- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.781
Bende okudum gece gündüu, yolda isde evde her yerde .....ama agustosda okumusdum....
Kızlar benimde bi tane oğlum var 9 yaşında(Rabbim uzun ömür versin kuzucuğuma ve herkesin evlatlarına) bende sizler gibi olmayanı istiyorum:26: Allah nasip ederse inşallah bi tane kızım olsun istiyorum tabi en önce sağlıklı salih bir evlat olsun kız çocuk için tecrübeleri olan arkadaşlar bilgilerini benimle paylaşırlarsa sevinirim
hayırlı günler herkese inşallah...
kızlar geçmiş sayfalarda gülnevam bi ultrason resim koymuş yaaaa.
bebeğin cinsiyeti hakkında yorum yok muu??
benim bebişimde aynen öyle yatıyor ordaaa merak ettim.
selam arkadaşlar napıyosunuz 2 3 gündür giremedim misafirim vardı...
orkidem bir ultrason resmi yüklesem 14 haftalık bebeğin hangi kesede olduğunu ve ne olduğunu tahmin edebilirmisin yani yorumlarmısın .. diğer arkadaslarım sizde yorumlarınızı paylaşırmısınız
bu resimlerin 1 i 12 haftalık diğeri 14 hafatalık
Eki Görüntüle 334773 Eki Görüntüle 334774
kabul oldumu senin duan arkadaşım
bilimsel bi veriye dayanarak demiyorummm kesinlikleee ama bence bebek kizz
kafa yapisindan tahmin ettimm erkeklerde kafa geriye dogruu alni dumduz oluyo
hangi dua arkadaslar bizede diyinn
kizlarr mevlid kendili geliyorr ne olurr ama neolurrr dua edin yalvariyorummmmmmmm
sen birinci resimde bebek görebildinmi yaa bşı nere popo nere ayrıştıramadım....
gurbetim güzelim nerdesin bacıım:)
gelemiyon artık, koçişin iidir inşallah..
Canım kız bebek hep diyorum erkek bebeğe göre daha kolay
Ovulasyon gününden 5-4-3-2 gün öncelerini dene
sık ilişki , c.perhiz yok
stres yok :)))))))))) ve bolllllllllllllllllllll duaaaaaaaa
canım oğlun maşallah kocaman olmuşş arayı baya açmışsın hemen yap bence inş. sağlıklı hayırlı bı kızın olur ben hamıleyım büyük ihtimal kızım olacak inşyumurtlamadan 3 gün evvelıne kadar sık ve yüzeysel ilişki olmalı kuru günlerınde olsun mümkünse
dıyet yaparmısın bılmıyorum ben yaptım asıdık ve tuzsuz beslen kalsıyum bol al.meryem suresını hiç ara vermeden 41 gün oku
vajınal duş yaptım ben yaparsan önerırım sirkelı suyla vede vucüdunu iyi tanı takıp et
rabbım gönlündekını versın inş.
Olurmu öle şey niye yanlış anlayayım aksine memnun oldum mesajımı dikkate alıp mesaj yazdığın için güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederimhosgeldin canim ben seni dun cagiracaktim ama mesajlarina baktimm hic oyle kiz istiyorum falan yazmayinca vazgectim yanlis anlar diye
neyse insallahh kizin olur
ikiz kizlarinin yerini dolduracak bir hayirli kizin olur
sormak istedigin ne varsa sorabilirsin kiz icin ozel takviyeler aliniyor vajinal duslar var diyet yapacaksin bak gelincik arkadasimiz yapti kizi yolda insallahh
merhaba kk nın en güzel hanımlarııııı.
bişey sorucaktım size.(amma çok soru soruyorum demi yaa
özellikle hamişler sizde de vajinal kuruluk başladı mı? gün içinde normal seyrederken kociş bana yaklaştımı içime kaçıyo ıslaklık yaa:26:
sonrada kuru olduğu için tam gıcık bi durum oluyo hiç hoşlanmıyorummantar falan mı var dedim ama öyle süt kesiği gibi falan akıntı yok.yapışkan hafif beyaz açık sarı bi akıntı var.işin içinden çıkamadım. zaten dünde pembemsi bi akıntı geldi aklım çıktı çok şükür şimdi yok.
ne dersiniz bi fikriniz öneriniz var mı canlllaaaarrrııımmm.?
merhaba kk nın en güzel hanımlarııııı.
bişey sorucaktım size.(amma çok soru soruyorum demi yaa
özellikle hamişler sizde de vajinal kuruluk başladı mı? gün içinde normal seyrederken kociş bana yaklaştımı içime kaçıyo ıslaklık yaa:26:
sonrada kuru olduğu için tam gıcık bi durum oluyo hiç hoşlanmıyorummantar falan mı var dedim ama öyle süt kesiği gibi falan akıntı yok.yapışkan hafif beyaz açık sarı bi akıntı var.işin içinden çıkamadım. zaten dünde pembemsi bi akıntı geldi aklım çıktı çok şükür şimdi yok.
ne dersiniz bi fikriniz öneriniz var mı canlllaaaarrrııımmm.?
birinci resmin tam tersi ikincide canim dikkatle bakilinca anlasiliyoo
amanın onuda nerden gördün bacım...hah tamam şimdi gördüm kukusu var sanki......
canım bu ultrason fotoları kimin....selam arkadaşlar napıyosunuz 2 3 gündür giremedim misafirim vardı...
orkidem bir ultrason resmi yüklesem 14 haftalık bebeğin hangi kesede olduğunu ve ne olduğunu tahmin edebilirmisin yani yorumlarmısın .. diğer arkadaslarım sizde yorumlarınızı paylaşırmısınız
bu resimlerin 1 i 12 haftalık diğeri 14 hafatalık
Eki Görüntüle 334773 Eki Görüntüle 334774
amanın onuda nerden gördün bacım...
valla doktor olacak kadınlarsınız haaaaa....
yan yatıyı cocuk kukusunu nirden gördün bacımm...
hah tamam şimdi gördüm kukusu var sanki......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?