- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.801
he kız doktor olcez az kaldı şeyden kalmış aklımda in gender da ultrason fotosunda eşittir işareti = kuku oluyormuş 1. resimde sanki bir = işareti var bunu yayınlayan arkadaşa sordum bunlar kimin diye kendinin mi acep....valla arkadaş yorum istemiş ben öyle gördüm işallah gönlündekidir...
nasil nasillllll evet in genderde bende gordumdee ne isareti ne oluyomus nereye bakiyolarmis yaniiii
canım linki şimdi unuttum ama aynen şöle diyordu doktorlar ultrasonla cinsiyete bakarken bir kuku veya pipi aramazlar gölgelere bakarlar = işareti ki ecnebiler buna hamburger şeklide diyorlarmış (töbe töbe ) kız.....+ işareti veya kaplumbağa şekli erkek oluyormuş...Allahım tüm isteyenlere ver kaplumbağalılardan ve = işaretlilerden....
ingilizcen varmi iyimi ??
boool su ic canim kasintin varsa mantarin olabilir su icmende esine kolaylik saglar
nefret ederim kur kuru iliskiden ben esimde cok kizar bana ama elinde olmuyor dimi
akintin normall ama hamileyken sivinin daha bol olmasi gerekk ilk aylarda gerci kimisinde kuruluk oluyormus endiselenme
ama bebege bisey olacak korkusu varsa iliski esnasinda kuruluk ondanda olabilir
herkese slm kizlarrrorkiss nasilsin cnmmm kizz okudumm ceviriylee kadin neler yapmisss nelerrr,bizlerde elimizden geleni yapiyozz bakalimmm kiz bisey diyecem bu kadin galiba bi hafta once parmakla karbonatlida yapmiss sen yapicanmii,bide su surubu eklicektin yada hepsi ayni degilmiki acaba ne yapsamki,fitillide almadimmm neyapsamki ne diyosunn,,,:44:
okkk sagol cnmya ama eczanedekiler bole degildi sanki,aynisinin baska cesidi olmuyo demii,,,bide karbonatt niye siviyla karissinki hangi siviylaa,ben yapimm diyomm ama nasil yapiliyorki anlatsan bi zahmett,bide su kadin rubitussinmi ne demis surup diye kullanmiss,vicksle aynimiki acaba
okkk sagol cnmya ama eczanedekiler bole degildi sanki,aynisinin baska cesidi olmuyo demii,,,bide karbonatt niye siviyla karissinki hangi siviylaa,ben yapimm diyomm ama nasil yapiliyorki anlatsan bi zahmett,bide su kadin rubitussinmi ne demis surup diye kullanmiss,vicksle aynimiki acaba
ya maşallah arkadaşlar ne kadar bilgilisiniz.ultrason bile değerlendiriyorsunuz.canım bu ultrason fotoları kimin....
bu ilaç ne işe yarıyormuş arkadaşlar
sivi dedigi su kizz baska ne anladinki
daha oncede demistim amerikada robbitoussin icinde ki etken madde guafenesiumm bizde burada vicksi buldukk icindeki tek madde o
katkisizz sorsanki robitusin istiyomm o ne derler sana bilemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?