Süper Anneler - 2011

bu ultrason resmıne bakıp yorum yapan arkadaslar neye gore yapıyor merak ettım bende koyım o zaman benım bebegıme de yorum yapın merak ettım ben 14 haftalık hamıleyım su an dr soylemedı

gönlünden ne geçiyor bilmiyorum ama bana erkek gibi geldi :26:

hayırlısı olsun canım benı kım gorse erkek olacak dıyor ılk bebegım gercı de annem henuz gormedı benı o bıle ıcımde erkek hıssı var dıyor bılmıyorum bu sıkıcı durumdan daraldım bellı olsun artık

sağlıklı olsun önemli olan bu zaten ilk bebeğinmiş kız erkek farketmez dimi ikiside seni heycanlandırır hayırlısı olsun Allah kucağına almayıda nasip etsin inş ...

canım çok sevindim gözünaydın.bende 2 ocakta adet olmuştum.bugün test yaptım,silikte olsa 2. çizgi göründü.yarın kan tahlili vercem.umarım gönlümüzdekiler göbüşümüzdedir canım ya.

hadi bakalım bu ay hamişler bol .....

tebrikler kızlar..Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder...
inşallah gönlünüzdeki göbüşünüzdedir......

ayyyyy kizlarrrrr
esme vee adaaaaa coook sevindimm canlarrrr hayirli olsun insallahhhhh

çoooooooookkkkkk teşekkürler kızlar yaaaaaaaaa bir garip olduk eşimle ilk denemede önce kan testi negatif sonra pozitif gerçekten çok güzel bir süpriz oldu bizeeeeee:)))))))))))

ayyyyy kizlarrrrr
esme vee adaaaaa coook sevindimm canlarrrr hayirli olsun insallahhhhh

çok sağol canım darısı başına sağ salim inşallah ben hala inanamıyorum. Allah tarafından resmen korundu bebeğim ya monodoksa devam etseymişim. Allahım korusunnnnnnnn!!!!!!

cnmmmmm superrrrr biiihaberrrrrtebriklerrrrrr,bakk iikide almamissin monodoxu ,galiba hamilelikte ii degilmiss almakk,neyse ii olmusta hatirliyomusun iliskini yumurtlamadami oldu,sen neler yaptinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…