek yok arada butun malzemelerin hazir olsun
hemen yerlestirecez vj yee disarda 5 dk bile beklemiycek
yat poponun altina bi yastik koy
diger kirilmamis yumurtayida yanina al yada esinden yardim iste
once birini yerlestir 20 dk bekle (ben lavman setiyle koyacam SIKMALI olandn)
sonra digerini koy bi 15 20 dk oyle bekle
esini cagir insallahh rabbim yardimcimiz olsun
bal kız bebek içindi bacım
bacım ben bunu hayatta yapamam gibi yaa
ee peki poleni nasil yemek gerek,kokusuda hic hos degildi zattiii:44:
yeşillik yiyo musunuz yeşil soğan marul maydonoz vs
orkiş bbu sorum sana daa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?