- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.441
mullberryyyyy yavrumm ne zaman gidiyonn hadi nesemize nese katt sende insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada arkadaşlar benim uyguladığım bi şeyden söz ediyim. sodyumun en yüksek olduğu gıdalardan biri türk kahvesiymiş. günde bir fincan içiyorum. yorumlarınız nedir?
ayyy inşallah canım yaaaa.ama benim ümidim yaok gibi...yorumcu ve bio kız benim.....
bu durumda işim allah a kalmış..allahım ne nasip edecek acep?
yarın gitçem ama cinsiyet konusunda ümitsizim.söylemez bence erekn..olmadı 2 hafta sonraaa
eski topikten ay takvimini buldum ama verilen linkte hiçbirşey yok açılan link bilen var mı bir de nasıl kullanacağımızı bilen tabiki...
ayy bizee etmiyon muuuu yaaa bk zaten moralim bozukkk
hani mimos yazmisti adetin agrili ve ciksa kiz koyu ve agrisizissa o ay erkek olurmu diye yaa
benimm agrili ve acikkk
kafayi yedim yaaaaaa
Biorhythm chart
şubat ve marttaki tüm erkek günlerini söyler misiniz bana arkadaşlar....bu benim biom yorumcu kızda lunar age ,bio erkekte.........ben aranıyorum haaaa.......
eski topikten ay takvimini buldum ama verilen linkte hiçbirşey yok açılan link bilen var mı bir de nasıl kullanacağımızı bilen tabiki...
etmem mi haytım hepinizi gözümün önüne alıp dua ediyorum. şu dediğin şeyin hiç aslı yk teyzemin kızı ağrıdan bayılırdı ama 2 oğlu 1 kızı var.
vakit yaklaştıkça sen kendini hırpalamaya başladın sanrım.dikkat et meleğim. aman diyim...
Téravet evet rahim normande hep asidik diyet yapsanda girisi daima Asidik yumurta akinin pH si. Yum Gore deisiyor karbonatli su en fazla 7.5 diyorlar yum Aki ise tek seferde 9 yapiyor diyorlar amerikali ablalar
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
adresinde
saat dilimi olarak istanbulu seçiyosun
sonra hangi güne bakacaksan seçiyosun ay yıl ve günü
tıklıyosun
sonuçta + çıkarsa kız ok çıkarsa erkek anlamına geliyo bacısı
kizlar ben olctum herseyikarbonatli su 8 cikti,normal aldigim su 7,5 cikti veeeee yimmirtaa aki 9 ciktiya bende tuttum yumurtayi kizlar karbonatli dus diyodum ama karar verdim yimirtali yapcamm benn kizlar eskilerden karakedi vardi ,matematik falan onlarda yumurtali yapmamislarmiydi
terossssssneren ciktii buuuuuuuuuuuuuu
benim 7 si erkek 8 i kizz ya 8 nde yumrtlarsamm
canım teferruat ama burada herkes takvimlere denk getirmeye çalışıyoooo ilişki günlerini :26::26:bacım o tür takvimler işin teferruatı. ancak Allah bilir..
canım biz de arginin kullanıyoruz kesinlikle çok faydalı
bi de sitede çinkoyu anlatmış
ardından e vitamini
yani bildiğimiz şeyler
havuş kürü zaten çok yoğun e vitamini içeriyor
doğru yoldasın yani
hele senin eşin sigara içmio ki bu ekstra avantaj
gününde gelmesine çok sevindim
bu ay diğer ay harikaydı yorumcu
canım teferruat ama burada herkes takvimlere denk getirmeye çalışıyoooo ilişki günlerini :26::26:
bukadar önemli olduğunu bilsem bende beklerdim
Allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin...tabiki herşey Allahın takdiri...Allahım ....
matematik yapti mycupcake dimla hep yaptilarr
bende tutuyorum insallahh rabbimin izniyle
yaa diyolar ki hamileligi engelliyorr ph sina dikkat ederseniz 10 gecmezsse o preseed etkisi yapiyor
hangi suyu iciyosun ben musluk suyuna karbonat ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?