Süper Anneler - 2011

veeeeeeee kız ıcınnnnn

153 deneyıcı sayısııı

105 kız bebekk

44 erkek bebek

4 blınmeyenn

waaaoooooovvvvvvvvv kızdakı yuzdelıkkkkkkk

bunlar kıziçin çabalamış 44 tanesi oğlan olmuş ölemi.ama erkek bebek için çabalayanlar daha az başarılı o zaman.kız için çabalayanlar genelde nasıl bi yol izlemişler.ne yapmışlarsa yapmamak lazım o zaman orkiş...kız isteyenler daha başarılı olmuş.o+12 dahil diyet falan ne yapmışlar incele bakem hele

aslinda kiz isteyenlerinkinin cogu husranla sonuclanmis benim okudugum kadariyla
kiz isteyenler verdigim linkte yaziyoo
genelde o+12 yapmislar
sirkeli dus
kiz zor derkenn sonuclar gercekten sasirtici
bildigimiz seyler mimosss crranberyy icmisler bol boll ph olcmuslerr 4 5 eslerinin ki 7 kizlari olmus off yaaa kiz spermlerii ne dayaniklilar oylee yuhhh en yuksek alkalin ortamda bile yasiyorlar

yani ovulasyon öncesi ilişki varmıki

selam arkadaslar nasilsiniz
ne var ne yok
hamisler sizden ne haberler var
gelincik bebisin basladimi harekete
turkiyem senin bebis tekmeliyormu?
benimki cok tembel

şurda iki üç gündür yoktuk,bakıyomda senin dilin fazla uzamışşşşşşş kız orkişşş
:84::84:

mimozaaa bilgidigim kadariyla yanii okudugum kadariyla

leptop erkek iyonlarii bilgisayardan kiz iyonlarimi iceriyorr kafayi yicemm yaa
hangisi neye bi aciklik getirin kizlarr

0+12 derken arkadaşlar.yumurtladıktan 12 saat sonramı yoksa 12 saat içindemi kız için.açıklarmısınız arkadaşlar.

İllede kızım olsun :84: gerçi oğlum erkek kardeş istiyo dua ediyor kuzucum bende diyorum ki Allah çocukların dualarını hemen kabul eder kız kardeş iste diyorum inatla erkek diyor bende doğurmam deyince tamam anne yaa ikiz olsun bir kız bir erkek olmazmı anlaştık mı diyor

ayyy cok tatliymiss ooooo,neyse cnmm ben size kiz yollimm sizde onun aynindan ogluss yollayinnnayy keske bole diledigimizz hemen olsaaainss olucakkkk dileklerimizzzz

NURSEYNUR BUDA BASKA BI SONUC CANIM BUNUDA YORUMLARMISINNN

163 conceptions
108 girls
46 boys
9 unknown

buradada sanırım kız için çalışılmış sonuç;

%66,2 başarı....
valla inanılmaz. ben yiyeck içecekle bu kadar bariz sonuç beklemiodum doğrusu....

ayrıca şunu belirteyim sayıların çokluğuna aldırmayın kaç olursa olsun.deneyen kişi sayısı ,kaçı kız kaçı erkek bunlar önemli yüzdelik hesapta...

benim kizimm bana oyle yapismistiki iki uc hafta sonra rahmime girmis dedi doktorhakkatende oyle mesela dusuklerin geneli erkek bebek oluyomuss,demekki erkekler gercektende gucsuz ve dayaniksizz,vallaaaa korkulur karilardannnkiz bide ben su 0+12 ye inanmiyorumya genelde erkek tutuyor oyle benceya,hhaa orkissss benim burdaki doktor yumurtlamadan once kiz sonrasi erkek dedii,demekki 36 saatt sonra diyozya oda tam dogruladii bunuama gicik dedimki yumurtlayacagim gun gelim bakin diye,yok yapamam dedi,tum gun boyu bakmasi lazzimmissonuda olmaz dediiiiallah yardimcimizz olsunn insss

ben sizi 2 aydır okuyorum yeni yeni yazmaya başladım.bir kızım var.2. haliyle farklı olsun istiyorum.sizin bilgileri uyguladım vajinal duş ve yumurta akı hariç sonucu bekliyorum.

himmmm,neler yaptin cnm anlatirmisinnn,kac haftaliksin:26:bide iliski sekli ve orgazm olayi var oldunmu olmadinmii,inss allah gonlune gore veriirr

Son düzenleme:
ayyy cok tatliymiss ooooo,neyse cnmm ben size kiz yollimm sizde onun aynindan ogluss yollayinnnayy keske bole diledigimizz hemen olsaaainss olucakkkk dileklerimizzzz

aahhh keşkee cnm keşkee Allah herkesin gönlüne göre versin kızı olan erkek oğlu olanda kız istiyor illa ki Hayırlısını sağlıklısını versin Rabbim

aahhh keşkee cnm keşkee Allah herkesin gönlüne göre versin kızı olan erkek oğlu olanda kız istiyor illa ki Hayırlısını sağlıklısını versin Rabbim

inssss cnmyaaa verecektir inss ben inaniyorummoglun kac yasinda senin,benim buyuk 5 kucuk 2 yasinda kizlarimmm,inss seninde cicili bi kizin olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…