- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.841
veeeeeeee kız ıcınnnnn
153 deneyıcı sayısııı
105 kız bebekk
44 erkek bebek
4 blınmeyenn
waaaoooooovvvvvvvvv kızdakı yuzdelıkkkkkkk
bunlar kıziçin çabalamış 44 tanesi oğlan olmuş ölemi.ama erkek bebek için çabalayanlar daha az başarılı o zaman.kız için çabalayanlar genelde nasıl bi yol izlemişler.ne yapmışlarsa yapmamak lazım o zaman orkiş...kız isteyenler daha başarılı olmuş.o+12 dahil diyet falan ne yapmışlar incele bakem hele
aslinda kiz isteyenlerinkinin cogu husranla sonuclanmis benim okudugum kadariyla
kiz isteyenler verdigim linkte yaziyoo
genelde o+12 yapmislar
sirkeli dus
kiz zor derkenn sonuclar gercekten sasirtici
bildigimiz seyler mimosss crranberyy icmisler bol boll ph olcmuslerr 4 5 eslerinin ki 7 kizlari olmus off yaaa kiz spermlerii ne dayaniklilar oylee yuhhh en yuksek alkalin ortamda bile yasiyorlar
simdi ben icimdeki bi gercegi soyluycem ama erkek annelerini uzulmesin insallah onlarinda kizlari olur
bana nedense sirf erkek anneleri cok soguk geliyor amaaaaaaaaaaaa
kiz diye yanip tutusannn erkek annelerinee de bayiliyorumm farkli bi gozle bakiyorum neyse mesela teyzemin 3 oglu var evine gitmek dahi sitemezdim taa ki gelinleri gelene kadar
sogukk buzz gibi gelirdii
suan annem bile konusurken aglar keske bi kizim daha olsaydi der 3 oglu var annemin evde her ise o kosturuyoo dertlesecek benden baska kimsesi yok ee bende uzagim haliyle
yengem kuzenime illaa hemen bitane daha yap dermis yasin gecmeden kizin olsun bitanede dermiss
oda oglundan cokk kizlariyla ilgilenir oglan evlendi sogudu gitti der
hergun bi bi kizina gider bigun digerinee
yaniii kiz cocugunde oyle bi sicaklik varr ne bilimmm yaa
ama erkete illaaa isteniyooo afffff rabbimm afffff erkekk birazz zoraki isteniyooo
bunlar kıziçin çabalamış 44 tanesi oğlan olmuş ölemi.ama erkek bebek için çabalayanlar daha az başarılı o zaman.kız için çabalayanlar genelde nasıl bi yol izlemişler.ne yapmışlarsa yapmamak lazım o zaman orkiş...kız isteyenler daha başarılı olmuş.o+12 dahil diyet falan ne yapmışlar incele bakem hele
İllede kızım olsun :84: gerçi oğlum erkek kardeş istiyo dua ediyor kuzucum bende diyorum ki Allah çocukların dualarını hemen kabul eder kız kardeş iste diyorum inatla erkek diyor bende doğurmam deyince tamam anne yaa ikiz olsun bir kız bir erkek olmazmı anlaştık mı diyor
NURSEYNUR BUDA BASKA BI SONUC CANIM BUNUDA YORUMLARMISINNN
163 conceptions
108 girls
46 boys
9 unknown
aslinda kiz isteyenlerinkinin cogu husranla sonuclanmis benim okudugum kadariyla
kiz isteyenler verdigim linkte yaziyoo
genelde o+12 yapmislar
sirkeli dus
kiz zor derkenn sonuclar gercekten sasirtici
bildigimiz seyler mimosss crranberyy icmisler bol boll ph olcmuslerr 4 5 eslerinin ki 7 kizlari olmus off yaaa kiz spermlerii ne dayaniklilar oylee yuhhh en yuksek alkalin ortamda bile yasiyorlar
NUR _ sey
bununda yorumunu istiyorum cnm buda 2010 un
bu erkeklerr
http://www.in-gender.com/cs/forums/storage/243/1648387/ttc boy spreadsheet-Nov 2010.pdf
bunlarda kizlarrr
http://ingender.com/cs/forums/stora... attempt stats for ttc girl June 10, 2010.pdf
ben sizi 2 aydır okuyorum yeni yeni yazmaya başladım.bir kızım var.2. haliyle farklı olsun istiyorum.sizin bilgileri uyguladım vajinal duş ve yumurta akı hariç sonucu bekliyorum.
ayyy cok tatliymiss ooooo,neyse cnmm ben size kiz yollimm sizde onun aynindan ogluss yollayinnnayy keske bole diledigimizz hemen olsaaa inss olucakkkk dileklerimizzzz
aahhh keşkee cnm keşkee Allah herkesin gönlüne göre versinkızı olan erkek oğlu olanda kız istiyor illa ki Hayırlısını sağlıklısını versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?